Sari la conținut

Lorena 0727546523

Postări Recomandate

• Oras:Tulcea
  • Oras:Tulcea

Am vizitat-o pe Lorena acum sase ani, pe cand avea locatia la Unirii si ulterior Zepter. La prima vizita am fost impresionat de aspectul ei si de cum am intrat pe usa eram deja infierbantat. Pe vremea aceea inca nu avea silicoane, dar chiar si asa femeia era hot. Prestatia ei a fost de fiecare data perfecta pentru mine si nu am avut ce sa-i reprosez, decat faptul ca iti cere sa depui banii inainte, la dl Contabil, dar

Link spre comentariu

Si eu am vizitat-o cred ca acum vreao trei ani cand activa in Tineretului. O prezenta de exceptie foarte prietenoasa si educata. Inafara de fk facea tot. Note de 10 pe linie. Spunea ca are un baietel si pt el face chestia asta

Link spre comentariu

Faptul ca Betty isi posteaza anuntul pe regulament si discutii generale ma duce cu gandul ca acel cont clona a fost creat special pentru asa ceva.

Nu a postat ea pe atatea anunturi ca e fata lenesa, dar un prieten sigur.

Nu stiu ce i-a promis.

Ea are de castigat din treaba asta..toata atentia cade asupra ei si acum se poate justifica ca e o victima si al dracului toata lumea are ceva cu ea.

Atentia nu mai este asupra herpesului genital dar asupra unui asa zis nebun care a postat peste tot anuntul ei.

Betty ne crezi asa de idioti ?!?

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   1 member and 4 guests

• Creează nouă...