Sari la conținut

harta fast fuck judet Constanta

Postări Recomandate

• Oras:constanta
Postat

Da este adevarat aseara am vazut doar una la 18:30 avea pe ea o rochie tip plasa de culoare neagra(padurea din valu) si la basarabi era doar una cu o rochita roz si nu era cristina

• Oras:Malul mării
Postat

S-au aciuat 2 fapturi noi la Petrom. O grasuna bruneta cu tzatzele mai mereu prelinse afara din sutien, mica de intaltime, nu gresesc daca zic ca bate 80 de kile lejer, secondata de o faptura tanara, subtire, fara tzatze, fara cur, imbracata total neprovocator, cu aer de lollita. Am cooptat-o la un oral, am deranjat-o de la sesiunea de spart seminte, cand i-am zis sa urce-n trasura, a aruncat toate semintele din mana ca orezul la nunta. Nici nu ne-am apucat de treaba si a tinut sa precizeze ca ea nu sta ca celelalte fete, ea sta doar 10 minute. Stiind ce ma asteapta, am scos orologiu din buzunar si i-am aratat ora exacta inainte sa ne-apucam. Parca stiam ce va veni. Am optat pt un oral protejat, 30 lei, mana la greu, tehnica defectuoasa, lua doar capul. In timpul actului predomina mirosul de samanta de pe cauciuc, mai aveam putin si-i cantam vesnica pomenire astuia mic. Am luat-o personal de cap sa-i arat eu cat de jos trebuie sa ajunga, s-a facut ca se sperie de licurici, a sarit din subiect (chipurile sa nu fie prinsa in flagrant), s-a apucat iar, dupa 1 minut a inceput sa comenteze ca sa-mi dau drumul ca nu mai e timp. Am scos ceasul iar si i-am aratat ca e timpul destul, trecusera numai 4 minute. Satul de felul in care nu stia s-o suga, la minutul sase i-am zis sa-i dea cu praf de mers ca imi pierd timpul cu ea. I-am zis ca nu stie s-o suga si sa se lase la care mi-a raspuns ferm ''nici tu nu stii s-o sugi asa ca mine''. :) Ocoliti-o pe asta mica si bruneta, initial am vrut sa ii dau la pestera, dar s-a dat pe stop. Un oral dezastruos.

Postat

Din cauza ofertei foarte slabe de pe A Vlaicu, de curand aflat cu treaba prin zona pe la Caraiman, m-am lovit de o fatuca bruneta, skinny, cu pierce in nas pe care n-o stiam. Fiind pe jos, am convocat-o la un picnic in zona, sa ne dam in leagane. Am stabilit onorariul, cerea 40/60 oral/normal, am purces la un normal, un singur numar, pus prezervativul cu gura, fara continuare, si pompat exemplar in dansa. A dat contre, s-a implicat, fara gemete teatrale, un fast fuck normal. N-a comentat deloc cand i-am dat la viteza mare, cand am scos prezervativul era ud fleasca, am zis ca s-a spart, si l-am luat la pachet la test, l-am umplut cu apa si era intact. Cu semnele de intrebare si usurat ... am trecut-o pe dameza pe lista fast fuck de luat in seama.

Postat

Aparitie surpriza si aseara la iesire din Medgidia in zona tarabelor cu fructe ( unde este intersectia cu drumul spre Tortomanu ) . Brunetica pe la 1.65-1,70 si vreo 50-55 de kg. ( aprecierea este din mersul masinii facuta ) . As fi vrut sa intorc sa o intreb mai multe amanunte insa deja sarise un client pe ea. Ora la care a fost vazuta era in jur de 22.00-22.30.

• Minus 1
Postat

1. Sambata seara, din cauza ofertei slabe care stagneaza la C-ta, nicio fatuca noua pe strasse, m-am hotarat sa-i dau o sansa si distinsei d-soare slabute de la Maritimo, mai cu sange de gitana. Am convocat-o la un oral protejat, 30 RON, si am ramas placut impresionat de tehnica. Face deep throat, fara atentie la oo dar nici nu i-am cerut nefiind un fan la spart de oo. S-a descurcat exemplar, si m-a terminat destul de repede. Nu exista GFE, face dezacorduri dese daca incerci conversatii mai stiintifice de limba romana gimnaziala ... deci pentru fast blow job mi s-a parut cea mai buna pana acum. Merita incercata, la oral are tehnica, poate o voi convoca si la un normal cand o prind mai sexy imbracata, acoperita cu bluza de blugi si pantaloni lungi ... nu ma pasioneaza. Se recomanda ca Florentina.

2. Experienta din alta seara. Grasa de la Mercedes, ramane tot timpul peste program. Fiind singura pe treaba la ora aceea tarzie, hai s-o convoc. De cum s-a suit in masina mi-am dat seama ca e tonomatul fara fise ... nu se mai oprea din vorbit, povesti cum a muncit ea in Germania si ca e mai bine la Costanta. I-am zis gandurile mele, 30 lei oralul protejat, a inceput cu un joc de limba dupa care i-a dat cu viteza 5 direct. Am mai domolit-o, deja incepea sa ma doara la ritmul pe care presta, fara DT, fara atentie la oo, masaj la prostata deranjant, a inceput s-o dea cu ceasul si mi-a aruncat o vorba ''Hai tătuțule să terminăm.'' In momentul ala m-am simtit gay si felul ei de-a fi, vorbea si se comporta ca un baiat m-a facut sa ma simt gay si experienta sa fie traumatizanta. :) N-o recomand.

3. Bruneta Mercedes, durdulie dar foarte bine proportionata, aranjata mai tot timpul, cu fusta de fiecare data ceea ce ne-a facilitat fast fuck-ul. Nu stiu cum o cheama, dar o duce capul. Am prins-o de cateva ori, evident discutiile in mare fiind despre viata grea si de cacat din Romania. :) 30 oralul cu 50 numai normalul, dar fiind client fidel beneficiez de super oferta O+N la 50 de lei. Probabil pe O+N or cere mai mult de 50. Oralul se ajuta de mana, iar DT il face doar intr-o mica masura, la sugestiile mele, dar si atunci destul de timid. Frumusetea cu ea este futaiul capra, are un cur mare, bombat si tare. De fiecare data cand i-am dat la normal, i-am dat numai pe la spate, curul ala face toti banii, iar la normal am mai apucat-o si de sani pe care ii are medii si fermi. Merge ca recomandare si ea, insa vizitele dese nu au adus nimic nou in desfasurare, au fost doar de descarcare.

4. Noutati in dreptul Maritimo la karturi. Una bucata brazilianca cu sange de gitan acompaniata de o fatuca la fel de inalta, mult mai alba si pe tocuri, noua, pazita de acvariu la o distanta de 5-10 m din masina. Am convocat-o pe gitanca in camp la cules de musetele pentru ca era imbracata corespunzator cu fusta mini si bucile mari p-afara si interesul m-a indemnat s-arunc cu leii-n cusca, 30 lei oralul / 50 normalul, am vrut sa-i dau in mij, am trecut direct la ostilitati fara alte artificii, a stat corespunzator, dar ambientul este stricat de cainii nefututi de pe camp si blocurile construite noi acum in fata cu Maritimo, cu locatari care stau geana pe tine. Daca ar schimba decorul, poate ar merita incercata, daca stiam ca e asa aiurea, o duceam la plimbare. Mai merita atentia dar numai in alt decor doar. Prestatia a fost pus cauciuc, ea pus capra si incercat futut. N-a iesit socoteala de acasa cu cea din targ, si m-a terminat manual, in balon, lasandu-ma sa ma joc la pasa ei, rasa si foarte carnaosa.

5. Skinny girl de la bariera Caraiman. 40 cu 60. Sta in compania veteranei cu sange de gitana trecuta de prima varsta si contur la buze ca-n anii 90. Am convocat-o numai la normal pentru ca la oral mi-a recunoscut ca nu-l face DT, asa ca am zis pas. Prima experienta a fost in paduricea de langa blocuri, ne-a prins si trenul de Bucuresti in plin act. Scoate niste gemete timide, e mai tot timpul posomorata, cu greu ii smulgi un zambet dar pasarica o are misto si nu comenteaza cand ii dai. Nu comenteaza la pozitii si uneori este aranjata ok, alteori te face sa apesi pedala de acceleratie. Revin cand vreau futai si sunt in lipsa de alternative. Un back-up eficient in cazul meu.

Postat

Pentru baietii care au trecut pe zona Basarabi spre Ciocarlia. Imi confirma cineva daca exista o aparitie noua? Ieri am trecut rpin zona si am vazut o domnisoara undeva pe la 1,70m, roscata, tunsa relativ scurt ( pana la baza gatului ) un bronz ciocolatiu, imbracata in alb. Ca si frumusete o nota de 10 cu felicitari. Fata era prezenta undeva intre cele doua grupuri de fetite de la strada si nu parea sa fie practicanta de fast fuck ( posibil sa fi asteptat o ocazie ceva ) insa zona aleasa ma face sa cred ca era pusa pe treaba. Nimic din atitudinea ei nu lasa sa se intrevada ca se ocupa cu cea mai veche meserie din lume.Din pacate eram insotit si nu am putut opri sa ma informez sau sa testez insa daca este vorba despre o aparitie noua trebuie testata imediat.

• Minus 1
  • Oras:Oriunde - Oricand
Postat

Salutare !!

Sa incep cu inceputul :laugh2 daca tot m-am trezit la ora asta, sa fac postez si asta.Am scris de ieri dar am uitat sa o postez.Rusine sa imi fie ! :laugh2 

Sa ne fie mult mai usor sa gasim caprioarele de pe strada m-am gandit sa fac asta ! Si am sa comntez fiecare imagine in parte pe scurt,daca am fost cu careva din imaginea respectiva

Daca recomand sau nu recomand, iar despre celelate la care nu am fost o parere personala, O imagine pe care mi-am format' la prima vedere.

La fiecare imagine, am sa comentez intai caprioara la care am fost (locatie,contact,detalii caprioara,program lucru,note si tarif) apoi despre colege

P.S. Sper ca va fi de folos atat Constantenilor cat si celor care sunt in vizita.Am sa continui cu grupul de peste drum de Petrom.Acolo sunt vreo 7-8 sie ceva de scris.Si in caz de am omis ceva , scuze ! Sunt atasate 2 randuri de poze,sper ca se intelege.In caz de nu se intelege apelez la prietenul meu Photoshop.

IMG. I

(2)Blonda (fosta locatie Caraiman),

Locatie: fosta locatie str. Craiman, acum pe str.Nicolae Filimon colt cu Aurel vlaicu. Am fost cu ea o singura data.Are 2 colege in prezent,mai multe detaii cateva randuri mai jos

Detalii: din ce imi amintesc s-a intamplat candva in iarna(februarie).La ora 00 nu mai era nici o caprioara pe strada. Miniona 1.65 maxim, slim,blonda, oral bine executat fara manute fara dinti.Nu era ea o frumusete dar la nevoie merge de un scurt. Pana sa ajungem a locul cu pricina am vorbit una alta,vorbeste frumos si face ce ii spui.              

Program: nu stiu exact banuiesc ca dupa ora 20 pana dupa miezu noptii

Tarife: 30 ron oral 50 ron normal , 200 hotel + hotel (inca vreo 30 ron -40 ron )

Nota: Oral Protejat:  8.0

Aspect: Fizic 7 , Fata 7,

Mod de a vorbi si se purta cu clientul:

Vestimentatie:  6

Concluzie:      Recomand, in lipsa de altceva.

Tot din img. I celelate doua:

(3) - Bruneta din pdv-ul meu e gipsy, inalta cam 1.70 m , genul de fata slim, craci lungi. As trece pe la ea numa pt fizic( sunt fan sknny /slim).

(1) - cealalta blonda nu ma atras deloc,plinuta si nici la la fata nu e cine stie ce

P.S. ambele aveau acelasi tarif ca si prima. Uneori , spun si 40 oral 60 normal.

........................................................................................................................................................................................................................................................

IMG. II

Blonda de la (Calea Ferata )

Locatie:Calea ferata.Am fost cu ea acum ceva vreme cand nici macar nu stiam de ideea lui Pisicuts, ma refer la acest forum care ne e de mare folos.Acum e singura din cate am vazut, in trecut era si blonda de la Maritimo (retrasa din activitate), s.a, dar acum nu mai are importanta, asta se intampla acum 2 ani  

Detalii: caprioara e de mahala, vorbeste vulgar, nu are rabdare cu clientul, " ca l-am pierdut pe ala din cauza ta ca nu te termini mai repde" astea au fost vorbele ei .Am ramas socat. Pana la urma am terminat, a plecat nervoasa si mi-a trantit si portiera la masina.

Program lucru: Nu prea ma interesat dupa experianta avuta cu ea, probabail pe seara la locul de munca

Tarif: 30 oral si 50 normal

Note: Oral protejat: 5 (cu dinti+manuta)

Aspect: Fizic 6(buldozer ), Fata 5;

Mod de a vorbi si se purta cu clientul: 2

Vestimentatie: 8

Concluzie: Nu recomand ! mai bine o laba !

........................................................................................................................................................................................................................................................

IMG. III

(2) pustoaica liceu

Locatie: locul de munca e chiar in statia de taxi de la Metro

Contact: o vizualizezi la locul de munca, iti place, Bine, Nu! Bafta  sau am si un numar de telefon dar e inchis si nici nu pot sa-l postez fara acordul ei

Detalii:Draguta la fata, miniona,nici grasuta nici slim, ceva intre.Are o fata de copila, se vede de la o posta amanuntul asta , probabail ca asta ma si atras la ea.Din paate e la inceput,foloseste dinti si se cam grabeste, dar face cum ii spui tu daca ii atragi atentia si pe langa asta e un pic vulgara

Program lucru:de obicei dupa ora 22 pana dimineata

Note:Oral protejat: 7.50 cu indulcenta

Aspect: Fizic 8; Fata 9 ;

Mod de a vorbi si se purta cu clientul: 7.5, e si din cauza varstei

Vestimentatie: 8.5

Igiena: 9 Curatica domnisoara, mirosea chiar a parfum, a trebuit sa-mi aerisesc masina dupa.in    timpul actiuni am umblat pe la pasarica.Nu am simtit nimic, era curata

Tarif: 30 ron /oral cu 50 ron/normal(200 ron hotel).De 2 x am  fost cu domnisoara si am ramas de fiecare data la oral

Concluzie:Da, recomand !!!

Tot aici in imaginea III

(1) bruneta-saten etnie,  miniona , corp bine proportionat dar nu ma atrage din cauza fetei.Nu cred ca e trecuta de 18 ani,parerea mea

..................................................................................................................................................................................................................................................................

IMG IV (fetele cred ca sunt noi pe aici. New !!)

(2) - Caprioara cu forme

Locatie: la 20 m de unde activa Blonda de la Maritimo(spre metro),intre cele 2 sensuri giratorii de la maritimoAre si o colega de etnie, nu au tangenta din ce mi-a zis ea.

Contact: o vizualizezi la locul de munca, iti place ,Bine, Nu !! Bafta

Detalii: 22 ani declati , e noua la noi la Romanica, pana de curand a activat afara din ce mi-a zis ea. Am ales un oral protejat, mecanic -viteza a 6-a, vb frumos,dar are un mic defect din pdv al exprimarii.

Program Lucru: Din ce am inteles pana dimineata la  3-4

Note: Oral protejat: 6.50

Aspect: Fizic: 6.50; Fata:6

Mod de a vorbi si se purta cu clientul: 8.5 spre 9

Vestimentatie: 7

Tarif: 30 oral; 50 normal ;70 combinat si 200 hotel + cei 30-40 ron pt hotel

Concluzie: Eu nu mai trec pe la ea.Recomand maxim 1 data.Daca sunteti iubitori de femei cu forme, si puneti accent la un fast fuck si pe modul in care vorbeste

Tot aici in imaginea IV

(1) - caprioara bruneta  , de etnie din pdv-ul meu , arat destul de bine la prima vedere, cel putin la corp.La fata nu ma pot pronunta ca nu am vazut' f bine.Nu pot as aproximez varsta daca nu am vazut’ bine

- chiar daca sunt fan slim as incerca’, sa vedem ce stie !

...........................................................................................................................................................................................................

IMG V

(2) caprioara 37 ani declarati

Locatie: la statia de gaz se face o straduta, chiar la intersectia stradutei cu Aurel Vlaicu.Tot in zona aia e fosta colega a Blondei de laMaritimo

Contact: o vizualizezi la locul de munca, iti place ,Bine, Nuuu !! Bafta

Detalii: 37 ani declarati, radacini gipsy9parerea mea), din zona galati -braila din ce mi-a povestit.Vine din cand in cand pe litoral.A fost ceva rapid,mai ales ca am ceva cu maturele si fetele slim.Am vazut’, am intrebat ce am avut de intrebat si am mers pe aceea straduta pana in fund.Am platit pt un oral protejat , ma rugat sa-mi pun durexu apoi dai.Nu a durat f mult , eram si statut dar nu am ramas impresionant pt ac folosea dinti.Mi-a permis sa o ating pe ici pe colo.

Program Lucru: seara, dar cum am spus si mai sus de cand am fost acu o luna nu am mai vazut’ prin zona.

Note: Oral protejat:6.50 spre 7

Ascpect: Fizic:pt varsta ei 8 de incurajare; Fata 6.5

Mod de a vorbi si se purta cu clientul: 8.5

Vestimentatie: 7.5

Tarif: 30oral ; 50 normal ; hotel 200 ron

Concluzie:’Decat o laba mai bine o baba’,cum zicea un coleg (spre rusinea mea nu mai stiu exact cine)      O recomand 1 data, daca sunteti fan mature

Tot aici in imaginea V

(1) fosta colega a blondei de la Maritimo ( cred ca sare de 25 ani), fata slim cam 1.70 maxim , la fata , aceptabila la prima vedere

.....................................................................................................................................................................................................................................

IMG VI

Va urma ! :laugh2

post-39277-0-74611300-1375584204_thumb.jpg

post-39277-0-30689400-1375584205_thumb.jpg

post-39277-0-89903500-1375584205_thumb.jpg

post-39277-0-55425100-1375584206_thumb.jpg

post-39277-0-06362300-1375584207_thumb.jpg

post-39277-0-69423900-1375584207_thumb.jpg

post-39277-0-93347100-1375584217_thumb.jpg

post-39277-0-61416800-1375584218_thumb.jpg

post-39277-0-14552000-1375584219_thumb.jpg

post-39277-0-76346900-1375584219_thumb.jpg

post-39277-0-35484800-1375584220_thumb.jpg

post-39277-0-05645500-1375584221_thumb.jpg

• Oras:Abc
Postat

Am sesizat o noua caprioara in peisaj. Mai precis acum juma' de ora (deci pe la 10:15), cu 100 de m inainte de sensul giratoriu de la Oxford, chiar unde e luminat Laguna am vazut o faptura, la corp e buna, la fata nu prea mi-am dat seama ca e si intuneric si eram si in trafic + ca mai eram cu cineva in masina si nu am putut sa ma opresc. Tipa arata ok. Am vazut-o si la intoarcere, deci clar acolo isi face veacul.

• Membru Premium
  • Telefon: tali_banu69
  • Oras:Departe
Postat

Blonda cu ochelari era cumva??

• Minus 1
  • Membru Premium
Postat

Ok, atunci nu vorbim de aceeasi persoana...acum am citit mai atent si vorbim de persoane diferite, fata de care zic eu sta vis a vis de campus pe la portofino si uneori in zona unde statea "blonda de la maritimo". Stiu ca mai demult, la laguna acolo era un punct turistic pt fetite...poate apar din nou :)

• Minus 1
Postat

Da, cred ca stiu de cine vorbesti tu. Asta de care zic eu era si inalta asa, arata bine pe tocuri. Exact unde scrie restaurant Laguna statea. Cand am mai dat o tura pe la 11, nu mai era acolo.

• Membru Premium
Postat

Hai ca eu perioada asta ma invart prin zona, daca o gasesc o "salt" :)) daca zici a arata bine... :)

• Minus 1
Postat

Am zarit si eu o faptura la Laguna, era destul de bronzata, copanoasa, la fata n-am putut sa-i preiau trasaturile in detaliu, era imbracata in alb. Fiind trafic, doar am trecut pe langa ea. In schimb, la Maritimo in statie au venit niste fatuci, una gipsy si una blonda, mica de inaltime si curu cat doi pepeni, sani mici. O + N protejate 50 lei la blonda, m-a atras curul mare, am zis ca stie sa-l foloseasca in avantajul ei dar, prestatie dezamagitoare, oralul ajutat de mana si fara nicio tenta de DT, iar la normal s-a pus capra si asa a intepenit. P-asta blonda o cheama Maria, pe celalalta Monica. Era dotata cu servetele umede, am incercat sa incropesc un dialog cu ea dar imediat am descoperit un mic retard al fetei care m-a cam descurajat. N-o recomand decat daca sunteti in chef de munca si de dat/golit pe efortul vostru.

Postat

@zurly cred ca e aceeasi si rectific ce am spus anterior, nu este buna, este okish sa zicem, e trecuta de 30 de ani cred , dar ptr varsta ei arata bine , posibil sa fie de etnie dar nu bag mana in foc, am trecut ieri si am vazut-o mai indeaproape ca era trafic si mergeam mai greu

• Membru Premium
Postat

Eu am trecut de foarte multe ori la divesre ore din zi si din seara prin zona si nu am vazut nimic :) cred ca tre sa consult un oftalmolog :) :laugh2  :bow

• Minus 1
Postat

Ziua nici eu n-am zarit-o, in schimb seara in jur de 10 juma 11 am vazut-o de mai multe ori

• Membru Premium
Postat

Am sesizat o noua caprioara in peisaj. Mai precis acum juma' de ora (deci pe la 10:15), cu 100 de m inainte de sensul giratoriu de la Oxford, chiar unde e luminat Laguna am vazut o faptura, la corp e buna, la fata nu prea mi-am dat seama ca e si intuneric si eram si in trafic + ca mai eram cu cineva in masina si nu am putut sa ma opresc. Tipa arata ok. Am vazut-o si la intoarcere, deci clar acolo isi face veacul.

Astazi, trecand prin zona am vazut si eu aceasta domnita. PR-ul sta pe banca si o "vegheaza" dar mi-am luat inima in dinti, am parcat blat in zona si m-am dus pe jos sa verific oferta :) 50 oralul si 70 normalul...deci cam scump pt una mica in masina...

Din cate am inteles, fata face mai mult deplasari dar nu am intrebat detalii.

Era cam plictisita si sictirita si abea ce a inceput munca (am observat-o exact cand a ajuns la locul de munca si s-a intalnit cu PR-ul) deci nu vreau sa imi imaginez cat de aictirita e dupa vreo 7-8 maciuci :)

Domnita arata destul de bine la corp, e bine facuta, are peste 30 ani, parerea mea, si la fata e uratica dar e mai ok decat majoriatea "centuristelor" dar din pacate e prea sictirita ca sa merite investitia. Eu unul nu mai trec pe acolo :)

• Minus 1
Postat

Cam nasol peisajul prin zona, cuibul de la Mercedes s-a spart, poate doar ziua sa ai sansa sa mai prinzi ceva, in rest ... cele 2 de la Maritimo, Florentina de la giratoriul Maritimo, si cuibu de 3-4 de la Toni's Trade Filimon Sirbu care isi pastreaza componenta permanent deci nimic interesant. Pe la Caraiman aceeasi batranica cu blonda cu pierce in nas, din pacate si bruneta skinny de-acolo si-a luat zborul. :) Pe sectorul asta o sa fie seceta mare.

Postat

Cam asa e Zurly !! Cam bate vatu'.
Daca tot m-am bagat asa in seama.Stie careva ceva de fetele de la Metro (chiar in statie de taxi) ???

Ma intereseaza pustoaica aia draguta la fata (ten alb nu colorata) :laugh2

De obicei era de gasit seara dar acum pauza.Mai e in peisaj sau a a zburat si ea !?

Postat

Cam foarte slaba activitatea pe strada mai ales ca se apropie iarna .Acum o saptamana avand treaba pe la Harsova am gasit pe drum la intrare in dorobantu o brunetica (nu gipsy ), destul de draguta am oprit curios , fata draguta  tarife  30 o/50 n , am ales un oral protejat ( eu asa fac ) , executat destul de bine de un 8 cu tentative de dt , fara graba .

Pentru un un fast fuck destul de ok .(

Mentionez ca pe drum am mi vazut vreo 4 caprioare  una inainte de m kogalniceanu undeva pe stanga vis a vis de aeroport  ( parea chiar draguta din mersul masini brunetica si avea ochelari de soare )era in sensul opus si la intoarcere nu mai era  si vreo 3 dupa iesirea din nicolae balcescu .

Am ramas surpins de bogatia ofertei avand in vedere ca prin constanta , costinesti , agigea ( vechile cuiburi ) bate vantul. 

Postat

A aparut o fatuca noua, sta pe la casa de BCA din fata Maritimo, are sange de gitanca, zice ca o cheama Alina, arata bine, sani maricei, cur bombat si rotund. 30 cu 50, ambele protejate, am convocat-o la un fast fuck, a colaborat, s-a conformat, la oral s-a chinuit, a acceptat sugestii insa nu a excelat. Are timp, cel putin daca mai ramane prin zona, in comparatie cu celelalte centuriste, dameza arata mult mai bine.

• Oras:Pisti Tat
  • Oras:Pisti Tat
Postat

Zilele astea am trecut pe varianta, parca asa se numeste strada aia mare si lunga. Pe la bariera aia parasita, unde anul trecut era o blonda mai grasa asa si una buna si slaba. Acum am vazut o alta blonda, nici una din cele de anul trecut. Din mers i-am vazut fata si nici nu m-am sinchisit sa opresc. Daca imi amintesc eu bine, aceeasi blonda era si langa restaurantul ala de langa OMVul de langa universitatea ovidius. Cu aia am vorbit acum ceva timp si era unguroaica dar urata tare.

• Oras:dobrogea
  • Oras:dobrogea
Postat

A aparut o blonda interesanta cu un cur maricel si cu ochelari vizavi de selgross(carefour). a testat-o cineva?

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...