Sari la conținut

Cum agatati/convingeti femeile casatorite?

Postări Recomandate

• Oras:Romania
Postat

Domnisoara, uneori mai sunt si eu tare. Da'n functie de "imprejurari". :)

:))) am inteles ideea.

P.S. As vrea eu sa fiu domnisoara :))

• Like 1
  • Oras:Bucuresti-Periferie
Postat

domnu tendoi, nu la toate functioneaza banii. Mai sunt femei care fac destui bani si nu-s curioase ca vine unu si iti arata ca are bani.

Personal, mi se pare ca esti arogant sa vii sa imi demonstrezi mie ca ai bani. Gen imi fluturi Iphone-u, imi arati ca ai portofelu plin, ca ai euro in el.

Domnu incepator, de ce va intereseaza ce functioneaza la mine ? :) Credeti ca cad in "plasa"? :)

deea...stiu pe cineva care pentru 1 milion de dolari...:)))

ce spui, daca iti pun 1 milion de dolari pe masa ai mai avea aceeasi atitudine fata de sexul platit?????

• Oras:prin oras
Postat

deea...stiu pe cineva care pentru 1 milion de dolari...:)))

ce spui, daca iti pun 1 milion de dolari pe masa ai mai avea aceeasi atitudine fata de sexul platit?????

Pt 1milion ma culc si eu cu tine, sa fii delicat!

• Like 3
  • Minus 3
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Pt 1milion ma culc si eu cu tine, sa fii delicat!

Cu o condiție: să-l aducă și pe Gelu.

• Like 1
  • Minus 4
Postat

Cu o condiție: să-l aducă și pe Gelu.

Sau pe Alifie :))

• Like 1
  • Minus 5
  • Oras:Here
Postat

Domnu obsidian, nu cred ca exista femeie casatorita care sa nu fi fost abordata intr-un fel sau altu. 

De la stilu libidinos, de la un "ce faci" zi de zi. De la "cum esti" , de ce esti suparata. 

De la esti ok, te pot ajuta cu ceva.

Din punctu meu de vedere, ce faci, cum esti, de ce esti suparata, esti ok, te pot ajuta cu ceva, e stilu "fin" de a agata femeia casatorita". 

De ce? Urmatoru pas e "hai sa vorbim la o cafea" , "descarca-te", "spune ce s-a mai intamplat"..

Deci domnul 

phill_anselmo (cel care a pus intrebarea in topic)

depinde cum vreti sa procedati, agatat pe stilul agresiv gen " ce faci papuse?" sau "ce faci" si alte intrebari pe stilul - iti arat ca imi pasa de tine.

Citind postarea ta, am realizat ca am abordat-o pe Ana si eu habar n-aveam. =)) =)) =))

Scuze, Ana!

• Like 1
  • Minus 2
  • Oras:Europa
Postat

Domnu obsidian, nu cred ca exista femeie casatorita care sa nu fi fost abordata intr-un fel sau altu. 

De la stilu libidinos, de la un "ce faci" zi de zi. De la "cum esti" , de ce esti suparata. 

De la esti ok, te pot ajuta cu ceva.

Din punctu meu de vedere, ce faci, cum esti, de ce esti suparata, esti ok, te pot ajuta cu ceva, e stilu "fin" de a agata femeia casatorita". 

De ce? Urmatoru pas e "hai sa vorbim la o cafea" , "descarca-te", "spune ce s-a mai intamplat"..

Deci domnul 

phill_anselmo (cel care a pus intrebarea in topic)

depinde cum vreti sa procedati, agatat pe stilul agresiv gen " ce faci papuse?" sau "ce faci" si alte intrebari pe stilul - iti arat ca imi pasa de tine.

Femeile casatorite care doresc sa fie abordate, transmit non verbal acest mesaj.

In marea majoritate a "pacientelor" abordate de mine dupa acest criteriu, am avut un beneficiu, mai mare sau mai mic, functie de curajul ei.

• Like 2
Postat

Citind postarea ta, am realizat ca am abordat-o pe Ana si eu habar n-aveam. =)) =)) =))

Scuze, Ana!

Si au imi dau seama acum ca am abordat pana acum 3.514 femei, dar niciuna nu mi a raspuns afirmativ.

Nici macar Ana :(

:))))))))))

Postat

Si au imi dau seama acum ca am abordat pana acum 3.514 femei, dar niciuna nu mi a raspuns afirmativ.

Esti genul de barbat care atunci cand trece pe langa una care face trotuarul o face sa spună ca ea de fapt asteapta autobuzul?

ðŸ˜

Postat

deea...stiu pe cineva care pentru 1 milion de dolari... :)))

am mai zis ca fac mai multi bani cu capu decat cu .... / deci nu=mi trebe banii tai, sincer.

Postat

am mai zis ca fac mai multi bani cu capu decat cu .... / deci nu=mi trebe banii tai, sincer.

Joci dur.

Bine.

1.500.000 $

ultima oferta

Postat

Scuze ca ma bag, dar replica ta e discutabila in atat de multe feluri

Postat

Tot nu vreau tendoi. Eu nu vreau :)

Incepator, ma refeream la faptul ca fac bani gandind si luand decizii, analizand chestii (lucrez cu capu).

Postat

Incepator, ma refeream la faptul ca fac bani gandind si luand decizii, analizand chestii (lucrez cu capu).

Ok. Acte de caritate faci ?

Postat

Nu renunta! =))

• Like 1
  • Minus 2
Postat

In ce sens? :) - tind sa cred ca ceea ce zici are o conotatie negativa. :)

Voluntariat fac :)

Postat

Tot nu vreau tendoi. Eu nu vreau :)

Tot interpretabila e

Postat

Ok...2.000.000 $

Daca refuzi si acum, cade oferta. O transfer catre Ana. :))))

Nu a oferit atat nici Robert lui Demi.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...