Vizitator nicol bruneta Reputație: 0 Postat August 10, 2019 Partajează Postat August 10, 2019 Disponibilă până la 00:30 Link spre comentariu
Vizitator nicol bruneta Reputație: 0 Postat August 10, 2019 Partajează Postat August 10, 2019 👅👅👅 3 Link spre comentariu
Vizitator nicol bruneta Reputație: 0 Postat August 17, 2019 Partajează Postat August 17, 2019 Disponibilă 😘 Link spre comentariu
Vizitator nicol bruneta Reputație: 0 Postat August 18, 2019 Partajează Postat August 18, 2019 Buna disponibilă pentru programări Link spre comentariu
casshern21 Reputație: 625 Postat August 18, 2019 Oras:- Oras:- Partajează Postat August 18, 2019 Buna disponibilă pentru programăriPacat ca nu raspunzi la telefon. Link spre comentariu
Vizitator nicol bruneta Reputație: 0 Postat August 18, 2019 Partajează Postat August 18, 2019 Pacat ca nu raspunzi la telefon. buna îmi pare rău, dacă nu răspund înseamnă ca sunt intr-o programare și dacă a trecut 20 de minute după ce ai apelat și eu am terminat nu sun înapoi ca nu se știe ce și cum .... și decât sa creiez neplăceri prefer sa mai insisti un pic după ... Link spre comentariu
Vizitator nicol bruneta Reputație: 0 Postat August 19, 2019 Partajează Postat August 19, 2019 Disponibilă Link spre comentariu
Vizitator nicol bruneta Reputație: 0 Postat August 19, 2019 Partajează Postat August 19, 2019 😘 4 Link spre comentariu
assos 33 Reputație: 15 Postat August 19, 2019 Partajează Postat August 19, 2019 Maine ce program ai? Link spre comentariu
Vizitator nicol bruneta Reputație: 0 Postat August 20, 2019 Partajează Postat August 20, 2019 Buna ma găsiți disponibilă Serviciile sunt DeepthroatNipple play- joc de sfârcuri Oral protejat sau neprotejat dacă igiena corespunde French kissing (when there is a connection between the 2 persons) Breast Sex- sex între sâni Normal sex (protect)- sex normal (protejat )All position- toate poziție DeepthroatCum on body Fetishshowers- dus asistat Role play-joc de rol Sex Toys -sex cu jucării Masturbation- masturbate Kisses on the body-sărutări pe corp Striptease LapdanceGFE experience69Foot fetish Body massage-masaj corporal Erotic massage - masaj erotic Details on phone - Detalii la telefon Cadou 250 fin -300 ora 2 finalizări ... Numărul de telefon 0735398833 1 Link spre comentariu
panoramic Reputație: -1920 Postat August 20, 2019 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Partajează Postat August 20, 2019 Ce-i ala " joc de sfarcuri "? Link spre comentariu
leroy9 Reputație: 143 Postat August 20, 2019 Oras:pe tron Oras:pe tron Partajează Postat August 20, 2019 nicol bruneta si ea e blonda lol Link spre comentariu
Vizitator nicol bruneta Reputație: 0 Postat August 23, 2019 Partajează Postat August 23, 2019 Buna disponibilă pentru programări Link spre comentariu
Vizitator nicol bruneta Reputație: 0 Postat August 23, 2019 Partajează Postat August 23, 2019 Up Link spre comentariu
Vizitator nicol bruneta Reputație: 0 Postat August 24, 2019 Partajează Postat August 24, 2019 Buna ma găsiți disponibilă Serviciile sunt DeepthroatNipple play- joc de sfârcuri Oral protejat sau neprotejat dacă igiena corespunde French kissing (when there is a connection between the 2 persons) Breast Sex- sex între sâni Normal sex (protect)- sex normal (protejat )All position- toate poziție DeepthroatCum on body Fetishshowers- dus asistat Role play-joc de rol Sex Toys -sex cu jucării Masturbation- masturbate Kisses on the body-sărutări pe corp Striptease LapdanceGFE experience69Foot fetish Body massage-masaj corporal Erotic massage - masaj erotic Details on phone - Detalii la telefon Cadou 250 fin -300 ora 2 finalizări ... Numărul de telefon 0735398833 Link spre comentariu
johnqwer Reputație: 595 Postat August 25, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 25, 2019 Pune si tu o.poza cu sanii... Link spre comentariu
Vizitator nicol bruneta Reputație: 0 Postat August 25, 2019 Partajează Postat August 25, 2019 Disponibilă pana la 02:00 4 Link spre comentariu
man@work Reputație: -2101 Postat August 25, 2019 Oras:. Oras:. Partajează Postat August 25, 2019 Locatia in Piata Alba Iulia ~9 curata, aerisita, mobilata frumos cu strictul necesar Se deschide usa.. holul gol.. “flash” gresia ! parca cred ca am mai vazut peisajul asta, pana sa dau search la memory, dau skip: se inchide usa in spatele meu si ma intorc sa vad, cred ca Statuia Libertatii e mai flexibila si chiar mai mobila decat am fost eu. Vad o fata frumoasa, blonda subtirica mititica cu un corp (pot sa zic fara sa-mi para rau) aproape perfect 9 sani maricei, plini, fund bine conturat, mititel, picioare frumoase, cateva tatuaje interesante Ma salveaza ea, ma ia de mana si ma conduce spre dormitor, incearca sa traga draperia sa se faca un pic mai putina lumina, atat mi-a fost: ochii mi s-au lipit dar ce zic eu lipit, s-au sudat de-a binelea de poponeata pe care stea bine intinsa o pereche de chilotei Cateva vorbe un pahar de apa rece cred ca si o tigare dar nu sunt sigur, ordinea nu e cea enumerata de mine, deschisa la conversatie, amabila, agreabila, atitudine profi 9 Dupa ce am facut dus eu apoi ea, oral Protejat 8 fara multe artificii si cam scurt ca durata (dar sunt circumstante atenuante: prima intalnire, dogoreala afara, eu pe fuga) dar ce a facut si cat a facut, a facut cu temeinicie ! Normal Protejat 9 “power play” sau pe olteneste “piesa de rezistenta” pozitia reverse cowgirl cu picioarele imbarligate (nu stiu denumirea stiintifico-fantastica) se misca bine, bine de tot ~50 min, 300 lei O companie placuta, pe care as mai cauta-o cand e posibil 6 2 Link spre comentariu
hamsie Reputație: -11 Postat August 25, 2019 Partajează Postat August 25, 2019 Pune si tu o.poza cu sanii...A pus și culmea e ca are sâni f.😋frumosi 1 Link spre comentariu
Vizitator nicol bruneta Reputație: 0 Postat August 25, 2019 Partajează Postat August 25, 2019 Locatia in Piata Alba Iulia ~9 curata, aerisita, mobilata frumos cu strictul necesar Se deschide usa.. holul gol.. “flash” gresia ! parca cred ca am mai vazut peisajul asta, pana sa dau search la memory, dau skip: se inchide usa in spatele meu si ma intorc sa vad, cred ca Statuia Libertatii e mai flexibila si chiar mai mobila decat am fost eu. Vad o fata frumoasa, blonda subtirica mititica cu un corp (pot sa zic fara sa-mi para rau) aproape perfect 9 sani maricei, plini, fund bine conturat, mititel, picioare frumoase, cateva tatuaje interesante Ma salveaza ea, ma ia de mana si ma conduce spre dormitor, incearca sa traga draperia sa se faca un pic mai putina lumina, atat mi-a fost: ochii mi s-au lipit dar ce zic eu lipit, s-au sudat de-a binelea de poponeata pe care stea bine intinsa o pereche de chilotei Cateva vorbe un pahar de apa rece cred ca si o tigare dar nu sunt sigur, ordinea nu e cea enumerata de mine, deschisa la conversatie, amabila, agreabila, atitudine profi 9 Dupa ce am facut dus eu apoi ea, oral Protejat 8 fara multe artificii si cam scurt ca durata (dar sunt circumstante atenuante: prima intalnire, dogoreala afara, eu pe fuga) dar ce a facut si cat a facut, a facut cu temeinicie ! Normal Protejat 9 “power play” sau pe olteneste “piesa de rezistenta” pozitia reverse cowgirl cu picioarele imbarligate (nu stiu denumirea stiintifico-fantastica) se misca bine, bine de tot ~50 min, 300 lei O companie placuta, pe care as mai cauta-o cand e posibil Țin sa îți mulțumesc ești un om de nota 1000++ te pup și te mai aștept Link spre comentariu
leroy9 Reputație: 143 Postat August 25, 2019 Oras:pe tron Oras:pe tron Partajează Postat August 25, 2019 imi plac bagaboantele tatuate se fute bine cati ani are ? Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat August 25, 2019 Partajează Postat August 25, 2019 Eu nu înțeleg promovarea asta 250/300.. ok poate vrei sa mergi mult la ora Link spre comentariu
Vizitator nicol bruneta Reputație: 0 Postat August 26, 2019 Partajează Postat August 26, 2019 Buna ma găsiți disponibilă Serviciile sunt DeepthroatNipple play- joc de sfârcuri Oral protejat sau neprotejat dacă igiena corespunde French kissing (when there is a connection between the 2 persons) Breast Sex- sex între sâni Normal sex (protect)- sex normal (protejat )All position- toate poziție DeepthroatCum on body Fetishshowers- dus asistat Role play-joc de rol Sex Toys -sex cu jucării Masturbation- masturbate Kisses on the body-sărutări pe corp Striptease LapdanceGFE experience69Foot fetish Body massage-masaj corporal Erotic massage - masaj erotic Details on phone - Detalii la telefon Cadou 250 fin -300 ora 2 finalizări ... Numărul de telefon 0735398833 2 Link spre comentariu
Vizitator nicol bruneta Reputație: 0 Postat August 27, 2019 Partajează Postat August 27, 2019 Disponibilă Link spre comentariu
Vizitator nicol bruneta Reputație: 0 Postat August 27, 2019 Partajează Postat August 27, 2019 Up❤️ 5 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum