Sari la conținut

Oare cat de labagiu sa fii?

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0

Nu sunt eu. Desi stilul ...imi seamana..dar e usor de copiat. :)

@ Adina , de cand ai descoperit smekeria cu cont d'ala verde cu valoare mare , cum deschid DG ul , foarte multe topice deschise de tine imi vad ochii.

Las-o mai moale , ne cam agasezi !

• Like 9
  • Minus 6
Link spre comentariu
Vizitator

@ Adina , de cand ai descoperit smekeria cu cont d'ala verde cu valoare mare , cum deschid DG ul , foarte multe topice deschise de tine imi vad ochii.

Las-o mai moale , ne cam agasezi !

nu te obliga  nimeni sa le citesti...treci mai departe.  ce tupeu sa-mi zici sa nu mai deschid topice...pe bunee?? :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2..bine ca mi-ai zis...am sa deschid mai multee

• Like 4
  • Minus 8
Link spre comentariu
Vizitator

nu te obliga  nimeni sa le citesti...treci mai departe.  ce tupeu sa-mi zici sa nu mai deschid topice...pe bunee?? :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2..bine ca mi-ai zis...am sa deschid mai multee

Ei,dar fa și tu diferența.

"las-o mai moale" nu e deloc "ce tupeu sa-mi zici sa nu mai deschid topice"

Zic și eu ;)

• Like 4
  • Minus 3
Link spre comentariu
  • Oras:FALASTOACA
  • Oras:FALASTOACA

E regula No;1 in prostitutie.

Cand n-ai ce suge,deschizi topice s-o sugi virtual pe puncte de reputatie.

• Like 13
  • Minus 12
Link spre comentariu
  • Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
  • Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila

Ei,dar fa și tu diferența.

"las-o mai moale" nu e deloc "ce tupeu sa-mi zici sa nu mai deschid topice"

Zic și eu ;)

Deja...aici pe forum, nu mai poți să zici că cineva ti se adresează sincer. In spatele unei atitudini te poți astepta mereu la un "interesul isi poartă fesul". Si tocmai de aceea sinceritatea se va observa imediat pentru ca exista un contrast prea mare. Acesta nu e un spatiu...închegat ca o comunitate, propriu-zis. Eu chiar nu mi-as permite sa ii zic unei persoane sa-si lase intuiția deoparte, dar da...as încerca sa o inspir sa fie calma cum sunt eu. Cum i-am zis fiului meu intr-o situație anume:sunt supărată, dar nu mă enervez. El se mira de ce sunt calmă pentru că jucăria lui foarte scumpă se stricase...
  • Like 6
  • Minus 2
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Oare cata laba trebuie sa faci, ca alta varianta nu ai, incat sa platesti cont super premum si sa iti pierzi viata dand puncte negative? Cred ca dau toti banii pe conturi SP si nu mai au bani de curve.:)

Stai relax...cei 72 lei/ luna pentru un cont SP echivaleaza cu mai putin de o ora de munca...asa ca s fix pix, prietene...nu ti fa griji ca raman fara baniðŸ˜ðŸ˜
  • Like 13
  • Minus 8
Link spre comentariu
  • Telefon: raffaello1709
  • Oras:Terra
  • Telefon: raffaello1709
  • Oras:Terra

Deja...aici pe forum, nu mai poți să zici că cineva ti se adresează sincer. In spatele unei atitudini te poți astepta mereu la un "interesul isi poartă fesul". Si tocmai de aceea sinceritatea se va observa imediat pentru ca exista un contrast prea mare. Acesta nu e un spatiu...închegat ca o comunitate, propriu-zis. Eu chiar nu mi-as permite sa ii zic unei persoane sa-si lase intuiția deoparte, dar da...as încerca sa o inspir sa fie calma cum sunt eu. Cum i-am zis fiului meu intr-o situație anume:sunt supărată, dar nu mă enervez. El se mira de ce sunt calmă pentru că jucăria lui foarte scumpă se stricase...

Azi te-ai calmat? Zilele trecute erai cam agitata.  :laugh2

• Like 4
  • Minus 5
Link spre comentariu

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...