Sari la conținut

CURVA DN 1 BANEASA (BLONDA)

Postări Recomandate

• Oras:bucuresti
Postat

Este vb. de curba blonda care sta dupa primul pod pe stanga(cum pleci catre Ploiesti), cea care arata beton si este mai mereu in jurul pranzului "la datorie" !

A fost cineva cu ea ? Cam ce tarif ar putea avea ?

Vizitator Josep_Guardiola
Reputație: 0
Postat

bullshit = ban, asta va paste pe amandoi! 

Cititi regulamentul forumului (pe care-l gasiti la semnatura mea) si veti vedea cum se face o recenzie corecta!

Postat

Prin ce consideri "bullshit" ? Eu am drum zilnic pe acolo , am oprit odata masina si am intrebat-o care este tariful si ce servicii presteaza. De ce as primi ban?

• Administrator
  • Oras:La butoane
  • Oras:La butoane
Postat

multumim pentru completari baieti

asteptam mai multe detalii de la cei care le-au viztat
:wave

large.xxxxx.gif.e9e57a37567b71fee318ced754364ca4.gif

• Oras:Oradea
  • Oras:Oradea
Postat

Pe blonda n-am vazut-o,dar "colega de etnie inalta" e SUPERBA, am vazut-o de cateva ori in locatia despre care se vorbeste mai sus.

La cum arata,bruneta ar putea lejer sa intre pe la 100-200lei,undeva la caldurica,intr-o garsoniera din zona consacrata...Alba Iulia... :))

Ce o tine acolo in frig si ploaie,greu de spus...

Din pacate, insa, nu m-as duce cu ea,nu ma tenteaza sa incerc, astea de pe marginea drumului sunt de obicei murdare si pline de boli.

Ganditi-va ca NU se poate spala dupa fiecare client.

• Oras:buciresti
  • Oras:buciresti
Postat

Salutare! 

E primul meu post aici și sper sa nu greșesc :)

Am oprit eu la doamna înaltă.  Pe blonda nu prea o găsești des.. 

locul e clar, vis a vis de IKEEA. Locul desfășurării este puțin mai înainte cum vii din Ploiești pe o străduță la dreapta care duce la institutul de pomi cred. Oricum te vad toți cei de la blocurile alea unde e Siveco dacă au un binoclu. 

Fata arata OK. E înălțată, fără celulita, nu am întrebat-o cum o cheamă sau ce telefon are. 

Am făcut dogy style asa intre ușile de la mașină și gata. E ok pt un fast fuck. 

Are șervețele, prezervative, nu avea mirosuri suspecte. 

Tarifele sunt 50 oral 50 normal și dacă vrei combinat e mai scump, cred ca 70 nu mai țin minte. 

Oricum pt zona Baneasa, Aviatiei e ok, având în vedere ce preturi au. 

Înainte mergeam la doamna de pe Strada Padina dar la ea același lucru la ea  80 de lei cu negociere... 

• Like 2
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Salut , pe blonda am vizitat-o de mai multe ori , cand aveam munca de teren si tranzitam des zona. Locatia pe dreapta daca intorci pe sub podul care duce pe Jandarmeriei, tipa arata de 9 la corp de 8 la fata .Inainte avea loc undeva in padure acum am inteles ca doar sub pod mai lucreaza , adica ascuns printre masinile parcate, destul de expus as spune eu.Servicii doar protejate ambele ,oralul bunicel la normal chiar se implica si geme usor dar eu vorbesc de perioada cand mergea in padure si aveam loc de normal....in masina sub pod nu stiu cum face ea normal. Am mers acum vreo 2 luni si nu am ramas sub pod , este si circulat pe acolo sunt ceva cladiri de birouri si majoritatea merg la masa spre Ikea pe sub pod.

50 lei oral& normal este curata mai ales ca face tot protejat , o recomand macar o data la bani astia chiar este ok

• Like 4
Postat

Cea care sta dupa primul pod este bruneta si are program undeva de dimineata de la 6, 7 cred pana la amiaza

50 parca are oralu nu mai stiu cat cere la normal

Cand am foat la ea acum vreo 2 3 luni am servit o cu cafeluta mea...probabil era somnoroasa:))

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...