p_morris Reputație: 1076 Postat Septembrie 15, 2017 Oras:București Oras:București Partajează Postat Septembrie 15, 2017 http://www.anuntul.ro/anunturi-prestari-servicii/servicii-diverse/mara-masaj-relaxare-tonifiere-reflexo-la-domiciliul-meu-discretie_46938781.html Am vizitat ieri căprioara.Nu am timp sa detaliez.Masaj de relaxare- 10Masaj erotic- 10+Mara- 9.5Locatie- 9Finalizare prin tehnici de masaj.Tipa știe meserie,nu doar mângâieri pt trecere de timpHalat 100 ron/ora 4 1 Link spre comentariu
dorobanti41 Reputație: 962 Postat Septembrie 15, 2017 Oras:București. Oras:București. Partajează Postat Septembrie 15, 2017 Poze cu ea ? Link spre comentariu
p_morris Reputație: 1076 Postat Septembrie 15, 2017 Oras:București Oras:București Autor Partajează Postat Septembrie 15, 2017 Momentan nu are poze nici pe anunț. E miniona,1.60,aprox 52 kg...frumușică... Link spre comentariu
dldandan Reputație: 516 Postat Septembrie 15, 2017 Partajează Postat Septembrie 15, 2017 Momentan nu are poze nici pe anunț.E miniona,1.60,aprox 52 kg...frumușică...se baga si la alte activitati intaritoare de pula sau doar masaj si atat?adica vreun fel de sex de orice fel, oral, normal, etc? Link spre comentariu
m mister Reputație: 109 Postat Septembrie 15, 2017 Oras:Here and there Oras:Here and there Partajează Postat Septembrie 15, 2017 se baga si la alte activitati intaritoare de pula sau doar masaj si atat?adica vreun fel de sex de orice fel, oral, normal, etc?Phone sex Link spre comentariu
p_morris Reputație: 1076 Postat Septembrie 15, 2017 Oras:București Oras:București Autor Partajează Postat Septembrie 15, 2017 Sex nu. Dar pe langa masaj...ai parte de o finalizare prin tehnici de masaj...nu doar laba uleioasa. Link spre comentariu
m mister Reputație: 109 Postat Septembrie 15, 2017 Oras:Here and there Oras:Here and there Partajează Postat Septembrie 15, 2017 Sex nu. Dar pe langa masaj...ai parte de o finalizare prin tehnici de masaj...nu doar laba uleioasa.Trebuie sa faci o recenzie serioasa, nu doar asa cateva remarci. Si niste poze! Link spre comentariu
p_morris Reputație: 1076 Postat Octombrie 11, 2017 Oras:București Oras:București Autor Partajează Postat Octombrie 11, 2017 Trebuie sa faci o recenzie serioasa, nu doar asa cateva remarci. Si niste poze!Recenzie serioasa nu am avut timp sa fac,însă cu prima ocazie detaliez.Poze nu am,nici pe anunț nu are poze puse. Link spre comentariu
mr. oki Reputație: 438 Postat Octombrie 14, 2017 Oras:Romania, cum intri de la Arad, cateva sute km si pe dreapta Oras:Romania, cum intri de la Arad, cateva sute km si pe dreapta Partajează Postat Octombrie 14, 2017 Domnilor, va salut Fiind mare adept al masajului...cu surprize, intrebari: - tipa, in timpul sedintei, cum este imbracata? - daca e cat de cat imbracata, vreo sansa sa o desechipezi? - te lasa sa o atingi, sa o mangai etc? Ms si astept/-am informatii Link spre comentariu
radusabarovici Reputație: 9 Postat Octombrie 14, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 14, 2017 O experienta naspa, masaj slab, partea erotica si mai slaba. Nu recomand.A lucrat la niste saloane, acelasi stil pe fast frw.Arata oricum destul de naspa, eu unul nu mainservesc. 1 Link spre comentariu
mr. oki Reputație: 438 Postat Octombrie 14, 2017 Oras:Romania, cum intri de la Arad, cateva sute km si pe dreapta Oras:Romania, cum intri de la Arad, cateva sute km si pe dreapta Partajează Postat Octombrie 14, 2017 radusabarovici - confratii de mai sus, tocmai ce o laudau....matale de ce nu? Ce facu sau ce nu facu? Link spre comentariu
ultravox Reputație: 191 Postat Octombrie 14, 2017 Partajează Postat Octombrie 14, 2017 Al dracu' daca mai intelegi ceva. Unu' da note de 9 si 10, altu' zice de experienta naspa.Ce sa faci ? Sa te duci sa vezi, nu ? Si-atunci de ce mai e forumul ? 1 4 Link spre comentariu
p_morris Reputație: 1076 Postat Octombrie 14, 2017 Oras:București Oras:București Autor Partajează Postat Octombrie 14, 2017 Domnilor, va salutFiind mare adept al masajului...cu surprize, intrebari: - tipa, in timpul sedintei, cum este imbracata? - daca e cat de cat imbracata, vreo sansa sa o desechipezi? - te lasa sa o atingi, sa o mangai etc?Ms si astept/-am informatiiIn timpul masajului sta goala,este foarte permisivă la atingeri și cred că e loc și de mai mult . . . 1 Link spre comentariu
mr. oki Reputație: 438 Postat Octombrie 14, 2017 Oras:Romania, cum intri de la Arad, cateva sute km si pe dreapta Oras:Romania, cum intri de la Arad, cateva sute km si pe dreapta Partajează Postat Octombrie 14, 2017 P_morris - multumesc frumos pt raspunsul clar si detaliat Ce-o fi asa de greu sa o faca si altii; majoritatea scriu mult, dar nu spun nimic........ Ceva poze, avem??? Link spre comentariu
p_morris Reputație: 1076 Postat Octombrie 14, 2017 Oras:București Oras:București Autor Partajează Postat Octombrie 14, 2017 P_morris - multumesc frumos pt raspunsul clar si detaliatCe-o fi asa de greu sa o faca si altii; majoritatea scriu mult, dar nu spun nimic........Ceva poze, avem???Poze nu,nici pe anunț nu are.Dar dacă vrei să mergi pe încredere,mergi și nu vei fi dezamăgit. 1 Link spre comentariu
mr. oki Reputație: 438 Postat Octombrie 15, 2017 Oras:Romania, cum intri de la Arad, cateva sute km si pe dreapta Oras:Romania, cum intri de la Arad, cateva sute km si pe dreapta Partajează Postat Octombrie 15, 2017 Momentan nu sunt in zona, dar cum ajung acasa, ii trag o vizita si scriu aici pt fratii intr-ale placerii Ms frumos si bafta maxima Link spre comentariu
Vizitator ddteldgaa Reputație: 0 Postat Octombrie 16, 2017 Partajează Postat Octombrie 16, 2017 Pe fbook apare un nene sorin in căutările cu acest număr de tel Link spre comentariu
pelecaci Reputație: 19 Postat Octombrie 22, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 22, 2017 Link spre comentariu
dorobanti41 Reputație: 962 Postat Octombrie 22, 2017 Oras:București. Oras:București. Partajează Postat Octombrie 22, 2017 O fi iubitu Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 22, 2018 Partajează Postat Ianuarie 22, 2018 Se pare ca Mara este inca activa.Pe 09.01.2018 a publicat anunt pe www.anunturidepenet.ro dar tot fara poze.Nici o vizita recenta la ea ?A, are si anunt in AT ...20.01.... Link spre comentariu
rrosu Reputație: 6 Postat Ianuarie 22, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Ianuarie 22, 2018 o singura vizita prin noiembrie 2017. Locatia -9 -apartament curat etajul 10 la un bloc pe Camil Ressu.Masaj relaxare- 8 am avut parte si de masaje mai buneMasaj erotic - 9 halatul 100 lei. Daca sunt prin zona poate mai revin! 1 Link spre comentariu
kristal Reputație: 21 Postat Februarie 2, 2018 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat Februarie 2, 2018 cum arata fata??? Link spre comentariu
nukiss Reputație: 9 Postat Februarie 7, 2018 Telefon: geo_tandru Oras:bucuresti Telefon: geo_tandru Oras:bucuresti Partajează Postat Februarie 7, 2018 cum arata fata???https://www.publi24.ro/anunturi/servicii/alte-servicii/anunt/Pasiune-si-extaz/7b0166737b6c6651.html Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 7, 2018 Partajează Postat Februarie 7, 2018 Mara....in toata splendoarea ei.... :clap2 Link spre comentariu
papusel89 Reputație: 0 Postat Aprilie 7, 2018 Partajează Postat Aprilie 7, 2018 Casuta vocala, case closed. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum