Sari la conținut

TRAVESTITI FALSI INVIDIOSI DE TRANSEXUALE :)

Postări Recomandate

Postat

am deschis acest topic ca am vazut foarte multi travestiti se simt in pericol de somaj ca nu mai pot fura clientii si nu mai pot cere taxa de deranj pentru ca sunt majjoritatea din romania false si te trezesti ca iesi batut si furat de gay astia cu peruca in cap:) hoo bulangiilor ca este loc sub soare pentru toate :) cine se respecta si nu vrea sa arunce banii pe geam cere o confirmare inainte sa vada unde merge :) nu sa ia teapa ca doar asta sunt alea false in stare sa faca :) transexualitatea consta in tratament hormonal vizite psihologice si endocrinologice nu asa hai peste noapte bagi peruca in cap si te autodefinesti transexual:( imposibil....daca va credeti transexuale adevarate avansati si voi ce dracu ramaneti in loc ? a daaa uitam voi faceti pe travestiti sa furati clientii si sa dati tepe de fapt ziua sunteti barbati ziua eventual cu femeie si copil :) sunteti penibili si vorbesc la masculin ca nu meritati nici macar sa vi se adreseze la feminin rasurilor

• Like 2
  • Oras:Timisoara
Postat

Sunt de acord cu aproximativ tot ce ai zis...mai putin faa cu confirmare web pe whatsapp. De ce?

1) din 10 suna 9 labagii care prin confirmare inteleg labareala virtuala ( scuze de imbaj dar cam asta ii situatia)

2) se cere sa te dezbraci... haaaa, daca vroiam sa imi pun sanii si dotarea o puneam direct pe anunt si aia e

3) omul intelege ca te suna cu web cand i se ridica lui "nivelul politic" si mai si insista dupa ce ii dai ocupat. Ocupat inseamna "NU POT ACUM" 

Si cum majoritatea clientilor asta inteleg atunci prefer sa nu ma complic cu astfel de situatii.

In rest o zi buna la toti si toate!

• Like 2
  • Minus 5
Postat

Adevărat yubita dar cand vezi ca e deja lălăială si o da in masturbare ii inchizi😂😂da majoritatea vor videochat gratis😂😂😂 ești o papyaa 😘

Postat

Merci! chiar si asa nu intentionez sa imi pierd nici o secunda dand satisfactie unor astfel de indivizi. Sunt destui oameni ok si prefer sa ma concentrez asupra lor.

• Oras:OTOPENI .
Postat

Acum hai sa stam cu datul confirmari si pe strada si in mall si la salon ... da ce ar mai fi sa ma fac de cacat peste tot cu o confirmare ... daca altele nu se feresc ce sunt uite ca eu nu vreau sa ma fac de cacat . O zi frumoasa

• Oras:Buc
  • Oras:Buc
Postat

Acum hai sa stam cu datul confirmari si pe strada si in mall si la salon ... da ce ar mai fi sa ma fac de cacat peste tot cu o confirmare ... daca altele nu se feresc ce sunt uite ca eu nu vreau sa ma fac de cacat . O zi frumoasa

sa inteleg ca in viata de zi cu zi...tu te feresti de ceea ce esti?? Sau nu am inteles eu prea bine??

• Oras:Europa
  • Oras:Europa
Postat

sa inteleg ca in viata de zi cu zi...tu te feresti ceea ce esti?? Sau nu am inteles eu prea bine??

N ai ce sa intelegi...e agramata.

• Like 1
Postat

Pai haloo tot blocul stie ca sunt femeie etc .. ce ar mai fi sa fiu in fata blocului si sa sune unu ca arata nustiu ce etc .. sau in mall sau la salon .. si lasa draga sa fiu agramata asa imi place .care e problema ?

Postat

sa inteleg ca in viata de zi cu zi...tu te feresti de ceea ce esti?? Sau nu am inteles eu prea bine??

alta care se ascunde de ceea ce este sau nu se simte in stare sa de-a confirmare ca nu are machiaj pe fata :) lasa draga mea ca dai confirmare si cand vezi ca o da in diverse ii inchizi ia unde e faza?? nu te simti capabila?

• Oras:Bucuresti
Postat

alta care se ascunde de ceea ce este sau nu se simte in stare sa de-a confirmare ca nu are machiaj pe fata :) lasa draga mea ca dai confirmare si cand vezi ca o da in diverse ii inchizi ia unde e faza?? nu te simti capabila?

Corect o confirmare nu dureaza m-ai mult de 5 sec m-ai vazut sunt reala pa
  • Like 1
Postat

E uite ca eu nu stau non stop cu telefonul in mana sa dau confirmari ... care vrea vine ma vede si decide ramane sau pleaca ... nici macar in afara nu stau sa dau confirmari web ..care are timp de stat poate da confirmari cate vrea din partea mea

• Like 1
  • Minus 5
Postat

Se simte ce ??? Ca imi spun parerea sau ce . Uite ca eu nu vreau sa ma arate lumea cu degetul pe strada uite e daia .. asa ca nu am chef de stat pe whatsapp .. si nici de mesaje . O zi frumoasa

• Like 1
  • Minus 5
Postat

Draguta inca nu are cine sa-mi dea clasa asa cum spui tu . Eu sunt in felul meu care ma place ma place asa NATURALA . Sau esti o amica ceva cu alessandra

Postat

NU ESTI RUPTA DIN SOARE ALESSANDRA ITI DA CLASA STAI JOS NU TE AGITA CA FACI RIDURI

Iubita nu dau clasa la nimeni fiecare e frumoasa in felul ei parerea mea

Postat

DEGEABA CA ISI IAU MAXIM CAND LE RANESTI ORGOLIUL CERTE PERSOANE :) SI SINCER NU A INVITAT-O NIMENI SA ISI EXPUNA EA SELFIE AICI DAR DE CE A FACUT-O ?? SE SIMTE INSIGURA CUMVA?? VINE EA SI PUNE POZA VEZI DOAMNE EA E MIEZUL 

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...