Sari la conținut

Voi mai citiți recenzii ?

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

Eu de exemplu în ultimul timp nu prea

Foarte multe recenzii false facute din pix, cu note de 9 si 10, pe interese

Foarte rar, si asta depinde de mulți factori pe care prefer sa ii tin pentru mine sa nu le dau idei peștișorilor electronici :)

Plus că aproape toate fetele noi nu mai prezintă incredere, înainte frate cand cautai de pe anuntul si avea o fată topic la testate, era boierie, mergeai la ea fără stres, acum parcă s-a mutat anuntul, publi24 aici si fetele isi pun ele anunțurile iar peștii fac recenzii

• Like 9
  • Minus 4
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Foarte rar, si asta depinde de mulți factori pe care prefer sa ii tin pentru mine sa nu le dau idei peștișorilor electronici :)

Plus că aproape toate fetele noi nu mai prezintă incredere, înainte frate cand cautai de pe anuntul si avea o fată topic la testate, era boierie, mergeai la ea fără stres, acum parcă s-a mutat anuntul, publi24 aici si fetele isi pun ele anunțurile iar peștii fac recenzii

Ca sa nu mai vorbim de faptul ca 90 % din anunturile fetelor au poze false. Cel putin pe la Galati au fost cateva anunturi de-ti dadeai seama ca sunt cu poze false si de te-ai fi uitat la poze de pe Statia Spatiala Orbitala "Mir"... Si nu doar pe aici, multe anunturi in tara cu poze false....

• Like 3
Postat

Mare dreptate ai.
  • Oras:Padure
Postat

Eu deja am renuntat sa mai le fac vizite, asa ca am mai multi bani de bauturi scumpe.  :beex2  :berica3

Daca imi pica una gratis care imi place vad ce e de ea.

• Like 1
  • Minus 4
Postat

Depinde de autor. Unele sunt legit, altele nu.

Mult respect recenzorilor, multa muie farsorilor, impostorilor, pestilor undercover si bulangiilor lingerica!

• Like 18
  • Minus 8
  • Oras:Back home
  • Oras:Back home
Postat

Ca sa nu mai vorbim de faptul ca 90 % din anunturile fetelor au poze false. Cel putin pe la Galati au fost cateva anunturi de-ti dadeai seama ca sunt cu poze false si de te-ai fi uitat la poze de pe Statia Spatiala Orbitala "Mir"... Si nu doar pe aici, multe anunturi in tara cu poze false....

Nene lopix ... aia cazu demult nene in ocean (ce ramase dan ea dupa dezintegrarea in atmosfera), amu e ISS !

• Minus 4
  • Oras:FALASTOACA
  • Oras:FALASTOACA
Postat

Eu deja am renuntat sa mai le fac vizite, asa ca am mai multi bani de bauturi scumpe.  :beex2  :berica3

Daca imi pica una gratis care imi place vad ce e de ea.

Eu zic sa dati bani la biserica si sa futeti maicute gratis.

• Like 12
  • Minus 11
Vizitator
Postat

Nene lopix ... aia cazu demult nene in ocean (ce ramase dan ea dupa dezintegrarea in atmosfera), amu e ISS !

Da ! :slap2 Ai dreptate (ma rog nu mai eram sigur ce nume mai are si ce bucati pe unde :laugh2 :laugh2 )

• Like 3
Vizitator altu2
Postat

Vin io cu o intrebare.

Da' se mai scriu recenzii?

Faptul ca vine unu' si zice ca fata "se muleaza" pe dorintele clientului, e recenzie?

Faptul ca vine unu' si zice ca piersicuta zemoasa e curata, fara mirosuri "suspecte" (ce poate fi suspect oare, era pe acolo si un Agent 007?), e recenzie?

Faptul ca vine unu' si zice ca fata are GFE maxim dar nu a avut parte de FK din cauza lipsei de chimie (bine ca nu ne-o bagat si in fizica, si in matematica), e recenzie?

Faptul ca vine unu' si zice ca sanii sunt dementiali, numai buni de a fi prinsi in palme, e recenzie?

Faptul ca vine unu' si zice ca ... etc, etc, etc ... (ma pot duce la infinit cu etc-uri!) ... e recenzie?

Hai ca m-am plictisit sa dau exemple de asa numitele <locuri comune> care invadeaza textele scrise despre damezele (asa zis) vizitate (asa zis).

Recenzii s-au scris cand forumul era forum (daca vrezi exemple cautati inainte de ... sa zicem, 2014). Acum, cu mici exceptii, sunt texte insailate din formulari standard. Si care, din pacate, mare parte (sau majoritatea?) din aceste "texte" nu au un dram de credibilitate din start.

P.S.: hai sa vorbim de altceva, nu de recenzii, ca nu suntem la "lectia de istorie".

Postat

Eu zic sa dati bani la biserica si sa futeti maicute gratis.

Si eu am o problema cu Dumnezeu, dar nu imi place sa vorbesc despre El si slujitori sai.

• Like 1
  • Minus 4

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...