Sari la conținut

Lorena 0727546523

Postări Recomandate

• Oras:Pitesti
Postat

Dobre fi atent ce-ți spun : Dacă îți pun pula în cârcă zice lumea că furi burlane și tare mi-aș dori să fac amor cu Bianca o noapte întreagă în timp ce tu mă lingi în cur cu poftă și aplauzi ca o focă la circ...slobozite-aș cu jeturi fierbinți pe frunte ,pisoi cordit ce ești !!!

• Like 1
  • Oras:0730163270
Postat

Dobre, eu seara mananc la restaurante de lux. Pt ca imi permit. Vezi ca in spatele blocului e un tomberon. Sigur gasesti cateva resturi cu care sa iti potolesti foamea in matele alea putrezite.

post-239062-0-32115400-1501150089_thumb.jpg

post-239062-0-02763300-1501150105_thumb.jpg

post-239062-0-30708500-1501150117_thumb.jpg

post-239062-0-87562100-1501150130_thumb.jpg

• Like 1
Postat

Dupa ce a aparut la tv,si plangea dupa Bikuta,mamaie nu a mai iesit din curte trei luni,de rusinea vecinilor.

aLEXANDRU, SA STII CA TACTU E MUCI MINTE SI E RUPT DE FOAME, DACA VREI VREODATA AJUTOR SA IMI SPUI.

Postat

Dobre, eu seara mananc la restaurante de lux. Pt ca imi permit. Vezi ca in spatele blocului e un tomberon. Sigur gasesti cateva resturi cu care sa iti potolesti foamea in matele alea putrezite.

LORENA, MAI povestetene ce facea dobre, chestii noi, din viata lui.

• Oras:B
Postat

aLEXANDRU, SA STII CA TACTU E MUCI MINTE SI E RUPT DE FOAME, DACA VREI VREODATA AJUTOR SA IMI SPUI.

Multumesc.L-a batut Dumnezeu.Traieste in minciuna si alcool.Nu-l vrea nici mamaie langa ea,eu nici atat.Are un Ford vechi si se lauda cu masini scumpe,bani,plimbari.El daca nu-i da mamaie bani,moare de foame

• Like 1
Postat

Multumesc.L-a batut Dumnezeu.Traieste in minciuna si alcool.Nu-l vrea nici mamaie langa ea,eu nici atat.Are un Ford vechi si se lauda cu masini scumpe,bani,plimbari.El daca nu-i da mamaie bani,moare de foame

care e faza cu apartamanetul si ca cerea 5000 de euro si nu te lasa sa cumperi de toti banii de la bunicata apartament cu 3 camere si pana la urma te uiti la garsoniere. ce voia sa faca cu banii?

Postat

Cum a fost tata cu iubita ta,Jana rusoaica,care ai stat cu ea dupa ce te-ai despartit de mama?Cum ai prins-o cu tiganul acela caruia ii zicea "Virilul",in pat?Cat ai plans dupa Jana?Cat plangi dupa Bikuta?Toate femeile te-au inselat!

De ce nu raspunzi tata?L-a si batut tiganul acela "Virilul"de l-a bagat in spital,la el in casa,la tata!

• Like 1
Postat

care e faza cu apartamanetul si ca cerea 5000 de euro si nu te lasa sa cumperi de toti banii de la bunicata apartament cu 3 camere si pana la urma te uiti la garsoniere. ce voia sa faca cu banii?

Vroia sa-si cumpere un ceas scump si un telefon.Datoriile la intretinere nu le plateste si cat e imprumutat!

• Like 1
Postat

Vroia sa-si cumpere un ceas scump si un telefon.Datoriile la intretinere nu le plateste si cat e imprumutat!

deci el voia un ceas scumpsi un telefon din banii de apartamanet al fiului de la bunicata ca sa faca impresie. adica e genul de om care nare o chifla in stomac si isi ia telefon si ceas si un tricou puma si vrea sa dea impresia ca e crai dar el mananca oase fierte din tomberonul chiriasilor?

Postat

De ce nu raspunzi tata?L-a si batut tiganul acela "Virilul"de l-a bagat in spital,la el in casa,la tata!

l-am pus eu la colt, cand vreoi sa il pui la colt, cerei poze cu touaregu v1, poze cu iubita din vacnata si numele afacerii sau ce face. stim cu totii ca minte, dar cand ii spui asta se simte cu musca pe caciula si fuge. mereu cand ii spui asta fuge.

Postat

Dobre e un las si un peste ratat. Ar baga.o si pe masa la produs pt bani. De 3 ani scrie intr.una pe topicul meu crezand el ca imi strica munca. Cat de grav se inseala...se agita si se autodistruge de focul banilor mei. E atat de orbit de ura ca nu realizeaza ca nu ma intorc la el si nu ma intereseaza persoana lui nici daca traieste nici daca moare.

Postat

Bianca îmi doresc să facem dragoste pe melodia Antoniei cu Alex Velea-Iubirea mea...Te pupacesc puternic și nu-i așa că ar fi tare să privești cum mă suge Dobre până la finalizare in amigdalele lui !??

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Str Zorelelor nr 33 ,distrusule .Se poate verifica ! Marș de aici că faci plici ! 

Nu cred. Esti prea boschetar.

Oricum, foarte entertaining topicul asta. Chiar daca e de proasta calitate, uneori tot rad.

• Like 7
  • Minus 5
Postat

Bianca îmi doresc să facem dragoste pe melodia Antoniei cu Alex Velea-Iubirea mea...Te pupacesc puternic și nu-i așa că ar fi tare să privești cum mă suge Dobre până la finalizare in amigdalele lui !??

sa iti spun un secretel...dobre practica scato pasiv. Dupa ce tu si eu facem dragoste ca 2 nebuni, il intindem pe jos si ne cacam in gura lui. Esti de acord sa ii satisfacem si lui fantezia asta?
Postat

Iubito te las pe tine să faci căcuț' in gâtul lui Dobre...eu vreau doar să-i umplu gura cu pipi dar asta după ce o să-ți atât cât de mult te doresc frumoaso...te sărut fierbinte !

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Zi bă dobre si tu ceva ca esti in corzi

Postat

Nu mai poate să zică nimic clonatule ,că e cu gura plină și de uită uimit la mine cum o fac pe Bianca sa se simtă femeie și să radieze de fericire !...

Postat

Iubito te las pe tine să faci căcuț' in gâtul lui Dobre...eu vreau doar să-i umplu gura cu pipi dar asta după ce o să-ți atât cât de mult te doresc frumoaso...te sărut fierbinte !

Nu e mare lucru pentru el.Pe balcon tinea borcanul cu pisat la cap,sa nu deranjeze chiriasii si cacat?a cacat miroase el,e obisnuit cu mirosul si gustul..

Postat

Pe tata l-au inselat si parasit toate iubitele lui.Va dati seama ca singura pe care se poate razbuna virtual,e Bikuta.Eu il cunosc mai bine.Daca avea Touareg,imediat punea talonul aici,la fel cu ce mai minte el,ca pleaca la mare cu iubita si el e satul de laba

Postat

Și-a luat Dobre o muie luxoasă tocmai de la Pitești...ai dreptate Alexandru ! Bianca deja îmi fac planul să ajung la tine ,ne desparte doar autostrada A1...Te pupăcesc și abia aștept să te văd !

• Oras:Acolo unde se da ora exacta
  • Oras:Acolo unde se da ora exacta
Postat

Unde-i Gogoncea?

Ie' dispãrut,l-a bulversat rãu cazu' ãsta!😃

PS:Mai multe clone ca Bicutza,n-are nimeni pã site-ul ãsta😉😃

• Like 7
  • Minus 10

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Confirm ca am 18+ ani si sunt de acord cu Termeni de Utilizare