Administrator pisicuts Reputație: 114261 Postat Septembrie 12, 2017 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Partajează Postat Septembrie 12, 2017 cineva de pe topic i-a vrut raul lui dobre si i-a dat - 500 de puncte si a fost banat permanent 2 Link spre comentariu
sioux Reputație: -1542 Postat Septembrie 12, 2017 Oras:Calator prin lume . Oras:Calator prin lume . Partajează Postat Septembrie 12, 2017 Revine el cu un alt cont si o alta personalitate imediat 2 3 Link spre comentariu
lorylove Reputație: -407 Postat Septembrie 12, 2017 Partajează Postat Septembrie 12, 2017 Acum o sa se dea polițist și o sa zică ca îmi da interdicție la frontiera.. Hahaha 1 2 Link spre comentariu
sioux Reputație: -1542 Postat Septembrie 12, 2017 Oras:Calator prin lume . Oras:Calator prin lume . Partajează Postat Septembrie 12, 2017 Ma duc sa…mi cumpar florice de porumb si o cola ca acum apare Dobrica cu putza mica si incepe shoul 2 1 Link spre comentariu
lorylove Reputație: -407 Postat Septembrie 12, 2017 Partajează Postat Septembrie 12, 2017 Ma duc sa…mi cumpar florice de porumb si o cola ca acum apare Dobrica cu putza mica si incepe shoulcorect, în rol de polițist de frontieră. 1 2 Link spre comentariu
sioux Reputație: -1542 Postat Septembrie 12, 2017 Oras:Calator prin lume . Oras:Calator prin lume . Partajează Postat Septembrie 12, 2017 Poate cineva sa-mi dea un linck de YouTube cu Dobrica in emisiune cand plangea Dupa Bianca ? 2 3 Link spre comentariu
lorylove Reputație: -407 Postat Septembrie 12, 2017 Partajează Postat Septembrie 12, 2017 Schizofrenic cu acte în regula. 1 3 Link spre comentariu
sioux Reputație: -1542 Postat Septembrie 12, 2017 Oras:Calator prin lume . Oras:Calator prin lume . Partajează Postat Septembrie 12, 2017 Asta am vazut Bianca , ma interesa linckul la emisiune pe YouTube Sunt curios CE delira pe acolo )) 1 3 Link spre comentariu
lorylove Reputație: -407 Postat Septembrie 12, 2017 Partajează Postat Septembrie 12, 2017 Ca dacă ma întorc la el și renunț la jobul asta îmi fc cadou apt lui. Vrăjeala de 2 scuipați. Ca nici nu a fc partajul cu fosta nevasta. Ca mi.a cumpărat el mașini și mi.a dat bani de silicoane.. Numai minciuni..a înebunit familia lui când l.au vz la TV cum s.a fc de tot căcatul. 2 2 Link spre comentariu
sioux Reputație: -1542 Postat Septembrie 12, 2017 Oras:Calator prin lume . Oras:Calator prin lume . Partajează Postat Septembrie 12, 2017 E dus Rau de tot cu capul...daca-l ajuta si fizicul devenea un nebun periculos , dar ASA este doar un biet schizofren , las si frustrat . In curand o sa moara de foame 3 3 Link spre comentariu
faker23 Reputație: 0 Postat Septembrie 12, 2017 Partajează Postat Septembrie 12, 2017 Cam de 2 ani imi tot fac "Curaj"sa vin la tine,dar promit ca pana pleci trec sa te obosesc putin Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 13, 2017 Partajează Postat Septembrie 13, 2017 Dane nu te lăsa Hai cu egalarea 2 1 Link spre comentariu
lorylove Reputație: -407 Postat Septembrie 13, 2017 Partajează Postat Septembrie 13, 2017 Neața la toată lumea... Hihihi 2 2 Link spre comentariu
sioux Reputație: -1542 Postat Septembrie 13, 2017 Oras:Calator prin lume . Oras:Calator prin lume . Partajează Postat Septembrie 13, 2017 Dane nu te lăsa Hai cu egalarea Am auzit c-a murit. Intoxicatie cu pisat alterat. 3 3 Link spre comentariu
masculan Reputație: 34 Postat Septembrie 13, 2017 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat Septembrie 13, 2017 Buna Lorena,pe la Timisoara nu te gandesti sa faci o vizita? O zi frumoasa iti doresc,precum esti si tu 1 Link spre comentariu
androtardyl Reputație: 37 Postat Septembrie 13, 2017 Oras:Simleu Silvaniei Oras:Simleu Silvaniei Partajează Postat Septembrie 13, 2017 nu te enerva cu el, e doar un schizofrenic bătut de soarta, trist, singur și nefericit. Plec în oct, prietena mea de lângă double tree este Adina. Cea înaltă, cu accesorii multe pe mâini. E super fata, curata, îngrijită, cu analizele la zi ca și mine, deșteaptă, și prestația ei e super pt ca am făcut showuri cu ea și clienții plecau super mulțumiți. Ți.o recomand cu drag. Are locația unde ne.am intalnit noi doi prima oara.Mulțumesc mult Bianca!Însa nu am nr ei de telefon......As aprecia de m-ai putea ajuta Pupici! Link spre comentariu
babardierul Reputație: -322 Postat Septembrie 13, 2017 Oras:nairobi Oras:nairobi Partajează Postat Septembrie 13, 2017 dobre zis eugen nica zis gaoaza sparta unde esti? 2 5 Link spre comentariu
lorylove Reputație: -407 Postat Septembrie 13, 2017 Partajează Postat Septembrie 13, 2017 Mulțumesc mult Bianca!Însa nu am nr ei de telefon......As aprecia de m-ai putea ajuta Pupici!daca te.ai uita cu o pagina sau doua in urma, ai vedea ca Adina ti.a raspuns deja si ti.a scris nr ei de munca. Pupici. 1 2 Link spre comentariu
tomassino Reputație: 2 Postat Septembrie 13, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 13, 2017 Buna Lory, pana la ce ore activezi?Tot in zona Sincai? Am sunat ieri, astazi, dar dupa orele 22, pesemne ca era dupa program. Link spre comentariu
keyser söze Reputație: -1833 Postat Septembrie 14, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 14, 2017 bai nene ... ce-i cu linistea asta pe aici, ma ia cu fiori ! ... Creepy! 2 10 Link spre comentariu
sioux Reputație: -1542 Postat Septembrie 14, 2017 Oras:Calator prin lume . Oras:Calator prin lume . Partajează Postat Septembrie 14, 2017 bai nene ... ce-i cu linistea asta pe aici, ma ia cu fiori ! ... Creepy! Acum apare prostul satului, nu te mira de doua Ori 3 Link spre comentariu
androtardyl Reputație: 37 Postat Septembrie 14, 2017 Oras:Simleu Silvaniei Oras:Simleu Silvaniei Partajează Postat Septembrie 14, 2017 Bianca.... esti uimitoare! Link spre comentariu
putet Reputație: 22 Postat Septembrie 14, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Septembrie 14, 2017 Buna Lorena! Sambata lucrezi? Link spre comentariu
Vizitator bigbro Reputație: 0 Postat Septembrie 14, 2017 Partajează Postat Septembrie 14, 2017 Salutare! Tin sa precizez ca este prima mea recenzie aici , deci daca gresesc cu ceva imi cer scz. Am fost si eu o singură dată la Lorena vara asta, experiența destul de plăcută. Intru pe publi24, fără să caut prea mult dau de pozele lorenei.....ceea ce mia placut foarte mult este ca a pus poze fără blurare. Sun la ea si imi raspunde din prima . Imi explica toate serviciile pe care le oferă si profitând de timpul liber ma duc spre ea undeva pe la mihai bravu. Ajungând la bloc o sun ca am ajuns ....in tot acest timp stând la telefon cu mn. Bat la ușa imi deschide ea un pic dupa ușă și surpriză am fost întâmpinat si de un mic cățeluș ( imi plac animalele) . Lorena este o femeie foarte frumoasă și foarte deschisă! Am venit cu gândul de o finalizare dar văzând-o am rămas o oră. Mia dat prosop curat si am plecat la duș cu toate că eram dusat . Întors în camera am început partida de amor cu un oral de vis din partea ei. După câteva minute de oral am pus prez , Lorena punandu-se în genunchi pe canapea eu luând-o pe la spate pana am finalizat. Încă un duș scurt după care am stat la o mica conversație cu ea . Stie sa te faca sa fi in largul tău alături de ea,fiind o companie plăcută ( zâmbește mai mereu) . Începând a doua parte, eu pe spate si ea între picioarele mele,păcat că canapeaua nu se întindea, cel puțin așa a zis, Lorena se apuca de un oral de excepție.....o las ceva timp dupa care se pune pe spate si încep să dau din nou la ea . Am fost luat în brațe, pupat, mângâiat, mai mult am făcut dragoste cu ea .... După felul cum am fost tratat i-am spus că sigur am sa mai vin la ea . Locație curată, aerisita, luminată nota 9Lorena: o femeie frumoasă, sociabilă, ai cu cine sa vb nota 10 Halat: înainte să intru la ea aveam preg 300 lei dar datorită seriozității și frumuseții înmânat 400 lei Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 15, 2017 Partajează Postat Septembrie 15, 2017 Unde o umbla Dan ? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum