Sari la conținut

Lorena 0727546523

Postări Recomandate

• Oras:Doar aici.

Asa dobre, plangi. Spune.le la toți ce te doare, oare burta de foame? Asa mascaricule suferind, asa amaratule, asa dezaxatule mintal, asa prăpăditule, spune forumului ce te macină, ni ai bani de bere? Aia E, mergi la cerșit, s.o îndura cineva si de tine sa iti arunce câteva monezi sa iti iei o timisoreana

O să revin cu niște poze reale să te acresc iar însă nu mai dau nume să umbli cu mizerii ..Copilul tău tot la cerșit ,tot pe drumuri ..?Tot cu wc-ul în curte ? Zeul ce mai face ? Te-a caftit sau urmează ? Pe 28 ești citată într-un dosar ,luna viitoare altele ...Până te potolim !!

• Minus 2
Link spre comentariu
Vizitator
Reputație: 0

Stă cu tine în locație sau s-a riscat să ducă o bombă ecologică acasă atunci când e singurel ? Să-l hrănești bine și să-și facă cont aici că așa-i frumos .Pune-l să scrie o recenzie mincinoasă ,specifică acestui topic ..

Cine iti da mai Dane cu minus ?

Eu te las pe plus si te gasesc pe minus

Lume rea :(

• Like 1
  • Minus 1
Link spre comentariu

Atâta suferință cat e pe capul lui dobre in viata mea nu mi.a fost dat sa vad...ramai uimit sa vezi atâta prostie si obsesie adunată intr.un singur om...de 3 ani visează polițiști, martori, dovezi, documente, înregistrări, dosarele, boli incurabile..dobre, mai poti cu atâta chin pe capul tau?

• Like 1
  • Minus 2
Link spre comentariu
  • Oras:Calator prin lume .

Cine iti da mai Dane cu minus ?

Eu te las pe plus si te gasesc pe minus

Lume rea :(

Viata I-a DAT cu minus ... CE poate fii mai Rau decat : RATAT , LEFTER , NEBUN SI CU PUTZA MICA ?!? :)))))))
  • Like 1
  • Minus 3
Link spre comentariu

Viata I-a DAT cu minus ... CE poate fii mai Rau decat : RATAT , LEFTER , NEBUN SI CU PUTZA MICA ?!? :)))))))

Tu ești gagicu de te agiți atât și faci reclamă unei curve expirate ? V-am lăsat puțin și am constatat că ați vorbit între voi până va găsit dracii dar în zadar .Cam asta e ideea ..CE POATE FII MAI ORIBIL DECÂT SĂ FACI RECLAMĂ UNEI ZDRENȚE CARE FACE SEX TOTAL NEPROTEJAT DACĂ NU AI VREUN INTERES ?

• Minus 2
Link spre comentariu

a revenit dobricaaaa

ia arata m poze cu talonul, ca poze la volan poate sa faca oricine si in ferrari lamborghini. hai muritorule.

Nu vreau ! Te oftici ? Nu dau explicații la toți retardații ,au fost odată dar ești preA sifilitic să vrei să le  vezi .

• Minus 2
Link spre comentariu

Ce imi place sa calaresc armăsari...dobre sa.i sugi pula armasarului pe care m.am urcat, hai ca stiu ca vrei dar ti.e rusine sa îi propui.

Ai trecut la cai,foarte bine ,vezi să nu mori ca MARIA TEREZA că prea îți place pula și cu ea o să rămâi ...Când mergeam eu călare pe calul bunicului tu începeai să te masturbezi în baie ,adică aveai vreo opt ani ...

• Minus 2
Link spre comentariu

Tu ești gagicu de te agiți atât și faci reclamă unei curve expirate ? V-am lăsat puțin și am constatat că ați vorbit între voi până va găsit dracii dar în zadar .Cam asta e ideea ..CE POATE FII MAI ORIBIL DECÂT SĂ FACI RECLAMĂ UNEI ZDRENȚE CARE FACE SEX TOTAL NEPROTEJAT DACĂ NU AI VREUN INTERES ?

Si daca Sunt gagicul te oftici sau CE pula mea vrei tu pana la urma sa realizezi mai handicapatule mintal?!?
  • Like 2
  • Minus 3
Link spre comentariu

Dobrica a luat mamica pensia sau tot pisat la borcan servesti ?!?

După ce ne răspunzi tu care este scopul și durata ta aici îți răspund .Ești deosebit de proastă ...O curvă proastă ..După ce ne spui dacă știi de ce nu ți-a mai plecat curva in altă țară ..

• Minus 2
Link spre comentariu

Si daca Sunt gagicul te oftici sau CE pula mea vrei tu pana la urma sa realizezi mai handicapatule mintal?!?

Da tu realizezi că scrii ca un prost aici sau că vorbiți între voi ? Foamea este la fel de mare dacă vrei să atragi clienți iubitei tale ..LUMEA A VĂZUT CE ȘI CINE ESTE ACEASTĂ CURVĂ ..

• Minus 2
Link spre comentariu

doar moartea il va opri. Dar lasa.l sa spuna ce il chinuie, macină si doare. Nu il întrerupe. Aici isi varsă si el amarul ca viata sociala nu are...forumul e viata lui

Fals ,aici ști că spun adevărul lucru confirmat și de Ionuț .știi că sunt ok pentru că am vorbit pe facebook ,pentru că mă urmărești ..DE ACEEA FACI CACIALMAUA ASTE DE DOI LEI //vai de amarul tău Sexul total neprotejat ,falsul ,furtul sau minciuna sunt pasiunile tale ...Eu m-am oprit zdreanță însă tu și clonele tale ,iubitul sau proxenetul ați continuat cu mizerii ,cu minciuni ...

• Minus 2
Link spre comentariu

a revenit dobricaaaa

ia arata m poze cu talonul, ca poze la volan poate sa faca oricine si in ferrari lamborghini. hai muritorule.

Când o să arăți tu muia aia de bidon turtit sau cum te intitulezi promit să mai dau o linguriță de amărăciune,știu că te oftici .Nu vorbesc cu niște clone sau fake-uri ordinare  ...

• Minus 2
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...