Sari la conținut

Lorena 0727546523

Postări Recomandate

• Oras:Doar aici.

boschetarule , azi e 28 marea zi cand ai zis ca o sa fie dusa lorena in catuse la tribunal.ce se aude ? consumator de sperma ce esti

Nu ne-ai spus interesul tău pentru acest topic ,,ești doar o pizdă proastă ,Dacă faci tratament cu supozitoare să bei apă după ele că sunt amare ! :laugh2 

• Minus 2
Link spre comentariu
  • Oras:Calator prin lume .
  • Oras:Calator prin lume .

Gagicu ,,proxenet,, a lu Bianca Radu ,taci în pulile noastre din cioc !! :laugh2 Nu mai crăui așa de dimineață că faci spume la cur !! Tot cu mă-ta stai ,tot cu mă-ta ??

1 Trebuie sa te hotarasti cine-I proxenetul eu, leanasicostel sau clonatu ☺☺☺

2 Treaba cu "pulile" nu o inteleg care puli ca tu esti singur si nu AI mai multe pule ... defapt nu AI nici macar una. Ai o microputza care este doar aparat de pisat..

3 Da tot cu ma-ta stau , poti sa-mi spui tati de Maine ☺☺☺☺

• Like 1
  • Minus 3
Link spre comentariu

Sclerozatul forumului lipseste cam demult . Cred ca iara s-a intoxicat Dobrica putza mica cu pisatul din borcan .

Tu nu ,ești la fel de fomist și labagiu la pozele ei ,,DACĂ ÎȚI ARĂT PULE NU POȚI SĂ TE ABȚII FĂRĂ SĂ O PUPI NIȚEL !! :laugh2  :laugh2

• Minus 2
Link spre comentariu

Sclerozatul forumului pregateste documente oficiale, probe, înregistrări, dovezi, are si martori...hahaha.

Nu pregătesc ,ele există ..problema este că doar tu lipsești .Ultimele două procese l-ai pierdut din lipsă de probe .La tribunal nu ești pe Nimfomane ..unele dintre dovezi sunt chiar aici cu toate că javra de Bogdănel le-a șters ...

• Minus 2
Link spre comentariu

La ce tribunal s-a judecat cauza ?

Pierdută :)

..........Rămâne de văzut ,s-a amânat termenul din lipsa inculpatei ...

• Minus 2
Link spre comentariu

Corect Adino tu VB de o triere nu? Trierea poti s-o faci ridicand pretul , nu renuntand la caciulita. HPV-Ul este principalUl vinovat pt Cancerul de col uterin si se ia foarte usor prin neprotejat. In fine EU unul am sa renunt sa-mi mai racesc gura pe Tema asta am mai spus e sanatatea voastra , viata voastra .

:laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2

• Minus 2
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...