Sari la conținut

harta fast fuck judet Constanta

Postări Recomandate

• Oras:Pisti Tat
Postat

A aparut o blonda interesanta cu un cur maricel si cu ochelari vizavi de selgross(carefour). a testat-o cineva?

este exact acceeasi fata despre care am scris eu cu un rand mai sus, inaintea ta. isi tot schimba locul, probabil sa nu fie recunoscuta sau cine stie. la fatza e cam nasoala, dar macar vorbeste frumos si nu e mahalagioaica.

zilele trecute am vazut-o si eu vis a vis de selgros.

• Oras:Constanta
Postat

"Zilele astea am trecut pe varianta, parca asa se numeste strada aia mare si lunga." :laugh2 :laugh2 :laugh2  EPIC!

Postat

"Zilele astea am trecut pe varianta, parca asa se numeste strada aia mare si lunga." :laugh2 :laugh2 :laugh2  EPIC!

Am gresit cumva? imi cer scuze, se numeste aurel vlaicu  :laugh2  :laugh2

• Oras:Bucuresti/Constanta
Postat

Starnit de comentariile recente  ale unui coleg pe acest thread si de faptul ca o vedeam destul de des la locul de munca pe fata respectiva si arata foarte ok, am oprit in urma cu vreo saptamana la fata de la restaurantul Portofino. Colegul zicea ca face un oral super adanc, de genul facefuck, cu pleznit peste fund din partea lui... un oral in forta de care era super multumit. Din pacate vad ca nu mai exista comentariile lui pe care le citisem acum 1-2 saptamani.

Locatia: exact la restaurantul Portofino de langa universitatea ovidiu. Google mapshttps://maps.google.com/?ll=44.215667,28.627501&spn=0.00217,0.004866&t=h&z=18&layer=c&cbll=44.215666,28.626474&panoid=8W_QxP3I93jpa9KYflxC8g&cbp=11,16.22,,0,15.44

Data si ora: in jur de 11.11.2013 pe la ora 20:00 - 21:00

Preturi: standard, 30 oral, 50 normal

Fata: Satena, cu parul putin sub umeri, 19 ani, in jur de 1,60 -1,65 m inaltime. La fata nu prea draguta dar nici urata, cu o fata mai de tarancuta. Imbracata destul de ok in blugi, o geaca rosie de piele (imitatie probabil  :laugh2 ) si niste cizme. 

Actiunea: Am cautat un loc mai ferit , am platit cei 30 de lei pt oral si am ales sa il faca cu prezervativ.A aplicat cauciucul si a inceput destul de energic, trezind maciuca in maxim 1 minut. Il face fara dinti,foloseste foarte putin mana - doar cat sa ii tina echilibrul :laugh2,  adanc si o suge destul de tare, exact cum trebuie facut un oral in masina. Incepusem sa o imping de cap iar la un moment dat mi-a spus ca doar ce a mancat si nu poate sa faca chiar asa de brutal dar cica daca nu ar fi mancat nu era problema. Nu a intrebat daca mai am mult sau chestii de genul acesta.

Dupa vreo 10 minute am ales sa termin (in prezervativ) si am lasat-o in locul de unde am luat-o. 

Discutii avute: Imi povestea despre prietenul ei si cateva detalii despre familia lui  :laugh2 . Alte discutii de genul ca ea nu permite sa fie luata de fraiera de catre clienti, ca un client a zis nu stiu ce si ea s-a dat jos din masina.... blablabla. Zice ca presteaza deja de cativa ani.

La locatie? : Am intrebat-o daca presteaza si la locatie si mi-a confirmat spunandu-mi  ca are un apartament inchiriat in zona CET cu inca 3 fete. Toate presteaza si toate sunt cam de varsta ei (19 ani).  Mi-a zis sa-i dau numarul meu de telefon si imi da ea un apel sau un mesaj cand ajunge acasa, lucru` pe care evident l-am refuzat. A zis ca nu stie numarul de telefon pe de rost pt ca tine cartela acasa (probabil o folosesc si celelalte fete). Din pacate am uitat sa o intreb daca au vreun anunt pe net sau in ziare si a ramas ca isi noteaza ea numarul cartelei de telefon si mi-l da cand mai trec pe la ea.

De revenit ? : Da , mie mi-a placut si as reveni si pt. faptul ca sunt curios daca chiar  se poate sa o futi in gura daca nu mananca inainte,  asa cum zicea si colegul ca i-a facut lui oralul.

• Like 5
  • Oras:Malul mării
Postat

Am vazut-o si eu prin zona, savura un kebab stand in cur pe acea gura de aerisire sau ce e ... Cand am vazut cu ce avant ataca acel kebab, nu mi-a mai ars de niciun oral. :) Fata eu cred ca d-aia iese din casa, ca sa manance, ca altfel ar fi mancat si ea la ore normale, nu la ora 22. :)

Oricum, am renuntat la d-soarele cu astfel de cusur, le  salut din mers ... motivul ? Mai jos ...

http://www.reporterntv.ro/stire/zeci-de-prostituate-adunate-zilnic-de-politisti-de-pe-strazi

• Oras:constanta
Postat

Fratilor era una buna rau langa campus care doar ce nascuse , vara trecuta am incercat.o statea cu baba blonda , oral exceptional fara maini plus limbi pe cap , dar nu am mai vazut.o daca stie cineva de ea ceva

• Oras:Abc
Postat

Ce drq ma, eu am oprit acolo la Portofino sa o intreb pe aia de sanatate si mi-a zis ca o cheama Beatrice, si cand am intrebat-o de ani a zis ca are 19. I-am dat viteza, eram curios cum arata, dar la fata pare gitanca.

• Oras:Romania
Postat

Mai este o tipa langa Popasul Tulcea(parca asa se numeste sper sa nu gresesc), cand vii dinspre Tulcea spre Constanta, sta mereu pe partea dreapta inainte de popas. Mereu este cu ochelari de soare. Pare a fi tigancusa. A testat-o cineva? Eu o vad mai mereu pe acolo. Inainte statea la Peco la Celsi , dar cred ca au gonit-o aia de acolo :)

Postat

Cred ca inainte de hanul Kartali zici nu? si eu am vazut-o de cateva ori stand jos langa un drum laturalnic pe dreapta cum mergi spre CT. Sau vorbim de fete diferite?:)

Postat

nu, se refera la cea de pe drumul de tulcea. sta vis-a-vis de sediul raja, sau de fosta "munca" ovidiu.

e interesanta, eu de mult vreau sa o testez. gipsanca 100%, sta in navodari.

DAR

din ce am vazut acu vreo 2 ani (e foarte veche tipa in bransa, statea la celsy) e pe intelegere cu politia locala ovidiu. deci e de kk. mi-a spus ca merge la camera la kartali. dar camera e 100, si ea cere la camera 70, deci..... la 170 doar sa fiu nebun........

• Like 1
  • Minus 2
Postat

Nu frecventez nici eu fetele astea, dar am vazut o blonda in zona Maritimo pentru cine e interesat, arata bine din masina.

Postat

m-am lasat gaby de traseiste jegoase cum le spune lumea pe aicisea am trecut la astea mai curate si mai ales dupa anuntul asta o las mai moale futem la caldurica

http://www.reporterntv.ro/stire/zeci-de-prostituate-adunate-zilnic-de-politisti-de-pe-strazi

Era doar o gluma cu referire la faptul ca erai atacat undeva ca mergi doar la fetele de la strada....

Nu frecventez nici eu fetele astea, dar am vazut o blonda in zona Maritimo pentru cine e interesat, arata bine din masina.

Cand am deschis acest topic l-am facut doar in ideea de a informa doritorii de fast-fuck pe unde sint prezente aceste fete. De altfel nici nu am pus vreo conditie ( in sensul sa vorbim doar despre acele fete pe care le incearca unii colegi) si am semnalat prezenta acestor fete de multe ori doar prin incetinirea masinii ca sa le pot vedea mai bine. Nu ascund faptul ca am apelat si eu la cateva dintre ele, insa mai mult in trecut cand oferta de fete cu locatie era foarte restransa.

Pe de alta parte, oferta stradala ne-a sevit-o pe celebra blonda de la Maritimo care reprezinta o pierdere pentru toti doritorii de sex pe bani, cu toate ca mie personal nu mi s-a parut atat de deosebita. Insa majoritatea colegilor care au vizitat-o au fost incantati de prestatiile ei.

• Like 2
  • Minus 1
Postat

Era doar o gluma cu referire la faptul ca erai atacat undeva ca mergi doar la fetele de la strada....

Cand am deschis acest topic l-am facut doar in ideea de a informa doritorii de fast-fuck pe unde sint prezente aceste fete. De altfel nici nu am pus vreo conditie ( in sensul sa vorbim doar despre acele fete pe care le incearca unii colegi) si am semnalat prezenta acestor fete de multe ori doar prin incetinirea masinii ca sa le pot vedea mai bine. Nu ascund faptul ca am apelat si eu la cateva dintre ele, insa mai mult in trecut cand oferta de fete cu locatie era foarte restransa.

Pe de alta parte, oferta stradala ne-a sevit-o pe celebra blonda de la Maritimo care reprezinta o pierdere pentru toti doritorii de sex pe bani, cu toate ca mie personal nu mi s-a parut atat de deosebita. Insa majoritatea colegilor care au vizitat-o au fost incantati de prestatiile ei.

mai sunt  vreo 2 de  etnie la  intrare  in lazu pe  partea  stanga,una grasa  si una  f urata

Postat

Au aparut si altele doua pe la Mercedes, una bruneta care face oralul doar protejat si cealalta roscata. Par picate din cer. Le-am luat la intrebari intr-o zi din lipsa de ocupatie, pretul pieteii, dar mai mult cu atitudinea de a fugi de clienti. Pareau pustoaice. Le-am intrebat daca stiu DT si din astea, si au zis ca ... aa, ele nu, nu sunt la nivelul asta. :)) Bine fetelor atunci, spor la munca.

• Like 3
Postat

Am sa imi sduc si eu aportul la acest topic cu un up-date de cateva zile vechime.

Medgidia - popas, zona tarabe de fructe - 3 fetite, varsta cred ca poate oferi probeme sau cel putin asa mi s-a parut din mers. Nu am putut opri pentru alte detalii din motive " tehnice " :D Partea care tine de aspect te face sa opresti

Poarta Alba exact la pod - aceeasi tigancusa prezenta de vreo 3-4 ani. Nimic interesant

Valul lui Traian iesire - 2 tigancuse din garda veche, care nu pot creea mare agitatie de masini

Intrarea in Constanta la Ocolul silvic (vis-a-vis de vapor) doua aparitii noi, dar lipsite de importanta. Dupa parerea mea zona e foarte periculoasa pentru ca esti foarte expus si ce gasesti nu merita riscul.

• Minus 1
Postat

Una bucata blonda buna rauuu inainte de primul sens giratoriu de la Maritimo .nu am mai facut sportul asta de ceva timp dar la cum arata ...

• Like 1
Postat

Una bucata blonda buna rauuu inainte de primul sens giratoriu de la Maritimo .nu am mai facut sportul asta de ceva timp dar la cum arata ...

Eu acolo am vazut una blonda destul de plinuta si urata,acum 2 zile.

Postat

Subscriu si eu la cele spuse, mi-a sarit in ochi acum vreo 2-3 zile.

Postat

Blonda de la sensul de la Maritimo (primul sens cum vii dinspre bulevardul Tomis), arata destul de bine, si nu poate fi incadrata la categoria grasa, ci doar cu forme. Este din afara Constantei si presteaza de vreo 2-3 luni in locul respectiv. Are o varsta cam periculoasa si tocmai aceasta varsta, o face sa aiba niste trasaturi frumoase, iar atunci cand este aranjata poate suprinde. Intr-o zi aflandu-ma in treacat cu o alta persoana in dreapta mea, am avut o mica discutie in contradictoriu, acea  persoana putand sa jure ca nu e vorba de o fata care presteaza. Asa ca manat de dorinta de a-mi confirma parerile intr-o alta zi am oprit si am incercat-o pe aceasta "demoazela", bineinteles doar cu un oral.

Il face bine, desi zgarie usor, si merge, daca vorbesti cu ea, in orice loc doresti, astfel evitand orice pericol.

Oricum, aspectul domnisoarei ii poate oarecum multumi si pe cei mai mofturosi dintre noi, iar ca igiena nu pot comenta: nu am simtit mirosuri si nu am observat sa aiba probleme dentare.

Oral -  6

Aspect - 8

• Like 6

Postat

Am vazut-o si eu acum cateva zile. Fata era imbracata foarte bine, zici ca mergea la un suc in centrul orasului :)) La aspect pare foarte foarte ok si este adevarat ca prima data chiar te intrebi daca o fi pe treaba sau asteapta autobuzul :)) Nu am testat-o inca pt. ca zona este foarte circulata.

Exact aici am vazut-o pe blonda (aproape sigur nu este cea din imaginile din google maps dar sta in acelasi loc) https://maps.google.com/?ll=44.202201,28.609348&spn=0.004802,0.004866&t=h&z=18&layer=c&cbll=44.202055,28.6092&panoid=vZdTfHKX8XI_287SYgKipw&cbp=12,258.64,,0,-1.87

Am mai vazut inca 2 fete tinerele acum o saptamana exact in zona asta : http://goo.gl/maps/hIbCn Una vorbea la telefon, alta statea jos pe bordura. Cea de-a doua parea o fata normala fugita de acasa pt. a scapa de teme, dar era destul de interesanta, mai ales cu ochelarii aia de vedere. Le-am vazut pe la ora 20-21 si nu am oprit pt. ca erau foarte multe masini in zona.

A mai aparut una pe aurel vlaicu, in zona asta http://goo.gl/maps/Jy0o1. Bruneta, arata chiar ok la corp. La fata parea mai de la tara dar chiar nu e urata.

Pe toate le-am vazut intr-o seara de miercuri-joi, acum o saptamana pe la ora 21 , deci nu am oprit la nici una, fiind foarte circulat bulevardul.

• Like 3

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...