anonna1 Reputație: -402 Postat Septembrie 23, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Septembrie 23, 2017 Tu m-ai întâlnit personalTi-am lăsat impresia ca aș fii genul să caut "gâsculițe" ?Nu comentez mai ales pe un site unde bataia de joc e la loc de cinste 2 5 Link spre comentariu
anonna1 Reputație: -402 Postat Septembrie 23, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Septembrie 23, 2017 Am dubii că vrei să-ți răspundă sincer la întrebare.Cioflingarule cersetor de pizda 2 5 Link spre comentariu
daenerys Reputație: 601 Postat Septembrie 23, 2017 Oras:. Oras:. Partajează Postat Septembrie 23, 2017 Retardatii numiti anonna si christiano. Voi nu realizati ca voi renunta la contul asta cand expira SP?Cretinii pizdei mele! 3 4 Link spre comentariu
christiano_29 Reputație: 72588 Postat Septembrie 23, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 23, 2017 Retardatii numiti anonna si christiano. Voi nu realizati ca voi renunta la contul asta cand expira SP?Cretinii pizdei mele!Retardat esti tu cu dracarys si satulcuprosti.Fraierilor..v ati chinuit degeaba😠14 8 Link spre comentariu
anonna1 Reputație: -402 Postat Septembrie 23, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Septembrie 23, 2017 Retardatii numiti anonna si christiano. Voi nu realizati ca voi renunta la contul asta cand expira SP?Cretinii pizdei mele!Neinteresant...este amuzant sa te vad jelind )) ...te afecteaza, nu-i asa? 3 4 Link spre comentariu
daenerys Reputație: 601 Postat Septembrie 23, 2017 Oras:. Oras:. Partajează Postat Septembrie 23, 2017 Defapt ma doare in pizda.Eu chiar ma bucur ca ii ofer bani lui Bogdan, datorita prostilor ca voi care isi iau conturi SP doar sa ramaneti pe forumul asta imputit.Eu si altii ne luam conturi pentru ca nu ne pasa de bani, ca avem conturi bancare pline pentru ca nu suntem romani retardati care arunca banii pe telefoane, toale, apartamente prima casa, etc... noi o facem de placere si distractie, sarakiilor retardati fomisti, care sug pula pentru o paine, in cazul femeilor, si in cazul barbatilor stau cu grija pe calculatorul de buzunar sa le iasa socotelile pentru 70 de lei dati pe un cont SP, sacrifici.. tigari, bautura, etc...Sa ne sugeti pula cacatilor! 3 4 Link spre comentariu
machucambo Reputație: -974 Postat Septembrie 23, 2017 Oras:Ucea Oras:Ucea Partajează Postat Septembrie 23, 2017 Cioflingarule cersetor de pizdaBășinonna, Moartea-n Vacanță, se simpte importantă! Beși, târâtură! 3 5 Link spre comentariu
christiano_29 Reputație: 72588 Postat Septembrie 23, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 23, 2017 Defapt ma doare in pizda.Eu chiar ma bucur ca ii ofer bani lui Bogdan, datorita prostilor ca voi care isi iau conturi SP doar sa ramaneti pe forumul asta imputit.Eu si altii ne luam conturi pentru ca nu ne pasa de bani, ca avem conturi bancare pline pentru ca nu suntem romani retardati care arunca banii pe telefoane, toale, apartamente prima casa, etc... noi o facem de placere si distractie, sarakiilor retardati fomisti, care sug pula pentru o paine, in cazul femeilor, si in cazul barbatilor stau cu grija pe calculatorul de buzunar sa le iasa socotelile pentru 70 de lei dati pe un cont SP, sacrifici.. tigari, bautura, etc...Sa ne sugeti pula cacatilor!Esti dus..prost in forma continuata😠14 8 Link spre comentariu
vistantric Reputație: -3413 Postat Septembrie 23, 2017 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Partajează Postat Septembrie 23, 2017 S-a rezolvat pana la urma misterul, s-a gasit raspunsul? 6 11 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 23, 2017 Partajează Postat Septembrie 23, 2017 da.".delta egal be patrat minus patru ace" plus 69 de inmultit cu pi ,unde pi egal cu 3,14.nu paispe din carti,si nu trei crai de la rasarit...rezulta acolada minus paranteza dreapta plus paranteza rotunda......309876@$%#$#^%Y$^U#%&I 3 10 Link spre comentariu
daenerys Reputație: 601 Postat Septembrie 23, 2017 Oras:. Oras:. Partajează Postat Septembrie 23, 2017 Da 3 4 Link spre comentariu
keyser söze Reputație: -1833 Postat Septembrie 25, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 25, 2017 da.".delta egal be patrat minus patru ace" plus 69 de inmultit cu pi ,unde pi egal cu 3,14.nu paispe din carti,si nu trei crai de la rasarit...rezulta acolada minus paranteza dreapta plus paranteza rotunda......309876@$%#$#^%Y$^U#%&Iai facut matematica cu Deval ??? Link spre comentariu
zanabunarau Reputație: -452 Postat Septembrie 27, 2017 Partajează Postat Septembrie 27, 2017 Nu stiu a cui clona o fi, dar Satulcuprosti mi-a dat peste 160 de puncte de reputatie negativa in dupa amiaza asta. Este naspa ca pe forum sunt primiti toti cocalarii frustrati, toti psihopatii si proxenetii. Atat timp cat ei nu sunt clientii nimanui, nu numai ca nu ar trebui sa li se dea voie sa faca recenzii (care sunt aiuristice, fabulatii), dar ar trebui rejectati de pe un forum care se vrea a fi un ghid corect si complet pentru un client de buna credinta. Azi am primit un avertisment de la un moderator, cum ca sa nu mai deschid topice. De ce oare ? Topicul pe care l-am deschis aseara mi-a fost iar mutat din rubrica unde il postasem, ca sa imi sara lumea in cap. Deci, pana la Dumnezeu te mananca ingerii. Ingerii te faulteaza. Intotdeauna se gaseste un Lucifer care sa-l sape si pe Dumnezeu, asa ca ce sa ne mai miram de un mic Scaraoski care ne pune piedica hlizindu-se vesel cand picam pe burta ? Am mai spus-o eu, ca sunt multi barbati care invidiaza femeile pentru ca ele pot face cu curul mai mult decat pot ei face cu capul. Credeti ca imi face sicane si imi tot da branci de pe forum, fiindca nu am cont platit ? Nu am mai vrut sa platesc cont fiindca eram injurata pe banii mei si, pe banii mei, cocalarii aveau postari mult mai multe decat mine, incat anunturile sau interventiile mele nu se mai vedeau de postarile lor injurioase la adresa mea. Cine mi-a sarit in aparare, a fost facut albie de porci de catre cocalari ori penalizat degeaba. 3 4 Link spre comentariu
eva adam Reputație: 317 Postat Septembrie 28, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Septembrie 28, 2017 draga siana,nu cred ca ti s-a trimis mesaje de la moderatori sa nu mai deschizi topice.este un forum liber.sunt atatia care deschid topice si nu i-am auzit plangandu-se 7 4 Link spre comentariu
zanabunarau Reputație: -452 Postat Septembrie 29, 2017 Partajează Postat Septembrie 29, 2017 draga siana,nu cred ca ti s-a trimis mesaje de la moderatori sa nu mai deschizi topice.este un forum liber.sunt atatia care deschid topice si nu i-am auzit plangandu-se Si crezi ca eu nu am altceva de facut decat sa ma plang degeaba. Este un mesaj foarte clar din partea lui Pisicutz, dar zice ca este moderator. In continuare vad ca sunt bombardata cu sute de puncte de reputatie negativa din partea lui Satul cu prosti. Mai nou, a mai aparut o clona care s-a pus pe capul meu cu puncte negative in seara asta, Tanya Thering. 2 4 Link spre comentariu
zanabunarau Reputație: -452 Postat Septembrie 29, 2017 Partajează Postat Septembrie 29, 2017 Pana nu i-am raspuns la mesaj cum ca am luat la cunostinta faptul ca mi s-a trimis o avertizare din partea administratiei forumului, nici nu am mai putut face postari. Nici nu mai am mesagerie, asa ca nici nu stiu cum mi-a fost trimis mesajul, pur si simplu l-am gasit cand am intrat pe forum, fiindca nu imi mai dadea voie sa fac postari. La detalii despre sanctiunea, avertizarea primita, scria sa nu mai deschid topice noi. 2 4 Link spre comentariu
zanabunarau Reputație: -452 Postat Septembrie 29, 2017 Partajează Postat Septembrie 29, 2017 Aproape toate topicele pe care le-am deschis mi-au fost mutate imediat in alte sectiuni sau inchise. Cine ar fi putut face asta daca nu un moderator ? 2 4 Link spre comentariu
zanabunarau Reputație: -452 Postat Septembrie 29, 2017 Partajează Postat Septembrie 29, 2017 Daenerys, cine o mai fi si asta, imi da si el minusuri in disperare. De ce le-o fi atat de frica astora de mine, de ma ataca in haita ? Le este frica, poate, ca serviciile mele sunt mult prea bune fata de cele oferite de femeile traficate de ei ... Eu cred ca este loc pentru toata lumea pe pamant. Femeile lor ofera servicii unei anume clientele, eu alteia. 2 4 Link spre comentariu
anonna1 Reputație: -402 Postat Septembrie 29, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Septembrie 29, 2017 Daenerys, cine o mai fi si asta, imi da si el minusuri in disperare. De ce le-o fi atat de frica astora de mine, de ma ataca in haita ? Le este frica, poate, ca serviciile mele sunt mult prea bune fata de cele oferite de femeile traficate de ei ... Eu cred ca este loc pentru toata lumea pe pamant. Femeile lor ofera servicii unei anume clientele, eu alteia. iti dau minusuri pentru ca stiu ca te necajesti 2 5 Link spre comentariu
machucambo Reputație: -974 Postat Septembrie 29, 2017 Oras:Ucea Oras:Ucea Partajează Postat Septembrie 29, 2017 Daenerys, cine o mai fi si asta, imi da si el minusuri in disperare. De ce le-o fi atat de frica astora de mine, de ma ataca in haita ? Le este frica, poate, ca serviciile mele sunt mult prea bune fata de cele oferite de femeile traficate de ei ... Eu cred ca este loc pentru toata lumea pe pamant. Femeile lor ofera servicii unei anume clientele, eu alteia.Mhmm... Așa e. Frică. concurență, Vali bărbosu’ etc. 1 4 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 29, 2017 Partajează Postat Septembrie 29, 2017 Daenerys, cine o mai fi si asta, imi da si el minusuri in disperare. De ce le-o fi atat de frica astora de mine, de ma ataca in haita ? Le este frica, poate, ca serviciile mele sunt mult prea bune fata de cele oferite de femeile traficate de ei ... Eu cred ca este loc pentru toata lumea pe pamant. Femeile lor ofera servicii unei anume clientele, eu alteia.Nu te lua de Daenerys ,te rog frumos 28 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 29, 2017 Partajează Postat Septembrie 29, 2017 Nu te ataca nimeni in haita ,Draga mea , eu nu sunt clona , sunt cât se poate de reala 28 1 Link spre comentariu
daenerys Reputație: 601 Postat Septembrie 29, 2017 Oras:. Oras:. Partajează Postat Septembrie 29, 2017 Daenerys, cine o mai fi si asta, imi da si el minusuri in disperare. De ce le-o fi atat de frica astora de mine, de ma ataca in haita ? Le este frica, poate, ca serviciile mele sunt mult prea bune fata de cele oferite de femeile traficate de ei ... Eu cred ca este loc pentru toata lumea pe pamant. Femeile lor ofera servicii unei anume clientele, eu alteia.Tanya e mai reala si naturala decat multe domnite muncitoare de aici.Regina voastra a grait: domnita nu munceste in bordeluri nu este proprieatea nimanui, este abia trecuta de varsta legala si in floarea varstei, face asta pe cont propriu si din placere, este frageda, superba mult inteligenta peste multe.Daca as fi sa aleg o urmasa daca nu pot avea unul cu Jon Snow, pe ea as alege-o regina urmasa a mea.Daenerys Targaryan, prima din numele ei, regina andralilor si a oamenilor liberi, protectoarea celor 7 regate, khaelesi a marii mari verzi, distrugatoarea laturilor, mama dragonilir lady a Dragonstome, asta a stabilit oficial!Sa se noteze asta in arhivele din orasul vechi de catre mesteri! 3 4 Link spre comentariu
satulcuprosti Reputație: -409 Postat Septembrie 29, 2017 Oras:c Oras:c Partajează Postat Septembrie 29, 2017 Nu stiu a cui clona o fi, dar Satulcuprosti mi-a dat peste 160 de puncte de reputatie negativa in dupa amiaza asta. Este naspa ca pe forum sunt primiti toti cocalarii frustrati, toti psihopatii si proxenetii. Atat timp cat ei nu sunt clientii nimanui, nu numai ca nu ar trebui sa li se dea voie sa faca recenzii (care sunt aiuristice, fabulatii), dar ar trebui rejectati de pe un forum care se vrea a fi un ghid corect si complet pentru un client de buna credinta. Azi am primit un avertisment de la un moderator, cum ca sa nu mai deschid topice. De ce oare ? Topicul pe care l-am deschis aseara mi-a fost iar mutat din rubrica unde il postasem, ca sa imi sara lumea in cap. Deci, pana la Dumnezeu te mananca ingerii. Ingerii te faulteaza. Intotdeauna se gaseste un Lucifer care sa-l sape si pe Dumnezeu, asa ca ce sa ne mai miram de un mic Scaraoski care ne pune piedica hlizindu-se vesel cand picam pe burta ? Am mai spus-o eu, ca sunt multi barbati care invidiaza femeile pentru ca ele pot face cu curul mai mult decat pot ei face cu capul. Credeti ca imi face sicane si imi tot da branci de pe forum, fiindca nu am cont platit ? Nu am mai vrut sa platesc cont fiindca eram injurata pe banii mei si, pe banii mei, cocalarii aveau postari mult mai multe decat mine, incat anunturile sau interventiile mele nu se mai vedeau de postarile lor injurioase la adresa mea. Cine mi-a sarit in aparare, a fost facut albie de porci de catre cocalari ori penalizat degeaba.Tu vorbesti de facut albie de porci taratura?Pe cati i-ai facut tu asa absolut gratuit? 2 4 Link spre comentariu
anonna1 Reputație: -402 Postat Septembrie 29, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Septembrie 29, 2017 Defapt ma doare in pizda.Eu chiar ma bucur ca ii ofer bani lui Bogdan, datorita prostilor ca voi care isi iau conturi SP doar sa ramaneti pe forumul asta imputit.Eu si altii ne luam conturi pentru ca nu ne pasa de bani, ca avem conturi bancare pline pentru ca nu suntem romani retardati care arunca banii pe telefoane, toale, apartamente prima casa, etc... noi o facem de placere si distractie, sarakiilor retardati fomisti, care sug pula pentru o paine, in cazul femeilor, si in cazul barbatilor stau cu grija pe calculatorul de buzunar sa le iasa socotelile pentru 70 de lei dati pe un cont SP, sacrifici.. tigari, bautura, etc...Sa ne sugeti pula cacatilor! asa uzata esti de ajuns si pizda sa te doara?! Felicitari, plateste-i tu motanului mai ales ca nu-ti pasa de bani. Stau sa ma intreb de unde ii ai ? iti curg la robinetul de la baie? Nu cred. Am impresia ca fraieresti tinere dispuse sa castige un ban in plus. Oferindu-le vise desarte. Le faci sa suga pula pentru tine,. Brava! Esti tare! Cat crezi ca-ti va merge? Sau e tac-tau nabab?! unul din cei ce nu le-a ajuns sa bage doar mana in visteria statului , a intrat cu totul.Doar ai impresia ca te distrezi, preferi sa dai 70lei pe un cont sperand ca iti vei face viata de cacat pe care o ai, mai buna. Dar nu, esti la fel de trista cand ai iesit din forum. De ce? pentru ca viata ta e prea amara, seaca. Te simti singura si ai impresia ca lumea virtuala e a ta, dupa ce ai iesit din ea, esti inconjurata de ...pustiu. Lumea nu te admira precum ai vrea sa te admire, nu esti decat o catea neagra la suflet , singura. Te apasa singuratatea. Placerea cea mai mare a ta e sa risipesti ceea ce iti intra mana usor. ATAT 3 4 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum