Sari la conținut

Lorena 0727546523

Postări Recomandate

• Oras:Acolo
  • Oras:Acolo

:))) Estin un betiv frustrat ratat si cu puta mica mai skizofrenicule . Eu spre deosebire de tine in 40 de ani chiar am realizat ceva , dar tu stai si chelalai pe Aici de foame ca ti-a plecat sursa de venit, AI dezvoltat personalitati multiple deja esti grav bai sclavule si in final ti-as Lua toti mortii in pula dar zice lumea ca-s necrofil. Hai ca nu mai am rabdare cu tine erai un nebun simpatic dar deja devi skizofrenic retardat si nu ma cobor in negura mintii tale.

https://youtu.be/WuIigw0tqds
  • Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:Calator prin lume .
  • Oras:Calator prin lume .
da am vazut filmul de curand chiar super misto dar personajul Dobrica este doar un labagiu amarat frustrat care vrea sa pozeze in altceva decat este.Da-l dracu ca I-am acordat prea multa atentie si s-a umflat partzan asta. Omul e retard pe bune de cand a plecat bianca s-a dus cu capu viseaza excursii la munte la mare , masini , femei si el e vai mama Lui. Daca nu ar fi bolnav de ura ar fi demn de mila dar ASA turbat nu e' cazul.
  • Like 1
  • Minus 3
Link spre comentariu

E uşor pt ea să copieze o poză după net şi apoi să o falsifice .Este expertă în gals şi uz de fals ,infracțiune destul de gravă în codul penal .

dobre, marș în morții tai de javra flamanda.. Ți.e foame mă? Ți.e foame? Marș în mormânt de vierme paralitic.

post-243789-0-38540800-1504909171_thumb.jpg

post-243789-0-31379000-1504909202_thumb.jpg

post-243789-0-70972100-1504909214_thumb.jpg

• Like 1
  • Minus 2
Link spre comentariu

dobre, marș în morții tai de javra flamanda.. Ți.e foame mă? Ți.e foame? Marș în mormânt de vierme paralitic.

Ți-am spus că sunt Eugen ,am mers cu tinr când ți-a spart Loredana nasul .Daniel este bine ,a fost pe la Snagov ,apoi la munte ,a trecut şi pe la mânăstire şi s-a rugat şi pentru tine să-ți dea Dumnezeu ,,sănătate".

post-238456-0-82842400-1504909976_thumb.png

post-238456-0-19016900-1504909998_thumb.png

Link spre comentariu

Lui Dobre ii e foame... Ii curg balele la farfuriile și oalele mele de mâncare.. Ar vrea și niște bănuți. Vine iarna, o sa înghețe ca un cacat pe balcon, o sa i se facă mucii țurțuri la nas. DOBRE, INSPIRI MILA ȘI SCÂRBĂ ÎN ACELAȘI TIMP.

Anna şi-a pus silicoane la acelaşi medic ca tine dar şi le-a plătit singură (pe ale tale le-a plătit Dănutz),are 45 de ani tu doar 39 ....
  • Minus 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 4 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...