multsimulta Reputație: 262 Postat Martie 21, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 21, 2018 sa mori tu in chinuri...cand te fute grija de mine ai și orgasm? Sunt o persoana liberă, și fac ce vreau, ma duc unde vreau, stau cât vreau si ma întorc cand vreau si nu trebuie să dau explicatii nimanui. A priceput tartacuta ta seacă și goală? Se vede pe tine si pe ce porti / posezi cate parale faci...si la propriu si la figurat!... Un Mercedes A class vechi de peste 18 ani...si cu parbrizul fisurat!..Un telefon Allview...din ala iefteneaua ( 3 - 4 ani vechime ca nici cititor de amprenta nu avea)!...Locatii de toata jena...si in Constanta si in Bucuresti!... Daca la varsta ta si la kilometrii de poole inghitite NU AI REUSIT SA ADUNI MAI NIMIC IN VIATA...pe la 50 de ani o sa auzim de tine ca stai la coada la cantina sociala pentru un pachet de mancare si un adapost in noaptile friguroase!... SOARTA A RAS SI CU CURUL DE TINE!.... 2
lorenalory Reputație: 6 Postat Martie 21, 2018 Postat Martie 21, 2018 Se vede pe tine si pe ce porti / posezi cate parale faci...si la propriu si la figurat!... Un Mercedes A class vechi de peste 18 ani...si cu parbrizul fisurat!..Un telefon Allview...din ala iefteneaua ( 3 - 4 ani vechime ca nici cititor de amprenta nu avea)!...Locatii de toata jena...si in Constanta si in Bucuresti!... Daca la varsta ta si la kilometrii de poole inghitite NU AI REUSIT SA ADUNI MAI NIMIC IN VIATA...pe la 50 de ani o sa auzim de tine ca stai la coada la cantina sociala pentru un pachet de mancare si un adapost in noaptile friguroase!... SOARTA A RAS SI CU CURUL DE TINE!.... esti atat de prostut 1 1
lorenalory Reputație: 6 Postat Martie 21, 2018 Postat Martie 21, 2018 Se vede pe tine si pe ce porti / posezi cate parale faci...si la propriu si la figurat!... Un Mercedes A class vechi de peste 18 ani...si cu parbrizul fisurat!..Un telefon Allview...din ala iefteneaua ( 3 - 4 ani vechime ca nici cititor de amprenta nu avea)!...Locatii de toata jena...si in Constanta si in Bucuresti!... Daca la varsta ta si la kilometrii de poole inghitite NU AI REUSIT SA ADUNI MAI NIMIC IN VIATA...pe la 50 de ani o sa auzim de tine ca stai la coada la cantina sociala pentru un pachet de mancare si un adapost in noaptile friguroase!... SOARTA A RAS SI CU CURUL DE TINE!.... esti atat de prostut ca imi provoci milă. Dar te las sa latri si te informez oficial ca ma cac pe parerea ta si pe ceea ce crezi tu. 1 1
alexandru20 Reputație: 16 Postat Martie 22, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Martie 22, 2018 In Bucuresti cand te intorci?
lorenalory Reputație: 6 Postat Martie 22, 2018 Postat Martie 22, 2018 In Bucuresti cand te intorci?M.am intors. Sunt in Bucuresti. Te pup si te astept. 1
babardierul Reputație: -322 Postat Martie 23, 2018 Oras:nairobi Oras:nairobi Postat Martie 23, 2018 Se vede pe tine si pe ce porti / posezi cate parale faci...si la propriu si la figurat!... Un Mercedes A class vechi de peste 18 ani...si cu parbrizul fisurat!..Un telefon Allview...din ala iefteneaua ( 3 - 4 ani vechime ca nici cititor de amprenta nu avea)!...Locatii de toata jena...si in Constanta si in Bucuresti!... Daca la varsta ta si la kilometrii de poole inghitite NU AI REUSIT SA ADUNI MAI NIMIC IN VIATA...pe la 50 de ani o sa auzim de tine ca stai la coada la cantina sociala pentru un pachet de mancare si un adapost in noaptile friguroase!... SOARTA A RAS SI CU CURUL DE TINE!.... DOBRE TE AI INTORS SA SUGI PULA CE DOR IMI ERA DE TINEEE
vreaufun Reputație: 53 Postat Martie 23, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 23, 2018 Prin ce zona mai esti Lorena, tot Tineretului?
puladetigan18 Reputație: -1 Postat Martie 24, 2018 Postat Martie 24, 2018 Bă. Sunteți niște labagii prosti. Am stat sa citesc. Cât se mult o ridicați in slavi pe târfă asta bătrâna . Și ea ce bășini și aere are. Zici ca e vreo jennifer lopez. Lorena . Băgați mintiile in cap. Meseria ta e sa sugi pula sa dai limbi in cur sa se slobozeasca bărbați pe tine . Ești o zdreanță . Infecta. Fututa de sute de bărbați. Jegosi curați sau vai de mama lor. Și toți ti.ai tras muie, s.au slobozit pe tine și te.au futut cum a vrut pula lor. Am scris asta ca , chiar m.am enervat când văd cât se mult tupeu ati prins voi. Curvele din ziua de azi. Realizați in plm. Ca dacă nu venim noi sa va tragem muie nu aveți ce mânca. De când e lumea asta. Curvele sunt curve. Sug pula . Te slobozești pe fata lor Și atât. Nu aveau drept sa comenteze sa facă fițe. Și voi labari infecți. Din cauza voastră au prins zdrențele astea spurcate tupeu. Le ridicați in slavi. Și mai văd comment sa ii ling piersicuta:))) bă cât ratat sa fii sa spui așa cv despre o curva care au futut.o sute se bărbați . Pfff mi.e mila de voi ăștia... AȘA CA . Sa va trag la toți muie de lake flaushati distruși care dați limbi in pizda la toate spurcatele. Și voi zdrențe rapanoase ce sunteți. Băgați.va mințile in cap. Scopul vostru este sa sugeti pula și atât. Niciun cuvânt in plus. Futuva morți in gura . Ai copil de 17 ani și te futi și vede copilul tau. Te gândești puțin ca copii de vârsta lui îl terorizează? Ca știu ca pot sa se ducă sa dea 200-300 lei sa o futa pe masa?
condotierul Reputație: 36 Postat Martie 24, 2018 Postat Martie 24, 2018 Iar voi - doar niste infractori care veti umple puscariile ptr.gainarii de genul talharie,calcare,vatamare a unor prostituate care vor prefera sa-si ia amenda ptr.prostitutie sa va vada pe voi dupa gratii. In mai toate scarile de bloc din centru sunt camere de luat vederi asa ca va ia politia dupa fatza. Niste infractori marunti vai de pula voastra si vi se pare jmekerie ce faceti.
puladetigan18 Reputație: -1 Postat Martie 24, 2018 Postat Martie 24, 2018 Ce zici ma acolo? Stai la locul tau. Ca nu am făcut prezenta.
ginecolog69 Reputație: 143 Postat Martie 24, 2018 Oras:Cuburești Oras:Cuburești Postat Martie 24, 2018 Ce zici ma acolo? Stai la locul tau. Ca nu am făcut prezenta.De unde ai apărut drojdierule?
lorenalory Reputație: 6 Postat Martie 24, 2018 Postat Martie 24, 2018 Un cocktail intre frigul de afara si senzualitate...va invit in noua mea locatie sa ne indeplinim impreuna cele mai fierbinti fantezii. Ca servicii si preturi...200/300 oral, normal. Nu fc anal. Pt doritorii de hidromasaj(am jacuzzi)sau dus impreuna ..ofer acest serviciu pt o jumate de ora si pt 100 lei in plus. Ca fantezii se permite cunnilingus, 69, fk, facesitting. Nu primesc doi sau mai multi domni in casa. Cer si ofer seriozitate, discretie si igiena maxima. Pt mai multe detalii ma gasiti la nr de tel..0725853512. Va pup si va astept. 1
Vizitator bigbro Reputație: 0 Postat Martie 25, 2018 Postat Martie 25, 2018 Ce bine dă anunțul...zilele astea sigur bag o vizită cu full services! Te pup
kv2kv2 Reputație: 1 Postat Martie 25, 2018 Postat Martie 25, 2018 Se vede pe tine si pe ce porti / posezi cate parale faci...si la propriu si la figurat!... Un Mercedes A class vechi de peste 18 ani...si cu parbrizul fisurat!..Un telefon Allview...din ala iefteneaua ( 3 - 4 ani vechime ca nici cititor de amprenta nu avea)!...Locatii de toata jena...si in Constanta si in Bucuresti!... Daca la varsta ta si la kilometrii de poole inghitite NU AI REUSIT SA ADUNI MAI NIMIC IN VIATA...pe la 50 de ani o sa auzim de tine ca stai la coada la cantina sociala pentru un pachet de mancare si un adapost in noaptile friguroase!... SOARTA A RAS SI CU CURUL DE TINE!.... Lorena is a fantastic woman outside and inside ! instead you are a big stronzo !
multsimulta Reputație: 262 Postat Martie 26, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 26, 2018 Am fost la aceasta a 8-a minune a lumii in perioada in care era in aceeasi locatie cu ADINA MILF...Ambele aceeasi atitudine de sictir... Eu doar va spun ca Lorena, intr-o ora, mi-a oferit doar replici de genul:- nu ma atinge pe tate ca ma dor !- nu ma cracana prea tare ca ma doare bazinul ! - doua finalizari...dar anal doar o data mi-o bagi !- la anal sa nu mi-o bagi prea puternic...ca am mai avut 3 - 4 clienti azi si toti au vrut anal O buna bucata de timp, dupa consumarea actului, eram mult prea SCARBIT de atitudinea prestatoarei incat am evitat sa scriu o recenzie.....as fi UMPLUT-O numai cu note de 2... Tot timpul aceasta LORENA a fost o influenta nefasta ( AERE si RASINI la pret si atitudine) pentru tinerele care vin din urma SI CARE CHIAR PRESTEAZA LA UN CAPAT DE POOOLA!... Astea incepatoare care vin din urma puternic isi inchipui ca, daca o prestatoare uratica, destul de ofilita si mai ales cu o atitudine jalnica CERE si mai ales PRIMESTE 300 / 400 lei pe o ora, si ele care au tineretea si frumusetea de partea loc pot cere 500 sau mai mult!... O sa ne trezim in Bucuresti ca si cele LOW ENTRY cer 100 EURO doar pentru o muie....Preturile la curve era printre putinele tarife cu care nu ne aliniasem la celelalte capitate din Europa +UK... Acesta este motivul pentru care m-am bucurat cand am vazut ca a disparul din peisajul Bucurestean... 1
lorenalory Reputație: 6 Postat Martie 26, 2018 Postat Martie 26, 2018 Am fost la aceasta a 8-a minune a lumii in perioada in care era in aceeasi locatie cu ADINA MILF...Ambele aceeasi atitudine de sictir... Eu doar va spun ca Lorena, intr-o ora, mi-a oferit doar replici de genul:- nu ma atinge pe tate ca ma dor !- nu ma cracana prea tare ca ma doare bazinul ! - doua finalizari...dar anal doar o data mi-o bagi !- la anal sa nu mi-o bagi prea puternic...ca am mai avut 3 - 4 clienti azi si toti au vrut anal O buna bucata de timp, dupa consumarea actului, eram mult prea SCARBIT de atitudinea prestatoarei incat am evitat sa scriu o recenzie.....as fi UMPLUT-O numai cu note de 2... Tot timpul aceasta LORENA a fost o influenta nefasta ( AERE si RASINI la pret si atitudine) pentru tinerele care vin din urma SI CARE CHIAR PRESTEAZA LA UN CAPAT DE POOOLA!... Astea incepatoare care vin din urma puternic isi inchipui ca, daca o prestatoare uratica, destul de ofilita si mai ales cu o atitudine jalnica CERE si mai ales PRIMESTE 300 / 400 lei pe o ora, si ele care au tineretea si frumusetea de partea loc pot cere 500 sau mai mult!... O sa ne trezim in Bucuresti ca si cele LOW ENTRY cer 100 EURO doar pentru o muie....Preturile la curve era printre putinele tarife cu care nu ne aliniasem la celelalte capitate din Europa +UK... Acesta este motivul pentru care m-am bucurat cand am vazut ca a disparul din peisajul Bucurestean...ce vrajeala de 2 scuipati ai pe tine... 1
babardierul Reputație: -322 Postat Martie 26, 2018 Oras:nairobi Oras:nairobi Postat Martie 26, 2018 Am fost la aceasta a 8-a minune a lumii in perioada in care era in aceeasi locatie cu ADINA MILF...Ambele aceeasi atitudine de sictir... Eu doar va spun ca Lorena, intr-o ora, mi-a oferit doar replici de genul:- nu ma atinge pe tate ca ma dor !- nu ma cracana prea tare ca ma doare bazinul ! - doua finalizari...dar anal doar o data mi-o bagi !- la anal sa nu mi-o bagi prea puternic...ca am mai avut 3 - 4 clienti azi si toti au vrut anal O buna bucata de timp, dupa consumarea actului, eram mult prea SCARBIT de atitudinea prestatoarei incat am evitat sa scriu o recenzie.....as fi UMPLUT-O numai cu note de 2... Tot timpul aceasta LORENA a fost o influenta nefasta ( AERE si RASINI la pret si atitudine) pentru tinerele care vin din urma SI CARE CHIAR PRESTEAZA LA UN CAPAT DE POOOLA!... Astea incepatoare care vin din urma puternic isi inchipui ca, daca o prestatoare uratica, destul de ofilita si mai ales cu o atitudine jalnica CERE si mai ales PRIMESTE 300 / 400 lei pe o ora, si ele care au tineretea si frumusetea de partea loc pot cere 500 sau mai mult!... O sa ne trezim in Bucuresti ca si cele LOW ENTRY cer 100 EURO doar pentru o muie....Preturile la curve era printre putinele tarife cu care nu ne aliniasem la celelalte capitate din Europa +UK... Acesta este motivul pentru care m-am bucurat cand am vazut ca a disparul din peisajul Bucurestean... haide dobre sa iti dau la muie in baie la cocosatu cum iti dadeam vara trecuta
avpop Reputație: 40328 Postat Martie 28, 2018 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Martie 28, 2018 N-a murit mortaciunea asta?
pulifer Reputație: 870 Postat Martie 28, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 28, 2018 N-a murit mortaciunea asta?dobre?
doru1992 Reputație: 136 Postat Martie 28, 2018 Postat Martie 28, 2018 Lorena la brasov nu vi ? Sau doar la caputala ayat prestezi !!
lorenalory Reputație: 6 Postat Martie 28, 2018 Postat Martie 28, 2018 Lorena la brasov nu vi ? Sau doar la caputala ayat prestezi !!ba da, o sa vin. Vreau sa fc turul Romaniei. Vine randul si Brasovului. O sa anunt la momentul respectiv..Pupici. 1 1
ianisbogdan30 Reputație: 64 Postat Martie 29, 2018 Postat Martie 29, 2018 La arad nu doresti sa vi???
doru1992 Reputație: 136 Postat Martie 29, 2018 Postat Martie 29, 2018 Niste poze noi cu piersicuta vrem lore.....sa moata putin si dobre...:))
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum