Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 28, 2016 Postat Februarie 28, 2016 Corinush, las-o asa ! O sa ai timp sa vezi si sa auzi tot felul de "lucruri" de-a lungul vietii ! Mintea umana e atat de vasta... si inspaimantatoare uneori.... Nu-ti bate capul cu asa ceva, vei ajunge sa te inspaimanti :no2 La unele lucruri chiar nu are rost sa te gandesti si e mai bine sa nu le stii ! Tot forumul ma stie ca sunt doar curioasa,nici nu vreau sa inteleg anumite lucruri! 2
Administrator pisicuts Reputație: 114527 Postat Februarie 28, 2016 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Februarie 28, 2016 e pe vine cu maneaua 3
Administrator pisicuts Reputație: 114527 Postat Februarie 28, 2016 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Februarie 28, 2016 Cand dormi in balcon,te pisi in borcan,nu ai ce sa mananci..totul e trist Si alcoolul este viata (lui Dobre) si viata e alcoolul,din zori pana-n noapte.. ))
bogdanboby Reputație: 38 Postat Februarie 28, 2016 Oras:... Oras:... Postat Februarie 28, 2016 https://www.youtube.com/watch?v=lnwOsUsDkwUAsta e pt jegos...el petrece ca sultanii
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 28, 2016 Postat Februarie 28, 2016 Salutări de la fetele din Bonita
Administrator pisicuts Reputație: 114527 Postat Februarie 28, 2016 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Februarie 28, 2016 :laugh2
sed10 Reputație: 8 Postat Februarie 28, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 28, 2016 Desi a trecut mai bine de o luna de cand am vizitat-o pe Lorena, am zis ca niciodata nu e prea tarziu, asadar m-am apucat sa scriu recenzia.Daca mai era cazul sa confirm ce era evident pana acum: GFE 10, Oral 10, normal 10, Locatie 9.Intrat la garsoniera, fuguta la dus, intors in camera, un oral cum trebuie, umed si un pic de DT. Apoi m-a lasat sa conduc, dar nu a avut cine (v-am zis ca a fost o zi naspa cap-coada desi Lorena chiar s-a straduit).Am achitat halatul pentru o finalizare, dar nici o secunda nu m-am simtit contra timp si nici macar impresia asta nu mi-a lasat-o. Telefonul inchis in timpul meu, am mai citit asta pe forum si am apreciat.Notele maxime le-am acordat poate si din un pic avand in vedere ca a fost una din cele mai proaste prestatii personale, avand o perioada mai agitata atunci cand am vizitat-o. Desi ti-am zis de atunci Lorena, ca intr-adevar nu prea mi-a stat gandul si inclusiv ca o sa-ti scriu recenzia cat de curand, intr-un final m-am decis sa o fac Sper ca data viitoare sa fiu intr-adevar 100% focusat pe tine si va fi altfel. Momentan nu am facut mofturi si mi-a placut ce am primit. Te pup 2
indestructibilul Reputație: 225 Postat Februarie 28, 2016 Oras:pe forum Oras:pe forum Postat Februarie 28, 2016 Merge ceva de Maria TanaseASA O CHEAMA PE MATA SI AI UN FIX ,SARACA FEMEIE CE APUTUT SA CACE !!!!!!!!
indestructibilul Reputație: 225 Postat Februarie 28, 2016 Oras:pe forum Oras:pe forum Postat Februarie 28, 2016 Desi a trecut mai bine de o luna de cand am vizitat-o pe Lorena, am zis ca niciodata nu e prea tarziu, asadar m-am apucat sa scriu recenzia.Daca mai era cazul sa confirm ce era evident pana acum: GFE 10, Oral 10, normal 10, Locatie 9.Intrat la garsoniera, fuguta la dus, intors in camera, un oral cum trebuie, umed si un pic de DT. Apoi m-a lasat sa conduc, dar nu a avut cine (v-am zis ca a fost o zi naspa cap-coada desi Lorena chiar s-a straduit).Am achitat halatul pentru o finalizare, dar nici o secunda nu m-am simtit contra timp si nici macar impresia asta nu mi-a lasat-o. Telefonul inchis in timpul meu, am mai citit asta pe forum si am apreciat.Notele maxime le-am acordat poate si din un pic avand in vedere ca a fost una din cele mai proaste prestatii personale, avand o perioada mai agitata atunci cand am vizitat-o. Desi ti-am zis de atunci Lorena, ca intr-adevar nu prea mi-a stat gandul si inclusiv ca o sa-ti scriu recenzia cat de curand, intr-un final m-am decis sa o fac Sper ca data viitoare sa fiu intr-adevar 100% focusat pe tine si va fi altfel. Momentan nu am facut mofturi si mi-a placut ce am primit. Te pup aI GRESIT TOPICUL ,AICI SUGE PULA UN BARBAT ,RESPECTIV BOGDABOBY
indestructibilul Reputație: 225 Postat Februarie 28, 2016 Oras:pe forum Oras:pe forum Postat Februarie 28, 2016 Salutări de la fetele din Bonita Si eu le salut ,dar acum merg in alte cluburi .acolo sunt prea multi moldoveni 1
indestructibilul Reputație: 225 Postat Februarie 28, 2016 Oras:pe forum Oras:pe forum Postat Februarie 28, 2016 asta e maxima....!Bine ai venit printre noi doamna luxury
indestructibilul Reputație: 225 Postat Februarie 28, 2016 Oras:pe forum Oras:pe forum Postat Februarie 28, 2016 Desi a trecut mai bine de o luna de cand am vizitat-o pe Lorena, am zis ca niciodata nu e prea tarziu, asadar m-am apucat sa scriu recenzia.Daca mai era cazul sa confirm ce era evident pana acum: GFE 10, Oral 10, normal 10, Locatie 9.Intrat la garsoniera, fuguta la dus, intors in camera, un oral cum trebuie, umed si un pic de DT. Apoi m-a lasat sa conduc, dar nu a avut cine (v-am zis ca a fost o zi naspa cap-coada desi Lorena chiar s-a straduit).Am achitat halatul pentru o finalizare, dar nici o secunda nu m-am simtit contra timp si nici macar impresia asta nu mi-a lasat-o. Telefonul inchis in timpul meu, am mai citit asta pe forum si am apreciat.Notele maxime le-am acordat poate si din un pic avand in vedere ca a fost una din cele mai proaste prestatii personale, avand o perioada mai agitata atunci cand am vizitat-o. Desi ti-am zis de atunci Lorena, ca intr-adevar nu prea mi-a stat gandul si inclusiv ca o sa-ti scriu recenzia cat de curand, intr-un final m-am decis sa o fac Sper ca data viitoare sa fiu intr-adevar 100% focusat pe tine si va fi altfel. Momentan nu am facut mofturi si mi-a placut ce am primit. Te pup Continua ,stiu ca minti !! Curva suprema nu a fost azi la birou .A cules urzici pe marginea santului
indestructibilul Reputație: 225 Postat Februarie 28, 2016 Oras:pe forum Oras:pe forum Postat Februarie 28, 2016 Continua ,stiu ca minti !! Curva suprema nu a fost azi la birou .A cules urzici pe marginea santului Ce memorie de elefant ai !! esti chiar bulangiu
indestructibilul Reputație: 225 Postat Februarie 28, 2016 Oras:pe forum Oras:pe forum Postat Februarie 28, 2016 Asta e pt jegos...el petrece ca sultaniiimages-1.jpegL orena ,nu mai scrie pe contul fatalaului .Logic cat l-am injurat sigur ma suna si vorbeam .Deci esti in continuare perversa.
indestructibilul Reputație: 225 Postat Februarie 28, 2016 Oras:pe forum Oras:pe forum Postat Februarie 28, 2016 Asta e pt jegos...el petrece ca sultaniiimages-1.jpegaLA E FRATETU LA PUSCARIE ,AI INCURCAT BORCANELE
indestructibilul Reputație: 225 Postat Februarie 29, 2016 Oras:pe forum Oras:pe forum Postat Februarie 29, 2016 Cand dormi in balcon,te pisi in borcan,nu ai ce sa mananci..totul e trist Si alcoolul este viata (lui Dobre) si viata e alcoolul,din zori pana-n noapte..Sa vezi ce clip pun ,cu tine mort de beat in rol principal ,repet esti nesimnicativ si stai degeaba pe aici sti ce zic ,pe usa ta scria ;milogul
indestructibilul Reputație: 225 Postat Februarie 29, 2016 Oras:pe forum Oras:pe forum Postat Februarie 29, 2016 :laugh2Pisicule ,pot sa pun maine niste poze si clipuri reale cu personajul asta libidinos ?? Acumm vad valoarea ta !!
indestructibilul Reputație: 225 Postat Februarie 29, 2016 Oras:pe forum Oras:pe forum Postat Februarie 29, 2016 Prezent, dar incapabil de a emite comentarii la subiect. Ultimele 20 si ceva de pagini le-am parcurs pe sarite, din 2 in 2, asa ca acum in mintea mea e o incalceala generala - nu mai retin cine e fostul, intermediarul, actualul, chiriasul, proprietarul, fostul chirias, actuala prietena a fostei iubite a chiriasului intermediar dintre cei doi fosti, fiul unchiului fostului chirias al varului actualului proprietar, colegul bodyguardului sefei actualului iubit al fostei prietene a copilului actualilor chiriasi, politistul, comisarul, ziaristul, petrolul si ardelenii. Stiu cine e Daniel si stiu cine e Lorena. Si am mai aflat ca exista (daca am retinut bine) o catelusa Bella. Cam aici e limita cunostintelor mele clare, de aici mai departe totul incepe sa intre in ceata. A, si Pisicuts probabil doarme, ca e restant de cateva pagini bune cu maneaua zilnica... ESTE FOARTE SIMPLU ;un infractor ,care nu o suporta pe Lorena vazand ca este urmarit s-a aliat cu boarfa si ea o infractoare si dupa o intalnire si lungi negocieri au decis sa incerce sa spele imaginea curvei .In avantaj este hahalera de Bogdan nestiind in ce se baga .Omu este inebunit dupa sugativa si accepta sexul fara caciulita .Acesta in cacat pana la gat promitea boarfei intr-o converatie pe facebook ca el rezolva problema ei foarte repede .Fals si tragic pentru echipa soc ,Se potrivesc perfect ;el a furat de la mine si ea din fosta locatie ,fapt recunoscut de amandoi in cateva sms -uri detinute de mine .II mai las putin si apoi le dau lovitura decisiva .Sunt foarte curios unde vor si daca pot sa ajunga .Astazi nimeni nici chiar aici nu se ia dupa vorbe ,faptele raman si conteaza .Restul e caterinca si pierdere de timp.Cand Bianca venita in casa mea l-a pus pe infractor sa faca curatenie acesta s-a suparat foarte tare .Acum observ ca sunt prieteni .curios nu ?Aceleasi expresii ,aceleasi minciuni fac deliciul unora ,insa problema este penala si nu isi are locul aici ..Acesti disperati de soarta vor platii mai devreme sau mai tarziu.Daca nu te-am lamurit revin cand am timp si cu alte detalii ..
indestructibilul Reputație: 225 Postat Februarie 29, 2016 Oras:pe forum Oras:pe forum Postat Februarie 29, 2016 Desi a trecut mai bine de o luna de cand am vizitat-o pe Lorena, am zis ca niciodata nu e prea tarziu, asadar m-am apucat sa scriu recenzia.Daca mai era cazul sa confirm ce era evident pana acum: GFE 10, Oral 10, normal 10, Locatie 9.Intrat la garsoniera, fuguta la dus, intors in camera, un oral cum trebuie, umed si un pic de DT. Apoi m-a lasat sa conduc, dar nu a avut cine (v-am zis ca a fost o zi naspa cap-coada desi Lorena chiar s-a straduit).Am achitat halatul pentru o finalizare, dar nici o secunda nu m-am simtit contra timp si nici macar impresia asta nu mi-a lasat-o. Telefonul inchis in timpul meu, am mai citit asta pe forum si am apreciat.Notele maxime le-am acordat poate si din un pic avand in vedere ca a fost una din cele mai proaste prestatii personale, avand o perioada mai agitata atunci cand am vizitat-o. Desi ti-am zis de atunci Lorena, ca intr-adevar nu prea mi-a stat gandul si inclusiv ca o sa-ti scriu recenzia cat de curand, intr-un final m-am decis sa o fac Sper ca data viitoare sa fiu intr-adevar 100% focusat pe tine si va fi altfel. Momentan nu am facut mofturi si mi-a placut ce am primit. Te pup era si cazul sa faca cineva o recenzie ,dar puteai sa mai astepti pana iesea boarfa la pensie .Niciodata nu este prea tarziu Acum ,aici se discuta alte probleme ,mult mai importante dar care nu au nici o legatura cu forumul Este veselie multa si petrecere ,la pupitru Pisicuts
kiviak Reputație: 206 Postat Februarie 29, 2016 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Februarie 29, 2016 Dobrica...tare imi pare rau de tine cu balconul si cu borcanul dar mistoul de pe aici nu s-a vazut de cand lumea...acum zi-ne pe bune,o mai vrei inapoi pe Bikkutz? 3 2
indestructibilul Reputație: 225 Postat Februarie 29, 2016 Oras:pe forum Oras:pe forum Postat Februarie 29, 2016 Dobrica...tare imi pare rau de tine cu balconul si cu borcanul dar mistoul de pe aici nu s-a vazut de cand lumea...acum zi-ne pe bune,o mai vrei inapoi pe BikkutzPai cand am zis eu ca vreau inapoi ?Ea ma sun zilnic ,vezi apelurile si minte pe aici ca o hartuiesc si minte cu nerusinare .Doamne ajuta ca am scapat de asemenea specimen rar .Astazi o sa pun ultimele ei apeluri cu data si ora sipoate si ceva inregistrari .Repet ea este genu' ,,HOTU STRIGA HOTII ''.pe aici minte ,inventeaza ,comploteaza incerc din rasputeri sa-si spele din imagine.O zi buna
indestructibilul Reputație: 225 Postat Februarie 29, 2016 Oras:pe forum Oras:pe forum Postat Februarie 29, 2016 Dobrica...tare imi pare rau de tine cu balconul si cu borcanul dar mistoul de pe aici nu s-a vazut de cand lumea...acum zi-ne pe bune,o mai vrei inapoi pe Bikkutz?Mistoul nu este egal cu minciuna ,niciodata .Multumesc pentru grija ce mi-o porti ,dar ma descurc Corect nu s-a mai vazut asa ceva ,este o tactica a ei sa stea pe prima pozitie la testate ,dar tot asa de usor poate ajunge si la ..de evitat''
lorenna10 Reputație: 1548 Postat Februarie 29, 2016 Oras:Ma kk pe voi de ratati Oras:Ma kk pe voi de ratati Postat Februarie 29, 2016 Domnilor, jigodia de Dobre foloseste un program descărcat de pe net de falsificare de mesaje si apeluri. E ceea ce si.ar dori de fapt ...sa il sun...dar pt ca asta nu se intampla si nu se va intampla turbeaza si mănâncă kk. Vrei sa descarc si eu programul ala si sa falsific apeluri de la tine?...pun 500 la număr ca sa iti dovedesc mortaciune ca minti. Dobre, aurolacule. Nu vreau sa imi spăl nici o imagine. Doar vreau sa înțelegi ca nu ai ce sa faci sa mă întorc la tine. Nici moartă. Am scos ordin de protectie scârba penala si o sa dovedesc in instanta cu camerele care înregistrează la bloc cum vii zilnic si imi suni la interfon. Si daca nu stiai..cacatul, si mesajele si apelurile false cu programul de pe net se pot dovedi la poliție ca nu sunt reale. Esti un frustrat care toata ziua stape forum si daca tu esti nebun vrei sa inebunesti pe toata lumea aici pe forum si in viata ta particulară..care se rezuma la minciuni, jigniri, băutură, laba pe balcon, pisat in borcan. Chiar nu vezi ca esti vai morții tăi si nici un doctor psihiatru nu te mai face bine. Tu ameninti pe toata lumea, inebunesti cu obsesiile tale pe toata lumea. Te cerți cu toata lumea si minti pe toata lumea. Ne vedem in instanta vomitatura, nu las lucrurile asa, o sa imi plătești pt toate minciunile pt toate calomniile, si pt toata hărțuirea. O sa merg si la mama ta Dinu Elena la SNagov la strada Zorelelor nr 33 sa ii spun ca ti.a dat 500 de euro si de banii aia ti.ai luat o cacanarie chinezească de iphone 6 de pe olx. Ca dormi pe balcon. Câți bani ai sa dai la întreținere. Ca furi energie de la enel de ani de zile. La țevile de apa si gaze iar ai umblat sa nu plătești. Ca nu faci contract de închiriere la chiriasi ca sa nu plătești la financiară. O sa spun despre toate astea la poliție si in instanta. Zilele tale in libertate sunt numărate. Si daca te potolesti cu hărțuirea pe forum..tot nu scapi si spun totul in instanta...de gaze de lumina de chiriasi ca ii tii fara contract. Ca ai zeci de milioane datorie la întreținere. Te aranjez eu pe tine..definitiv
leanasicostel Reputație: -122 Postat Februarie 29, 2016 Postat Februarie 29, 2016 La inceput am crezut ca LOrena e aia rea si nu il lasa pe Dobre.Dupa ce a latrat o multime si astepta marea inaugurare a probelor care de fapt nu exista, dobre si-o ia in freza.E clar ca e disperat maxim.Dobre, fa oridine in viata ta si nu mai fi boscchetar, iti ratezi viata.Ai spus ca ai iubita dobre. Unde stai cu ea? pe balcon?Dobre, daca ai vreo dovada sau ce ai promis tu, spune o data.Nu vezi ca nici la capatos nu te mai vrea. S-a expirat discutia, gata.Esti un looser. LAsa curva de lorena sa se futa, care e stresul tau.Strange bani palteste intretinerea.Si spune-mi si mie. Cum furi curent de la enel? 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum