Sari la conținut

Sa vina rozkendra pe topic - cum sa o ajutam pe rozkendra

pisicuts

Postări Recomandate

• Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Nu le putem avea pe toate in viata.

Iar astia cu bani sunt periculosi. Din toate punctele de vedere.

Nu sunt de acord, am întâlnit oameni cu foarte mulți bani care-s extraordinari si de la care am avut mereu ceva de invatat. Amantul meu, este un om cu bani si este educat din toate punctele de vedere, in societate stie sa fie sus printre cei buni, iar ca sufletel este extraordinar. Iar cu oamenii săraci este la fel, doar ca e probabil sa fie cativa care sa prefere statutul de pierduți în spatiu, unde apare fat frumos si ileana sa-i salveze. Sau zmeul sau bau-bau...povestea nu-si schimba, decat pălăria la oamenii cu bani, insa e aceeasi!
  • Like 7
  • Minus 12
  • Oras:Europa
Postat

Nu sunt de acord, am întâlnit oameni cu foarte mulți bani care-s extraordinari si de la care am avut mereu ceva de invatat. Amantul meu, este un om cu bani si este educat din toate punctele de vedere, in societate stie sa fie sus printre cei buni, iar ca sufletel este extraordinar. Iar cu oamenii săraci este la fel, doar ca e probabil sa fie cativa care sa prefere statutul de pierduți în spatiu, unde apare fat frumos si ileana sa-i salveze. Sau zmeul sau bau-bau...povestea nu-si schimba, decat pălăria la oamenii cu bani, insa e aceeasi!

Exceptiile de la regula exista intotdeauna.

• Oras:craiova
  • Oras:craiova
Postat

Normal ca da! Ce il indreptatea sa lovească? Un examen psihologic nou, in urma căruia sa se decidă daca sa stea pe tusa o vreme...nu asa, cu vrajeli "ca a fost o reacție ca vai, a fost luat prin surprindere". Si un prost poate sa fie luat prin surprindere de fiecare concept neinteles de el si sa-ti dea in cap...sau aici pe forum, minusuri zilnice sau injuraturi de mame si familii.

Ai citit la vremea aceea in presa despre ce s-a intamplat ?Esti total pe dinafara..politistula a fost chemat sa o potoleasca pe acea tiganca , ajunsa profesoara fiindca  s-a ordonat ca trebuie sa fie si o profa de etnie , ea l a injurat si lovit pe politist..ca deh..asa sunt ei..tiganii..cred ca li se permite orice...aveam alta parere despre tine..a inceput sa ti cam placa-n mocirla...

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Exceptiile de la regula exista intotdeauna.

Daca asa zici ca stau lucrurile, vorbim altfel... Ori sunt cam multe exceptii, ori sunt cam norocoasă sau sunt si eu una care atrage exceptii pe lângă ea.

• Like 7
  • Minus 12
  • Oras:Bucuresti
Postat

Amantul meu, este un om cu bani si este educat din toate punctele de vedere, in societate stie sa fie sus printre cei buni, iar ca sufletel este extraordinar. Iar cu oamenii săraci este la fel,

O iei pe urmele Rozetei, doar ca drumul e lung si anevoios si ai plecat desculta.

• Like 17
  • Minus 8
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Ai citit la vremea aceea in presa despre ce s-a intamplat ?Esti total pe dinafara..politistula a fost chemat sa o potoleasca pe acea tiganca , ajunsa profesoara fiindca s-a ordonat ca trebuie sa fie si o profa de etnie , ea l a injurat si lovit pe politist..ca deh..asa sunt ei..tiganii..cred ca li se permite orice...aveam alta parere despre tine..a inceput sa ti cam placa-n mocirla...

Eu cunosc legea si psihologia, sugerezi ca-mi trebuia si-o altfel de cunoastere?

• Like 6
  • Minus 12
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

O iei pe urmele Rozetei, doar ca drumul e lung si anevoios si ai plecat desculta.

Tu ce doresti mai? Prima oară imi ceri buletinul mie si-acum vrei si pe-al amantului? Ca sa ce? Dovezi, dovezi...macati-va cu varza creierii si lăsați figurile de pretențioși pe treburile de natura intima a omului. Va băgați nasul aiurea, e alegerea mea pana unde sa spun ceva...si nu sunt necesare provocări mascate.

• Like 8
  • Minus 12
Postat

Daca asa zici ca stau lucrurile, vorbim altfel... Ori sunt cam multe exceptii, ori sunt cam norocoasă sau sunt si eu una care atrage exceptii pe lângă ea.

Suntem inconjurati de ceea ce ne reprezinta ca indivizi si in particular de ceea ce ne atinge la suflet.

• Like 2
Postat

Tu ce doresti mai? Prima oară imi ceri buletinul mie si-acum vrei si pe-al amantului? Ca sa ce? Dovezi, dovezi...macati-va cu varza creierii si lăsați figurile de pretențioși pe treburile de natura intima a omului. Va băgați nasul aiurea, e alegerea mea pana unde sa spun ceva...si nu sunt necesare provocări mascate.

Nu e nimic mascat. Te-am luat la misto pe fata.
  • Like 14
  • Minus 8
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Nu e nimic mascat. Te-am luat la misto pe fata.

Si mistoul nu este pentru a marca/masca o neputință, mai ales ție care esti inchis ca mineralul de "obsidian" care s-ar zice ca nici macar nu exista!

• Like 7
  • Minus 12
  • Oras:nairobi
  • Oras:nairobi
Postat

ON TOPIC:

sa mearga la blind date cu dobre , sa se insoare si sa traiasca pana la adanci batraneti in balconul lui  !

• Like 3
  • Minus 5
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Suntem inconjurati de ceea ce ne reprezinta ca indivizi si in particular de ceea ce ne atinge la suflet.

Mie imi mai place si sa ma mai bag, nu doar sa ma-nconjor sau sa ma las prezentata de-un mijlocitor, merg direct in esență, plonjez de-mi e poftă si dor!

• Like 8
  • Minus 12
  • Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”�
Postat

Dar parca era vorba de Rozkendra pe topic :)))) de unde pana unde se ajunge mereu la Vistrantric ??

• Like 6
  • Minus 1
Postat

Si mistoul nu este pentru a marca/masca o neputință, mai ales ție care esti inchis ca liberalul de "obsidian" care s-ar zice ca nici macar nu exista!

Te-a mintit cineva.

• Like 13
  • Minus 6
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Te-a mintit cineva.

Psihicul tau, te minte pe tine...eu is doar observatorul, psihologul, iar tu proiectezi!

• Like 8
  • Minus 12
Postat

Dar parca era vorba de Rozkendra pe topic :)))) de unde pana unde se ajunge mereu la Vistrantric ??

O tinem calda pe VT pina apare R.

• Like 2
Postat

Si mistoul nu este pentru a marca/masca o neputință, mai ales ție care esti inchis ca liberalul de "obsidian" care s-ar zice ca nici macar nu exista!

Dezvolta inchis.

• Like 1
Postat

Psihicul tau, te minte pe tine...eu is doar observatorul, psihologul, iar tu proiectezi!

😂😂😂

Bună asta

• Like 6
  • Minus 1
  • Oras:Ucea
  • Oras:Ucea
Postat

Mai acu' ceva vreme, era vorba despre orice altceva și se ajungea la rozkendra. Peste tot . Oricând.

• Like 2
  • Minus 4
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Bună asta

Stiu, dar n-a vazut-o venind. ðŸ˜
  • Like 7
  • Minus 12
Postat

Dă-ți fă o palmă !

• Like 4
  • Minus 4
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Dezvolta inchis.

Parerea mea este ca obsidianul este de neatins...ca si idee/concept, este dificil de pătruns in creatia sa. De la focul cel mai incins care imblanzeste si cea mai navalnica apa, iar care apoi din aceasta interactiune naste o forta care nu poate sa fie pătrunsă in structura. E fain de fantasmat asupra sa...

• Like 8
  • Minus 12

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Stiu, dar n-a vazut-o venind.

nici tu pe mine :)

https://i.imgur.com/DTbPY2l.gif

• Like 1
  • Minus 3

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...