ghostcurvar Reputație: 1879 Postat Martie 23, 2014 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Martie 23, 2014 Riscul de a opri pe la ele este destul de mare de la militieni plimbareti la a fi vazuta masina de persoane ce au gura mare samd . Dar sunt fete la strada ce pentru un oral parca parca
g2br13l Reputație: 8171 Postat Martie 23, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Autor Postat Martie 23, 2014 De cand am observat eu pentru prima data acest fenomen si pana astazi au trecut cativa ani buni de tot. Pot spune ca in tot acest timp am observat cateva domnisoare ale caror calitati fizice au fost mult peste media domnisoarelor cu locatie. Pe unele am avut norocul sa le incerc, altele mi-au scapat din motivele enumerate mai sus de stafiuta. Riscuri exista mereu. Depinde foarte mult daca merit sa-ti asumi aceste riscuri. Cateodata merita cu varf si indesat, dar de cele mai multe ori obtii doar o dezamagire. 1
ghostcurvar Reputație: 1879 Postat Martie 23, 2014 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Martie 23, 2014 Daaaa . Se merita era o fatuca acum ceva ani cu un nas mai proeminent dar facea un oral de vis . Singura fata care ma termina din oral .un adevarat talent . In schimb puneam prezervativul inainte sa se urce in masina si fortam o urinare dupa just in case . Frica pazeste bostanul.
[email protected] Reputație: 2 Postat Martie 30, 2014 Oras:constanta Oras:constanta Postat Martie 30, 2014 Daaaa . Se merita era o fatuca acum ceva ani cu un nas mai proeminent dar facea un oral de vis . Singura fata care ma termina din oral .un adevarat talent . In schimb puneam prezervativul inainte sa se urce in masina si fortam o urinare dupa just in case . Frica pazeste bostanul.mai este una la bavaria,o roscata ...arata ca o balena,cred ca e de etnie din palazu 1
[email protected] Reputație: 2 Postat Aprilie 24, 2014 Oras:constanta Oras:constanta Postat Aprilie 24, 2014 mai este una la bavaria,o roscata ...arata ca o balena,cred ca e de etnie din palazumai sunt vreo 3 la mercedes,una baba roscata de etnie,cealalta bruneta grasa de etnie si una bruneta-vopsita blond,tot de etnie
talibanu Reputație: 9757 Postat Aprilie 24, 2014 Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Postat Aprilie 24, 2014 Colegele tale?
g2br13l Reputație: 8171 Postat Aprilie 24, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Autor Postat Aprilie 24, 2014 Colegele tale? Nu fi rau!.....Ea are locatie 1
talibanu Reputație: 9757 Postat Aprilie 24, 2014 Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Postat Aprilie 24, 2014 Ptiuu, asa e, imi cer scuze.
[email protected] Reputație: 2 Postat Aprilie 26, 2014 Oras:constanta Oras:constanta Postat Aprilie 26, 2014 Ptiuu, asa e, imi cer scuze. Colegele tale?da colegele ma-tii
talibanu Reputație: 9757 Postat Aprilie 26, 2014 Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Postat Aprilie 26, 2014 Sunt bine sanatoase. "Ma-tii" nu prea se scrie asa. O greseala foarte frecventa in randul domnisoarelor de pe acest site. Te pup
g2br13l Reputație: 8171 Postat Aprilie 26, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Autor Postat Aprilie 26, 2014 1
[email protected] Reputație: 2 Postat Aprilie 26, 2014 Oras:constanta Oras:constanta Postat Aprilie 26, 2014 Sunt bine sanatoase. "Ma-tii" nu prea se scrie asa. O greseala foarte frecventa in randul domnisoarelor de pe acest site. Te pup se scrie "ma-tii"... e vorba de prescurtarea "mamei tale"-> "mama-tii" -> "ma-tii"
g2br13l Reputație: 8171 Postat Aprilie 26, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Autor Postat Aprilie 26, 2014 se scrie "ma-tii"... e vorba de prescurtarea "mamei tale"-> "mama-tii" -> "ma-tii" WTF ? !! 1
johnholmes Reputație: 4731 Postat Aprilie 26, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Aprilie 26, 2014 http://images6.fanpop.com/image/photos/32400000/thats-right-random-32426674-500-282.gif
talibanu Reputație: 9757 Postat Aprilie 26, 2014 Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Postat Aprilie 26, 2014 se scrie "ma-tii"... e vorba de prescurtarea "mamei tale"-> "mama-tii" -> "ma-tii"Era o vorba: daca taceai...Dar se pare ca majoritatea fetelor nu cunosc/aplica aceasta sintagma. Ps: sintagma nu e nici o boala sau ceva de rau Hai te rog, mai scrie-ne cate ceva ca imi place de tine, esti chiar funny, daca aflu ce dameza esti, sa mor daca nu te vizitez. Chiar sunt curios sa te cunosc personal 1 1
johnholmes Reputație: 4731 Postat Aprilie 26, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Aprilie 26, 2014 iti spun eu cine este dar s-ar putea sa te razgandesti rapid!!!
[email protected] Reputație: 2 Postat Aprilie 26, 2014 Oras:constanta Oras:constanta Postat Aprilie 26, 2014 iti spun eu cine este dar s-ar putea sa te razgandesti rapid!!! hai ca-mi sugeti mie pula
talibanu Reputație: 9757 Postat Aprilie 26, 2014 Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Postat Aprilie 26, 2014 Fanatikoo, Nu imi spune ca esti transexual ) atunci chiar ca ma razgandesc )) johnule, PM te rog ca sa stiu daca mai tatonez terenul sau nu ) Ps: eu ti-am vorbit frumos, tu vad ca ai un limbaj de centurista, deci, din nou iti dai arama pe față
g2br13l Reputație: 8171 Postat Aprilie 26, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Autor Postat Aprilie 26, 2014 hai ca-mi sugeti mie pula 1 1
[email protected] Reputație: 2 Postat Aprilie 26, 2014 Oras:constanta Oras:constanta Postat Aprilie 26, 2014 Fanatikoo, Nu imi spune ca esti transexual ) atunci chiar ca ma razgandesc )) johnule, PM te rog ca sa stiu daca mai tatonez terenul sau nu ) Ps: eu ti-am vorbit frumos, tu vad ca ai un limbaj de centurista, deci, din nou iti dai arama pe față tu talibane esti gay....boratule
talibanu Reputație: 9757 Postat Aprilie 26, 2014 Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Postat Aprilie 26, 2014 Doar uneori dar sa stii ca nevasta mea imi scoate din cap gandurile astea de fiecare data ))Legat de partea cu "boratule", am recunoscut de mai multe ori daca imi aduc aminte bine, ca sunt gras, urat, chel si cu burta mare. Ieri am reusit sa tin berea pe burta stand pe pat la 90 de grade. Spun asta pentru cei ce inteleg sentimentul, ca tu, domnisoara fanatica, nu vei intelege nimic si vei continua cu insultele. Dar chiar te rog, baga, ca ma distreaza tare sa citesc postarile tale. Pe bune. 1 1
talibanu Reputație: 9757 Postat Aprilie 26, 2014 Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Postat Aprilie 26, 2014 Ps: gabriel poate confirma ca sunt spaima fomeilor la ce urat sunt
g2br13l Reputație: 8171 Postat Aprilie 26, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Autor Postat Aprilie 26, 2014 Ps: gabriel poate confirma ca sunt spaima fomeilor la ce urat sunt 1
johnholmes Reputație: 4731 Postat Aprilie 26, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Aprilie 26, 2014 fanatyko, nu pune botu' la vrajeala astora de mai sus, talibanu e o frumusete de baiat. tanar, inalt, atletic, frumusel, simpatic. cred ca tu ai vrea sa-ti tragi cerceaful prin cur sugand de furtun ca disperata. trebuie doar sa mai slabesti un pic ca sa ai capacitate pulmonara suficienta. si grija mare la dinti!!! te rog eu mult!!! ca doar ce i-ai pus!!!
talibanu Reputație: 9757 Postat Aprilie 26, 2014 Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Postat Aprilie 26, 2014 Opaa..cine stie, cunoaste )
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum