indestructibilul Reputație: 225 Postat Martie 1, 2016 Oras:pe forum Oras:pe forum Postat Martie 1, 2016 Posts Tagged ‘„vii” sau „viii”?’ Vi, Vii, Vi-i, Viii 16/09/2009cand se scrie cu 2 de ii viiViScriem vi dacă îl putem completa cu vouă:Vouă vi s-a spus să nu mai chiuliţi de la ora de gramatică.ViiScriem viia. când putem să-l completăm cu tu: tu vii, tu să vii – de la a veni.b. când e pluralul de la viu şi, evident, e opusul lui morţi: oameni vii (spre deosebire de oameni morţi). Sau vii / morţi – la biserică, pe căsuţele alea de tablă unde s-aprind lumânări.ViiiViii scriem, de obicei, tot în cele chestii bisericeşti: Viii cu viii, morţii cu morţii. Adică atunci când viii poate fi înlocui cu cei vii. (Cei vii cu cei vii, cei morţi cu cei morţi.)Despre i – ii – iii, aici.Vi-iScriem vi-i când putem completa cu vouă şi pe ei: Când îmi puteţi da banii? – Vi-i dau mâine. (Eu vă dau vouă banii, pe ei.)V-i nu există. Lipseste cate un ,,i" pe ici pe colo Sa trăiești domnu' profesor.Cine vrea sa înțeleagă , înțelege.
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 1, 2016 Postat Martie 1, 2016 Sa trăiești domnu' profesor.Cine vrea sa înțeleagă , înțelege.nu ma , da sa facem dreaq si noi impresie buna , stii ce zic 1
Administrator pisicuts Reputație: 114338 Postat Martie 1, 2016 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Martie 1, 2016 dobre povesteste-ne cum a inceput povestea ta de dragoste cu bikutz 4
jili bombardieru Reputație: 6952 Postat Martie 1, 2016 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Postat Martie 1, 2016 i a imprumutat borcanul lui 5
machucambo Reputație: -974 Postat Martie 1, 2016 Oras:Ucea Oras:Ucea Postat Martie 1, 2016 Posts Tagged ‘„vii” sau „viii”?’ Vi, Vii, Vi-i, Viii 16/09/2009 cand se scrie cu 2 de ii vii ViScriem vi dacă îl putem completa cu vouă:Vouă vi s-a spus să nu mai chiuliţi de la ora de gramatică.ViiScriem viia. când putem să-l completăm cu tu: tu vii, tu să vii – de la a veni.b. când e pluralul de la viu şi, evident, e opusul lui morţi: oameni vii (spre deosebire de oameni morţi). Sau vii / morţi – la biserică, pe căsuţele alea de tablă unde s-aprind lumânări.ViiiViii scriem, de obicei, tot în cele chestii bisericeşti: Viii cu viii, morţii cu morţii. Adică atunci când viii poate fi înlocui cu cei vii. (Cei vii cu cei vii, cei morţi cu cei morţi.)Despre i – ii – iii, aici.Vi-iScriem vi-i când putem completa cu vouă şi pe ei: Când îmi puteţi da banii? – Vi-i dau mâine. (Eu vă dau vouă banii, pe ei.)V-i nu există. Lipseste cate un ,,i" pe ici pe colo Ceai mă...? 2
indestructibilul Reputație: 225 Postat Martie 1, 2016 Oras:pe forum Oras:pe forum Postat Martie 1, 2016 dobre povesteste-ne cum a inceput povestea ta de dragoste cu bikutzUita-te la wowbizz din 18 februarie 2015 prima parte si vezi primul episod ,restul urmeaza in curand !!
indestructibilul Reputație: 225 Postat Martie 1, 2016 Oras:pe forum Oras:pe forum Postat Martie 1, 2016 nu ma , da sa facem dreaq si noi impresie buna , stii ce zic
indestructibilul Reputație: 225 Postat Martie 1, 2016 Oras:pe forum Oras:pe forum Postat Martie 1, 2016 i a imprumutat borcanul lui 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 1, 2016 Postat Martie 1, 2016 i a imprumutat borcanul luiOlita...! 3
bogdanboby Reputație: 38 Postat Martie 1, 2016 Oras:... Oras:... Postat Martie 1, 2016 Razi ca prostul
copilulurozkendra Reputație: 2137 Postat Martie 1, 2016 Telefon: [email protected] Oras:sincity Telefon: [email protected] Oras:sincity Postat Martie 1, 2016 Hai că începii sații revi nenicu Dobre
indestructibilul Reputație: 225 Postat Martie 1, 2016 Oras:pe forum Oras:pe forum Postat Martie 1, 2016 Razi ca prostulFraiere , înțelege ca că te pisam în cur de la 1 metru.Ieși draku de aci. 1
indestructibilul Reputație: 225 Postat Martie 1, 2016 Oras:pe forum Oras:pe forum Postat Martie 1, 2016 Olita...! Fei Corino te cam bagi în seama.
indestructibilul Reputație: 225 Postat Martie 1, 2016 Oras:pe forum Oras:pe forum Postat Martie 1, 2016 Hai că începii sații revi nenicu Dobre Atenție la I ca te cearta nea Marean.
bogdanboby Reputație: 38 Postat Martie 1, 2016 Oras:... Oras:... Postat Martie 1, 2016 Fei Corino te cam bagi în seama.Rade de tine cat esti de prost
bogdanboby Reputație: 38 Postat Martie 1, 2016 Oras:... Oras:... Postat Martie 1, 2016 Fraiere , înțelege ca că te pisam în cur de la 1 metru.Ieși draku de aci.Tu nu te pisi decat in borcan sau pe pantofi
bogdanboby Reputație: 38 Postat Martie 1, 2016 Oras:... Oras:... Postat Martie 1, 2016 Pantofii tai,ca la cat esti de prost nu intelegi.
kiviak Reputație: 206 Postat Martie 1, 2016 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Martie 1, 2016 Daniele...mai vrem poze cu tine...ca tot e paine si circ pe aici 4 2
sed10 Reputație: 8 Postat Martie 1, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 1, 2016 Ce memorie de elefant ai !! esti chiar bulangiu Ba pana acum am citit ce ai scris, dar da-te-n sloboz la tava ca esti retardat.Vii si scrii ca nu-i adevarat ca am fost la ea si ca asta e cont fals:))Bai labagiule am cont de cand nu stiai cum se tine puta pe stanga sau pe dreapta. Si pisicuts poate confirma (nu intelege ca stie el cum iti tii tu butonul, ci doar de cand e contul meu activ)Poti sa dai 100 de quot-uri ca ratatul, oricum asta e singurul meu post pe care ti-l acord.Deja te-am bagat prea mult in seama.Hai inchide ca te sun eu, cacat bolnav;) 2
indestructibilul Reputație: 225 Postat Martie 1, 2016 Oras:pe forum Oras:pe forum Postat Martie 1, 2016 Ba pana acum am citit ce ai scris, dar da-te-n sloboz la tava ca esti retardat.Vii si scrii ca nu-i adevarat ca am fost la ea si ca asta e cont fals:))Bai labagiule am cont de cand nu stiai cum se tine puta pe stanga sau pe dreapta. Si pisicuts poate confirma (nu intelege ca stie el cum iti tii tu butonul, ci doar de cand e contul meu activ)Poti sa dai 100 de quot-uri ca ratatul, oricum asta e singurul meu post pe care ti-l acord.Deja te-am bagat prea mult in seama.Hai inchide ca te sun eu, cacat bolnav;)Ionute ,vezi ca mi-am schimbat numarul
indestructibilul Reputație: 225 Postat Martie 1, 2016 Oras:pe forum Oras:pe forum Postat Martie 1, 2016 Rade de tine cat esti de prostMars in pizda matii de aici
indestructibilul Reputație: 225 Postat Martie 1, 2016 Oras:pe forum Oras:pe forum Postat Martie 1, 2016 Pantofii tai,ca la cat esti de prost nu intelegi.Sa vezi ce bataie iti dau infractorule
indestructibilul Reputație: 225 Postat Martie 1, 2016 Oras:pe forum Oras:pe forum Postat Martie 1, 2016 Tu nu te pisi decat in borcan sau pe pantofiMa pis in borcanu 'lu' mata de muraturi si in gaozu tau
indestructibilul Reputație: 225 Postat Martie 1, 2016 Oras:pe forum Oras:pe forum Postat Martie 1, 2016 Rade de tine cat esti de prostTaci in pulilii noastre Loreno
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum