Sari la conținut

0721516007

Postări Recomandate

• Oras:oriunde
  • Oras:oriunde
Postat

Gravidă nu cred că mai rămâne ea la vârsta aia,iar de boli ce să zic,dacă nu moare ea ,nu mor nici eu

Pui problema gresit.

Eu ma gandesc mai mult la răspândirea bolilor!?

Postat

Salutare, a vizitat-o cineva de curând fie pentru masaj, fie pentru sex si poate sa lase o recenzie. 

Multumesc 

• Oras:brasov
  • Oras:brasov
Postat
Acum 2 ore, sasu28 a spus:

Salutare, a vizitat-o cineva de curând fie pentru masaj, fie pentru sex si poate sa lase o recenzie. 

Multumesc 

Am vizitat-o eu acum 2-3 saptamani aproximativ.  Recomand cu incredere. Nu sa schimbat de loc. Si da se implica mult in ceea ce face.

• Oras:Slobozia
  • Oras:Slobozia
Postat
La 30.03.2023 la 12:06, catalin43 a spus:

mai presteaza?.....acelasi telefon?....multumesc

de ce sa nu presteze? am vazut ca are mai nou si servicii de sauna, epilare

• Oras:Bacau
  • Oras:Bacau
Postat

Salutare,

Am vizitat-o eu zilele trecute,...apreciez undeva intre 52-55 ani,ani ce si-au pus amprenta binisor,prestatia slabuta,pe toate planurile.A incercat dupa 30 min sa ma expedieze ,dar i-am adus aminte ca am platit o ora .

Garsoniera veche dar decenta,...primit prosop de dus mai batran ca doamna,care mirosea...

Pretul corect undeva intre 100-150 !

Platit 350 ...din pacate

Eu nu mai revin .

Varu

• Haha 1
  • Inimioara 1
  • Oras:baia mare
  • Oras:baia mare
Postat

saptamana trecuta avea din nou anunt pe publi.....trec prin Brasov si a-si vizita faptura......ce ziceti?merita?

• Oras:Constanta
Postat
La 08.02.2024 la 13:24, catalin43 a spus:

saptamana trecuta avea din nou anunt pe publi.....trec prin Brasov si a-si vizita faptura......ce ziceti?merita

Revin cu 1 recenzie in urma vizitei avută săptămâna trecută la domnița in cauză .In primul rand cadoul cerut este 350 h cu 2 finalizări.Ajuns la locație și gata de acțiune se prezintă 1 femeie pe la vreo 50/55 de ani cu peruca in cap și slăbuță.Cand sa trecem la treabă spre uimirea mea ,domnița se oferă să o facă neprotejat cu precizarea că mă pot termina in ea ,e clar că așa procedează cu majoritatea clienților.Am decis sa renunț la serviciile dânsei in favoarea de a nu lua cine știe ce minunăție de bolicica .In camera alăturată probabil sta pestele ei.Atentie mare ! 

• Oras:Brașov
Postat
Acum 55 minute, RingLord a spus:

Revin cu 1 recenzie in urma vizitei avută săptămâna trecută la domnița in cauză .In primul rand cadoul cerut este 350 h cu 2 finalizări.Ajuns la locație și gata de acțiune se prezintă 1 femeie pe la vreo 50/55 de ani cu peruca in cap și slăbuță.Cand sa trecem la treabă spre uimirea mea ,domnița se oferă să o facă neprotejat cu precizarea că mă pot termina in ea ,e clar că așa procedează cu majoritatea clienților.Am decis sa renunț la serviciile dânsei in favoarea de a nu lua cine știe ce minunăție de bolicica .In camera alăturată probabil sta pestele ei.Atentie mare !

Salut ! Am sunat și eu acu și mia cerut 400 pentru o ora😭😭dar  când am întrebat dacă se poate și fără mia închis direct ,am vrut doar sa vad daca accepta .....poate doar când ești la ea in camera îți propune fără nu știu ce să zic

Postat
Acum 2 minute, elexuss a spus:

Salut ! Am sunat și eu acu și mia cerut 400 pentru o ora😭😭dar  când am întrebat dacă se poate și fără mia închis direct ,am vrut doar sa vad daca accepta .....poate doar când ești la ea in camera îți propune fără nu știu ce să zic

N'ai pierdut nimic "elexuss" ...400 💸 cred că are ceva țigle lipsa.

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Ce va mai place sa va jucati cu curul pe langa pula sculata...

Geme forumul de fete faine, servicii si tarife pentru toate gusturile si buzunarele si voi cautati necaz pe Publi...

Nu va inteleg, zau asa.

Postat
Acum 16 minute, duhovnicul a spus:

Ce va mai place sa va jucati cu curul pe langa pula sculata...

Geme forumul de fete faine, servicii si tarife pentru toate gusturile si buzunarele si voi cautati necaz pe Publi...

Nu va inteleg, zau asa.

Sincer as prefera o milfa😭😭😭😭dar la banii ăștia pun stop

Vizitator
Reputație: 0
Postat
24 minutes ago, elexuss said:

Sincer as prefera o milfa😭😭😭😭dar la banii ăștia pun stop

Ai nu una, ci trei optiuni momentan. Dar daca tu vrei sa futi cu 50-100 lei, singura varianta este sa apelezi la nespalatele de la pod...

Bafta!

Postat

Buna ziua ce mai știți de aceasta domnița? Mai prestează a mai fost cineva la ea?

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...