Sari la conținut

Musculosii au succes mai mare la femei?

leonne

Postări Recomandate

• Oras:F
Postat

Deci Tu erai odata la sala si ai intrat in vorba cu o antrenoare ...pe care ai convins-o sa faceti sex la dus....iai bagat falusul in pasarica de o durea bucile cind statea pe scaun....Tu ai agatat-o pe Ea sau Ea te-a agata pe Tine...? este o intimplare adevarata sau o fantezie erotica de a ta....?

Daca Ea te-a gatat pe Tine....inseamna ca tipa are ,,potential,,asfel putei sa faci o recenzie sa profitam si noi de ,,potentialul,,Ei erotic...asfel asteptam adresa cu sala  si o mica descrierea tipei ..eventual un nume....o poza daca se poate....asta in cazul in care ne consideri ,,prieteni,, de forum....si nu te-ai indragostit de antrenoare...sper ca arata si super ok tipa.....?

Nu doar in pasarica, si-n anus. Ulterior i-am aratat cum e cu deepthroat dar n-a putut niciodata mare performanta in directia asta.

Nu stiu care pe cine a agatat, sa presupunem ca ea din moment ce a adus vorba de potenta dupa antrenament... eu doar i-am spus sa vina sa ma verifice, daca nu ma crede pe cuvant. 

Eram indragostit deja dar nu-mi permiteam sa arat, nu stiam cum va interpreta. 

Nici o sansa, pasarica si-a luat demult zborul, e poveste de 14 ani  :cry2 . 

Acu' arata mai bine ca atunci, a descoperit HGH, HGH Fragment, Follistation, toata gama de peptide... 

• Oras:Bucuresti
Postat

Dixit!  :cool:

https://image.prntscr.com/image/ePQKnNYJQgKXWTxPxAjRJA.png

Ce este reprezentat in tablou .....? o pisica sau un ciine.....? Eu personal cred ca este un corp de ciine cu cap de pisisca....

• Oras:Neverland
Postat

Ce este reprezentat in tablou .....? o pisica sau un ciine.....? Eu personal cred ca este un corp de ciine cu cap de pisisca....

drept sa spun, nu mi-am pus problema asta pana acum, dar inclin sa cred ca e motan cu totul

eram prea fascinata de moaca lui ca sa mai vad si restul  :laugh2

• Like 2
Postat

drept sa spun, nu mi-am pus problema asta pana acum, dar inclin sa cred ca e motan cu totul

... e un motan de ala musculos, pe care daca-l epilezi ii scade greutatea la jumatate ....  :laugh2

• Like 3
  • Minus 1
Postat

Cum de te a fascinat....din punctul meu de vedere pare fioros.... :slap2

Vizitator ana paraschiv
Reputație: 0
Postat

• Like 1
  • Oras:pe pamant
  • Oras:pe pamant
Postat

citeam pe aici de growth hormone(GH).

Mai baieti aveti grija ca asta e extras din hipofiza umana si am citit ca au fost cazuri de transmitere a bolii Kreutzfeld-Jacobs.

• Oras:Departe
  • Oras:Departe
Postat

Prea multa discutie de a arata bine pentru femei.In primul rand trebuie sa arati bine pt tine.

• Like 2
Reputație: 5778
  • Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara
Postat

De fiecare data cand am mai pus ceva muschi mi-a crescut si aprecierea de la femei. Acum fac exercitii zilnice, is ma tonifiat si am un + de succes. Pana la o limita e adevarat ca muschii ajuta . Dupa ce te faci prea bruta in defavoarea restului de calitati cautate de femei nu mai ajuta

• Like 1
Postat

citeam pe aici de growth hormone(GH).

Mai baieti aveti grija ca asta e extras din hipofiza umana si am citit ca au fost cazuri de transmitere a bolii Kreutzfeld-Jacobs.

Ai idee cu cate decenii esti in urma?! Ia mai citeste, poate ajungi si in zilele noastre. 

Postat

Da. Muschii, latimea in umeri si inaltimea sunt foarte importante.

Aspectul fizic conteaza mai mult decat banii, inteligenta, personalitatea, etc.

• Like 2
Vizitator
Postat

Treaba cu lat in umeri este encodata in criteriul de selectie naturala. La fel cum e si cu mandibula mai proeminenta, un bazin mai mic, forma aia de clepsidra la femei, cicatricile la barbati (triumf in lupta).

Oricum, in ziua de azi exista un amalgam de factori, iar selectia naturala nu se mai face in stilul clasic. Nu se mai pune problema de un START impecabil, ci de un traseu cat mai lin.

• Like 2
Postat

Treaba cu lat in umeri este encodata in criteriul de selectie naturala. La fel cum e si cu mandibula mai proeminenta, un bazin mai mic, forma aia de clepsidra la femei, cicatricile la barbati (triumf in lupta).

Oricum, in ziua de azi exista un amalgam de factori, iar selectia naturala nu se mai face in stilul clasic. Nu se mai pune problema de un START impecabil, ci de un traseu cat mai lin.

Ref. la cicatrici: imi amintesc scena din "Cei 7 magnifici", cu ala mutilat pe care voiau sa-l recruteze taranii naivi; profesionistul crimei da o replica de genul "P-ala care i-a facut-o as vrea sa-l recrutez!"  :laugh2 . Nu mai e nici o selectie naturala, este exclusiv intraspecifica iar efectele ei sunt "de-a dreptul satanice", "...generatoare de monstruozitati" dupa cum scria Konrad Lorenz. Vezi doar scaderea capacitatii craniene, fix la o specie la care asta era criteriul principal de atractivitate. S'tem pe faras, din cauza lumii absolut aberante pe care ne-am creat-o. Pentru copilasi...  :pope

Vizitator dr parnassus
Postat

Cândva, demult, femeia (femela umana) cauta la barbat (masculul uman) protecție - pentru ea si puii ei, 

găsind-o la cel cu muschi, dibaci la mânuirea batei si a pietrelor. 

Ulterior societatea umana s-a civilizat, femeia a descoperit ca protecția poate fi asigurata de veniturile barbatului. 

Acum predomina aprecierea femeii asupra bugetului bărbatului, dar funcționează si arhetipul masculului cu muschi. 

Optim in viziunea lor este combinatia: muschi + bani. 

:)

• Like 1
Postat

Venituri existau si candva, demult..

Nu s-a schimbat nimic de fapt.

Femeia vrea aceleasi 2 lucruri: sa-i fie bine ei, si sa faca copii sanatosi/inalti/frumosi.

Vizitator dr parnassus
Postat

Venituri existau si candva, demult..

Nu s-a schimbat nimic.

Atunci "veniturile", o halca de proteina animala, se obtineau doar cu muschii. 

Postat

Acum predomina aprecierea femeii asupra bugetului bărbatului, dar funcționează si arhetipul masculului cu muschi. 

eu cred ca e cam simplista conceptia... si in niciun caz demna de generalizat 

de ce crezi tu ca aceasta combinatie ar fi imbatabila? ... ori poate vin eu de pe alta planeta

uite alta cobinatie: inteligenta + empatie + ambitie + perseverenta ....in ordinea asta

si daca mai are timp dupa ce si-a mobilat  creierul, poate se ocupa si de muschi... in orice caz, daca exista astea, vine si un trai decent.... 

• Like 1
Vizitator dr parnassus
Postat

de ce crezi tu ca aceasta combinatie ar fi imbatabila? ... ori poate vin eu de pe alta planeta

uite alta cobinatie: inteligenta + empatie + ambitie + perseverenta ....in ordinea asta

si daca mai are timp dupa ce si-a mobilat  creierul, poate se ocupa si de muschi... in orice caz, daca exista astea, vine si un trai decent.... 

Viziunea ta este corecta, doar ca exceptia confirma regula. 

Presupun ca ceea ce spui a incantat multe femei la un moment dat, dar ... 

A, sa nu uitam, inteligenta poate însemna si bani. 

• Like 1
  • Telefon: [email protected]
  • Oras:Traind printre panarame si cretini fomisti fara pic de caracter.
  • Telefon: [email protected]
  • Oras:Traind printre panarame si cretini fomisti fara pic de caracter.
Postat

A fi sau a nu fi ....ipocrit ? :thinking
   Nu o lua personal, este o chestie pe care am vazut-o citit-o la majoritatea femeilor prezente p-aicilea, care se declara 'aftfel', decat alea multe si panarame, totusi comportamentul si atitudinea, aducandu-le de multe ori tot acolo, in turma vesela. :D
   Ar trebui sa se inteleaga din asta ca tu nu esti ca 'toate', ci mai speciala, mai educata, mai de bun simt, mai citita, atunci sa te intreb, de ce te dai cu disperare la barfe cu infractorii, mojicii, jegurile, osesedatii, onanistii si limbistii de frunte ai site-ului, lamureste-ma si pe mine te rog ca sa nu mor mai prost decat sunt deja ??? :D
  Ce femeie normala si de bun simt ar accepta aluziile, scarboseniile, lididoseniile si dumele de maxim rahat a astfel de parteneri de dialog la nesfarsit, fara a se revolta sau a reactiona cumva, macar o data, tie, ca si multora de altfel, parand ca iti face o deosebita placere aceasta atitudine a boshorogilor libidinoso-limbisto-impotenti, care te alearga cu bale-n coltu gurii, limba atarnand pe la coaiele zbarcite si coaiele cretze prin ciorapi de dimineata pana seara ?
   De ce sa nu generalizezi si sa nu generalizam cand majoritatea muierilor, romancele in special, neaprofundand atat de mult pasaricile din Arabia Saudita, Alaska si Polul Sud, isi doresc, ce pula calului isi doresc fomeile ?...cand nici ele nu stiu exact, ca si tine de altfel, variind extremele in materie de barbati de o decada la alta ?
   De ce sa nu generalizam, cand romancele, luate ca procent din populatia totala se situeaza pe primul loc in Europa cat si in tara la panarame-petarde-pocnitori-prostituate, in special ca majoriatea celor de aici, nu inteligente si peste mediu, ci obosite analfabete ce ar fute random pentru 2 banuti si mortii din cimitir ?
   Te-am mai intrebat, ce cauti tu pe site-ul asta de fapt si cu adevarat ?
   Sper si imi doresc sa ma insel si sa nu fii vreo clona, vreun travestit bulangiu gen ana/gogu paraschiv-oly oligofren si multimea sa de clone, dar faptul ca ti-am atras deja atentia ca au un comportament ciudat incompatibil oricarui barbat normal, decent, stabil pe creierii si picioarele lui, ca sa nu-i zic libidinos penibil si de maxim prost gust, rezulta din doua simple ipoteze, ori ai o viata de cuplu varza, daca chiar ai asa ceva, ori cum spuneam esti un nou travesit jurat gen oly oligofren paraschiv.
   Pacat, ca multi dintre voi, barbati si femei in toata firea, trecuti destul de bine prin viata ajungeti sa aveti un comportament mai penibil, mai libidinos si mai infantil decat al tinerilor bantuiti de hormonii incontrolabili ai pubertatii, aia mai avand o scuza.
   De multe ori mi-e jena de jena voastra(lipsa), a astora care va considerati mai rasati, rasariti si rationali, independenti de mizeria mental-moral-spirituala a majoritatii prezente aici, panaramele seminalfabete infractoare, carora macar le este justificata prezenta aici, din asta traind.  :cry2
Vizitator
Postat

A fi sau a nu fi ....ipocrit ?

Oligofren esti tu! Văd o psihoza ca la manual, probabil de la prea multă "manuela"! Tembelule!
  • Like 2

Postat

Cândva, demult, femeia (femela umana) cauta la barbat (masculul uman) protecție - pentru ea si puii ei, 

găsind-o la cel cu muschi, dibaci la mânuirea batei si a pietrelor. 

Ulterior societatea umana s-a civilizat, femeia a descoperit ca protecția poate fi asigurata de veniturile barbatului. 

Nu de venituri, ci de statut social: ai putere, ai tot (inclusiv veniturile celor supusi). Oricum, nu "barbatul" asigura ceva, ci grupul acestuia: singur, pana si un imparat este o nulitate si cea mai buna soarta pentru el este o moarte rapida. Monogamia este o aberatie a mintilor umane dezamagite, debusolate si dezorientate de lumea in care s-au trezit captivi dupa ce si-au incropit-o din gresala in gresala; ca si familia patriarhala. 

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...