shark864 Reputație: 4021 Postat Septembrie 24, 2017 Oras:Outside București Oras:Outside București Postat Septembrie 24, 2017 domnita, sunteti prea inversunata mai descretiti-va fruntea un pic, ce naiba asta e un site al carui principal scop e placereaDespre plăcere și împărtășirea ei!Avem și noi plăcerile noastre pe care vrem să le împărtășim cu voi!Răbdare!Mâine,poimâine facem o recenzie comună!!
humanoid_carbon_unit Reputație: -726 Postat Septembrie 24, 2017 Oras:the buleni Oras:the buleni Postat Septembrie 24, 2017 Despre plăcere și împărtășirea ei!Avem și noi plăcerile noastre pe care vrem să le împărtășim cu voi!Răbdare!Mâine,poimâine facem o recenzie comună!! ce treaba am eu frate cu placerile altora? sunt interesat si vorbeam exclusiv de ale mele. 1 2
provocare 64 Reputație: 196 Postat Septembrie 24, 2017 Oras:In vacanta Oras:In vacanta Postat Septembrie 24, 2017 ce treaba am eu frate cu placerile altora? sunt interesat si vorbeam exclusiv de ale mele.Ce egoist ai devenit!!!!
corhaneanu80 Reputație: 6 Postat Septembrie 24, 2017 Postat Septembrie 24, 2017 Bai, am si eu o problema: tot aud in stanga si-n dreapta povesti despre barbati care agata femei casatorite si, de ce sa va mint, sunt foarte frustrat ca mie nu-mi iese treaba asta. Nu-s cel mai frumos barbat, da' nici un stramb respingator, v-o 2-3 carti am mai citit si eu in viata asta, un lexic coerent si niste povesti de viata am si eu, sunt si spontan si mai am si ceva simt al umorului, nu-mi pute gura, nu ragai in public , da' oricat as fi insistat (dupa criteriile mele, bineinteles) nu reusesc sa concretizez in pat tentativele de aventuri cu femeile casatorite. Care-i smecheria? Nu insist suficient, nu stiu sa identific corect potentialele victime care ar avea la randul lor nevoie de o aventura cu un barbat casatorit, nu le spun ce trebuie, or what? Care aveti chef de discutii pe tema asta si aveti idei sau povesti concrete si coerente de spus sunteti invitati sa comentati, singura mea rugaminte este sa pastrati un nivel decent al discutiei si sa evitati jignirile. Multumesc! Ai grija la ce te bagi, daca se indragosteste de tine si vrei sa o lasi ulterior. Adica sa ai in vedere faptul ca astea depresive is tare ale dracu
obsedatul Reputație: -2024 Postat Septembrie 25, 2017 Oras:Here Oras:Here Postat Septembrie 25, 2017 O noua zi, dialogul "rechinului" cu el insusi (provocare 69) continua...
raffaello Reputație: -6838 Postat Septembrie 25, 2017 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Postat Septembrie 25, 2017 O noua zi, dialogul "rechinului" cu el insusi (provocare 69) continua... E luni, frate... 3 5
obsedatul Reputație: -2024 Postat Septembrie 25, 2017 Oras:Here Oras:Here Postat Septembrie 25, 2017 Groaznic! 1 2
tendoi Reputație: -550 Postat Septembrie 25, 2017 Oras:Bucuresti-Periferie Oras:Bucuresti-Periferie Postat Septembrie 25, 2017 S-a futut ??? ...ca n-am fost pa faza
obsedatul Reputație: -2024 Postat Septembrie 25, 2017 Oras:Here Oras:Here Postat Septembrie 25, 2017 Masturbarea se pune?
humanoid_carbon_unit Reputație: -726 Postat Septembrie 25, 2017 Oras:the buleni Oras:the buleni Postat Septembrie 25, 2017 Ce egoist ai devenit!!!! nu cred c-am devenit, sunt destul de convins c-asa am fost dintotdeauna
provocare 64 Reputație: 196 Postat Septembrie 25, 2017 Oras:In vacanta Oras:In vacanta Postat Septembrie 25, 2017 nu cred c-am devenit, sunt destul de convins c-asa am fost dintotdeauna Iata de ce nu rezonam noi !!!!Esti interesat doar sa primesti plăcere, nu sa si oferi....))))) 1
obsidian Reputație: 1866 Postat Septembrie 25, 2017 Oras:Europa Oras:Europa Postat Septembrie 25, 2017 Iata de ce nu rezonam noi !!!!Esti interesat doar sa primesti plăcere, nu sa si oferi....)))))Putini barbati din aceste vremuri stiu sa ofere inainte de a cere. Din pacate... 1
provocare 64 Reputație: 196 Postat Septembrie 25, 2017 Oras:In vacanta Oras:In vacanta Postat Septembrie 25, 2017 Putini barbati din aceste vremuri stiu sa ofere inainte de a cere.Din pacate...Tu cum procedezi?
humanoid_carbon_unit Reputație: -726 Postat Septembrie 25, 2017 Oras:the buleni Oras:the buleni Postat Septembrie 25, 2017 Iata de ce nu rezonam noi !!!!Esti interesat doar sa primesti plăcere, nu sa si oferi....))))) cum ati ajuns domnisoara la o astfel de concluzie? ma intereseaza logica luni dimineata.... si in definitiv, de ce trebuie sa rezonam noi, cand dvs deja vibrati pe frecventa inotatoarei rechinului? aveti bucurii la mine si nu ma prind eu?
humanoid_carbon_unit Reputație: -726 Postat Septembrie 25, 2017 Oras:the buleni Oras:the buleni Postat Septembrie 25, 2017 Putini barbati din aceste vremuri stiu sa ofere inainte de a cere. Din pacate... ma lesi nenea cu sofisme d-astea? pe bune acum...
provocare 64 Reputație: 196 Postat Septembrie 25, 2017 Oras:In vacanta Oras:In vacanta Postat Septembrie 25, 2017 cum ati ajuns domnisoara la o astfel de concluzie? ma intereseaza logica luni dimineata.... si in definitiv, de ce trebuie sa rezonam noi, cand dvs deja vibrati pe frecventa inotatoarei rechinului? aveti bucurii la mine si nu ma prind eu? Intuiam ca -mi voi incepe dimineata cu un zâmbet.. .Stati linistit ,nu sunteti in pericol, aveam doar o mica curiozitate .
obsidian Reputație: 1866 Postat Septembrie 25, 2017 Oras:Europa Oras:Europa Postat Septembrie 25, 2017 Tu cum procedezi?Potrivit educatiei primite de la tatal meu. Nu este cazul sa dezvolt aici...cred ca intelegi de ce.
humanoid_carbon_unit Reputație: -726 Postat Septembrie 25, 2017 Oras:the buleni Oras:the buleni Postat Septembrie 25, 2017 Intuiam ca -mi voi incepe dimineata cu un zâmbet.. .Stati linistit ,nu sunteti in pericol, aveam doar o mica curiozitate . curiozitate legata de ce? (si nu, nu ma simt in pericol)da' totusi, reveniti un pic la logica aia, ca v-am mai intrebat de ea si cu alta ocazie si ati evitat-o cu gratie
provocare 64 Reputație: 196 Postat Septembrie 25, 2017 Oras:In vacanta Oras:In vacanta Postat Septembrie 25, 2017 ma lesi nenea cu sofisme d-astea? pe bune acum...[/quotDomnul a intrat in străfundurile logicii feminine si s-a "mulat"foarte bine pe subiect Ignorați- ne !!!!Nu este pentru domniile voastre ! 1
obsidian Reputație: 1866 Postat Septembrie 25, 2017 Oras:Europa Oras:Europa Postat Septembrie 25, 2017 ma lesi nenea cu sofisme d-astea? pe bune acum...Bro...viata e frumoasa si tot ce conteaza este ceea ce lasi in inima si sufletul femeilor pe care le ai iubit. Un curvar stravechi.
provocare 64 Reputație: 196 Postat Septembrie 25, 2017 Oras:In vacanta Oras:In vacanta Postat Septembrie 25, 2017 Potrivit educatiei primite de la tatal meu.Nu este cazul sa dezvolt aici...cred ca intelegi de ce.Vorbim aceeasi "limba",inteleg perfect Multumesc 1
provocare 64 Reputație: 196 Postat Septembrie 25, 2017 Oras:In vacanta Oras:In vacanta Postat Septembrie 25, 2017 curiozitate legata de ce? (si nu, nu ma simt in pericol)da' totusi, reveniti un pic la logica aia, ca v-am mai intrebat de ea si cu alta ocazie si ati evitat-o cu gratie ;)imiVă voi evita cu desăvârșire si de acum înainte Asa,fara nici o logica...
humanoid_carbon_unit Reputație: -726 Postat Septembrie 25, 2017 Oras:the buleni Oras:the buleni Postat Septembrie 25, 2017 ma lesi nenea cu sofisme d-astea? pe bune acum...[/quotDomnul a intrat in străfundurile logicii feminine si s-a "mulat"foarte bine pe subiectIgnorați- ne !!!!Nu este pentru domniile voastre ! tovarasa, am incercat sa fac asta lasandu-va in pace 'topicul'. vad ca va mutarati pe altu' acum. repet, poate nu am fost suficient de clar prima data: asta e un site de placeri, in primul rand. mi-e greu sa va las in pace cand sunteti atat de delicioasa in exprimari nu pot sa zic c-am ajuns la orgasm, da' cre' ca pe alocuri bateti berea
humanoid_carbon_unit Reputație: -726 Postat Septembrie 25, 2017 Oras:the buleni Oras:the buleni Postat Septembrie 25, 2017 Bro...viata e frumoasa si tot ce conteaza este ceea ce lasi in inima si sufletul femeilor pe care le ai iubit. Un curvar stravechi. este o opinie. da-mi voie te rog sa am si eu una
provocare 64 Reputație: 196 Postat Septembrie 25, 2017 Oras:In vacanta Oras:In vacanta Postat Septembrie 25, 2017 tovarasa, am incercat sa fac asta lasandu-va in pace 'topicul'. vad ca va mutarati pe altu' acum. repet, poate nu am fost suficient de clar prima data: asta e un site de placeri, in primul rand. mi-e greu sa va las in pace cand sunteti atat de delicioasa in exprimari nu pot sa zic c-am ajuns la orgasm, da' cre' ca pe alocuri bateti berea Tovarăse, bancuta din spate e liberăMutati-va acolo ,pentru o perioada!Nu de alta ,dar "limba"pentru avansati are o alta structura! Au revoir !
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum