dobre daniel Reputație: -426 Postat August 3, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat August 3, 2017 CE TEAI ARS, ZICI CA ESTI LA MAMAIA INCA? SI AI CARAT SCRISORILE DUPA TINE IN CONCEDIU? MUHAHAHAHHA CE PROST SA DAT DE GOL CA NU E LA MAMAIA. IA FA DOBRE O POZA LA AMMAIA PE PLAJA. HAI FA, CEEEE? NU MAI AI FILM LA APARATUL FOTO? AHHAHAHAHAHAHAHAHIar ești clei de proastă ,am memoria telefonului de 128 ...
leanasicostel Reputație: -122 Postat August 3, 2017 Postat August 3, 2017 Iar ești clei de proastă ,am memoria telefonului de 128 ...pai fa poze la mare si pe plaja cu tine si iubita, cu v10 ele esti clei de prost, eu iti gaseam scuze ca nu pui poze. nu stiam alview de 128. arata poze la mareeeeeeee
dobre daniel Reputație: -426 Postat August 3, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat August 3, 2017 NU STIU CUM, DAR CUM POSTEZ SI II CER POZE LU DOBRE, EL FUGE DE AICI. HAHAHAHAHAHAHA SE DUCE SA SUGA O PULA DE NEGRU DE SUPARARE.Ești deosebit de proastă ,pozele (pentru interviul de stewardesă sunt din vara trecută ,certificatul de DECES emis de consulatul Austriei de anul acesta ,analizele medicale false tot de anul acesta ...
alex891 Reputație: 77 Postat August 3, 2017 Oras:Constantaa Oras:Constantaa Postat August 3, 2017 Acele documente sunt din anul 2017 ,dinpotrivă la acele sume se adaugă și penalizări ..Ce știi tu cu prescrisul se face după 5 ani ,nu după 3 ...îți spun atât ,lasă-ne ,ești penibil și nu înțeleelem interesul tău aici ,,,eu când am zis ca ești prost... Te am supraestimat... Ești dobitoc de prost... Hai sa ți explic pe înțelesul tau:după 5 ani se prescriu datoriile către statul roman și alte instituții ale statului... Celelalte se prescriu după 3 ani,Lache flausat ce ești... Nu te lua gura în pula cu mine, ca e apa mica.. 1
dobre daniel Reputație: -426 Postat August 3, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat August 3, 2017 pai fa poze la mare si pe plaja cu tine si iubita, cu v10 ele esti clei de prost, eu iti gaseam scuze ca nu pui poze. nu stiam alview de 128. arata poze la mareeeeeeeeNu vreau ! Te oftici ? Stai și belește cârnați ,Lorenna că asta îți place ...Ai văzut și poze pe facebook la mine sau aici că am Iphone 6s plus ,tu ai Alview și pui poze cu telefonul proxenetului tău ..
leanasicostel Reputație: -122 Postat August 3, 2017 Postat August 3, 2017 Ești deosebit de proastă ,pozele (pentru interviul de stewardesă sunt din vara trecută ,certificatul de DECES emis de consulatul Austriei de anul acesta ,analizele medicale false tot de anul acesta ...PUNE FA POZE DE LA MAREE, DACA ERAI LA MARE PUNEAI FARA SA CEREM NOI, TU ESTI IN BUCURESTI CA TEAM VAZUT BOU PROST CE ESTI, MINTI CA AI AFACAERE SI ESTI PATRON DAR TU DE FAPT AI INCHIRIAT O CAMERA IN ETERNUL APARTAMENT CARE IL ARE MATA.
leanasicostel Reputație: -122 Postat August 3, 2017 Postat August 3, 2017 Ești deosebit de proastă ,pozele (pentru interviul de stewardesă sunt din vara trecută ,certificatul de DECES emis de consulatul Austriei de anul acesta ,analizele medicale false tot de anul acesta ...PUNE FA POZE DE LA MAREE, DACA ERAI LA MARE PUNEAI FARA SA CEREM NOI, TU ESTI IN BUCURESTI CA TEAM VAZUT BOU PROST CE ESTI, MINTI CA AI AFACAERE SI ESTI PATRON DAR TU DE FAPT AI INCHIRIAT O CAMERA IN ETERNUL APARTAMENT CARE IL ARE MATA.
leanasicostel Reputație: -122 Postat August 3, 2017 Postat August 3, 2017 Nu vreau ! Te oftici ? Stai și belește cârnați ,Lorenna că asta îți place ...Ai văzut și poze pe facebook la mine sau aici că am Iphone 6s plus ,tu ai Alview și pui poze cu telefonul proxenetului tău ..SAPTAMANA TRECUTA SPUNEAI CA AI SAMSUNG S6 S8, ACUM AI IPHONE, NICI NU MIA STII CE MINTI, DA POZE CU TELEFONUL. DOBREEEE TU ESTI IN BUCURESTI, NU MIA MINTI CA ESTI LA MARE, CA DACA ERAI DADEAI 1000 DE POZE.
leanasicostel Reputație: -122 Postat August 3, 2017 Postat August 3, 2017 IAM DAT UMILINTA LU DOBRE SI AZI, DE ACUM MAINE SA VINA SA MAI MANANCE CACAT, SIA LUAT PORTIA DE CACAT PE ZIUA DE AZI.
leanasicostel Reputație: -122 Postat August 3, 2017 Postat August 3, 2017 DOBRE BAIATUL CU DOVEZILE POSIBILE SI IMPOSIBILE CE RASTOARNA UNIVERSUL, NU ARE DOVEZI CA E LA MARE. HAHAHAHAHHAHA
dobre daniel Reputație: -426 Postat August 3, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat August 3, 2017 SAPTAMANA TRECUTA SPUNEAI CA AI SAMSUNG S6 S8, ACUM AI IPHONE, NICI NU MIA STII CE MINTI, DA POZE CU TELEFONUL. DOBREEEE TU ESTI IN BUCURESTI, NU MIA MINTI CA ESTI LA MARE, CA DACA ERAI DADEAI 1000 DE POZE.Arată textul unde am scris eu că am Samsung .Lorenna ,acum chiar te-ai spart !Tu ai spus așa ceva când toți râdeam că iarăși te-am prins cu minciuna .Ai spus că tu ai samsung și că cel al proxenetului tău ,un s 7 degeaba puls este al fiului tău .Apoi ți-ai făcut selfie cu Alview .Curioșii pot vedea acest lucru în paginile anterioare
dobre daniel Reputație: -426 Postat August 3, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat August 3, 2017 eu când am zis ca ești prost... Te am supraestimat... Ești dobitoc de prost... Hai sa ți explic pe înțelesul tau:după 5 ani se prescriu datoriile către statul roman și alte instituții ale statului... Celelalte se prescriu după 3 ani,Lache flausat ce ești... Nu te lua gura în pula cu mine, ca e apa mica..Sunt din anul 2017 și vin în continuare cu sume și mai mari .Dacă se prescriau nu mai veneau Mulțumim !Te agiți în zadar pentru că acele datorii există și cresc odată cu trecerea timpului
leanasicostel Reputație: -122 Postat August 3, 2017 Postat August 3, 2017 Sunt din anul 2017 și vin în continuare cu sume și mai mari .Dacă se prescriau nu mai veneau Mulțumim !Te agiți în zadar pentru că acele datorii există și cresc odată cu trecerea timpuluisi ce ne fute pe noi? noi mergem sa futem nu sa vedem datoriile. p[e tine ce te fute? ca pe noi nici in pula nu ne doare.
leanasicostel Reputație: -122 Postat August 3, 2017 Postat August 3, 2017 Arată textul unde am scris eu că am Samsung .Lorenna ,acum chiar te-ai spart !Tu ai spus așa ceva când toți râdeam că iarăși te-am prins cu minciuna .Ai spus că tu ai samsung și că cel al proxenetului tău ,un s 7 degeaba puls este al fiului tău .Apoi ți-ai făcut selfie cu Alview .Curioșii pot vedea acest lucru în paginile anterioarecine radea, ca toti rad de tine, nu incerca sa te integrezi in grup ca tot grupul rade de tine si te ia la pula, nu vezi?prostul satului, cel mai prost din curtea scolii, arata poze la mare. aaa stai ca nu poti, capitala nu e la litoral . HAHAHAHHAHAHA
leanasicostel Reputație: -122 Postat August 3, 2017 Postat August 3, 2017 SUNTEM IN ANUL 2017 DOBRE DA DIN FETE, BAIETII NEGRI CARE STIU SA EJACULEZEIN GURA LU DOBRICA SA O UMPLE DE SPERMAZAUCA LA CAT DE FOMIST E, DOBRE SE SATURA GREUAU TRECUT 3 ANI SI LORENA IA ZIS PULAACUM DOBRE, DOARME PRIN TOMBEROANE SI SE CREDE ZMERUZICE CA ARE V10 TOUAREG SI EL ARE UN TROLEU,CU CARE MERGE PANA LA GARA SA MAI FUTA SI EL O MICA PANARAMA. 1 1
alex891 Reputație: 77 Postat August 3, 2017 Oras:Constantaa Oras:Constantaa Postat August 3, 2017 Sunt din anul 2017 și vin în continuare cu sume și mai mari .Dacă se prescriau nu mai veneau Mulțumim !Te agiți în zadar pentru că acele datorii există și cresc odată cu trecerea timpuluitu chiar ești prost....Hai ca ti mai explic o data.. Sunt băiat de treaba... După 3 ani se pierde dreptul de a cere executarea silita... Devine neeligibila... Datoria rămâne,idiotule, dar degeaba rămâne dacă nu poate fi recuperata... Am fost destul de "lizibil' pt tine? Noi aici la mare unde zici tu ca ești avem o. Vorba :mergi pe burta ca e apa mica... Sa nu te lovești de stabilopozi... La ceas..... 1
leanasicostel Reputație: -122 Postat August 3, 2017 Postat August 3, 2017 vezi ca si dobre e la mare(e acasa, dar minte si el, ca daca era la mare punea 1000 de poze), dar nu-i merge telefonul sa puna o poza. si nu il enerva ca are v10 si se urca pe casa cu el, touareg si in torpedou are actele de la firma unde e patron(a inchiriat o camera in aprtamaenutul lui macaisa cu 100 de euro cuiva care a facut sediu social ptr o firma.) si e si cu iubita(mana dreapta)
pamfil_007 Reputație: 2087 Postat August 3, 2017 Oras:belgravistan Oras:belgravistan Postat August 3, 2017 tu chiar ești prost....Hai ca ti mai explic o data.. Sunt băiat de treaba... După 3 ani se pierde dreptul de a cere executarea silita... Devine neeligibila... Datoria rămâne,idiotule, dar degeaba rămâne dacă nu poate fi recuperata... Am fost destul de "lizibil' pt tine? Noi aici la mare unde zici tu ca ești avem o. Vorba :mergi pe burta ca e apa mica... Sa nu te lovești de stabilopozi... La ceas..... Io zic că eşti masochist încercând să-i explici ăstuia ceva. 2 1
leanasicostel Reputație: -122 Postat August 3, 2017 Postat August 3, 2017 dobre fiind un cioban de la stana de oi si un betiv notoriu, nu stie el multe, el crede ca e craiul cu stea in frunte dar el moare de foame.
alex891 Reputație: 77 Postat August 3, 2017 Oras:Constantaa Oras:Constantaa Postat August 3, 2017 Și daca tot ești la mare,in mamaia parca ai zis... Zi mi exact unde stai... Poate îți fac o vizita... Dar te rog... Nu pe la groapa de gunoi... Sau pnm prin vreun parc... Sa fie unitate hoteliera... Chiar sunt curios sa vad unde sta prosbrel muianel....
leanasicostel Reputație: -122 Postat August 3, 2017 Postat August 3, 2017 nu e la nici o mare. minte. daca era la mare baga 1000 de poze fara sai ceri. lam vazut eu ieri p[rin berceni si el minte ca e la mare.la fel minte si cu touaregul si cu multe.el crede ca noi punem botul dar e luat de prost dobre ca nici nusi da seama. de 3 ani nu sia dat seama nici acum, el ne crede baietasi de ai lui si impreuna cu el dusmanii lorenei ca ii cantam in struna. psihic omul e dus si e trist.
dobre daniel Reputație: -426 Postat August 3, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat August 3, 2017 tu chiar ești prost....Hai ca ti mai explic o data.. Sunt băiat de treaba... După 3 ani se pierde dreptul de a cere executarea silita... Devine neeligibila... Datoria rămâne,idiotule, dar degeaba rămâne dacă nu poate fi recuperata... Am fost destul de "lizibil' pt tine? Noi aici la mare unde zici tu ca ești avem o. Vorba :mergi pe burta ca e apa mica... Sa nu te lovești de stabilopozi... La ceas.....Pe acelea din 2017 le-ai văzut ?
dobre daniel Reputație: -426 Postat August 3, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat August 3, 2017 Și daca tot ești la mare,in mamaia parca ai zis... Zi mi exact unde stai... Poate îți fac o vizita... Dar te rog... Nu pe la groapa de gunoi... Sau pnm prin vreun parc... Sa fie unitate hoteliera... Chiar sunt curios sa vad unde sta prosbrel muianel....Certificatul de deces fals l-ai văzut ?Analizele false le-ai văzut ?Acele fotografii de astă vară care se găsesc în casa mea (poate spui tu cum au ajuns )le-ai văzut ? stai relaxat ,tu n-ai bani de curvă și vrei la hotel în Mamaia ....
babardierul Reputație: -322 Postat August 3, 2017 Oras:nairobi Oras:nairobi Postat August 3, 2017 Bahahahabahah pe zi ce trece dobre e din ce in ce mai prost 4
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum