adita Reputație: 58 Postat Decembrie 18, 2012 Oras:Earth Oras:Earth Postat Decembrie 18, 2012 0761356184 INCEARCA ceva nou, vino sa iti relaxezi tot trupul strapuns de multa munca si stres, ofer masaj de relaxare, bioterapie, bioenergie, facial, capilar, cervical, thailandez senzual, nu ofer sex, 150 L ora, zona Unirii, Am fost la domnisoara zilele trecute.Am sunat , m-am programat , m-a asteptat si am urcat.Fata are in jur de 22 de ani , bruneta , arata foarte bine si cam atat.Din punct de vedere al serviciilor as putea spune urmatoarele.Am facut un dus - baia destul de dezordonata si am gasit un tub de gel amesecat cu apa.Am platit 150 urmand sa ma las pe mana ei timp de o orea cu tot ce poate ea sa imi ofere mai bun.M-am intins pe un pat normal cu fata in jos si a inceput sa imi faca "frectie" de parca eram racitDupa 15-20 min de frectie pe spate si pe picioare m-a intors cu fata in sus.M-a mai masat 5 min pe picioare dupa care a inceput sa imi faca o laba.In tot acest timp televizorul a mers pe U-tv si in primele 10 minute a mai si vorbit la telefon cu telefonul tinut intre umar si cap spunand ca ea e la munca si ca are treaba si ca ii da respectivei persoane 100 lei sa isi ia medicamente. Dupa laba am facut dus , m-am imbracat si am plecat.Garantez ca nu e maseuza profesionista asa cum se vrea a fi. Probabil ca are vreun curs de masaj de 3 ore.Note:Aspect fizic - 10Masaj - 5Atmosfera - 2Handjob - 2 Eu unul nu mai vin. 3
noluv4me Reputație: -1 Postat Ianuarie 2, 2013 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Ianuarie 2, 2013 S-a dezbracat, te-a lasat sa o atingi? Da-ne mai multemdetalii te rugam!
noluv4me Reputație: -1 Postat Iulie 23, 2013 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Iulie 23, 2013 A mai fost cineva la ea?
evolution Reputație: 1 Postat Ianuarie 12, 2015 Oras:Buc ; iasi Oras:Buc ; iasi Postat Ianuarie 12, 2015 Poza e falsa Apare in mai multe site-uri straine
guacamole Reputație: 232 Postat Ianuarie 12, 2015 Oras:Inside my mind. Oras:Inside my mind. Postat Ianuarie 12, 2015 Si te-ai sesizat dupa 2 ani si-o luna? Pe bune? ) 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum