Sari la conținut

0738217940 sector 6

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

Locatia nufarul bd timisoara, 100 fin, nu este fata din poze, am fost pana acolo, mi-a deschis o fata draguta usa insa nu este cea din poze si nu am ramas

• Like 1
Postat

Poze false, am sunat si am trecut pana la ele (sunt 2 fete) ca am avut treaba in zona pe b-dul 1 Mai mai exact pe langa Hanul Drumetului, nu am ramas.

O zi buna.

• Like 2
Postat

adica nu iti plac fetele drăguțe???

Binenteles ca imi plac dar nu sa fiu mintit , la telefon a zis ca sunt ale ei pozele , asta e
  • Like 1
Postat

Binenteles ca imi plac dar nu sa fiu mintit , la telefon a zis ca sunt ale ei pozele , asta e

corect, asa trebuie facut la toate....sa le dezvatam cu folositul pozelor furate, ca nu isi dau seama dar mai mult isi fac rau lor! Mai ales daca am face toti la fel si cand ajungem acolo, indiferent cum arata, sa plecam daca pozele sunt fake.

• Like 1
  • Oras:Los Angeles
  • Oras:Los Angeles
Postat

Am sunat dar vocea nu m-a inspirat sa bat drumul pana acolo

Postat

Poze false, am sunat si am trecut pana la ele (sunt 2 fete) ca am avut treaba in zona pe b-dul 1 Mai mai exact pe langa Hanul Drumetului, nu am ramas.

O zi buna.

Poți să-mi oferi ceva detalii ?

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.