bogdanboby Reputație: 38 Postat Februarie 27, 2016 Oras:... Oras:... Postat Februarie 27, 2016 Esti un cacacios, un mare dobitoc te pretezi sa stai pe aici fara nici un scop si cu sanse zero .VeI trai si cativa ani in puscarie langa fratele tau ,pentru furt .Nu mai incerca sa distragi atentia de la problemele penale pe care le ai ..La Vivre furi cat poti ,si esti deja urmarit ,pe unde stai ai stat ai plecat incarcat ,dar odat a se infunda teava.Eu chiat sunt bine si relaxat ,am tot ce vreau si intelege acel apartament este al meu [eu sunt proprietar ].Dupa cum scri am impresia ca faci cu schimbul ma refer la expresii si chiar o sa pun o poza cu tine acum .Daca fraudez statul nu esti tu in masura sa spui ,ai fost un simplu chirias pervers si cacacios .Habar nu ai ce te asteapta pacalicule .Iubita ta chiar nu are talent ,m-a supt de cateva ori dar este inca frageda si inteleg ,chiar nu mi-a placut [in ITALIA A FACUT ACELASI LUCRU] Cu Alex am vb chiar azi si la tel si pe fb [vezi la mine in cronologie ],este la munte cu prietenii .Cand ai fost invitatul meu in club si ai baut ca un porc amascultat alt gen de muzica,Cine a facut ordine si curatenie in aceea casa unde voi stateati ca porcii era menajera platita de mine .Eu am dormit la Bianca ,Ina sau Laura .Apoi m-m mutat cuchirie pe Nerva Traian unde stau si acum .Chiar luni o sa pun aici contractul meu de inchiriere si multe altele zdreanta masculina .Intreaba aurolacule pe Razvan unde lucrez eu futu-ti rasa matii de basinos Bai jeboss-jegos,fut-u-ti cresterea ta aia proasta,de ce înjuri,bga-ti-as pula in curul ala plin de hemoroizi si-n ficatul tau umflat de alcool?Esti si rămâi un sclav impotent de care fug femeile si dupa ce ca nu ai pula mai si puti ca un sconcs,de ne-am îmbolnăvit de hepatită cat am stat la tine.Ia zi bai călcat bolnav si mincinos,cum schimb ai cearceaful?La o saptamana ii dădeai cu spray si il întorceau invers!Jura-te ca nu e asa!Si aveai pe tine chilotii rosi de Bella,cățelușa ta,mult mai deșteaptă decat tine...ma mir cum te accepta ca stapanMinti cu nerusinare,onanistule,prietena mea nu ti-ar face nici uri,i se inverzeste pisatul daca ia contact cu tine,libidinosule!Esti satul de laba jegosule,visezi numai pizda dar nu esti in stare sa futi,de aceea ti-au plecat toate femeile!Ne saturasem de tine,iti pute gura parca e groapa de gunoi de la Găină,mai spala-te drak pe tinerii aia galbeni si plini de marga sau e pasta de dinti prea scumpă pt tine?Ai drak putina grija si de tine,ca zici ca esti maimuță cand iesi din balcon cocosat de frig si mirosind a pisat!Du-te drak de terminat,sa-mi dai garanția ca-mi bag pula-n burta ta de cirozat infarct!
bogdanboby Reputație: 38 Postat Februarie 27, 2016 Oras:... Oras:... Postat Februarie 27, 2016 Am scris câteva cuvinte aiurea,asa le-a luat tel,dar înțelegi tu ca sunt termeni din mediul in care trăiesti,uro. Dinti galbeni.Glina...Glina e depozitul de carne de unde-ti faci aprovizionarea!Ai grija in seara asta daca te imbeti,sa nu te pisi pe langa borcan sau pe firele cu care furi energie electrica!
futdes Reputație: 65 Postat Februarie 27, 2016 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Postat Februarie 27, 2016 Lorena mai activeaza? Sau asta e un topic doarpt cearta?
leopardu Reputație: 56 Postat Februarie 27, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 27, 2016 Mda ... buna intrebare , saraca fata nu mai da nici un semn cu certaretii astia pe aici
indestructibilul Reputație: 225 Postat Februarie 28, 2016 Oras:pe forum Oras:pe forum Postat Februarie 28, 2016 Esti un cacacios, un mare dobitoc te pretezi sa stai pe aici fara nici un scop si cu sanse zero .VeI trai si cativa ani in puscarie langa fratele tau ,pentru furt .Nu mai incerca sa distragi atentia de la problemele penale pe care le ai ..La Vivre furi cat poti ,si esti deja urmarit ,pe unde stai ai stat ai plecat incarcat ,dar odat a se infunda teava.Eu chiat sunt bine si relaxat ,am tot ce vreau si intelege acel apartament este al meu [eu sunt proprietar ].Dupa cum scri am impresia ca faci cu schimbul ma refer la expresii si chiar o sa pun o poza cu tine acum .Daca fraudez statul nu esti tu in masura sa spui ,ai fost un simplu chirias pervers si cacacios .Habar nu ai ce te asteapta pacalicule .Iubita ta chiar nu are talent ,m-a supt de cateva ori dar este inca frageda si inteleg ,chiar nu mi-a placut [in ITALIA A FACUT ACELASI LUCRU] Cu Alex am vb chiar azi si la tel si pe fb [vezi la mine in cronologie ],este la munte cu prietenii .Cand ai fost invitatul meu in club si ai baut ca un porc amascultat alt gen de muzica,Cine a facut ordine si curatenie in aceea casa unde voi stateati ca porcii era menajera platita de mine .Eu am dormit la Bianca ,Ina sau Laura .Apoi m-m mutat cuchirie pe Nerva Traian unde stau si acum .Chiar luni o sa pun aici contractul meu de inchiriere si multe altele zdreanta masculina .Intreaba aurolacule pe Razvan unde lucrez eu futu-ti rasa matii de basinos Bai jeboss-jegos,fut-u-ti cresterea ta aia proasta,de ce înjuri,bga-ti-as pula in curul ala plin de hemoroizi si-n ficatul tau umflat de alcool?Esti si rămâi un sclav impotent de care fug femeile si dupa ce ca nu ai pula mai si puti ca un sconcs,de ne-am îmbolnăvit de hepatită cat am stat la tine.Ia zi bai călcat bolnav si mincinos,cum schimb ai cearceaful?La o saptamana ii dădeai cu spray si il întorceau invers!Jura-te ca nu e asa!Si aveai pe tine chilotii rosi de Bella,cățelușa ta,mult mai deșteaptă decat tine...ma mir cum te accepta ca stapanMinti cu nerusinare,onanistule,prietena mea nu ti-ar face nici uri,i se inverzeste pisatul daca ia contact cu tine,libidinosule!Esti satul de laba jegosule,visezi numai pizda dar nu esti in stare sa futi,de aceea ti-au plecat toate femeile!Ne saturasem de tine,iti pute gura parca e groapa de gunoi de la Găină,mai spala-te drak pe tinerii aia galbeni si plini de marga sau e pasta de dinti prea scumpă pt tine?Ai drak putina grija si de tine,ca zici ca esti maimuță cand iesi din balcon cocosat de frig si mirosind a pisat!Du-te drak de terminat,sa-mi dai garanția ca-mi bag pula-n burta ta de cirozat infarct!Sa vi sa ti-o dau ! La garantie ma refer Sa iei o traista cu tine n-am decat monede de 10 bani ,dar l vara ai timp sa-i numeri
indestructibilul Reputație: 225 Postat Februarie 28, 2016 Oras:pe forum Oras:pe forum Postat Februarie 28, 2016 vila noua inchiriata de dobre la nerva traian (aka garsoniera din ferentari) PiSICULE ,IAR TE TI DE PROSTII ? o sa trecem la lucruri mai serioase. 1
indestructibilul Reputație: 225 Postat Februarie 28, 2016 Oras:pe forum Oras:pe forum Postat Februarie 28, 2016 Lorena mai activeaza? Sau asta e un topic doarpt cearta?Activeaza printre amanti ,dar poti sa scrii si la bogdanboby ,este acelasi lucru .Acu depinde de gusturi
bogdanboby Reputație: 38 Postat Februarie 28, 2016 Oras:... Oras:... Postat Februarie 28, 2016 PiSICULE ,IAR TE TI DE PROSTII ? o sa trecem la lucruri mai serioase.
copilulurozkendra Reputație: 2137 Postat Februarie 28, 2016 Telefon: [email protected] Oras:sincity Telefon: [email protected] Oras:sincity Postat Februarie 28, 2016 Sa-i sara cineva in ajutor lui nenea Dobre . L-au incoltit dujmani rau de tot 1 3
indestructibilul Reputație: 225 Postat Februarie 28, 2016 Oras:pe forum Oras:pe forum Postat Februarie 28, 2016 Sa-i sara cineva in ajutor lui nenea Dobre . L-au incoltit dujmani rau de tot Mulțumesc , mă descurc .La nevoie scot altileria grea .Fute-ți grav și bucurațiva de viața ..
machucambo Reputație: -974 Postat Februarie 28, 2016 Oras:Ucea Oras:Ucea Postat Februarie 28, 2016 Mulțumesc , mă descurc .La nevoie scot altileria grea .Fute-ți grav și bucurațiva de viața ..Da, fute-ți și bucurațivă... 1 2
bogdanboby Reputație: 38 Postat Februarie 28, 2016 Oras:... Oras:... Postat Februarie 28, 2016 vila noua inchiriata de dobre la nerva traian (aka garsoniera din ferentari) Vedere din exterior!
indestructibilul Reputație: 225 Postat Februarie 28, 2016 Oras:pe forum Oras:pe forum Postat Februarie 28, 2016 Vedere din exterior! Aici te-ai mutat prapaditule ? La valoarea ta este exact ce iti trebuie ,ai si iarba verde ,o sa culegi si urzici .Lasa ca vine caldura si ai timp sa renovezi 1
bogdanboby Reputație: 38 Postat Februarie 28, 2016 Oras:... Oras:... Postat Februarie 28, 2016 Sa-mi dai garantia,jegosule!
indestructibilul Reputație: 225 Postat Februarie 28, 2016 Oras:pe forum Oras:pe forum Postat Februarie 28, 2016 Sa-mi dai garantia,jegosule!Da infractorule .ti-am zis sa vi sa ti-o dau Sarma de balot nu prea esti atent
indestructibilul Reputație: 225 Postat Februarie 28, 2016 Oras:pe forum Oras:pe forum Postat Februarie 28, 2016 Sa-mi dai garantia,jegosule!Bai strambule ,sa-mi tarasc coaiele prin ciorba matii de nesimtit ,intelege ca esti prea prost si retard sa stai pe aci si sa plangi .Problema ta o rezolvam in alta parte ,a trebuit sa rezolv eu inainte ca sa pot sa te pis in cur de la un metru .Borcanul ala era probabil din puscarie de la fratetu sau alu mata unde tinuse gogonelele.o SA FI CONTACTAT IN SCURT TIMP DE CINEVA SI VA TREBUII SA DAI SOCOTEALA PENTRU INFRACTIUNILE COMISE . iesi afara javra ordinara 1
indestructibilul Reputație: 225 Postat Februarie 28, 2016 Oras:pe forum Oras:pe forum Postat Februarie 28, 2016 Sa-mi dai garantia,jegosule!Transmite-i si lu dobitocul celalat ,complice la furt si fara o chiftea in burta ca este in acelasi cacat cu tine.Intelege ca orice lucru se plateste si unde stai nu te tine nimeni gratis .Ai furat si de la munca [VIVRE] si se va face si acolo o plangere ,sti ce zic .M-am razgandit iti dau garantia in monede de 5 bani ,sa vi cu doua sacose
bogdanboby Reputație: 38 Postat Februarie 28, 2016 Oras:... Oras:... Postat Februarie 28, 2016 Transmite-i si lu dobitocul celalat ,complice la furt si fara o chiftea in burta ca este in acelasi cacat cu tine.Intelege ca orice lucru se plateste si unde stai nu te tine nimeni gratis .Ai furat si de la munca [VIVRE] si se va face si acolo o plangere ,sti ce zic .M-am razgandit iti dau garantia in monede de 5 bani ,sa vi cu doua sacose Ce monede saracule?Esti batut de soarta.Nu ai bani sa-ti iei o pereche de chiloti si mancare.Inchiriezi casa ca un sclav si dormi pe balcon cu borcanul de pisat la cap,aurolacule!
bogdanboby Reputație: 38 Postat Februarie 28, 2016 Oras:... Oras:... Postat Februarie 28, 2016 Bai strambule ,sa-mi tarasc coaiele prin ciorba matii de nesimtit ,intelege ca esti prea prost si retard sa stai pe aci si sa plangi .Problema ta o rezolvam in alta parte ,a trebuit sa rezolv eu inainte ca sa pot sa te pis in cur de la un metru .Borcanul ala era probabil din puscarie de la fratetu sau alu mata unde tinuse gogonelele.o SA FI CONTACTAT IN SCURT TIMP DE CINEVA SI VA TREBUII SA DAI SOCOTEALA PENTRU INFRACTIUNILE COMISE . iesi afara javra ordinara Nu mai ma injura de mama,c-mi bag pula in ma-ta aia curva care a fatat un ratat va tine!
bogdanboby Reputație: 38 Postat Februarie 28, 2016 Oras:... Oras:... Postat Februarie 28, 2016 Da infractorule .ti-am zis sa vi sa ti-o dau Sarma de balot nu prea esti atent Esti mort de foame saracule!Traiesti din mila chiriasilor!Furacios jegos si imputi!
indestructibilul Reputație: 225 Postat Februarie 28, 2016 Oras:pe forum Oras:pe forum Postat Februarie 28, 2016 Ce monede saracule?Esti batut de soarta.Nu ai bani sa-ti iei o pereche de chiloti si mancare.Inchiriezi casa ca un sclav si dormi pe balcon cu borcanul de pisat la cap,aurolacule!Ba tu esti facut din laba si aruncat la coltul gardului .Te-a crescut o veverita .Iti promit ca vei fi luat in catuse de la Vivre .Sti ce zic
indestructibilul Reputație: 225 Postat Februarie 28, 2016 Oras:pe forum Oras:pe forum Postat Februarie 28, 2016 Esti mort de foame saracule!Traiesti din mila chiriasilor!Furacios jegos si imputi!Eu am ce sa inchiriez pe cand tu cauti sa stai moca sau pe unde apuci .aI FUGIT CA UN LAS ,NUMAI CA AU RMAS AMPRENTE SI AI FOST VAZUT ,PLUS ALTE PROBE DOBITOCULE ,tE-AM LASAT PUTIN CA SA TE CERTI CU CELALAT INDIVID PRAPADIT PE CASCAVAL .NU ai inteles nimic .Acum o sa dai din colt in colt pentru ca ai platit ca prostu si pentru el .Javra nu are de unde sa-ti dea si esti disperat .Repet nu poti sa inchiriezi fara bani ,cand pleci trebuie sa fie de fata si proprietarul .Cand pleci ,pleci decat cu ce este al tau ,si lasi curat cum ai gasit nesimtititlor
giancarlogirri Reputație: 12240 Postat Februarie 28, 2016 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Februarie 28, 2016 Pffff! Ca la ușa cortului!
indestructibilul Reputație: 225 Postat Februarie 28, 2016 Oras:pe forum Oras:pe forum Postat Februarie 28, 2016 Esti mort de foame saracule!Traiesti din mila chiriasilor!Furacios jegos si imputi!In Romania furtul este infractiune si se pedepseste comform legii .Acum intelegi ,sau crezi ca daca te-am lasat putin in pace am uitat ?a trebuit sa rezolv niste probleme si o sa ai mari surprize .Ma ocup de tine ca sa fie bine sa nu fie rau .
indestructibilul Reputație: 225 Postat Februarie 28, 2016 Oras:pe forum Oras:pe forum Postat Februarie 28, 2016 Pffff! Ca la ușa cortului!Stiu imi cer scuze fata de membrii civilizati dar cu asemenea exemplare nu se poate
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum