Sari la conținut

LORY ?

mihay_

Postări Recomandate

• Telefon: 0000000000
  • Oras:România
Postat

acum am sunat-o eu, spune ca sta undeva langa hotel IBIS, probabil pe Milea aici la blocul turn si ofera oral protejat/neprotejat in functie de igiena si normal protejat la 150 lei finalizarea si 250 ora. parca m-ar tenta sa ma duc dar deocamdata mai astept.

• Telefon: 073232
  • Oras:Sibiu
Postat

Si pe mine ma tenteaza sa ma duc la domnisoara. Arata super bine.

• Oras:Arad
Postat

Am fost eu ieri seara ca am avut drum prin Sibiu. .. Nu pot sa las acuma o recenzie detaliata pentru ca nu am dispozitivul necesar. Pc :)). În general pot confirma ca este ea cea din poze și timpul petrecut cu ea a fost de calitate mi-a făcut plăcere este foarte sociabila se pricepe cât de cât. O sa revin cu o recenzie mai detaliata dacă e sa aibă vreo relevanta pt ca din câte am intales nu sta în Sibiu decât 2 sau 3 zile

Postat

Oral: 8 umed lent.. Frumos

Normal: 8 spre 9 schimbat 3 poziții

Gfe: 9 foarte comunicativa cu zâmbetul pe buze

Tarif 100 fin.. Atât mia zis mie nu 150

• Like 2
Postat

Am vb si eu cu ea, maine pleaca din Sibiu si nu stie cand o sa mai vina. Imi pare rau ca nu am prinso.sper ca data viitoare.

Postat

Gligor 89 , un nr de telefon al domnisoarei, mai ai ?

Da...0734873224

Intreaba daca mai ajunge prin sibiu.:)

Vizitator lory28
Reputație: 0
Postat

A spus ca o sa anunte cand revine la Sibiu ;)

Daca tot ai zis ca m-ai gasit pe forum si eu am promis ca am sa anunt cand revin in Sibiu a trebuit sa-mi creez un cont :). Deocamdata sunt in Alba Iulia am sa revin în Sibiu pe vineri si o sa las o postare aici. Pana atuncea va pup. :)

Postat

Daca tot ai zis ca m-ai gasit pe forum si eu am promis ca am sa anunt cand revin in Sibiu a trebuit sa-mi creez un cont :). Deocamdata sunt in Alba Iulia am sa revin în Sibiu pe vineri si o sa las o postare aici. Pana atuncea va pup. :)

Deabea asteptam...data trecuta ai plecat repede,sau am sunat eu preat tarziu. O seara placuta.

Vizitator lory28
Postat

e vineri... :D

Nu am gasit niciun apartament liber din pacate, abea de duminica se elibereaza cateva. Cred ca este ceva festival din cate am intales prin sibiu de aia si criza de apartamente

Postat

Nu am gasit niciun apartament liber din pacate, abea de duminica se elibereaza cateva. Cred ca este ceva festival din cate am intales prin sibiu de aia si criza de apartamente

Si de luni esti in Sibiu?:)

Postat

Ai rezolvat ceva cu apartamentul in Sibiu?

Postat

E Marti deja si se pare ca Lory inca n-a ajuns in Sibiu, oare va mai ajunge ? 

Vizitator lory28
Postat

Buna. Sunt disponibila pentru 2 zile in Sibiu. Va astept cu drag sa ma vizitati. Pupici

• Oras:CENTRAL
  • Oras:CENTRAL
Postat

Buna. Sunt disponibila pentru 2 zile in Sibiu. Va astept cu drag sa ma vizitati. Pupici

Să ii f.....facem o vizită :)

Vizitator lory28
Postat

Din pacate a intervenit ceva si maine la 12 trebuie sa plec. In caz ca se schimba lucrurile o sa anunt

Postat

Din pacate a intervenit ceva si maine la 12 trebuie sa plec. In caz ca se schimba lucrurile o sa anunt

Deci nu cred..........maine vroiam sa iti fac o vizita...:(

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.