borat80 Reputație: -336 Postat Septembrie 5, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 5, 2017 Hello, Am ratat, am zis ca fac si eu recenzia la informare si consiliere, se facea record de recenzii pt categoria aia Am vizitat-o si eu azi pe Anemona. Foarte simplu: am vazut pozele, am vazut si recenzii de la colegi de incredere, am dat sms si am programat. Locatia e aproape de Zara Unirii, cred ca e cea mai usor de gasit si accesibil locatie posibila,cu orice mijloc de transport ai veni.Anemona m-a asteptat cocotata pe niste tocuri de 20 incat ma uitam un pic in sus la ea. Arata bine, e draguta si la fata si silicoanele sunt top. Am stat ceva si de vorba, e foarte dezghetata, poti vorbi orice cu ea, nu e genul care sa astepte sa intrebi tu ceva ca sa poata raspunde monosilabic dupa aia. Si oricat de misto ar fi fost chit-chat-ul, actiunea e si mai si. FK, oral adanc, umed si cu atentie la imprejurimi si fara mana. nu mai e nevoie sa precizez si ca fara dinti, ca asta intalnesti pe la pustoaice incepatoare. Si normalul e foarte bun, cu implicare, cu fk, cu tot ce trebuie. Daca ma gandesc bine, cred ca o sa revin. Foarte curand Note: Locatie: 9- nu e lux dar are tot ce trebuie( si acum si multe geluri de dus) si e curatAnemona- 9- Sexy, frumusica, e ce trebuieOral: 10- umed, cu ruperi de ritm, cu cimNormal: 9,5- cu implicare maximaIgiena: 10- nimic de reprosatGFE: 10- la maxim Halat: 200 ron/H Concluzie: de revenit 9 6 Link spre comentariu
sunofhope Reputație: 10 Postat Septembrie 5, 2017 Partajează Postat Septembrie 5, 2017 beautiful pictures Link spre comentariu
burgman4 Reputație: 1810 Postat Septembrie 5, 2017 Oras:. Oras:. Partajează Postat Septembrie 5, 2017 A intrat motanu' in actiune 5 Link spre comentariu
keyser söze Reputație: -1833 Postat Septembrie 6, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 6, 2017 am facut doar pozele acolovezi ca biblioteca aia face minuni.... toate domnisoarele care au stat in preajma ei au ajuns foarte apreciate 4 10 Link spre comentariu
lorddurex Reputație: 69 Postat Septembrie 6, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 6, 2017 Se transmit energii din carti... Link spre comentariu
burgman4 Reputație: 1810 Postat Septembrie 6, 2017 Oras:. Oras:. Partajează Postat Septembrie 6, 2017 Se transmit energii din carti...Carti de magie ! 3 Link spre comentariu
adyandrei Reputație: 244 Postat Septembrie 6, 2017 Partajează Postat Septembrie 6, 2017 Salut azi am facut si eu programare la domnisoara dar din pacate nu prea am comunicat bine in sensul ca am stabilit ora si am rugato de doua ori sa imi dea adresa ca sa stiu si eu in cat timp imi i,a sa ajung ,nici la mesajul de comfirmare al programarii nu mi,a dat adresa .Am primito cu 15 min inainte de ora intalnirii ,pai unde sa mai ai timp sa ajungi la ea .Asta e poate data viitoare o sa iasa . Bafta Link spre comentariu
brett10 Reputație: -2329 Postat Septembrie 6, 2017 Oras:// Oras:// Partajează Postat Septembrie 6, 2017 buna sunt Anemona si am 29 de ani, sunt din bucuresti. Eu va pot oferi ca servicii sex oral, normal si masaj de relaxare. Ca si mici fantezii eu va ofer FK ONP CIM COB COF totul depinde de igiena voastra. Ca locatie ma gasiti in apropierea magazinului unirea. Lucrez doar cu programari , nu sunt genul de fata primul venit , primul servit. Programul meu la birou este de la 10-18 . ai fost prin tarile calde? 1 Link spre comentariu
burgman4 Reputație: 1810 Postat Septembrie 6, 2017 Oras:. Oras:. Partajează Postat Septembrie 6, 2017 Daca citeaiSalut azi am facut si eu programare la domnisoara dar din pacate nu prea am comunicat bine in sensul ca am stabilit ora si am rugato de doua ori sa imi dea adresa ca sa stiu si eu in cat timp imi i,a sa ajung ,nici la mesajul de comfirmare al programarii nu mi,a dat adresa .Am primito cu 15 min inainte de ora intalnirii ,pai unde sa mai ai timp sa ajungi la ea .Asta e poate data viitoare o sa iasa . Bafta Daca citeai si tu de la inceputul topicului si mai ales din recenzii , aflai unde este locatia , la Unirii pe Coposu . Nu era asa de greu ! 3 Link spre comentariu
brett10 Reputație: -2329 Postat Septembrie 6, 2017 Oras:// Oras:// Partajează Postat Septembrie 6, 2017 nu e o scuza pt ea faptul ca scria pe forum 2 Link spre comentariu
anemona69 Reputație: 2650 Postat Septembrie 6, 2017 Oras:B Oras:B Autor Partajează Postat Septembrie 6, 2017 Salut azi am facut si eu programare la domnisoara dar din pacate nu prea am comunicat bine in sensul ca am stabilit ora si am rugato de doua ori sa imi dea adresa ca sa stiu si eu in cat timp imi i,a sa ajung ,nici la mesajul de comfirmare al programarii nu mi,a dat adresa .Am primito cu 15 min inainte de ora intalnirii ,pai unde sa mai ai timp sa ajungi la ea .Asta e poate data viitoare o sa iasa . Bafta eu sunt perfect de acord cu tine...dar sincera sa fiu in momentul cand tu imi confirmi programarea eu poate nu iti pot raspunde imediat...poate ca aveam manutele ocupate ...daca citeai titlul scria clar anemona unirii 8 Link spre comentariu
glavan Reputație: -176 Postat Septembrie 6, 2017 Partajează Postat Septembrie 6, 2017 Naspa sa ma uit la din astea de 29 de ani sau mai bine, prospaturi nimic? Link spre comentariu
lorddurex Reputație: 69 Postat Septembrie 7, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 7, 2017 Cautam...cautam... Link spre comentariu
boy_dreamer2001 Reputație: -7 Postat Septembrie 7, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 7, 2017 Buna anemona69 la Buzau cand crezi ca ajungi? 1 Link spre comentariu
anemona69 Reputație: 2650 Postat Septembrie 7, 2017 Oras:B Oras:B Autor Partajează Postat Septembrie 7, 2017 Buna anemona69 la Buzau cand crezi ca ajungi?buna ...nu stiu cand am sa ajung in buzau...am inteles ca acolo este putin cam greu sa gasesti locatie Link spre comentariu
daniel2012 Reputație: 576 Postat Septembrie 7, 2017 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Partajează Postat Septembrie 7, 2017 buna ...nu stiu cand am sa ajung in buzau...am inteles ca acolo este putin cam greu sa gasesti locatieUnde ai auzit asta?? Link spre comentariu
anemona69 Reputație: 2650 Postat Septembrie 7, 2017 Oras:B Oras:B Autor Partajează Postat Septembrie 7, 2017 Unde ai auzit asta??am intrat pe forum.pe buzau si m.am uitat pe acolo ... 6 Link spre comentariu
brett10 Reputație: -2329 Postat Septembrie 7, 2017 Oras:// Oras:// Partajează Postat Septembrie 7, 2017 buna ...nu stiu cand am sa ajung in buzau...am inteles ca acolo este putin cam greu sa gasesti locatie ce-ti veni sa mergi in buzau? 1 3 Link spre comentariu
anemona69 Reputație: 2650 Postat Septembrie 7, 2017 Oras:B Oras:B Autor Partajează Postat Septembrie 7, 2017 ce-ti veni sa mergi in buzau? tot ce este posibil... 3 Link spre comentariu
brett10 Reputație: -2329 Postat Septembrie 7, 2017 Oras:// Oras:// Partajează Postat Septembrie 7, 2017 tot ce este posibil... n-au mai vazut aia bucatica cum esti tu.... de pe vremea lui stefan cel mare 2 4 Link spre comentariu
lorddurex Reputație: 69 Postat Septembrie 7, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 7, 2017 Cazuta din cer.. Link spre comentariu
siret06 Reputație: -2 Postat Septembrie 7, 2017 Partajează Postat Septembrie 7, 2017 Ce Program ai maine de ex ? Link spre comentariu
anemona69 Reputație: 2650 Postat Septembrie 7, 2017 Oras:B Oras:B Autor Partajează Postat Septembrie 7, 2017 Ce Program ai maine de ex ?de la 10 la 18 5 Link spre comentariu
ciuciuca Reputație: 168 Postat Septembrie 8, 2017 Oras:Romania/Arad Oras:Romania/Arad Partajează Postat Septembrie 8, 2017 Lucrezi si sambata/duminica? sau programul 10-18 e doar pentru zilele lucratoare ? Link spre comentariu
anemona69 Reputație: 2650 Postat Septembrie 8, 2017 Oras:B Oras:B Autor Partajează Postat Septembrie 8, 2017 Lucrezi si sambata/duminica? sau programul 10-18 e doar pentru zilele lucratoare ?lucrez si sambata si duminica...cand nu sunt in locatie o sa va anunt aici pe forum... 7 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum