lorelove Reputație: 175 Postat Decembrie 16, 2017 Oras:IN GANDUL TUTUROR BARBATILOR Oras:IN GANDUL TUTUROR BARBATILOR Postat Decembrie 16, 2017 Oglindă, oglinjoară, cine e cea mai frumoasă fată din țară???? 5 3
orgasm Reputație: 29 Postat Decembrie 16, 2017 Oras:Capitala Sexului Oras:Capitala Sexului Postat Decembrie 16, 2017 Buna. Lucrezi? Te pot deranja cu un telefon?
curios123 Reputație: 51 Postat Decembrie 17, 2017 Postat Decembrie 17, 2017 Buna mai ai partenera de nebunii?
lorelove Reputație: 175 Postat Decembrie 17, 2017 Oras:IN GANDUL TUTUROR BARBATILOR Oras:IN GANDUL TUTUROR BARBATILOR Postat Decembrie 17, 2017 Lucrez cu Andrada. Are si ea topic la testate...doamna pasională fisting. Facem showri lesby la 400 lei.
bigg71 Reputație: 2 Postat Decembrie 18, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 18, 2017 Bună, cupluri primești? Dacă da, cât? :)
lorelove Reputație: 175 Postat Decembrie 18, 2017 Oras:IN GANDUL TUTUROR BARBATILOR Oras:IN GANDUL TUTUROR BARBATILOR Postat Decembrie 18, 2017 Bună, cupluri primești? Dacă da, cât? :)cand vreodata am zis eu ca accept cupluri?
lorelove Reputație: 175 Postat Decembrie 19, 2017 Oras:IN GANDUL TUTUROR BARBATILOR Oras:IN GANDUL TUTUROR BARBATILOR Postat Decembrie 19, 2017 Pupici 5 3
mihai2705 Reputație: 66 Postat Decembrie 20, 2017 Oras:Vitan Oras:Vitan Postat Decembrie 20, 2017 Pupici Se poate o programare??? Unde ai locatia??
desfacatoruldebuci Reputație: 3 Postat Decembrie 21, 2017 Postat Decembrie 21, 2017 Show cu dobre cu finalizare pe amandoi cat costa?
pulifer Reputație: 869 Postat Decembrie 22, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 22, 2017 Show cu dobre cu finalizare pe amandoi cat costa?Nu se poate, dobre inghite mereu tot
cerone Reputație: -39 Postat Decembrie 22, 2017 Postat Decembrie 22, 2017 Nu se poate, dobre inghite mereu totN-are cum, ai fost tu inainte. 1
pulifer Reputație: 869 Postat Decembrie 22, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 22, 2017 N-are cum, ai fost tu inainte.doar la ma-ta am fost saptamana asta.
cataa80 Reputație: 1641 Postat Decembrie 23, 2017 Oras:. Oras:. Postat Decembrie 23, 2017 Îți mulțumesc Lorena...știi tu pt ce! Mi.ai demonstrat încă o dată că ești o adevarata Doamna, spre deosebire de muulte needucate si neinteresante fete de pe acest site si nu numai!Îți doresc un "Crăciun fericit"!
lorelove Reputație: 175 Postat Decembrie 23, 2017 Oras:IN GANDUL TUTUROR BARBATILOR Oras:IN GANDUL TUTUROR BARBATILOR Postat Decembrie 23, 2017 Îți mulțumesc Lorena...știi tu pt ce! Mi.ai demonstrat încă o dată că ești o adevarata Doamna, spre deosebire de muulte needucate si neinteresante fete de pe acest site si nu numai!Îți doresc un "Crăciun fericit"!iti multumesc si eu mult de tot. Sărbători fericite și te pup rău. 1 3
crixalis Reputație: 188 Postat Decembrie 23, 2017 Postat Decembrie 23, 2017 Si totusi cine plm se merita cu o curva? si sa faca si copil, gizaz craist.. ce oameni. Cum poti dormi linistit cu gandu ca femeia asta a luat sute de pula in gura, au ejaculat sute de barbati pe ea, pe fata, in pzida si in gura, apoi tu sa o pupi. Cum va fi cand copilul o sa afle ca masa a fost curva, ca au trecut prin ea sute de barbati cu pula goala in ea. O va saluta lumea pe strada "ce faci fata, o mai sugi ?"Scuze dar nu m am putut abtine.
octav84 Reputație: 2 Postat Decembrie 23, 2017 Oras:In mama lui picon Oras:In mama lui picon Postat Decembrie 23, 2017 Hello Lorena! Ce faci?
lorelove Reputație: 175 Postat Decembrie 24, 2017 Oras:IN GANDUL TUTUROR BARBATILOR Oras:IN GANDUL TUTUROR BARBATILOR Postat Decembrie 24, 2017 Si totusi cine plm se merita cu o curva? si sa faca si copil, gizaz craist.. ce oameni. Cum poti dormi linistit cu gandu ca femeia asta a luat sute de pula in gura, au ejaculat sute de barbati pe ea, pe fata, in pzida si in gura, apoi tu sa o pupi. Cum va fi cand copilul o sa afle ca masa a fost curva, ca au trecut prin ea sute de barbati cu pula goala in ea. O va saluta lumea pe strada "ce faci fata, o mai sugi ?"Scuze dar nu m am putut abtine.helllloooooo frâna ca ai băgat a 5-a și intri in stâlp. Eu nu permit ejacularea pe fața. Iar copilul meu stie ce muncesc, are 17 ani. Toată țara stie pt ca am apărut la tv. Si ce crezi ca mi-e rusine? Te inseli. Ai mintea îngustă. E doar un job cu munca mai puțină unde imbini utilul cu plăcutul și vin si bani mai multi decat sa te chinui ca vânzătoare sa stai peste program și să faci cerere care se acordă după 3 zile pt un avans la salariu.. Si oricum nu iti ridica patronul statuie. Pari putin cam invidios. Vezi.ti de masa ta de crăciun Si de cadourile cu care trebuie să te prezinți la nevastă și familie și lasa grija altora. Cand te fute grija de altii ai si orgasm? 3 3
protector841 Reputație: 22 Postat Decembrie 24, 2017 Oras:buc Oras:buc Postat Decembrie 24, 2017 helllloooooo frâna ca ai băgat a 5-a și intri in stâlp. Eu nu permit ejacularea pe fața. Iar copilul meu stie ce muncesc, are 17 ani. Toată țara stie pt ca am apărut la tv. Si ce crezi ca mi-e rusine? Te inseli. Ai mintea îngustă. E doar un job cu munca mai puțină unde imbini utilul cu plăcutul și vin si bani mai multi decat sa te chinui ca vânzătoare sa stai peste program și să faci cerere care se acordă după 3 zile pt un avans la salariu.. Si oricum nu iti ridica patronul statuie. Pari putin cam invidios. Vezi.ti de masa ta de crăciun Si de cadourile cu care trebuie să te prezinți la nevastă și familie și lasa grija altora. Cand te fute grija de altii ai si orgasm?Zi-le Lore ca ai dreptate!Maxima pentru astia pe care-i fute grija!
cerone Reputație: -39 Postat Decembrie 24, 2017 Postat Decembrie 24, 2017 doar la ma-ta am fost saptamana asta.Sugi ciorapii !Dupa ce iti dau masa-n genunchi, amaratule !
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 24, 2017 Postat Decembrie 24, 2017 helllloooooo frâna ca ai băgat a 5-a și intri in stâlp. Eu nu permit ejacularea pe fața. Iar copilul meu stie ce muncesc, are 17 ani. Toată țara stie pt ca am apărut la tv. Si ce crezi ca mi-e rusine? Te inseli. Ai mintea îngustă. E doar un job cu munca mai puțină unde imbini utilul cu plăcutul și vin si bani mai multi decat sa te chinui ca vânzătoare sa stai peste program și să faci cerere care se acordă după 3 zile pt un avans la salariu.. Si oricum nu iti ridica patronul statuie. Pari putin cam invidios. Vezi.ti de masa ta de crăciun Si de cadourile cu care trebuie să te prezinți la nevastă și familie și lasa grija altora. Cand te fute grija de altii ai si orgasm? Iti doresc Craciun Fericit, Sarbatori cu bine si un An nou fericit, cu sanatate, ca-i mai buna decat toate si cu impliniri, alaturi de cei dragi !
androtardyl Reputație: 37 Postat Decembrie 25, 2017 Oras:Simleu Silvaniei Oras:Simleu Silvaniei Postat Decembrie 25, 2017 Sărbători fericite Lorena, alături de ai tai! te pup!
lorelove Reputație: 175 Postat Decembrie 25, 2017 Oras:IN GANDUL TUTUROR BARBATILOR Oras:IN GANDUL TUTUROR BARBATILOR Postat Decembrie 25, 2017 La multi ani tuturor, sanatate si fericire alaturi de cei dragi...
lorelove Reputație: 175 Postat Decembrie 25, 2017 Oras:IN GANDUL TUTUROR BARBATILOR Oras:IN GANDUL TUTUROR BARBATILOR Postat Decembrie 25, 2017 Poze noi...pupici 7
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum