Sari la conținut

harta fast fuck judet Constanta

Postări Recomandate

• Oras:Constanta
Postat

Buna seara! Mi e greu sa ma abțin sa nu cer ajutorul unora mai curajoși decât mine si sa aflu asa daca stie cineva ceva detalii despre Senzaționala blonda de vizavi de Maritimo. De câteva zile am tot trecut pe Aurel Vlaicu si am văzut o la agățat in partea superioară vizavi de Maritimo la al doilea sens giratoriu cum se merge dinspre vapor. Daca nu ma înșel, acum ceva vreme, adica vreo luna, se afla in aceeași ipostaza la primul sens giratoriu. Astăzi după amiaza am trecut din nou pe acolo si nu m am putut abține sa nu ma opresc sa o văd de mai aproape. Deci gagica e prea buna pt trotuarul ala. Pt ca am oprit in dreptul ei s a înființat instant la geamul meu si am întrebat o daca merge si pe camera. Mi a zis ca da, la prețul de 200 lei ora si la o locație pe care o stie ea la prețul de 250 lei ora cu tot cu camera, undeva prin Satul de vacanța. Pt un scurt in masina a zis ca prestează pt 40 lei. In timp ce mi povestea am cântărit o putin si repet, mi se pare prea buna!! Nu are fata de boarfa de trotuar si pare curatzica..pare. E frumoasa, înaltă, are ceva tzatze si nici proasta nu pare a fi. N am avut de gând sa ramân la scurt pt ca nu s chiar amator si nici îndrăzneala de a merge la locația de care zicea ea. Eu personal as cam lua o la o camera daca as afla ceva detalii suplimentare de la vreun confrate mai curajos. Nici in masina n as baga o din motive de curățenie. Adica daca as avea ceva detalii suplimentare, as baga o intr o camera, undeva, care are si un dus, pt ca mi se pare, repet, senzationala. Îmi cer scuze daca s a scris despre ea prin alta parte. Eu aici am considerat de cuviință ca as putea posta. Voi ce ziceți ?? Mulțam !

• Oras:slatina
Postat

Ce noutati mai sunt pe centura? Locatii, fete, eventuale recomandari...

• Like 1
Postat

Ceva noutati? Zone/ fete?

Luna trecuta erau 4 fete la siloz, 2 acceptabile, iar la Caraiman nici una!!!!

• Telefon: Mi se mai zice si "iubi"
  • Telefon: Mi se mai zice si "iubi"
Postat

Fastfuck di asta fashea si amelica mea pana iam bagat pumnul in pizda apoi om descoperit noi fistingul asta si zilnic vria pumnul in pizdoc.

Postat

Nu stiu daca a mai up-datat cineva sectiunea asta..dar...m-a servit azi o bruneta slim cu parul lung si ochi frumosi (Cristina s-a recomandat) care sta seara visavis de Maritimo la 50 combinatul....la un nivel de implicare acceptabil. Capreoara are ori cetatenie straina ori ceva pitici la mansarda deoarece se exprima un pic amestecat cand vorbeste, dar e isteata dealfel si are replicile la ea..mie mi-a placut ! Pe de alta parte, de la Penny pana la Universitate...am numarat 7-8 domnisoare disponibile...si stateam si ma gadeam cu draq stau pe gerul asta afara ciorchine si vara dai cu tunu si nu e niciuna...

• Like 7
  • Minus 8
  • Oras:constanta
  • Oras:constanta
Postat

Ieri am facut si eu un tur scurt ca sa vad ce mai e pe harta judetului. Adica asa - constanta, ovidiu, popas cristi tasaul, inapoi ovidiu, ramificatia nazarcea, poarta alba, padurea basarabi pana sub autostrada, valu, constanta. Asta e un mic circuit de cautat fete la strada, fara cele din oras, desigur. Dezamagire totala si maxima. In afara de doua ciori grase si borate mai sus de celsy... si de vechile cateva ciori borate din padurea basarabi, restul e empty total...

L.E. am facut plimbarea pt ca mi-am schimbat discurile si placutele si am facut rodaj, nu special sa vanez ciori.

• Like 8
  • Minus 3
  • Membru Premium
  • Telefon: tali_banu69
  • Oras:Departe
  • Telefon: tali_banu69
  • Oras:Departe
Postat

Sunt prin mamaia?

• Oras:Constanța
  • Oras:Constanța
Postat

O singura data am vazut in vara lui 2009 erau 3 in curba de la fostele bariere de taxare care duc spre benzinaria OMV.

• Oras:around
  • Oras:around
Postat

voi n-ati prins vremurile bune pe la sfirsitul anilor 90 , iarna , era bulevardul plin de fete in dreptul hotelului histria .

• Like 2
  • Minus 2
Postat

2 bucati jitane pe varianta,la real.era in jurul orei 10,matinale...ce sa zic..una plinuta si una slabuta,am intrebat pretul,cica 30 combinat.dar pe o asa vreme nu am mai ramas,mi-am vazut de drum

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Nu am fost pe jos,am fost cu 3 R,atat...numai dau explicatii

post-55084-0-19305600-1477729653_thumb.jpg

• Like 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...