tup3ufin Reputație: 210 Postat Octombrie 8, 2020 Telefon: [email protected] Oras:Brașov Telefon: [email protected] Oras:Brașov Postat Octombrie 8, 2020 Este suficient o singură dată și bine.Gravidă nu cred că mai rămâne ea la vârsta aia,iar de boli ce să zic,dacă nu moare ea ,nu mor nici eu
altadata Reputație: 4456 Postat Octombrie 8, 2020 Oras:oriunde Oras:oriunde Postat Octombrie 8, 2020 Gravidă nu cred că mai rămâne ea la vârsta aia,iar de boli ce să zic,dacă nu moare ea ,nu mor nici euPui problema gresit.Eu ma gandesc mai mult la răspândirea bolilor!?
tup3ufin Reputație: 210 Postat Octombrie 8, 2020 Telefon: [email protected] Oras:Brașov Telefon: [email protected] Oras:Brașov Postat Octombrie 8, 2020 Pui problema gresit.Eu ma gandesc mai mult la răspândirea bolilor!?Ok n-o să mai fac dar boss eu sunt nou și nu prea știu,zi te rog ,ce e cu citatele alea de sub unele comm. scrise mai deschise: "Nu ești plătită ptr oră..."
sasu28 Reputație: 123 Postat Decembrie 28, 2021 Postat Decembrie 28, 2021 Salutare, a vizitat-o cineva de curând fie pentru masaj, fie pentru sex si poate sa lase o recenzie. Multumesc
donaldblue Reputație: 103 Postat Decembrie 28, 2021 Oras:brasov Oras:brasov Postat Decembrie 28, 2021 Acum 2 ore, sasu28 a spus: Salutare, a vizitat-o cineva de curând fie pentru masaj, fie pentru sex si poate sa lase o recenzie. Multumesc Am vizitat-o eu acum 2-3 saptamani aproximativ. Recomand cu incredere. Nu sa schimbat de loc. Si da se implica mult in ceea ce face.
statistics Reputație: 4783 Postat Iunie 3, 2022 Oras:Oras Oras:Oras Postat Iunie 3, 2022 NewTel: 0748583814 1d18stat3apnt202206031824
catalin43 Reputație: 150 Postat Martie 30, 2023 Oras:baia mare Oras:baia mare Postat Martie 30, 2023 mai presteaza?.....acelasi telefon?....multumesc
arkanas Reputație: 2 Postat Aprilie 2, 2023 Oras:Slobozia Oras:Slobozia Postat Aprilie 2, 2023 La 30.03.2023 la 12:06, catalin43 a spus: mai presteaza?.....acelasi telefon?....multumesc de ce sa nu presteze? am vazut ca are mai nou si servicii de sauna, epilare
Popfutacu Reputație: -1 Postat Aprilie 8, 2023 Oras:Brasov Oras:Brasov Postat Aprilie 8, 2023 Ce preturi are?
varud76 Reputație: 36 Postat August 8, 2023 Oras:Bacau Oras:Bacau Postat August 8, 2023 Salutare, Am vizitat-o eu zilele trecute,...apreciez undeva intre 52-55 ani,ani ce si-au pus amprenta binisor,prestatia slabuta,pe toate planurile.A incercat dupa 30 min sa ma expedieze ,dar i-am adus aminte ca am platit o ora . Garsoniera veche dar decenta,...primit prosop de dus mai batran ca doamna,care mirosea... Pretul corect undeva intre 100-150 ! Platit 350 ...din pacate Eu nu mai revin . Varu 1 1
catalin43 Reputație: 150 Postat Februarie 8 Oras:baia mare Oras:baia mare Postat Februarie 8 saptamana trecuta avea din nou anunt pe publi.....trec prin Brasov si a-si vizita faptura......ce ziceti?merita?
RingLord Reputație: 0 Postat Septembrie 24 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Septembrie 24 La 08.02.2024 la 13:24, catalin43 a spus: saptamana trecuta avea din nou anunt pe publi.....trec prin Brasov si a-si vizita faptura......ce ziceti?merita Revin cu 1 recenzie in urma vizitei avută săptămâna trecută la domnița in cauză .In primul rand cadoul cerut este 350 h cu 2 finalizări.Ajuns la locație și gata de acțiune se prezintă 1 femeie pe la vreo 50/55 de ani cu peruca in cap și slăbuță.Cand sa trecem la treabă spre uimirea mea ,domnița se oferă să o facă neprotejat cu precizarea că mă pot termina in ea ,e clar că așa procedează cu majoritatea clienților.Am decis sa renunț la serviciile dânsei in favoarea de a nu lua cine știe ce minunăție de bolicica .In camera alăturată probabil sta pestele ei.Atentie mare !
elexuss Reputație: -1 Postat Septembrie 24 Oras:Brașov Oras:Brașov Postat Septembrie 24 Acum 55 minute, RingLord a spus: Revin cu 1 recenzie in urma vizitei avută săptămâna trecută la domnița in cauză .In primul rand cadoul cerut este 350 h cu 2 finalizări.Ajuns la locație și gata de acțiune se prezintă 1 femeie pe la vreo 50/55 de ani cu peruca in cap și slăbuță.Cand sa trecem la treabă spre uimirea mea ,domnița se oferă să o facă neprotejat cu precizarea că mă pot termina in ea ,e clar că așa procedează cu majoritatea clienților.Am decis sa renunț la serviciile dânsei in favoarea de a nu lua cine știe ce minunăție de bolicica .In camera alăturată probabil sta pestele ei.Atentie mare ! Salut ! Am sunat și eu acu și mia cerut 400 pentru o ora😭😭dar când am întrebat dacă se poate și fără mia închis direct ,am vrut doar sa vad daca accepta .....poate doar când ești la ea in camera îți propune fără nu știu ce să zic
RingLord Reputație: 0 Postat Septembrie 24 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Septembrie 24 Acum 2 minute, elexuss a spus: Salut ! Am sunat și eu acu și mia cerut 400 pentru o ora😭😭dar când am întrebat dacă se poate și fără mia închis direct ,am vrut doar sa vad daca accepta .....poate doar când ești la ea in camera îți propune fără nu știu ce să zic N'ai pierdut nimic "elexuss" ...400 💸 cred că are ceva țigle lipsa.
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 24 Postat Septembrie 24 Ce va mai place sa va jucati cu curul pe langa pula sculata... Geme forumul de fete faine, servicii si tarife pentru toate gusturile si buzunarele si voi cautati necaz pe Publi... Nu va inteleg, zau asa.
elexuss Reputație: -1 Postat Septembrie 24 Oras:Brașov Oras:Brașov Postat Septembrie 24 Acum 16 minute, duhovnicul a spus: Ce va mai place sa va jucati cu curul pe langa pula sculata... Geme forumul de fete faine, servicii si tarife pentru toate gusturile si buzunarele si voi cautati necaz pe Publi... Nu va inteleg, zau asa. Sincer as prefera o milfa😭😭😭😭dar la banii ăștia pun stop
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 24 Postat Septembrie 24 24 minutes ago, elexuss said: Sincer as prefera o milfa😭😭😭😭dar la banii ăștia pun stop Ai nu una, ci trei optiuni momentan. Dar daca tu vrei sa futi cu 50-100 lei, singura varianta este sa apelezi la nespalatele de la pod... Bafta!
elexuss Reputație: -1 Postat Miercuri la 10:44 Oras:Brașov Oras:Brașov Postat Miercuri la 10:44 Buna ziua ce mai știți de aceasta domnița? Mai prestează a mai fost cineva la ea?
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum