Sari la conținut

CUPLU 26/36 0748984376


Vizitator andrew31

Postări Recomandate

Vizitator andrew31
Reputație: 0

Salut baieti

 

Am fost ieri la acest cuplu.La telefon iti raspunde sotul care iti spune pretul si unde sa vii iar daca ai si fantezii cu barbati intra si el in actiune.M-a ghidat si am ajuns in Nicolina chiar imediat linga podul unde este bazarul , imediat mai incolo fiind blocul in care presteaza.Pretul este de 120 ron pe ora. Fata este blonda cu ochi albastri frumusica si ceva tite pe ea.Este destul de profesionista , stie ceva meserie si pot sa spun ca am avut o experienta destul de placuta cu ea.Asta a fost a doua oara la acest cuplu.Accepta si sarut pe gura, am facut cu ea si cunnilingus si annilingus executate de amindoi,bineinteles.Oralul il face si fara prezervativ dar fara finalizare orala,acorda atentie si outelor pe care le suge dureros si le linge pasional dar ghidata de mine bineinteles ca altfel nu stie unde trebuie sa atinga cu limba ca sa provoace pasiune maxima,asa ca atentie la chestia asta daca ajungeti si voi la ea.La pretul asta se merita experienta si e de revenit dupa parerea mea.Am sa mai revin dupa parerea  mea.

  • Like 1
Link spre comentariu
Vizitator andrew31
Reputație: 0

Mie mi-a zis personal ca are 26 de ani  este blonda cu ochi albastri,este draguta la fata deci vreau sa spun ca aspectul fizic este foarte placut,are putina burtica dar nu e urita deloc are cam 60 de kg si dupa parerea mea are cam 1,77 m inaltime(pot sa confirm asta pt ca m-am lins cu ea pe gura in ultimul hal si ochii si gura ei erau la acelasi nivel cu ai mei ori eu am 1,80 m inaltime deci va dati seama ca are peste 1,75-1,77 garantat).I-am facut eu ei cunnilingus si annilingus si ea mi-a facut mie la fel.Este igienica se spala inainte de contact dar trebuie sa-i spune-ti treaba asta cind ajungeti la ea.Are sinii medii frumosi fundul potrivit si privind dimensiunile totul e potrivit(nu e nici slaba si nici grasa).Ca prestatie asa si asa ,linge si testiculele si chiar pe toata suprafata lor si le suge dureros si placut dar totusi trebuie ghidata ca nu prea stie ce trebuie sa faca asa ca eu i-as da cam 7-7,5 ,  daca o rogi se saruta pe gura cu tine in ultimul hal (ii dau 10 cu felicitari si e gagicuta bine), iarasi daca o rogi iti face si annilingus si sta cam cit vrei tu sa stea, normal n-am incercat ffindca mie imi place mult oralul si n-am timp de normal.

  • Like 1
Link spre comentariu

  • Oras:Iasi
  • Oras:Iasi

Salutare.

 Am fost acum 3 zile pe la aceasta fata. Numarul l-am luat de pe forum. La telefon mi-a raspuns un barbat care probabil era sotul ei sau prietenul ei. Am fost ghidat prin telefon unde sa merg, e singura in casa. E vorba de un apartament in Nicolina. Locatia e ok, curata. Tarif 60 nr si 120 ora. Am optat pentru 1 ora. Ca servicii face oral protejat/neprotejat si normal protejat, accepta CIM. Aspectul fizic e ok, are undeva la 1.65-1.70, are putina burta, sani marisori, blonda, cam 55-60 kg.  Pentru oral ii dau nota 9, la normal tot 9 pentru ca se implica. Merita trecut pe la ea si semnat condica.

  • Like 4
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...