Sari la conținut

Fetelor, am o rugaminte

Postări Recomandate

• Oras:Constanta
Postat

Buna, fetelor,

V-aș sugera ca in viitoarele anunțuri pe care le mai postați, sa spuneți ceva si despre fizicul vostru, respectiv înălțime si greutate. Un barbat de o înălțime de 1.70 cm, spre exemplu, nu cred își dorește sa întâlnească pe una de 1,80, iar unul de 1,90 cm, nu cred ca își dorește sa întâlnească o fata de 1.50, așa ca va sugerez sa adăugați aceste detalii.

Este mai bine sa știm deja aceste lucruri din anunțuri, decât sa va sunam si sa nu fiți pe placul nostru in raport cu înălțimea si greutatea. Acele minute pierdute atât de voi, dar cat si de noi, ar putea fi evitate.

Daca eu caut fete de 1,55- 1,60 si maxim 50 kg, nu îmi convine sa sun la 15 fete pana găsesc una cu fizic corespunzător, când pot suna la una singură care stiu sigur ca are 1.55-1,60.

Hai sa fim mai inteligenți si e bine pt toată lumea .

Mulțumesc !!

• Like 1
  • Telefon: 0768601405
  • Oras:Constanța și oriunde ma duce valul :)
  • Disponibila
  • Telefon: 0768601405
  • Oras:Constanța și oriunde ma duce valul :)
  • Disponibila
Postat

E-eheeee....Și ce te faci când scrie clar în anunț 32/174/56 , și TOT ești întrebată Da'câți ani ai? Eu înțeleg ce spui tu, dar reprezinți, procentual, o **spam editat**itate . "The rest of the crowd " nu mai crede nici pozele, d'Apăi detaliile astea!

Și, oricum , cele mai multe suntem "de lux" așa ca se subînțelege - peste 1,68 cm, 90/60/90 ! :)

• Like 3
Postat

E-eheeee....Și ce te faci când scrie clar în anunț 32/174/56 , și TOT ești întrebată Da'câți ani ai? Eu înțeleg ce spui tu, dar reprezinți, procentual, o **spam editat**itate . "The rest of the crowd " nu mai crede nici pozele, d'Apăi detaliile astea!

Și, oricum , cele mai multe suntem "de lux" așa ca se subînțelege - peste 1,68 cm, 90/60/90 ! :)

Omu zice ca n-ai tzatze (esti plata, sau chiar un pic scobita :laugh2) dita mai burtoiu si si curu cam lipseste :laugh2

Lasand gluma la o parte le zici bine de tot. Toate se cred "de lux", multi nu mai cred nici pozele, noroc ca am afinitate pentru poze reale sau false. Prefer pozele home made nu pro, ca alea ma induc in eroare. Cateodata chiar sunt curios sa vad daca pretul care il zice e cel din anunt. De multe ori ma uit doar la poze, aleg cateva anunturi, iau numerele si sun. S-a mai intamplat sa sun, sa zic ca merg si apoi sa apelez un nr de backup iar cand am ajuns in zona in loc sa o apelez pe aia pe care trebuia o apelez pe aia de backup si sa fiu total confuz (uitand ca am apelat nr de backup) si sa ma duc la nr la care am sunat, nu la fata la care trebuia defapt sa ajung :laugh2

Postat

Larisa, ai dreptate. Si vârstă este foarte importanta, tocmai de aceea va sugerez sa puneți in anunțuri minim următoarele aspecte:

-vârstă

-înălțime

-greutate

-tarif

Astea 4 aspecte nu au voie sa lipsească dintr-un anunț !!!

Voi aveți cel mai mult de pierdut daca nu puneți chestiile astea in anunț pe care tu le numești **spam editat**e,pentru ca daca nu le puneți, aveți in plus 10-20 telefoane pe zi pe care nu le-ați fi primit daca puneați tot ce trebuie. Si in alea 10-20 de telefoane in plus, pierdeți 30-40 Min, iar in final clientul nu vine pt ca nu ii convine ori vârstă, ori înălțimea, ori greutate, ori tariful.

Voi pierdeți cel mai mult in aceasta ecuatie, așa ca ar cam trebui ca toate anunțurile voastre sa conțină aceste 4 elemente esențiale !!

Mulțumesc !!

• Oras:around
  • Oras:around
Postat

le cam doare inch izda pe fete de pretentiile tale costele , pune mna si mergi si fute intii , apoi ocupa-te de educatia lor/

• Like 2
  • Minus 3

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.