Sari la conținut

Lorena 0727546523

Postări Recomandate

Postat

Chiar primeste doar barbati maturi? Nu vad care ar fi problema daca am 25 de ani si o astept de mult la Constanta

Primește orice, așa zic toate în anunț. La tel e altceva și depinde cum urlă foamea în ele. În trecut și-a traso și cu vărul ei bolnav de hepatită.. La Constanța a stat o perioadă cu pestele ei că o căuta lumea prin București să le dea banii.. A venit acolo după ce la Bucuresti murise cu acte in regulă ( oficiale)
Postat

Primește orice, așa zic toate în anunț. La tel e altceva și depinde cum urlă foamea în ele. În trecut și-a traso și cu vărul ei bolnav de hepatită.. La Constanța a stat o perioadă cu pestele ei că o căuta lumea prin București să le dea banii.. A venit acolo după ce la Bucuresti murise cu acte in regulă ( oficiale)

Bai omule hai ma ce aberații susții mai bine mergi și futi protejat și faci recenzii. Spor la futut protejat
  • Minus 1
Postat

E cu pestele după ea oriunde merge în turneu.

Nu mai are peste monentan, ia dat omu' cu flit după doi ani de cârdășie.. Dar agață ea unu după aici, să-i scrie și recenzii.
Postat

SI IN TG MURES NU NE ONOREZI CU PREZENTA ???

Nu e cadavru ambulant, femeia e moartă de mult.. A înviat pe aci de foame ( foamea peștelui)
  • Membru Premium
  • Oras:București
Postat

Bună lorena mai activezi? Dacă da unde ai locația și un număr de telefon dacă se poate.

Vezi că are vreo trei anunțuri pe www.publi24.ro

Mall Vitan

Program 10-20

• Like 4
  • Minus 4
  • Oras:nimfomane.com
  • Oras:nimfomane.com
Postat

Sunteti siguri ca va intereseaza lorena @derwall si @il pupparo ? Nu prea recomand   :)

• Membru Premium
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Personal, nu pot spune chestia asta. Doar am precizat ce am citit in anuntul de pe Publi. Atat.

• Membru Premium
Postat

Sunteti siguri ca va intereseaza lorena @derwall si @il pupparo ? Nu prea recomand   :)

Daca face reducere , as testa-o pentru o jumătate de oră.

Numai protejat , că deh , un buletin de analiză se falsifica mai ușor că un certificat de deces , zweifellos !

Sa mă joc cu sânii , cu fundul ei și să o smotocesc puțin. Oricum doar o tura...că mai mult zic pas ! He!

• Like 4
  • Minus 5
Postat

Bună lorena mai activezi? Dacă da unde ai locația și un număr de telefon dacă se poate.

Sună peștele pentru că el ătie când moarta activează sau ce preturi are in functie de protejat sau nu.. Uneori de foame.
Postat

In anunt scrie disponibilitate intre 10-13 Februarie...

Tot prin anunțutile ei ei poți observa că in funcție de foame face si sex total neprotejat. Acum la indemnul pestelui, nu mai scrie dar propune la fața locului..
Postat

Tot prin anunțutile ei ei poți observa că in funcție de foame face si sex total neprotejat. Acum la indemnul pestelui, nu mai scrie dar propune la fața locului..

Bai omule îți făcuși cont nici acum o luna. Aberezi frate. Mergi și fute fa recenzii. Eu asa cred ca ii ok nu sa postezi chestii fără rost. A i futut o tu neprotejat? A i ceva cu eaa probabil altfel nu îmi explic. Revin și spun, ca, am futut o pe Lorena de multe ori, dar de multe, și, de fiecare data doar protejat, atât oral cit, nu mai zic normal.
  • Minus 2
Postat

Bai omule îți făcuși cont nici acum o luna. Aberezi frate. Mergi și fute fa recenzii. Eu asa cred ca ii ok nu sa postezi chestii fără rost. A i futut o tu neprotejat? A i ceva cu eaa probabil altfel nu îmi explic. Revin și spun, ca, am futut o pe Lorena de multe ori, dar de multe, și, de fiecare data doar protejat, atât oral cit, nu mai zic normal.

băi, omule o să postez anunțul ei unde singurică a scris că face și neptotejat șn anumite condiții și inainte să moară și după.. Nu am nimic cu femeia, chiar nu mai este de actualitate pentru mine.. Nu fut cadavre nici chiar protejat.
Postat

băi, omule o să postez anunțul ei unde singurică a scris că face și neptotejat șn anumite condiții și inainte să moară și după.. Nu am nimic cu femeia, chiar nu mai este de actualitate pentru mine.. Nu fut cadavre nici chiar protejat.

Omule e treaba ei ce a postat și ce face, repet, eu de cite ori am futut o am futut o protejat. Și la oral la fel. Spor la cit mai multe gagici futute și recenzate
  • Minus 1
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

Am văzut pozele pe Braşov am sunat de 2 ori dar nu a răspuns am lăsat şi un mesaj dar nimic,baftă

• Membru Premium
Postat

Pe www.publi24.ro.anunta că se retrage începând cu 13.03.2020

• Like 5
  • Minus 5

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 2 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...