henzo mondialu Reputație: 1241 Postat Septembrie 21, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 21, 2017 Eu de exemplu în ultimul timp nu preaFoarte multe recenzii false facute din pix, cu note de 9 si 10, pe interese Foarte rar, si asta depinde de mulți factori pe care prefer sa ii tin pentru mine sa nu le dau idei peștișorilor electronici Plus că aproape toate fetele noi nu mai prezintă incredere, înainte frate cand cautai de pe anuntul si avea o fată topic la testate, era boierie, mergeai la ea fără stres, acum parcă s-a mutat anuntul, publi24 aici si fetele isi pun ele anunțurile iar peștii fac recenzii 9 4
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 21, 2017 Postat Septembrie 21, 2017 Eu de exemplu în ultimul timp nu preaFoarte multe recenzii false facute din pix, cu note de 9 si 10, pe interese Foarte rar, si asta depinde de mulți factori pe care prefer sa ii tin pentru mine sa nu le dau idei peștișorilor electronici Plus că aproape toate fetele noi nu mai prezintă incredere, înainte frate cand cautai de pe anuntul si avea o fată topic la testate, era boierie, mergeai la ea fără stres, acum parcă s-a mutat anuntul, publi24 aici si fetele isi pun ele anunțurile iar peștii fac recenziiCa sa nu mai vorbim de faptul ca 90 % din anunturile fetelor au poze false. Cel putin pe la Galati au fost cateva anunturi de-ti dadeai seama ca sunt cu poze false si de te-ai fi uitat la poze de pe Statia Spatiala Orbitala "Mir"... Si nu doar pe aici, multe anunturi in tara cu poze false.... 3
inesines Reputație: 5299 Postat Septembrie 21, 2017 Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Postat Septembrie 21, 2017
henzo mondialu Reputație: 1241 Postat Septembrie 21, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Septembrie 21, 2017 Ce s-a întâmplat ?
putzache Reputație: 1141 Postat Septembrie 21, 2017 Telefon: [email protected] Oras:bucuresti Telefon: [email protected] Oras:bucuresti Postat Septembrie 21, 2017 Eu de exemplu în ultimul timp nu preaFoarte multe recenzii false facute din pix, cu note de 9 si 10, pe interese Foarte rar, si asta depinde de mulți factori pe care prefer sa ii tin pentru mine sa nu le dau idei peștișorilor electronici Plus că aproape toate fetele noi nu mai prezintă incredere, înainte frate cand cautai de pe anuntul si avea o fată topic la testate, era boierie, mergeai la ea fără stres, acum parcă s-a mutat anuntul, publi24 aici si fetele isi pun ele anunțurile iar peștii fac recenziiMare dreptate ai.
adlunarex Reputație: -413 Postat Septembrie 21, 2017 Oras:Padure Oras:Padure Postat Septembrie 21, 2017 Eu deja am renuntat sa mai le fac vizite, asa ca am mai multi bani de bauturi scumpe. Daca imi pica una gratis care imi place vad ce e de ea. 1 4
pulesteu Reputație: 10787 Postat Septembrie 21, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 21, 2017 Depinde de autor. Unele sunt legit, altele nu. Mult respect recenzorilor, multa muie farsorilor, impostorilor, pestilor undercover si bulangiilor lingerica! 18 8
geo_x36 Reputație: -663 Postat Septembrie 21, 2017 Oras:Back home Oras:Back home Postat Septembrie 21, 2017 Ca sa nu mai vorbim de faptul ca 90 % din anunturile fetelor au poze false. Cel putin pe la Galati au fost cateva anunturi de-ti dadeai seama ca sunt cu poze false si de te-ai fi uitat la poze de pe Statia Spatiala Orbitala "Mir"... Si nu doar pe aici, multe anunturi in tara cu poze false.... Nene lopix ... aia cazu demult nene in ocean (ce ramase dan ea dupa dezintegrarea in atmosfera), amu e ISS ! 4
sfantu parinte pipilica Reputație: -828 Postat Septembrie 21, 2017 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Septembrie 21, 2017 Eu deja am renuntat sa mai le fac vizite, asa ca am mai multi bani de bauturi scumpe. Daca imi pica una gratis care imi place vad ce e de ea.Eu zic sa dati bani la biserica si sa futeti maicute gratis. 12 11
incepator2017 Reputație: 416 Postat Septembrie 21, 2017 Oras:prin oras Oras:prin oras Postat Septembrie 21, 2017 Eu zic sa dati bani la biserica si sa futeti maicute gratis.E riscant, părinte, daca e Pomohaci deghizat? 4 3
sfantu parinte pipilica Reputație: -828 Postat Septembrie 21, 2017 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Septembrie 21, 2017 E riscant, părinte, daca e Pomohaci deghizat?Spui "Dumnezeu cu mila" si strangi din cur. 15 11
incepator2017 Reputație: 416 Postat Septembrie 21, 2017 Oras:prin oras Oras:prin oras Postat Septembrie 21, 2017 Spui "Dumnezeu cu mila" si strangi din cur.Stiu ca e ceva nou pt tagma voastra, dar barbatii dau, nu iau 1 3
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 21, 2017 Postat Septembrie 21, 2017 Nene lopix ... aia cazu demult nene in ocean (ce ramase dan ea dupa dezintegrarea in atmosfera), amu e ISS !Da ! Ai dreptate (ma rog nu mai eram sigur ce nume mai are si ce bucati pe unde :laugh2 ) 3
Vizitator altu2 Reputație: 0 Postat Septembrie 21, 2017 Postat Septembrie 21, 2017 Eu de exemplu în ultimul timp nu preaFoarte multe recenzii false facute din pix, cu note de 9 si 10, pe interese Foarte rar, si asta depinde de mulți factori pe care prefer sa ii tin pentru mine sa nu le dau idei peștișorilor electronici Plus că aproape toate fetele noi nu mai prezintă incredere, înainte frate cand cautai de pe anuntul si avea o fată topic la testate, era boierie, mergeai la ea fără stres, acum parcă s-a mutat anuntul, publi24 aici si fetele isi pun ele anunțurile iar peștii fac recenzii Vin io cu o intrebare.Da' se mai scriu recenzii?Faptul ca vine unu' si zice ca fata "se muleaza" pe dorintele clientului, e recenzie?Faptul ca vine unu' si zice ca piersicuta zemoasa e curata, fara mirosuri "suspecte" (ce poate fi suspect oare, era pe acolo si un Agent 007?), e recenzie?Faptul ca vine unu' si zice ca fata are GFE maxim dar nu a avut parte de FK din cauza lipsei de chimie (bine ca nu ne-o bagat si in fizica, si in matematica), e recenzie?Faptul ca vine unu' si zice ca sanii sunt dementiali, numai buni de a fi prinsi in palme, e recenzie?Faptul ca vine unu' si zice ca ... etc, etc, etc ... (ma pot duce la infinit cu etc-uri!) ... e recenzie? Hai ca m-am plictisit sa dau exemple de asa numitele <locuri comune> care invadeaza textele scrise despre damezele (asa zis) vizitate (asa zis). Recenzii s-au scris cand forumul era forum (daca vrezi exemple cautati inainte de ... sa zicem, 2014). Acum, cu mici exceptii, sunt texte insailate din formulari standard. Si care, din pacate, mare parte (sau majoritatea?) din aceste "texte" nu au un dram de credibilitate din start. P.S.: hai sa vorbim de altceva, nu de recenzii, ca nu suntem la "lectia de istorie".
adlunarex Reputație: -413 Postat Septembrie 22, 2017 Oras:Padure Oras:Padure Postat Septembrie 22, 2017 Eu zic sa dati bani la biserica si sa futeti maicute gratis.Si eu am o problema cu Dumnezeu, dar nu imi place sa vorbesc despre El si slujitori sai. 1 4
obsidian Reputație: 1866 Postat Septembrie 22, 2017 Oras:Europa Oras:Europa Postat Septembrie 22, 2017 Decat o recenzie falsa, mai bine lipsa.
keyser söze Reputație: -1833 Postat Septembrie 22, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 22, 2017 o recenzie la vremea ei ... face cat 10 femei !
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum