danutz 44 Reputație: -433 Postat Septembrie 28, 2017 Oras:Doar aici. Oras:Doar aici. Partajează Postat Septembrie 28, 2017 vine acus dobrica si spune ca s-a amanat termenulNu s-a amânat nimic și lațul se strânge ..Ai văzut cum a plecat Lorena în Octombrie ?? Sau în Februarie ? 2 Link spre comentariu
danutz 44 Reputație: -433 Postat Septembrie 28, 2017 Oras:Doar aici. Oras:Doar aici. Partajează Postat Septembrie 28, 2017 A uitat saracul , pisatul alterat din borcan si dormirul pe balcon afecteaza ruina AIA de creier care o mai are Fomistule ce se aude cu SIDA lu gagica ta ,dacă reușea să fugă așa cum mințea rămâneai falit !! 2 Link spre comentariu
danutz 44 Reputație: -433 Postat Septembrie 28, 2017 Oras:Doar aici. Oras:Doar aici. Partajează Postat Septembrie 28, 2017 boschetarule , azi e 28 marea zi cand ai zis ca o sa fie dusa lorena in catuse la tribunal.ce se aude ? consumator de sperma ce estiNu ne-ai spus interesul tău pentru acest topic ,,ești doar o pizdă proastă ,Dacă faci tratament cu supozitoare să bei apă după ele că sunt amare ! 2 Link spre comentariu
Administrator pisicuts Reputație: 114261 Postat Septembrie 28, 2017 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Partajează Postat Septembrie 28, 2017 Fomistule ce se aude cu SIDA lu gagica ta ,dacă reușea să fugă așa cum mințea rămâneai falit !! 1 Link spre comentariu
sioux Reputație: -1542 Postat Septembrie 28, 2017 Oras:Calator prin lume . Oras:Calator prin lume . Partajează Postat Septembrie 28, 2017 Gagicu ,,proxenet,, a lu Bianca Radu ,taci în pulile noastre din cioc !! Nu mai crăui așa de dimineață că faci spume la cur !! Tot cu mă-ta stai ,tot cu mă-ta ??1 Trebuie sa te hotarasti cine-I proxenetul eu, leanasicostel sau clonatu ☺☺☺2 Treaba cu "pulile" nu o inteleg care puli ca tu esti singur si nu AI mai multe pule ... defapt nu AI nici macar una. Ai o microputza care este doar aparat de pisat..3 Da tot cu ma-ta stau , poti sa-mi spui tati de Maine ☺☺☺☺ 1 3 Link spre comentariu
jico3301 Reputație: 2 Postat Septembrie 28, 2017 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Partajează Postat Septembrie 28, 2017 Many time I called you by phone and wrote message from whatsup no replay Link spre comentariu
babardierul Reputație: -322 Postat Septembrie 28, 2017 Oras:nairobi Oras:nairobi Partajează Postat Septembrie 28, 2017 Zi ma gaozare ca azi e 28 si ai anuntat ca va fi adusa in catuse la tribunal azi. De ce nu s a intamplat asta? 3 5 Link spre comentariu
gigi palton Reputație: 242 Postat Septembrie 28, 2017 Oras:Bacau Oras:Bacau Partajează Postat Septembrie 28, 2017 E aprodul in concediu. Ramane pe alta data ce va fi comincata ulterior de catre Dobre. 4 Link spre comentariu
beny888 Reputație: 151 Postat Septembrie 28, 2017 Oras:Pitesti Oras:Pitesti Partajează Postat Septembrie 28, 2017 Dobrică ,Dobrică...iar te-ai făcut de căcat la băieți aici pe forum ! Faci tu ce faci...și tot cu curu in pulă cazi ! Nu mai încape nici o îndoială pentru noi cum că îți place in dos ! 4 Link spre comentariu
clonatu 2 Reputație: -454 Postat Septembrie 28, 2017 Oras:Comuna cucurve Oras:Comuna cucurve Partajează Postat Septembrie 28, 2017 Apare acum cu dovezi 9 8 Link spre comentariu
lorylove Reputație: -407 Postat Septembrie 28, 2017 Partajează Postat Septembrie 28, 2017 Work for a sexy body 4 3 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 28, 2017 Partajează Postat Septembrie 28, 2017 @Lory love , iti urez drum bun sau gute Reise !Succes la tot si toate , sa ramai tanara la trup si suflet si mai ales sanatoasa ! 7 6 Link spre comentariu
clonatu 2 Reputație: -454 Postat Septembrie 28, 2017 Oras:Comuna cucurve Oras:Comuna cucurve Partajează Postat Septembrie 28, 2017 Si tu rămâi cu Dobre 7 8 Link spre comentariu
clonatu 2 Reputație: -454 Postat Septembrie 28, 2017 Oras:Comuna cucurve Oras:Comuna cucurve Partajează Postat Septembrie 28, 2017 La ce tribunal s-a judecat cauza ? Pierdută 7 8 Link spre comentariu
lorylove Reputație: -407 Postat Septembrie 28, 2017 Partajează Postat Septembrie 28, 2017 Poze noi din locația mea de lux. Va pup si va astept. 3 3 Link spre comentariu
sioux Reputație: -1542 Postat Septembrie 29, 2017 Oras:Calator prin lume . Oras:Calator prin lume . Partajează Postat Septembrie 29, 2017 Sclerozatul forumului lipseste cam demult . Cred ca iara s-a intoxicat Dobrica putza mica cu pisatul din borcan .😆 1 3 Link spre comentariu
lorylove Reputație: -407 Postat Septembrie 29, 2017 Partajează Postat Septembrie 29, 2017 Sclerozatul forumului pregateste documente oficiale, probe, înregistrări, dovezi, are si martori...hahaha. 2 3 Link spre comentariu
gigi palton Reputație: 242 Postat Septembrie 29, 2017 Oras:Bacau Oras:Bacau Partajează Postat Septembrie 29, 2017 O fi fost arestat ieri Dobrica in locul Lorenei 2 Link spre comentariu
danutz 44 Reputație: -433 Postat Septembrie 29, 2017 Oras:Doar aici. Oras:Doar aici. Partajează Postat Septembrie 29, 2017 Sclerozatul forumului lipseste cam demult . Cred ca iara s-a intoxicat Dobrica putza mica cu pisatul din borcan .Tu nu ,ești la fel de fomist și labagiu la pozele ei ,,DACĂ ÎȚI ARĂT PULE NU POȚI SĂ TE ABȚII FĂRĂ SĂ O PUPI NIȚEL !! 2 Link spre comentariu
danutz 44 Reputație: -433 Postat Septembrie 29, 2017 Oras:Doar aici. Oras:Doar aici. Partajează Postat Septembrie 29, 2017 O fi fost arestat ieri Dobrica in locul LoreneiStai relaxat ,cumetre ! Observ că ești din ce în ce mai prezent aci ,nu sta înghesuit dacă n-ai loc de mine ! 2 Link spre comentariu
danutz 44 Reputație: -433 Postat Septembrie 29, 2017 Oras:Doar aici. Oras:Doar aici. Partajează Postat Septembrie 29, 2017 Sclerozatul forumului pregateste documente oficiale, probe, înregistrări, dovezi, are si martori...hahaha.Nu pregătesc ,ele există ..problema este că doar tu lipsești .Ultimele două procese l-ai pierdut din lipsă de probe .La tribunal nu ești pe Nimfomane ..unele dintre dovezi sunt chiar aici cu toate că javra de Bogdănel le-a șters ... 2 Link spre comentariu
danutz 44 Reputație: -433 Postat Septembrie 29, 2017 Oras:Doar aici. Oras:Doar aici. Partajează Postat Septembrie 29, 2017 Poze noi din locația mea de lux. Va pup si va astept.De frica poliției ,a lui Raul ,a lui Costel ,a Zeului tău până la Crăciun o să schimbi încă de trei ori locația .Peste tot ai lăsat datorii sau ai ciordit ceva ... 2 Link spre comentariu
danutz 44 Reputație: -433 Postat Septembrie 29, 2017 Oras:Doar aici. Oras:Doar aici. Partajează Postat Septembrie 29, 2017 La ce tribunal s-a judecat cauza ? Pierdută ..........Rămâne de văzut ,s-a amânat termenul din lipsa inculpatei ... 2 Link spre comentariu
danutz 44 Reputație: -433 Postat Septembrie 29, 2017 Oras:Doar aici. Oras:Doar aici. Partajează Postat Septembrie 29, 2017 Poze noi din locația mea de lux. Va pup si va astept.Sioux n-are talent nici la poze !Ce draku ți-a făcut ? Cam prostănac gagicu ăsta proxenet ....nu se compară cu babardieru ,ăla este expert în falsuri .. 2 Link spre comentariu
danutz 44 Reputație: -433 Postat Septembrie 29, 2017 Oras:Doar aici. Oras:Doar aici. Partajează Postat Septembrie 29, 2017 Corect Adino tu VB de o triere nu? Trierea poti s-o faci ridicand pretul , nu renuntand la caciulita. HPV-Ul este principalUl vinovat pt Cancerul de col uterin si se ia foarte usor prin neprotejat. In fine EU unul am sa renunt sa-mi mai racesc gura pe Tema asta am mai spus e sanatatea voastra , viata voastra . 2 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum