Sari la conținut

harta fast fuck judet Constanta

Postări Recomandate

• Oras:Romania
  • Oras:Romania
Postat

Am trecut ieri pe acolo nu era nimic.

Salutare.

Astazi am avut drum spre Tulcea, la iesirea din Lumina plus cativa km, era acolo fata despre care s-a mentionat anterior.

Pentru un "scurt" cerea 50 lei, nu am ramas pentru ca in primul rand imi pare **spam editat** si e cam riscant.

Spor la ciocane.

• Oras:slatina
Postat

Ce discoteci cunoasteti pe litoral unde se poate agata? Fete mai mult sau mai putin bete, fara prejudecati, etc?

• Oras:Constanța
Postat

Ce discoteci cunoasteti pe litoral unde se poate agata? Fete mai mult sau mai putin bete, fara prejudecati, etc?

mergi in vama și gasesti
Postat

Am fost sambata si duminica asta la STUF, AMFORA, GLO etc si nu am agatat nimic. Doa fete in grupuri de 2 3 sau 4 care voiau doar sa danseze si nimic mai mult. 

• Telefon: 0766559657
  • Oras:constanta
  • Telefon: 0766559657
Postat

Probabil ai avut cardul gol....incarca-l si o sa reusesti cu siguranta...o zi placuta.

Postat

Am fost sambata si duminica asta la STUF, AMFORA, GLO etc si nu am agatat nimic. Doa fete in grupuri de 2 3 sau 4 care voiau doar sa danseze si nimic mai mult.

Ai de plm dacă nici acolo nu ai fost in stare sa agăți ceva 😄😃ðŸ‹ï¸ðŸ‹ï¸
  • Oras:Constanta
  • Oras:Constanta
Postat

In seara asta, după Peny, vis-a-vis de Meva, la colțul străzii una bucata domnișoara blonda, tinerica. Știe cineva?

Postat

Nea Gabrele sa trăiești ✌ï¸ðŸ»ðŸ»..întreabă și el poate că sa îndrăgostit ce știi matale 🤣🤣🤣 Haha

Nu ma deranjează, doar ca s-a îndrăgostit și ea de vreo 10000 de ori pana acum, doar ca în loc sa ii ducă pe parteneri la primărie ea ii tot împarte cu aia de la comunitara sau cu jandarmii.
Postat

Miercuri de la Agigea spre Lazu 2 țigăncușe. Joi una stătea între parapeți, ieri una pe dreapta cealaltă pe stânga aproape de sensul de la Cumpăna la intrare în CT era o șatenă.

• Like 1
Postat

La iesire din Lumina sunt vreo 3-4 fetite, chiar frumusele, nu de etnie, pe partea dreaptă. Una chiar la iesire, a doua pe la int. Cu Oituz, alte 2 la int cu Sibioara. Nu am oprit, nu stiu tarife.

Postat

La iesire din Lumina sunt vreo 3-4 fetite, chiar frumusele, nu de etnie, pe partea dreaptă. Una chiar la iesire, a doua pe la int. Cu Oituz, alte 2 la int cu Sibioara. Nu am oprit, nu stiu tarife.

Pe la ce oră?

• Telefon: tali_banu69
  • Oras:Departe
  • Telefon: tali_banu69
  • Oras:Departe
Postat

A apărut o brunetă la Portofino.

Daca e aia mai milf, e chiar buna ;)

Postat

Daca e aia mai milf, e chiar buna ;)

Nu știu un tovarăș a fost eu nu mai folosesc centura de aproape 3 ani.
  • Like 1
Postat

De la Lazu aproape de sensul de la Cumpăna pe la ora 18:30 o blondă sexy & o șatenă creață.

• Like 2
Postat

A mai apărut o domnișoară brunetă bronzată cred gipsy de la Lazu spre Cumpăna pe partea stângă îi ieșeau bucile din blugii scurți mai sus erau blonda & șatena.

• Like 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...