clonatu 2 Reputație: -454 Postat Septembrie 24, 2017 Oras:Comuna cucurve Oras:Comuna cucurve Postat Septembrie 24, 2017 E plin site-ul de sclavi sexuali.Oarba dupa ei 7 7
machucambo Reputație: -974 Postat Septembrie 24, 2017 Oras:Ucea Oras:Ucea Postat Septembrie 24, 2017 De ce sa-l intreb pe ala,te intreb pe tine ca vad ca ai stat o ora sa-mi dai minusuri. Nu se pricepe. El și cu Bășinonannnanna. 1 5
christiano_29 Reputație: 72588 Postat Septembrie 24, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 24, 2017 Nu se pricepe. El și cu Bășinonannnanna.Nu suntem toti asa priceputi ca @dracarys, @daenerys si @satulcuprosti...ei au mare experienta in domeniu..oligofrenii😠14 8
sfantu parinte pipilica Reputație: -828 Postat Septembrie 24, 2017 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Septembrie 24, 2017 Nu se pricepe. El și cu Bășinonannnanna.Anonna nici nu mai posteaza,la cate minusuri are de dat. 13 13
sfantu parinte pipilica Reputație: -828 Postat Septembrie 24, 2017 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Septembrie 24, 2017 Oarba dupa ei Debeaba,ei sunt majoritari pe site,asa ca ei fac regulile. 11 13
marta m Reputație: -4591 Postat Septembrie 24, 2017 Oras:BUCURESTI Oras:BUCURESTI Postat Septembrie 24, 2017 Daca ii scuturi pe astia,le sar strapoanele din cur ca floricelele cand sunt prajite. E plin site-ul de sclavi sexuali. Oarba dupa ei Debeaba,ei sunt majoritari pe site,asa ca ei fac regulile. si tu canti dupa regulile lor , la mesele lor,inima iti zice sa-i exorcizezi, ratiunea zice ca ramai fara strana si nu mai canti nicicum ,conflictul asta intrerior o sa-ti faca nervii muci fa bre un topic , ia-ti inima in dinti 4 12
dmx dmx Reputație: 30698 Postat Septembrie 24, 2017 Postat Septembrie 24, 2017 Anonna nici nu mai posteaza,la cate minusuri are de dat. Anonna are durere.Plange dupa contul ei.Pisicuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuutsda mi napoi contuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu Ahahahahahahahahahahahaha.Baga la minusuri mie care s verde inchis tarfa proasta atata ma pot distra cand vad AAaaaaaaaaaaaaaaaahahahahahahahaha 14 9
miky77 Reputație: -1394 Postat Septembrie 25, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Septembrie 25, 2017 Cat de retardata poate sa fie o prostituata masculina,incat sa imparta 5000 de puncte in weekend,inclusiv sa-si dea PC lui insusi?Miky77,are dreptate lumea ca esti un psihopat singur si trist. Nu mai retardat ca unul care intra zilnic pe aici sa produca scandal dupa scandal si care se foloseste de 2 conturi identice ca nume ca sa induca in eroare . http://nimfomane.com/forum/user/243757-sfantu-parinte-pipilica/ http://nimfomane.com/forum/user/243753-sfantu%20parinte%20pipilica/ (pe acesta l-ai cam abandonat vazand ca am facut o mica diferentiere - aveai aproximativ acelasi nr. de puncte de reputatie , de aceea induceai pe multi in eroare si intrai cand de pe un cont , cand de pe altul) . Miselule , ca sa vezi cine este bolnavul psihic si cu grave probleme indreptate impotriva tuturor fetelor/femeilor de aici . De ce ? Prin simplul motiv ca nu ai nici sula , nici bani ca sa futa vreuna . si un SPhttp://www.nimfomane.com/poze/spp.png satulcuprosti( facut la comun cu Henzo sa-si nimiceasca dusmanii virtuali de aici ) Ia uite , zdrentelor , cum va faceati pe Fazane reputatie fictiva , dupa care ati revenit aici pe diferite Topice sa produceti in permanenta ca doi rataciti polemici inutile si sa incercati sa banati anumite persoane . La cat sunteti de saraci , nici bani nu ati avut sa va faceti propriul cont SP a trebuit sa stati in baza unuia ca sa produceti aceleasi rautati indreptate multor utilizatori seriosi si care isi vedeau in general de treaba lor . Am dat 10.000 de pe toate conturile SP , care bineinteles ca sunt toate ale mele ...nea pulica franaru ...probleme ? A inceput sa te deranjeze jocul acesta de-a punctele de reputatie , din cate observ , pe care tot tu l-ai provocat si anul trecut . Hai ca incepi sa te clatini betivanule si sa te smiorcai pe aici ca prostuta , dar mai asteapta ...surprizele vor continua sa tot apara , una cate una PS : Ce zici sa-mi fac contul acesta SP ? Nu de alta dar sa am mai multe puncte de reputatie de oferit unor zdrentarosi rupti in cur si astfel sa multumesc pe toata lumea . 19 16
sfantu parinte pipilica Reputație: -828 Postat Septembrie 25, 2017 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Septembrie 25, 2017 Nu mai retardat ca unul care intra zilnic pe aici sa produca scandal dupa scandal si care se foloseste de 2 conturi identice ca nume ca sa induca in eroare . http://nimfomane.com/forum/user/243757-sfantu-parinte-pipilica/ http://nimfomane.com/forum/user/243753-sfantu%20parinte%20pipilica/ (pe acesta l-ai cam abandonat vazand ca am facut o mica diferentiere - aveai aproximativ acelasi nr. de puncte de reputatie , de aceea induceai pe multi in eroare si intrai cand de pe un cont , cand de pe altul) . Miselule , ca sa vezi cine este bolnavul psihic si cu grave probleme indreptate impotriva tuturor fetelor/femeilor de aici . De ce ? Prin simplul motiv ca nu ai nici sula , nici bani ca sa futa vreuna . si un SPhttp://www.nimfomane.com/poze/spp.png satulcuprosti( facut la comun cu Henzo) sa-si nimiceasca dusmanii virtuali de aici ) Ia uite zdrentelor cum va faceati pe Fazane reputatie fictiva , dupa care ati revenit aici pe diferite Topice sa produceti in permanenta ca doi rataciti polemici inutile . ZDRENTE DE OAMENI.jpg La cat sunteti de saraci , nici bani nu ati avut sa va faceti propriul cont SP a trebuit sa stati in baza unuia ca sa produceti aceleasi rautati indreptate multor utilizatori seriosi si care isi vedeau in general de treaba lor . Am dat 10.000 de pe toate conturile SP , care bineinteles ca sunt toate ale mele ...nea pulica franaru ...probleme ? A inceput sa te deranjeze jocul acesta de-a punctele de reputatie , din cate observ , pe care tot tu l-ai provocat si anul trecut . Hai ca incepi sa te clatini betivanule si sa te smiorcai pe aici ca prostuta , dar mai asteapta ...surprizele vor continua sa tot apara , una cate una PS : Ce zici sa-mi fac contul acesta SP ? Nu de alta dar sa am mai multe puncte de reputatie de oferit unor zdrentarosi rupti in cur si astfel sa multumesc pe toata lumea . Am facut doua conturi perfect identite special pentru tine,sa-mi bat joc de tine.Noroc ca si-a dat seama babuta Marta,ca deh....o prostituata este mai desteapta ca tine.Sa-i dea Dumnezeu sanatate enoriasului meu,care a facut contul @satulcuprosti,ca rar am ras asa mult si am vazut atata deruta.Ba sunt eu,ba Henzo,ba Picon,apoi iar eu si acum zici ca e cont comun. Daca o sa se hotareasca cel care are contul @satulcuprosti sa spuna cine e,cu siguranta o sa fie cea mai mare umilinta pentru tine pe care o vei indura pe siteul asta.Vrei sa-ti faci si contul asta SP? Pai te descurci si cu @last samurai?Prostituata masculina,tine minte.Doar un dement isi pierde timpul in weekend sa dea 9000 de pc. 11 13
miky77 Reputație: -1394 Postat Septembrie 25, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Septembrie 25, 2017 Stiam de acele conturi , dar vina Pisicului este ca nu a elimiat unul macar (ca sa nu spun pe amandoua)Din cate se observa tu esti acela care defileaza pe conturi pana in miezul noptii si de la prima ora a diminetii, nu eu >sfantu parinte pipilica<Inscris la: 29 Aug 2017Offline Ultimul click: Astazi, 06:24 Ce umilinta bai prostule si din partea cui? Din partea unor ratati ca tine , care isi duc veacul pe aici intaratand fara un motiv pe toata lumea? Vai de capul tau de betivan sarac , amarat si trist .....ROTOFEIULE Te ataci NEBUNO ....simt miros de disperare si cum te plangi pe aici ca nu stii cum sa ma banezi . 21 16
sfantu parinte pipilica Reputație: -828 Postat Septembrie 25, 2017 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Septembrie 25, 2017 Stiam de acele conturi , dar vina Pisicului este ca nu a elimiat unul macar (ca sa nu spun pe amandoua)Din cate se observa tu esti acela care defileaza pe conturi pana in miezul noptii si de la prima ora a diminetii, nu eu >sfantu parinte pipilica<Inscris la: 29 Aug 2017Offline Ultimul click: Astazi, 06:24 Ce umilinta bai prostule si din partea cui? Din partea unor ratati ca tine , care isi duc veacul pe aici intaratand fara un motiv pe toata lumea? Vai de capul tau de betivan sarac , amarat si trist .....ROTOFEIULE Te ataci NEBUNO ....simt miros de disperare si cum te plangi pe aici ca nu stii cum sa ma banezi . Alta postare reeditata Ia un xanax sa te calmezi.Sa te banez eu???? Prostituata masculina,am primit PM-uri de la multi care vor sa te baneze,pentru ca nu mai suporta o asemenea zdreanta de om pe site.Raspunsul meu a fost clar: "Nu banam clown care ne distreaza zilnic cu imbecilitatea lui.Fara tine Site-ul e pustiu. 10 13
miky77 Reputație: -1394 Postat Septembrie 25, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Septembrie 25, 2017 Da fetita ...multi , aceeasi pe care ii stiu si eu si care acorda atentia unui imbecil ca tine in goana lui zilnica pe aici de a produce diverse polemici din nimic Nu sunt decat 4-5 21 16
sfantu parinte pipilica Reputație: -828 Postat Septembrie 25, 2017 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Septembrie 25, 2017 Da fetita ...multi , aceeasi pe care ii stiu si eu si care acorda atentia unui imbecil ca tine in goana lui zilnica pe aici de a produce diverse polemici din nimic Nu sunt decat 4-5 Aia 4-5 s-au vazut pe topicul meu,cand te-au luat la pula zeci de membri.Pana si Nobel s-a scarbit de tine. 10 13
miky77 Reputație: -1394 Postat Septembrie 25, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Septembrie 25, 2017 Gata fetita nu mai bazaii pe aici Te-am scapat de-o povara , ca sa nu te mai incurci in conturi http://nimfomane.com/forum/user/243753-sfantu%20parinte%20pipilica/?tab=reputation&app_tab=forums&type=received&st=570 VA URMA...si acesta ...stai PEPUSA linistita si dormi cu urechile ciulite , fara sa te mai agiti atat sau fa-ti SP , ca sa ai o scapare (macar latri pe bannii tai , nu gratuit) 21 16
miky77 Reputație: -1394 Postat Septembrie 25, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Septembrie 25, 2017 Multumim partidului si aliatilor de nadejde ....te-am executat rapid de data asta 19 16
miky77 Reputație: -1394 Postat Septembrie 25, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Septembrie 25, 2017 Deci sa ne continuam EXECUTIA :laugh2 19 16
sfantu parinte pipilica Reputație: -828 Postat Septembrie 25, 2017 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Septembrie 25, 2017 Gata fetita nu mai bazaii pe aici Te-am scapat de-o povara , ca sa nu te mai incurci in conturi http://nimfomane.com/forum/user/243753-sfantu%20parinte%20pipilica/?tab=reputation&app_tab=forums&type=received&st=570 VA URMA...si acesta ...stai PEPUSA linistita si dormi cu urechile ciulite , fara sa te mai agiti atat sau fa-ti SP , ca sa ai o scapare (macar latri pe bannii tai , nu gratuit) Mi-au dat lacrimile. 11 13
satulcuprosti Reputație: -409 Postat Septembrie 25, 2017 Oras:c Oras:c Autor Postat Septembrie 25, 2017 Stiam de acele conturi , dar vina Pisicului este ca nu a elimiat unul macar (ca sa nu spun pe amandoua) La tine,ce cont trebuie sa-ti baneze Pisicutz? http://www.nimfomane.com/poze/spp.png the last samuraisauhttp://www.nimfomane.com/poze/starx.gifmiky77 3 4
clonatu 2 Reputație: -454 Postat Septembrie 25, 2017 Oras:Comuna cucurve Oras:Comuna cucurve Postat Septembrie 25, 2017 Ce triști 5 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 10, 2017 Postat Octombrie 10, 2017 Deci sa ne continuam EXECUTIA :laugh2 2 6
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 12, 2017 Postat Octombrie 12, 2017 Miky nu mai este semet si dur ca un fachir pe ace....cred ca se pregateste pentru intalnirea cu straponul.Asta este lovitura anului !Bravo Sfinte Pipilica, nota 10 +++ 5 4
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum