lorylove Reputație: -407 Postat Octombrie 4, 2017 Partajează Postat Octombrie 4, 2017 Waiting for fuck... 2 2 Link spre comentariu
lorylove Reputație: -407 Postat Octombrie 4, 2017 Partajează Postat Octombrie 4, 2017 Pupici 1 2 Link spre comentariu
lorylove Reputație: -407 Postat Octombrie 4, 2017 Partajează Postat Octombrie 4, 2017 O seară frumoasă vă doresc, domnilor.. 2 2 Link spre comentariu
fiul lui dobre Reputație: 49 Postat Octombrie 4, 2017 Partajează Postat Octombrie 4, 2017 Hai bai tata in pana mea,roaga pe cineva sa-ti faca un cont aici,ca te-au incalecat dusmanii!Sa moara mamaie daca ma asteptam sa te lasi infrant! 4 Link spre comentariu
fiul lui dobre Reputație: 49 Postat Octombrie 4, 2017 Partajează Postat Octombrie 4, 2017 Christiano 29 de ce dai cu minus?suge-i-ai puta lu' tata,de justitiarul pizdelor ce esti! 4 Link spre comentariu
money_talks Reputație: -236 Postat Octombrie 5, 2017 Oras:Acolo unde se da ora exacta Oras:Acolo unde se da ora exacta Partajează Postat Octombrie 5, 2017 Up in pwla mea!!!Dacã mai ajunge toping-ul pã pagina 2,vã ia mama dracu!!😂😂😂 10 10 Link spre comentariu
sioux Reputație: -1542 Postat Octombrie 5, 2017 Oras:Calator prin lume . Oras:Calator prin lume . Partajează Postat Octombrie 5, 2017 Up in pwla mea!!!Dacã mai ajunge toping-ul pã pagina 2,vã ia mama dracu!!😂😂😂 Scuzați va rog !!! N-o să se mai â€implante†😈 2 5 Link spre comentariu
gigi palton Reputație: 242 Postat Octombrie 5, 2017 Oras:Bacau Oras:Bacau Partajează Postat Octombrie 5, 2017 Oare sa-l reclamam pe tiganul ala pentru sechestrare de persoana? Vad ca nu-i mai da drumul lui Dobrica de cateva zile, numai in carici il tine. 4 Link spre comentariu
Administrator pisicuts Reputație: 114261 Postat Octombrie 5, 2017 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Partajează Postat Octombrie 5, 2017 unde-i dobre ? Link spre comentariu
sioux Reputație: -1542 Postat Octombrie 5, 2017 Oras:Calator prin lume . Oras:Calator prin lume . Partajează Postat Octombrie 5, 2017 unde-i dobre ? Cred ca n-a găsit încă pe cineva să-i facă alt cont . Dacă nu apare în câteva zile o să trec pe la el pe acasă să-l caut. Mi-e să nu fi pățit ceva săracul 😕 1 5 Link spre comentariu
gigi palton Reputație: 242 Postat Octombrie 6, 2017 Oras:Bacau Oras:Bacau Partajează Postat Octombrie 6, 2017 Cred ca n-a găsit încă pe cineva să-i facă alt cont . Dacă nu apare în câteva zile o să trec pe la el pe acasă să-l caut. Mi-e să nu fi pățit ceva săracul 😕Te astept cu recenzia, sunt curios daca dobre a ramas tot #1 3 Link spre comentariu
beny888 Reputație: 151 Postat Octombrie 6, 2017 Oras:Pitesti Oras:Pitesti Partajează Postat Octombrie 6, 2017 Hai Dobrică odată...hai să plonjezi in mocirlă cum îți place ție ! Sunt pregătiți băieții să te ciuruie...o avalanșă de pule te așteaptă ! Fă-ți curaj și hai să-ți înfrunți destinul ! 1 Link spre comentariu
gigi palton Reputație: 242 Postat Octombrie 6, 2017 Oras:Bacau Oras:Bacau Partajează Postat Octombrie 6, 2017 a cedat dobrica inainte de 1000 de pagini Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 6, 2017 Partajează Postat Octombrie 6, 2017 Lorena a plecat sau innebuneste barbatii pe aici ?Ia mai terminati cu Dobre , nu este topic despre el ! 7 5 Link spre comentariu
androtardyl Reputație: 37 Postat Octombrie 6, 2017 Oras:Simleu Silvaniei Oras:Simleu Silvaniei Partajează Postat Octombrie 6, 2017 Lorena, ești divina! Ahhh... savurez fiecare imagine a ta Link spre comentariu
clonatu 2 Reputație: -454 Postat Octombrie 6, 2017 Oras:Comuna cucurve Oras:Comuna cucurve Partajează Postat Octombrie 6, 2017 Am lipsit câteva zile ...Toate la locul lor?Dan unde umbla ? 6 8 Link spre comentariu
babardierul Reputație: -322 Postat Octombrie 6, 2017 Oras:nairobi Oras:nairobi Partajează Postat Octombrie 6, 2017 Am lipsit câteva zile ...Toate la locul lor?Dan unde umbla ?in aceleasi locuri de cand a invatat sa mearga: din pula`n pula Link spre comentariu
beny888 Reputație: 151 Postat Octombrie 7, 2017 Oras:Pitesti Oras:Pitesti Partajează Postat Octombrie 7, 2017 Precis a avut vreo orgie in nopțile astea cu țiganu ăla și incă 3-4 tovarăși negri ! Vă dați seama că are curu și gura atrofiate...deci mai durează ceva până când o să-și revină ! Dar reapare Dobres mai hotărât ca niciodată și cu un chef de carici mai mare ca oricând ! 1 Link spre comentariu
gigi palton Reputație: 242 Postat Octombrie 7, 2017 Oras:Bacau Oras:Bacau Partajează Postat Octombrie 7, 2017 E la Floreasca, cu punguta dupa el. Are incontinenta rectala severa cica. PS: Va asteapta in vizita cu iaurt si banane. Banane cat mai mari sa fie. 2 Link spre comentariu
lorylove Reputație: -407 Postat Octombrie 7, 2017 Partajează Postat Octombrie 7, 2017 Mi.o fi urmat sfatul si a apelat la singura metoda sa isi oprească suferința.. .sinuciderea...doamne ajuta, amin. Sa ii fie țărâna ușoară. Asa ca băieti.. mâncăm colivă... 1 3 Link spre comentariu
ludovic98 Reputație: 6 Postat Octombrie 7, 2017 Partajează Postat Octombrie 7, 2017 Primesti si de 18 ? Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 8, 2017 Partajează Postat Octombrie 8, 2017 @Missis Lorylove , spuneai ca pleci din tara pe 01.10.Nu ai plecat ?Atunci Dobre a avut dreptate..... 8 7 Link spre comentariu
lorylove Reputație: -407 Postat Octombrie 8, 2017 Partajează Postat Octombrie 8, 2017 @Missis Lorylove , spuneai ca pleci din tara pe 01.10.Nu ai plecat ?Atunci Dobre a avut dreptate.....nici in cur nu mă doare de parerea ta Nu mai plec ca imi merge bine aici si mai nou am si o colega pt showri, ne luam apt de 2 camere si continuam munca împreună. Ti.e clar sau trebuie sa iti desenez? Oricum eu nu am dc sa iti dau explicatii nici tie nici nimănui si oricum pun la wc parerea lumii intotdeauna. Link spre comentariu
phoothai19cm Reputație: -41 Postat Octombrie 8, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 8, 2017 Vreau sa te fut in cur si Dobre sa filmeze. Cat e halatul mamaie ? 1 3 Link spre comentariu
lorylove Reputație: -407 Postat Octombrie 8, 2017 Partajează Postat Octombrie 8, 2017 Vreau sa te fut in cur si Dobre sa filmeze. Cat e halatul mamaie ?din nefericire si frustrare pt tine nu mă fut în cur. Iar din punct de vedere al vârstei, nu mă simt si nu arat deloc a mamaie. Din contra, mai bine ca acum nu am arătat niciodată spre disperarea ta ca mori in laba si nu ai bani sa ma futi. 2 2 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum