indestructibilul Reputație: 225 Postat Martie 7, 2016 Oras:pe forum Oras:pe forum Postat Martie 7, 2016 Daaaa.bv ma!vezi ca ne intelegem?Bine ca recunosti ,asta vroiam sa aud ,Rectific era iures mare si aglomeratie chiar femeia fara prejudecati nu stia ce face .Acum trebuie sa o intelegi e doar iub a ta
indestructibilul Reputație: 225 Postat Martie 7, 2016 Oras:pe forum Oras:pe forum Postat Martie 7, 2016 Asta se cam intampla la toate! Pana prinde gustul ,apoi de foame
indestructibilul Reputație: 225 Postat Martie 7, 2016 Oras:pe forum Oras:pe forum Postat Martie 7, 2016 Loreno ,iar scrii de pe contul travestitului bogdanboby? Lasa-l draku nu vezi ca nu poate sa te ajute cu nimic ! SI iti mai rupe si curu gratis si neprotejat .Ce esti asa ieftina ?
indestructibilul Reputație: 225 Postat Martie 7, 2016 Oras:pe forum Oras:pe forum Postat Martie 7, 2016 Hmmm ,liniste pe aci .Zdrentele masculine si feminine urzesc un nou plan .Din nefericire falimentar pentru asemenea specimene rare.Cauta cu disperare poze ,informatii sau alte detalii despre mine care considera ca ii avantajeaza ,degeaba ..Succesuri si sa fiti iubiti in cur ,acolo va place si sunteti masochisti si dementi .GOOD NIGHT
Administrator pisicuts Reputație: 114438 Postat Martie 8, 2016 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Martie 8, 2016 dobre ii aduci flori de 8 martie lui bikutz ? 2
alexqwerty1234 Reputație: -395 Postat Martie 8, 2016 Oras:pa Oras:pa Postat Martie 8, 2016 La multi ani bikutz, futute-ar jumate de turcia in curutzMai facem recenzii? 5
lorenna10 Reputație: 1548 Postat Martie 8, 2016 Oras:Ma kk pe voi de ratati Oras:Ma kk pe voi de ratati Postat Martie 8, 2016 Domnilor, ma găsiți la primul număr de tel din titlu..0724.838.617. Ca servicii...100 lei fin, oral nep, normal protejat. Cunni, 69, annilingus din partea domnilor. Ca program...l-v..10-20. Va astept
indestructibilul Reputație: 225 Postat Martie 8, 2016 Oras:pe forum Oras:pe forum Postat Martie 8, 2016 dobre ii aduci flori de 8 martie lui bikutz ?Da Pisicule doua fire de zambile
indestructibilul Reputație: 225 Postat Martie 8, 2016 Oras:pe forum Oras:pe forum Postat Martie 8, 2016 Domnilor, ma găsiți la primul număr de tel din titlu..0724.838.617. Ca servicii...100 lei fin, oral nep, normal protejat. Cunni, 69, annilingus din partea domnilor. Ca program...l-v..10-20. Va asteptSex total neprotejat, ca și program printre Ionut , Victor sau Edy.
indestructibilul Reputație: 225 Postat Martie 8, 2016 Oras:pe forum Oras:pe forum Postat Martie 8, 2016 Domnilor, ma găsiți la primul număr de tel din titlu..0724.838.617. Ca servicii...100 lei fin, oral nep, normal protejat. Cunni, 69, annilingus din partea domnilor. Ca program...l-v..10-20. Va asteptAnilingus din partea domnilor ! Chiar ai pretenții !
lorenna10 Reputație: 1548 Postat Martie 8, 2016 Oras:Ma kk pe voi de ratati Oras:Ma kk pe voi de ratati Postat Martie 8, 2016 Domnilor, ma găsiți la primul număr de tel din titlu..0724.838.617. Ca servicii...100 lei fin, oral nep, normal protejat. Cunni, 69, annilingus din partea domnilor. Ca program...l-v..10-20. Va astept 2
indestructibilul Reputație: 225 Postat Martie 8, 2016 Oras:pe forum Oras:pe forum Postat Martie 8, 2016 IMG_20160305_155227.jpgsex total neprotejat
lorenna10 Reputație: 1548 Postat Martie 8, 2016 Oras:Ma kk pe voi de ratati Oras:Ma kk pe voi de ratati Postat Martie 8, 2016 Domnilor va rog sa nu luati in seama aberațiile jegosului si frustratului de Dobre. Nu fac neprotejat. Nu fac anal. Este maxim de frustrat ca l.am părăsit de un an jumate si nu ma intorc la el nici moartă. Ca servicii...100lei fin..oral nep, normalul protejat. Cunni, 69, annilingus din partea domnilor. Ma găsiți la nr de tel...0724.838.617...l-v..10-20. Va astept.
daniel2012 Reputație: 600 Postat Martie 8, 2016 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Martie 8, 2016 Chiar nu inteleg de ce atatea comentarii aiurea la tine pe topic. Lumea ar trebui sa posteze despre cum s-a simtit in compania ta..In fine, "La multi ani!" si o primavara plina de flori iti doresc!
marius.ion Reputație: 408 Postat Martie 8, 2016 Oras:ROMANIA Oras:ROMANIA Postat Martie 8, 2016 La multi ani Lorena! Te pup ....jos!
indestructibilul Reputație: 225 Postat Martie 8, 2016 Oras:pe forum Oras:pe forum Postat Martie 8, 2016 Domnilor va rog sa nu luati in seama aberațiile jegosului si frustratului de Dobre. Nu fac neprotejat. Nu fac anal. Este maxim de frustrat ca l.am părăsit de un an jumate si nu ma intorc la el nici moartă. Ca servicii...100lei fin..oral nep, normalul protejat. Cunni, 69, annilingus din partea domnilor. Ma găsiți la nr de tel...0724.838.617...l-v..10-20. Va astept.Cum nu faci neprotejat ? Chiar tu ai pus aici poze.Nu sunt frustat ci fericit.De pe 25 ianuarie 2016 și pana azi nu este un an jumate.Nici nu vreau sa te întorci la mine , eu am o relație cu o femeie normala.De o curva ca tine sunt satul .Hai sictir și marș la pula curva mincinoasa ..
indestructibilul Reputație: 225 Postat Martie 8, 2016 Oras:pe forum Oras:pe forum Postat Martie 8, 2016 La multi ani Lorena! Te pup ....jos!Unde își baga alții pula fără balonase. Bravo frate , ff tare .
lorenna10 Reputație: 1548 Postat Martie 8, 2016 Oras:Ma kk pe voi de ratati Oras:Ma kk pe voi de ratati Postat Martie 8, 2016 Cum nu faci neprotejat ? Chiar tu ai pus aici poze.Nu sunt frustat ci fericit.De pe 25 ianuarie 2016 și pana azi nu este un an jumate.Nici nu vreau sa te întorci la mine , eu am o relație cu o femeie normala.De o curva ca tine sunt satul .Hai sictir și marș la pula curva mincinoasa .. dobre, javra ordinară, sti foarte bine ca pozele cu sexul neprotejat sunt din viata mea personala. Nu este client. Le.am pus aici ca sa vezi ca eu am viata personala, nu ca tine un frustrat batut de soartă. Forumul si topicul asta sunt viata ta iar eu sunt obsesia ta. Esti distrus de ciuda ca nu ma intorc la tine. Ai inebunit de tot de cand te.am părăsit...dovada ca nu dormi, nu ai liniste si te agiti intr.una pe topicul asta pt mine care tâmpit sa fii sa nu iti dai seama ca ma cac pe tine. Iti arăți frustrarea zilnic pe forumul asta. Nu ai demnitate. Nu ai mândrie. Esti vai mortii tăi. Nu ai viata personala. Nu ai nici o satisfacție. Esti obsedat de mine si de topicul asta amaratule, si esti prea prost de nu iti dai seama ca esti bătaia de joc a tuturor aici pe forum si in viata de zi cu zi. Paranoicul drakului, trăiesti din imaginații. Ia.ti o vacanta la balaceanca. Jerpelitule. Provoci mila mai mult decat scârba frustratule.
indestructibilul Reputație: 225 Postat Martie 8, 2016 Oras:pe forum Oras:pe forum Postat Martie 8, 2016 dobre, javra ordinară, sti foarte bine ca pozele cu sexul neprotejat sunt din viata mea personala. Nu este client. Le.am pus aici ca sa vezi ca eu am viata personala, nu ca tine un frustrat batut de soartă. Forumul si topicul asta sunt viata ta iar eu sunt obsesia ta. Esti distrus de ciuda ca nu ma intorc la tine. Ai inebunit de tot de cand te.am părăsit...dovada ca nu dormi, nu ai liniste si te agiti intr.una pe topicul asta pt mine care tâmpit sa fii sa nu iti dai seama ca ma cac pe tine. Iti arăți frustrarea zilnic pe forumul asta. Nu ai demnitate. Nu ai mândrie. Esti vai mortii tăi. Nu ai viata personala. Nu ai nici o satisfacție. Esti obsedat de mine si de topicul asta amaratule, si esti prea prost de nu iti dai seama ca esti bătaia de joc a tuturor aici pe forum si in viata de zi cu zi. Paranoicul drakului, trăiesti din imaginații. Ia.ti o vacanta la balaceanca. Jerpelitule. Provoci mila mai mult decat scârba frustratule.Iar minți ordinaro, omul ăla și mulți alții sunt prieteni trimiși de mine .Tu nu ai viata personala.Însă unul din aia trimis de mine s-a îndrăgostit de tine și te folosește cum vrea el.Celălalt coleg cu el la fel.Ei te ajuta sa-ți plătești chiriaTu nu intelegi ca pentru mine ești moarta .Tot nu vrei sa spui unde și cu cine și la cererea cui am dormit eu în perioada 10-25 ianuarie 2016.Mars la pula curva mincinoasa și mama denaturata.Ești o boarfa penala lasă și perversa.
lorenna10 Reputație: 1548 Postat Martie 8, 2016 Oras:Ma kk pe voi de ratati Oras:Ma kk pe voi de ratati Postat Martie 8, 2016 Iar minți ordinaro, omul ăla și mulți alții sunt prieteni trimiși de mine .Tu nu ai viata personala.Însă unul din aia trimis de mine s-a îndrăgostit de tine și te folosește cum vrea el.Celălalt coleg cu el la fel.Ei te ajuta sa-ți plătești chiriaTu nu intelegi ca pentru mine ești moarta .Tot nu vrei sa spui unde și cu cine și la cererea cui am dormit eu în perioada 10-25 ianuarie 2016.Mars la pula curva mincinoasa și mama denaturata.Ești o boarfa penala lasă și perversa. unde mortii tai mi.ai trimis tu mie prieteni javra imputita ce esti. Mortaciune...obisnuieste. Te cu idea ca ma cac pe tine la propriu si la figurat. Dar tu esti liber sa te umilesti si sa iti plângi in continuare frustrarea pe topicul asta. Râsule care esti. Bataia de joc a tuturor Pisatule. Cat De cretin esti de nu vezi ca ma cac pe tine si din partea mea poti sa si crapi ca nu ma interesezi. Ce ma amuzi sa vad cum te umilesti si cum te agiti pt mine care nu dau nici un scuipat pe tine. Hai javra Mars la televizor si urla.ti frustrarea si pe acolo sa te vada toata tara cum mori pt o femeie care te umileste in ultimul hal dar se pare ca esti masochist de iti place sa te tratez ca pe un gunoi. Ca asta esti pt mine...un gunoi, un bolnav mintal, un distrus psihic ca daca ai fi zdravan ai pricepe ca nu sunt femeia sau familia ta si nu are de ce sa te futa grija de viata mea. Agitatul drak care esti , pisat si flamand si paranoic.
indestructibilul Reputație: 225 Postat Martie 8, 2016 Oras:pe forum Oras:pe forum Postat Martie 8, 2016 Te întreb altfel poate așa intelegi:pe cine ai sunat tu pe 10 ianuarie plângând sa te ajute sa te muți la 12 noaptea ? , cine ti-a dat în ziua aceea 1000 de lei pentru chirie ? De ce ai insistat ca cel care te-a ajutat sa te muți sa rămână la tine ?;Apoi câte zile a stat și c ai procedat tu intr-o duminica dupa amiaza cu cel care statu-se la tine 2 săptămâni ? Când o sa răspunzi sincer la aceste întrebări și alte câteva promit sa te las în pace.Îmi provoci scarba și îmi este mila de tine , îți prevăd un viitor sumbru.
indestructibilul Reputație: 225 Postat Martie 8, 2016 Oras:pe forum Oras:pe forum Postat Martie 8, 2016 Când o sa spui cum ți -ai dat singura mesaje de pe telefonul meu pe sl tău în timp ce eu dormeam , când o sa spui unde stau eu de fapt , când o sa spui de câte ori ai fost în casa mea anul acesta , când o sa spui de câte ori ai luat copilul în locație , când o sa spui adevărul atunci o sa te las în oase. Eu mă duc la televizor și spun totul cu probe , martori înregistrări și documente .Deci nu am cum sa mă fac de ras.Dar mă amenințai că vi și tu ,,ca de obicei ești lasă.
indestructibilul Reputație: 225 Postat Martie 8, 2016 Oras:pe forum Oras:pe forum Postat Martie 8, 2016 Scuzați greșelile , sunt în trafic și scriu în timpul mersului de pe telefon.
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 8, 2016 Postat Martie 8, 2016 Scuzați greșelile , sunt în trafic și scriu în timpul mersului de pe telefon.se accepta , da' cu ,,i" tot n'ai rezolvat , acum s-a luat si Bicutz dupa tine
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum