Sari la conținut

Lorena 0727546523

Postări Recomandate

Postat

Dobre suferă de retard mintal acut, oligofrenie cronica și schizofrenie paranoida...fără șanse de recuperare vreodată.

post-243789-0-96580800-1504910676_thumb.jpg

post-243789-0-35440800-1504910687_thumb.jpg

• Like 1
  • Minus 2
Postat

Dobre, spre disperarea și turbarea ta, ma cac pe tine și pe mormântul tau. Când morții tai mâncați de viermi o sa înțelegi?

Eugen sunt ,spre disperarea ta iar n o să reuşesti să fugi .
  • Minus 1
Postat

Dobre suferă de retard mintal acut, oligofrenie cronica și schizofrenie paranoida...fără șanse de recuperare vreodată.

Tu suferi după Zeu şi el ți-a promis aici că îți rupe dinții .Daniel este ff bine fără tine şi nici măcar pişu nu strică pe o alterată ..
  • Minus 1
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

Ma scuzati ca ma bag si eu ca miezul... dar nu pot intelege de unde pana unde atata rautate la adresa Lorenei, eu o cunosc personal am fost de 2 ori la ea si mi se pare o persoana minunata. 

RAUTATI GRATUITE = ASTA GASIM IN ROMANIA !!!  :PCx

• Like 2
Postat

Vezi că Anna nu ştie romàneşte şi Daniel te-a blocat pe toate adtesele de facebook .Oricum a puso în temă şi ia spus ce curvă penală eşti .
  • Minus 1
Postat

Ma scuzati ca ma bag si eu ca miezul... dar nu pot intelege de unde pana unde atata rautate la adresa Lorenei, eu o cunosc personal am fost de 2 ori la ea si mi se pare o persoana minunata.

RAUTATI GRATUITE = ASTA GASIM IN ROMANIA !!! :PCx

Să fii sănătos !!Ați făcut neprotejat ?? Aici este vorba de adevăr sau minciună ,real sau fals !! Deci :ai fost înainte să moară sau după ce a înviat ?
  • Minus 1
Postat

Dobre, spre disperarea și turbarea ta, ma cac pe tine și pe mormântul tau. Când morții tai mâncați de viermi o sa înțelegi?

Spre disperarea ta Anna are tot Mercedes dar de 20 de ori mai scump decât al tău ..poză distribuită de Dănutz ..

post-238456-0-85680400-1504912279_thumb.png

• Minus 1
Postat

Si sa finalizez in gura ta pe acoperisul bordeiului lui dobre din snagov

Ai vrea să ai tu un ,,bordei"ca ăla pizdo proastă dar tu sugi pula pe aici gratis ..
  • Minus 1
Postat

sa ma cac pe tactu eugene

O să vii şi tu la tribunal că prea pui suflet şi te agiți pe aici .Trebuie să dai explicații pentru acest vocabular şi toate falsurile pe care le faci de foame...Eşti doar un trol prost fără viitor.
  • Minus 1
Postat

sa ma cac pe tactu eugene

Doamnă ,ai grijă vocabular ! Numai Bianca foloseşte aceleaşi expresii şi acum vreo patru luni făcea kk pe mă-ta..
  • Minus 1
Postat

Săracul dobre, trăiește în lumea lui imaginara, ca realitatea e prea dura si îl omoară. Din punct de vedere medical se numește schizofrenie avansata cronica.

• Like 2
  • Minus 3
Postat

Săracul dobre, trăiește în lumea lui imaginara, ca realitatea e prea dura si îl omoară. Din punct de vedere medical se numește schizofrenie avansata cronica.

imaginară cu dată ,loc ,oră,nume şo prenume ..Tu doar cu iluzii şi poze după net ,falsuri şi mizerii.
  • Minus 1
Postat

imaginară cu dată ,loc ,oră,nume şo prenume ..Tu doar cu iluzii şi poze după net ,falsuri şi mizerii.

Tata,tu de ce pretinzi ca esti si folosesti numele avocatului?

• Like 1
  • Minus 1
Postat

Dobre e de rasul curcilor, un schizofrenic obsedat de mine... Obsesiile se tratează la balaceanca. La dobre e atât de avansata boala mintala ca nu mai are leac.

• Like 1
  • Minus 2
Postat

Nu mai scrii şi după leanasicostel?De cont ,zic !!sau ai dus iar laptopul la amanet ?
  • Minus 1
Postat

Esti esenta de prost tata,presul curvelor,rusinea barbatilor

Şi pentru contul ăsta fals şi folosirea de imagini vei da declatații Bianca Radu fostă Stoica .
  • Minus 1
Postat

Dobre e de rasul curcilor, un schizofrenic obsedat de mine... Obsesiile se tratează la balaceanca. La dobre e atât de avansata boala mintala ca nu mai are leac.

Sida unde se tratrază? Minciunile au fost dovedite ,la fel şi falsurile .
  • Minus 1
Postat

Dobre, ești o javra schizofrenica. Ce îmi place sa te vad suferind și cum te agiți pe aici, urla matele în tine de foame. Ce satisfacție îmi provoci sa te vad asa nefericit.

• Like 1
  • Minus 2

Postat

Dobre e nefericit. Dobre e flamand. Dobre e trist ca are puta mica. Dobre e bolnav mintal. Ce vina are prăpădita de masa ca lui Dobre nu i.a crescut puta.? ... Hahahahaha

• Like 1
  • Minus 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...