dobre daniel Reputație: -426 Postat August 21, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat August 21, 2017 RADU BIANCA - Recurent (inculpat) 48102/3/2011ICCJ...Inregistrat la 13.08.2013Obiect: înselaciunea (art. 215 C.p.)PenalRecurs Există și altele pe portrarul justiției ,trebuie doar să vrei să le vezi ...
leanasicostel Reputație: -122 Postat August 21, 2017 Postat August 21, 2017 Dacă rezolvi probleme penale cu cele trei dosare pentru furt și înșelăciune ,dacă nu te găsesc băieții sau Zeul tău să-ți umfle puțin botu ,neinteresant pentru mine că vrei să pleci ,trebuie să și poți .Nu uita că ai interdicție să părăsești țara .Tot așa ne amenințai și în luna Februarie și ți-am spus că nu poți chiar dacă ai fluturat aici biletul de avion ..Cu sida în ce stadiu ești ? Să nu decedezi iar până în Octombrie ....!hai laso moale, ca anu trecut cand a spus ca pleaca tu o cautai pe internet si in afara si postai site-uri de la hoteluri din jermania, asa de disperat esti .. HAHAHAHAH RECUNOASTE CA NU POTI TRAI DECAT IN URMA CURVEI DE LORENA SA II MANANCA CACATUL. SUUCEESSSS 1 1
leanasicostel Reputație: -122 Postat August 21, 2017 Postat August 21, 2017 Zeul este căsătorit și ți-a promis o mamă de bătaie ,și eu și el ți-am dat papucii din aceleași motive .Ți-am acordat și a doua șansă și eu și el ..AI ALES CALEA ,URMEAZĂ-ȚI CALEA ,viitorul tău este sumbru .Te anunț că până în Octombrie este posibil să nu mai ai buletin ,atunci să te văd ...Știi la ce mă refer și chiar o să urgentez procedurile .DE PARCA NU SUNT ATATIA IN BUCUCRESTI, CARE PTR 100 DE EURO TE IAU IN SPATIU SA ITI FACI BULETIN, PFFF. E PLIN OLX-UL. ZEUL VOIA SA TE BATA SI PE TINE SI TU TE-AI ASCUNS LANGA MA-TA PENSIONARA. 1 1
dobre daniel Reputație: -426 Postat August 21, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat August 21, 2017 hai laso moale, ca anu trecut cand a spus ca pleaca tu o cautai pe internet si in afara si postai site-uri de la hoteluri din jermania, asa de disperat esti .. HAHAHAHAH RECUNOASTE CA NU POTI TRAI DECAT IN URMA CURVEI DE LORENA SA II MANANCA CACATUL. SUUCEESSSSRetardato,am arătat unde ai lucrat în Germania că erau niște disperați pe aici care plângeau după tine ...
leanasicostel Reputație: -122 Postat August 21, 2017 Postat August 21, 2017 Există și altele pe portrarul justiției ,trebuie doar să vrei să le vezi ...TACI CA TU ACUM AI AFLAT DE SITE-UL ASTA. Ca daca stiai postai aici de mult. ce loooser prost esti
leanasicostel Reputație: -122 Postat August 21, 2017 Postat August 21, 2017 Retardato,am arătat unde ai lucrat în Germania că erau niște disperați pe aici care plângeau după tine ...pai ai aratat ca asta e ocupatia si hobby ul tau, sa mananca rahat de lorena si din curul ei. prost esti, ma-ta e mandra de tine?Nu sunt lorena boule.
leanasicostel Reputație: -122 Postat August 21, 2017 Postat August 21, 2017 UNDE SUNT POZELE DE LA MARE, POZELE CU TOUAREGUL V10 SI ACTELE AFACERII TALE DOBRE?
dobre daniel Reputație: -426 Postat August 21, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat August 21, 2017 DE PARCA NU SUNT ATATIA IN BUCUCRESTI, CARE PTR 100 DE EURO TE IAU IN SPATIU SA ITI FACI BULETIN, PFFF. E PLIN OLX-UL. ZEUL VOIA SA TE BATA SI PE TINE SI TU TE-AI ASCUNS LANGA MA-TA PENSIONARA.Nu face nimeni buletin la o curvă ,cu Ionuț am vorbit de multe ori la telefon sau prin sms unele chiar le-am pus aici ...Când i-am dat niște documente era și Lorena de față ....
leanasicostel Reputație: -122 Postat August 21, 2017 Postat August 21, 2017 NU MAI EVITA RASPUNSUL, UNDE SUNT? PE NET. HAHAHAHAHAHHAHA
dobre daniel Reputație: -426 Postat August 21, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat August 21, 2017 UNDE SUNT POZELE DE LA MARE, POZELE CU TOUAREGUL V10 SI ACTELE AFACERII TALE DOBRE?LA MINE PE FACEBOOK ,AICI NU O SĂ LE PUN NICIODATĂ !! TE OFTICI ?
leanasicostel Reputație: -122 Postat August 21, 2017 Postat August 21, 2017 Nu face nimeni buletin la o curvă ,cu Ionuț am vorbit de multe ori la telefon sau prin sms unele chiar le-am pus aici ...Când i-am dat niște documente era și Lorena de față ....credema ca asta e ultima grija cu spatiul ptr buletin, te incanti degeaba ca obtine garantat.
dobre daniel Reputație: -426 Postat August 21, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat August 21, 2017 TACI CA TU ACUM AI AFLAT DE SITE-UL ASTA. Ca daca stiai postai aici de mult. ce loooser prost estiProasto ,știi că vreo patru ani am lucrat la serviciul judiciar și am lucrat cu parchetul general ...Lasă-ne ...
leanasicostel Reputație: -122 Postat August 21, 2017 Postat August 21, 2017 LA MINE PE FACEBOOK ,AICI NU O SĂ LE PUN NICIODATĂ !! TE OFTICI ?PENTRU CA NU AI CE SA PUI BAHHHHHHH. HAHAHHAHAHAH Cand ti-ai luat ochelati de 12 lei cu sticker rayban ai si postat aici sau te laudai cu bonuri de schimb valutar de la patroana unde lucrai si spuneai cas ale tale... cat de looooser HAHAHAHAHHA
dobre daniel Reputație: -426 Postat August 21, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat August 21, 2017 credema ca asta e ultima grija cu spatiul ptr buletin, te incanti degeaba ca obtine garantat.Să-i ridici și interdicția atunci dacă tot îi faci buletin...
babardierul Reputație: -322 Postat August 21, 2017 Oras:nairobi Oras:nairobi Postat August 21, 2017 4 ani ai lucrat la puli sculate dobricaaaa 1 4
leanasicostel Reputație: -122 Postat August 21, 2017 Postat August 21, 2017 Proasto ,știi că vreo patru ani am lucrat la serviciul judiciar și am lucrat cu parchetul general ...Lasă-ne ...ai lucrat si in jandarmerie si in SRI, stim, ai fost si in kosovo, daaaaaa NU STIAI PROSTUL PULII, E PRIMA DATA CAND VEZI/AUZI, DE PROST CE ESTI.
dobre daniel Reputație: -426 Postat August 21, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat August 21, 2017 PENTRU CA NU AI CE SA PUI BAHHHHHHH. HAHAHHAHAHAH Cand ti-ai luat ochelati de 12 lei cu sticker rayban ai si postat aici sau te laudai cu bonuri de schimb valutar de la patroana unde lucrai si spuneai cas ale tale... cat de looooser HAHAHAHAHHAChiar ieri am schimbat 300 de euro și pentru stewardesă nu mai lucrez de două luni,ochelarii ăî găsești pe CALEA Dorobanți la magazin contra unei sume cât salariul tău ,,iA SPUNE ,AI TRAS ȘI TU O VIZITĂ CURVEI ?
leanasicostel Reputație: -122 Postat August 21, 2017 Postat August 21, 2017 Să-i ridici și interdicția atunci dacă tot îi faci buletin...Interdictia nu o ridica cine ii face buletin, tine de ea. dar ea nu are interdictie BAAAAH BOUL PULII. si daca are ce? ce te fute grija ca are sau nu are interdictie?ca iti pasa baaaaahh, ca lorena tia dat papucii baaaaahhhh, ca erai o lichea si esti, acum o sugi pe ma-ta de pensie.
dobre daniel Reputație: -426 Postat August 21, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat August 21, 2017 ai lucrat si in jandarmerie si in SRI, stim, ai fost si in kosovo, daaaaaa NU STIAI PROSTUL PULII, E PRIMA DATA CAND VEZI/AUZI, DE PROST CE ESTI.DA TU ȘTIAI CĂ AM LUCRAT LA SERVICIUL JUDICIAR ?
leanasicostel Reputație: -122 Postat August 21, 2017 Postat August 21, 2017 Chiar ieri am schimbat 300 de euro și pentru stewardesă nu mai lucrez de două luni,ochelarii ăî găsești pe CALEA Dorobanți la magazin contra unei sume cât salariul tău ,,iA SPUNE ,AI TRAS ȘI TU O VIZITĂ CURVEI ?pana adineauri spuneai ca sunt lorena, si in viitor la fel o sa spui, acum ma intrebi daca am fost la lorena. esti prost? ai schimbat 300 de euro dar nu erau banii tai BAAAAAAAAAHHHHHHH PROSTUL SCOLII.OCHELARI DE AIA GASESTI SI PE DOROBANTI DAR SI IN DRAGON, TU AI LUAT DIN DRAGON SA TE CREZI SMECHER. DACA TOT O ARZI ASA VERO, DE CE FACEBOOK-UL TAU E PLIN CU MUSCHIULOSI BAAAAHHHH DEHAINATULEEEEEEEE
dobre daniel Reputație: -426 Postat August 21, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat August 21, 2017 Interdictia nu o ridica cine ii face buletin, tine de ea. dar ea nu are interdictie BAAAAH BOUL PULII. si daca are ce? ce te fute grija ca are sau nu are interdictie?ca iti pasa baaaaahh, ca lorena tia dat papucii baaaaahhhh, ca erai o lichea si esti, acum o sugi pe ma-ta de pensie.Ți-e foame ? Stai relaxat că îți face reducere curva și dacă mai apuci mănânci și o chiftea din pozele alea după net !
leanasicostel Reputație: -122 Postat August 21, 2017 Postat August 21, 2017 DA TU ȘTIAI CĂ AM LUCRAT LA SERVICIUL JUDICIAR ?STIU, TE-AU ANGAJAT PE PRESTARI SERVICII, SA SUGI PULEEEEEEEEEEEEE NU AI LUCRAT NIMIC, ARATA DOVADA CA AI LUCRAT BAAAAAAAAAAAAHHHHHHH PROSTUL SATULUI, BALESTI SI PLANGI DUPA O CURVA DE 3 ANI HAHAHAHAHHAHAHA
dobre daniel Reputație: -426 Postat August 21, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat August 21, 2017 pana adineauri spuneai ca sunt lorena, si in viitor la fel o sa spui, acum ma intrebi daca am fost la lorena. esti prost? ai schimbat 300 de euro dar nu erau banii tai BAAAAAAAAAHHHHHHH PROSTUL SCOLII.OCHELARI DE AIA GASESTI SI PE DOROBANTI DAR SI IN DRAGON, TU AI LUAT DIN DRAGON SA TE CREZI SMECHER. DACA TOT O ARZI ASA VERO, DE CE FACEBOOK-UL TAU E PLIN CU MUSCHIULOSI BAAAAHHHH DEHAINATULEEEEEEEECorect ,eu i-am cumpărat din Dorobanți și tu probabil ai din Dragon !
leanasicostel Reputație: -122 Postat August 21, 2017 Postat August 21, 2017 Ți-e foame ? Stai relaxat că îți face reducere curva și dacă mai apuci mănânci și o chiftea din pozele alea după net !NU AM NEVOIE DE LORENA SI MA PIS PE TINE SI PE EA BAAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHH RETARDATULE. EU NU II CER LU MAICAMEA BANI DE BERE AM CASA SI 2 APARTAMENTE PE NUMELE MEU, 1 MASINA FAINA, MA PLIMB CU FAMILIA PRIN TARI STRAINE, AM CE MANCA, ORGANIZEZ CHEFURI, AM O AFACERE CARE MA SUSTINE SI IMI BAT PULA DE TINE. LA MUNCA BAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHHH PUTUROSULE, STAI PE PENSIA LU MATA.
leanasicostel Reputație: -122 Postat August 21, 2017 Postat August 21, 2017 Corect ,eu i-am cumpărat din Dorobanți și tu probabil ai din Dragon !EU NU PORT OCHELARI RAY BAN, EU PORT DE LA DECATHLON DE 90 DE LEI, CA NU VREAU SA MA CRED CRAIUL DE LA RASARIT SI SA N-AM CE MANCA. DEI TU AI CUMPARAT DIN DRAGON HAHAHAHHAAAAAAAAAAAHAHAHAHA 1 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum