Sari la conținut

Cum agatati/convingeti femeile casatorite?

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

Baga niste poze cu tine daca tot esti aici. Craci, pizda, tate ar fi quite enough. Thx!

• Like 13
  • Minus 6
  • Oras:the buleni
Postat

Baga niste poze cu tine daca tot esti aici. Craci, pizda, tate ar fi quite enough. Thx!

alea-s doar pentru dorsala lu' sharky :) pulimea primeste paine si circ. ma rog, mai mult circ, ca painea costa si aia :)

Postat

Sunt sigur ca rechinul nu e gelos. Sa iasa fata pe interval, poate vrea ceva diversitate.

• Like 13
  • Minus 7
  • Oras:Europa
Postat

Sunt sigur ca rechinul nu e gelos. Sa iasa fata pe interval, poate vrea ceva diversitate.

Bro, fata este o doamna si sunt convins ca nu e genul care sa iasa pe interval.

Cred ca este genul de femeie care, daca simte o afinitate fata de cineva, accepta o invitatie la pranz sau cina, pentru cunoastere.

Parerea mea. No offence.

• Like 1
Postat

Asta nu e un loc pentru doamne.

E un loc pentru curvari, bagabonzi, curve si tocmit distractii.

• Like 13
  • Minus 7
  • Oras:In vacanta
Postat

Bro, fata este o doamna si sunt convins ca nu e genul care sa iasa pe interval.

Cred ca este genul de femeie care, daca simte o afinitate fata de cineva, accepta o invitatie la pranz sau cina, pentru cunoastere.

Parerea mea. No offence.

Citisem comentariul si ma decisesem sa nu mai răspund jignirilor de tot felul.

Dar iti multumesc pentru modalitatea aleasă de a-ti spune opinia .

In afara faptului ca ai intuit perfect cum stau lucrurile in realitate ,ai venit cu o completare pe masura.

Postat

In afara faptului ca ai intuit perfect cum stau lucrurile in realitate ,ai venit cu o completare pe masura.

Ma bucura vorbele tale.

Inseamna ca nu am trecut prin viata degeaba.

• Like 1
Postat

Imi cer scuze, insa n-a fost o jignire.

Pula nu stie carte.

Eu intuiesc doua variante. Daca nu e un caz de trolling, probabil ca esti o femeie care are niste fantezii neimplinite.

Iti place ideea de a flirta cu cineva in vazul tuturor. 

Eu doar iti propun sa duci lucrurile la nivelul urmator.

• Like 13
  • Minus 6
Postat

Pula nu stie carte.

Eu intuiesc doua variante. Daca nu e un caz de trolling, probabil ca esti o femeie care are niste fantezii neimplinite.

Pentru ca sunt o persoana corecta ,recunosc ca ai dreptate in ceea ce priveste partea cu fanteziile.

Nu filtrez,sau cel putin nu asta a fost intentia mea.

Pentru nivelul urmator ,nu ma declar inca pregatita.

Postat

Pula nu stie carte.

tovarasu', citeste cu atentie randurile de mai jos.

barbatii sunt dispusi sa inmoaie biscuitele aaproape oriunde. functioneaza pe principiul brute force. nu conteaza cat de penibili, tarani, grasi, chei samd sunt. (nu crezi, ia-ti un nume de femeie si intra pe un site, sa vezi cum vei fi napadit, indiferent de ce poza ai si ce scrii in profil.) pana la sfarsit vor da de una care sa-i ia in serios. si stii de ce? pentru ca femeile sunt dependente de atentie. daca n-au suficienta, intra in sevraj. in momentul ala oricine are o sansa.

cam asta e esenta. nenea care a deschis topicul a futut casnice aflate in sevraj. tanti care se scalambaie aici, desi nu ii cere nimeni, e in aceeasi situatie.

da, stiu, sunt un necioplit, nu stiu sa imbrac frumos adevarul :)

• Like 1
  • Minus 2
Postat

Pentru multi, forumul este un paravan.

pentru multi? :) ti-ai scris cumva numele real? ai publicat pe profil ceva care are legatura cu realitatea ta? :) ntz ntz ntz. nu asa intri frate sub pielea ei :)

Postat

barbatii sunt dispusi sa inmoaie biscuitele aaproape oriunde. functioneaza pe principiul brute force. nu conteaza cat de penibili, tarani, grasi, chei samd sunt. (nu crezi, ia-ti un nume de femeie si intra pe un site, sa vezi cum vei fi napadit, indiferent de ce poza ai si ce scrii in profil.) pana la sfarsit vor da de una care sa-i ia in serios. si stii de ce? pentru ca femeile sunt dependente de atentie. daca n-au suficienta, intra in sevraj. in momentul ala oricine are o sansa.

cam asta e esenta. nenea care a deschis topicul a futut casnice aflate in sevraj. tanti care se scalambaie aici, desi nu ii cere nimeni, e in aceeasi situatie.

Eu cred ca doamnei in cauza ii place jocul.

• Oras:Bucuresti-Periferie
  • Oras:Bucuresti-Periferie
Postat

Ce țāran ;)))

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...