Sari la conținut

Buna Dragilor doar deplasari

Postări Recomandate

• Oras:Around!
Postat

Vino Sa Te comvingi.!

Tu esti cel ce vinde biletele?? :))))

• Like 2
  • Minus 3
  • Telefon: tali_banu69
  • Oras:Departe
  • Telefon: tali_banu69
  • Oras:Departe
Postat

Controloru' din tren avea față de ren ;)

• Like 4
  • Haha 1
  • Minus 3
  • Oras:Pe aici
  • Oras:Pe aici
Postat

Vino Sa Te comvingi.!

Atitudine tipica de suleyman....

Foaie verde floare albastra..... ;)

• Like 3
  • Minus 4
  • Oras:Antioquia, Medellin
Postat

100/200 doar deplasari, sau auto, face finalizare faciala, nu categoric pt finalizare orala...ciocane tari bajeti

• Like 1
  • Minus 3
Postat

100/200 doar deplasari, sau auto, face finalizare faciala, nu categoric pt finalizare orala...ciocane tari bajeti

Testata adica? 

• Minus 3
Postat

n-am testat-o dar imi place cum arata, asa ca am vrut sa aflu ce ma interesa :D :D :D

• Like 1
  • Minus 4
  • Oras:constanta
  • Oras:constanta
Postat

n-am testat-o dar imi place cum arata, asa ca am vrut sa aflu ce ma interesa :D :D :D

n-ai intrebat-o cine e suleyman?:))

Postat

pai stiam ca nu vorbesc cu shaica, dar daca imi aduce sa fut ceea ce e in poze, putin mai conteaza ca am stat de vorba cu iubi :)))

• Like 3
  • Minus 4
  • Oras:Pe aici si pe acolo
  • Oras:Pe aici si pe acolo
Postat

Buna gitanca, dar cred ca-i pe la 15-16 ani...

Bronzul de pe spate de mare angajament!

post-179001-0-39505700-1504196756_thumb.png

• Like 1
  • Oras:Constanta
  • Oras:Constanta
Postat

ba eu as futeo pe asta, am sunat-o, a fost ok la telefon, dar mi s-a parut putin disperata, cred ca iese o partida misto dar nu am tona si in masina nu mi se pare ok pentru o prima intalnire, doar sa dai o muie, atat!

• Like 4
Postat

daca detine acea pizdulice, oricat de nespalata ar fii, o iei cu mana ta o arunci in cada, dai drumu la apa fiarta sa dea jos rapanul de pe ea, o freci bine bine sa luceasca si intr-o zii fututa de decembrie, si dupaia treci la spintecat frumusete de dodoashka =)))

• Like 1
  • Minus 4
  • Oras:around
  • Oras:around
Postat

kritique, doar 200 de roni te despart de o aventura interesanta , eu zic sa te bagi , nu te mai lua dupa comentariile muppetilor care nu fut decit pe stinga si care se pling de talpi murdare si de suleimani , dindu-si cu parerea fara a fi in cunostinta de cauza. fata e punctuala si cuminte , are un corp cum rar intilnesti , nu exceleaza prin ceva extraordinar, dar isi da silinta sa se faca placuta , doar sa ai un ceas pe linga tine sa poata vedea cit timp a mai ramas, are defectul asta , nu are deloc notiunea timpului dar respecta intelegerea daca fixezi ceasul  si ii dai ora exacta.

daca ar fi isteata sa isi faca un cont real ar avea mult de cistigat dar probabil e incepatoare si e dependenta de suleiman,probabil iuby al ei  care de altfel nu deranjeaza cu nimic.nu se vede nu se aude.

• Like 3
  • Minus 3

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...