Sari la conținut

@ the last samurai este Miky77

Postări Recomandate

• Oras:Ucea
  • Oras:Ucea
Postat

De ce sa-l intreb pe ala,te intreb pe tine ca vad ca ai stat o ora sa-mi dai minusuri. :laugh2

Nu se pricepe. El și cu Bășinonannnanna.

• Like 1
  • Minus 5
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Nu se pricepe. El și cu Bășinonannnanna.

Nu suntem toti asa priceputi ca @dracarys, @daenerys si @satulcuprosti...ei au mare experienta in domeniu..oligofreniiðŸ˜
  • Like 14
  • Minus 8
  • Oras:BUCURESTI
  • Oras:BUCURESTI
Postat

Daca ii scuturi pe astia,le sar strapoanele din cur ca floricelele cand sunt prajite.

E plin site-ul de sclavi sexuali.

Oarba dupa ei :)

Debeaba,ei sunt majoritari pe site,asa ca ei fac regulile. :pope

si tu canti dupa regulile lor , la mesele lor,inima iti zice sa-i exorcizezi, ratiunea zice ca ramai fara strana si nu mai canti nicicum ,conflictul asta intrerior o sa-ti faca nervii muci

fa bre un topic  , ia-ti inima in dinti

• Like 4
  • Minus 12
Postat

Anonna nici  nu mai posteaza,la cate minusuri are de dat. :laugh2

Anonna are durere.Plange dupa contul ei.Pisicuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuutsda mi napoi contuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu =))  =))  =))  =))  =))  =))

Ahahahahahahahahahahahaha.Baga la minusuri mie care s verde inchis tarfa proasta  atata ma pot distra cand vad AAaaaaaaaaaaaaaaaahahahahahahahaha

• Like 14
  • Minus 9
  • Oras:In papuris ca sa ma chis
Postat

Cat de retardata poate sa fie o prostituata masculina,incat sa imparta 5000 de puncte in weekend,inclusiv sa-si dea PC lui insusi?

Miky77,are dreptate lumea ca esti un psihopat singur si trist.

Nu mai retardat ca unul care intra zilnic pe aici sa produca scandal dupa scandal  si care se foloseste de 2 conturi  identice ca nume ca sa induca in eroare .

http://nimfomane.com/forum/user/243757-sfantu-parinte-pipilica/

http://nimfomane.com/forum/user/243753-sfantu%20parinte%20pipilica/ 

(pe acesta l-ai cam abandonat vazand ca am facut o mica diferentiere - aveai aproximativ acelasi nr. de puncte de reputatie , de aceea induceai  pe multi in eroare si intrai cand de pe un cont , cand de pe altul) .

Miselule , :no2   ca sa vezi cine este bolnavul psihic si cu grave probleme indreptate impotriva tuturor fetelor/femeilor de aici . De ce ? Prin simplul motiv  ca nu ai nici sula , nici bani ca sa futa vreuna .

si un SP

http://www.nimfomane.com/poze/spp.png satulcuprosti

( facut la comun cu Henzo  sa-si nimiceasca dusmanii  virtuali de aici )

Ia uite , zdrentelor , cum va faceati pe Fazane reputatie fictiva  , dupa care ati revenit aici pe diferite Topice sa produceti in permanenta ca doi rataciti  polemici inutile si sa incercati sa banati anumite persoane .

post-194745-0-09319600-1506330560_thumb.jpg

La cat sunteti de saraci , nici bani nu ati avut sa va faceti propriul cont SP a trebuit sa stati in baza unuia ca sa produceti aceleasi rautati indreptate multor utilizatori seriosi  si care isi vedeau in general  de treaba lor .   :slap2

Am dat 10.000 de pe toate conturile SP , care bineinteles ca sunt toate ale mele   ...nea pulica franaru  ...probleme ? A inceput sa te deranjeze jocul acesta de-a punctele de reputatie , din cate observ , pe care tot tu l-ai provocat si anul trecut . Hai ca incepi sa te clatini betivanule si sa te smiorcai pe aici ca prostuta , dar mai asteapta ...surprizele vor continua sa tot apara  , una cate una   

PS : Ce zici sa-mi fac contul acesta SP  ? Nu de alta dar sa am mai multe puncte de reputatie de oferit unor zdrentarosi rupti in cur si astfel  sa multumesc pe toata lumea .  :laugh2

• Like 19
  • Minus 16
  • Oras:FALASTOACA
Postat

Nu mai retardat ca unul care intra zilnic pe aici sa produca scandal dupa scandal  si care se foloseste de 2 conturi  identice ca nume ca sa induca in eroare .

http://nimfomane.com/forum/user/243757-sfantu-parinte-pipilica/

http://nimfomane.com/forum/user/243753-sfantu%20parinte%20pipilica/ 

(pe acesta l-ai cam abandonat vazand ca am facut o mica diferentiere - aveai aproximativ acelasi nr. de puncte de reputatie , de aceea induceai  pe multi in eroare si intrai cand de pe un cont , cand de pe altul) .

Miselule , :no2   ca sa vezi cine este bolnavul psihic si cu grave probleme indreptate impotriva tuturor fetelor/femeilor de aici . De ce ? Prin simplul motiv  ca nu ai nici sula , nici bani ca sa futa vreuna .

si un SP

http://www.nimfomane.com/poze/spp.png satulcuprosti

( facut la comun cu Henzo) sa-si nimiceasca dusmanii  virtuali de aici )

Ia uite zdrentelor cum va faceati pe Fazane reputatie fictiva  , dupa care ati revenit aici pe diferite Topice sa produceti in permanenta ca doi rataciti  polemici inutile .

attachicon.gifZDRENTE DE OAMENI.jpg

La cat sunteti de saraci , nici bani nu ati avut sa va faceti propriul cont SP a trebuit sa stati in baza unuia ca sa produceti aceleasi rautati indreptate multor utilizatori seriosi  si care isi vedeau in general  de treaba lor .   :slap2

Am dat 10.000 de pe toate conturile SP , care bineinteles ca sunt toate ale mele   ...nea pulica franaru  ...probleme ? A inceput sa te deranjeze jocul acesta de-a punctele de reputatie , din cate observ , pe care tot tu l-ai provocat si anul trecut . Hai ca incepi sa te clatini betivanule si sa te smiorcai pe aici ca prostuta , dar mai asteapta ...surprizele vor continua sa tot apara  , una cate una   

PS : Ce zici sa-mi fac contul acesta SP  ? Nu de alta dar sa am mai multe puncte de reputatie de oferit unor zdrentarosi rupti in cur si astfel  sa multumesc pe toata lumea .  :laugh2

Am facut doua conturi perfect identite special pentru tine,sa-mi bat joc de tine.Noroc ca si-a dat seama babuta Marta,ca deh....o prostituata este mai desteapta ca tine.

Sa-i dea Dumnezeu sanatate enoriasului meu,care a facut contul @satulcuprosti,ca rar am ras asa mult si am vazut atata deruta.Ba sunt eu,ba Henzo,ba Picon,apoi iar eu si acum zici ca e cont comun. :laugh2

Daca o sa se hotareasca cel care are contul @satulcuprosti sa spuna cine e,cu siguranta o sa fie cea mai mare umilinta pentru tine pe care o vei indura pe siteul asta.

Vrei sa-ti faci si contul asta SP? :laugh2 Pai te descurci si cu @last samurai?

Prostituata masculina,tine minte.Doar un dement isi pierde timpul in weekend sa dea 9000 de pc.

• Like 11
  • Minus 13
Postat

Stiam de acele conturi , dar vina Pisicului este ca nu a elimiat unul macar (ca sa nu spun pe amandoua)

Din cate se observa tu esti acela care defileaza pe conturi pana in miezul noptii si de la prima ora a diminetii, nu eu

>sfantu parinte pipilica<

Inscris la: 29 Aug 2017
Offline Ultimul click: Astazi, 06:24

Ce umilinta bai prostule si din partea cui? Din partea unor ratati ca tine , care isi duc veacul pe aici intaratand fara un motiv pe toata lumea? Vai de capul tau de betivan sarac , amarat si trist  .....ROTOFEIULE   :slap2

Te ataci NEBUNO ....simt miros de disperare si cum te plangi pe aici ca nu stii cum sa ma banezi .  :laugh2  

• Like 21
  • Minus 16
Postat

Stiam de acele conturi , dar vina Pisicului este ca nu a elimiat unul macar (ca sa nu spun pe amandoua)

Din cate se observa tu esti acela care defileaza pe conturi pana in miezul noptii si de la prima ora a diminetii, nu eu

>sfantu parinte pipilica<

Inscris la: 29 Aug 2017

Offline Ultimul click: Astazi, 06:24

Ce umilinta bai prostule si din partea cui? Din partea unor ratati ca tine , care isi duc veacul pe aici intaratand fara un motiv pe toata lumea? Vai de capul tau de betivan sarac , amarat si trist  .....ROTOFEIULE   :slap2

Te ataci NEBUNO ....simt miros de disperare si cum te plangi pe aici ca nu stii cum sa ma banezi .  :laugh2  

Alta postare reeditata :slap2  :laugh2 Ia un xanax sa te calmezi.

Sa te banez eu???? :laugh2 Prostituata masculina,am primit PM-uri de la multi care vor sa te baneze,pentru ca nu mai suporta o asemenea zdreanta de om pe site.Raspunsul meu a fost clar: "Nu banam clown care ne distreaza zilnic cu imbecilitatea lui.

Fara tine Site-ul e pustiu.

• Like 10
  • Minus 13
Postat

Da fetita  ...multi ,  aceeasi pe care ii stiu si eu si care acorda atentia unui imbecil ca tine  in goana lui zilnica pe aici de a produce diverse polemici din nimic    Nu sunt decat 4-5   :laugh2

• Like 21
  • Minus 16
Postat

Da fetita  ...multi ,  aceeasi pe care ii stiu si eu si care acorda atentia unui imbecil ca tine  in goana lui zilnica pe aici de a produce diverse polemici din nimic    Nu sunt decat 4-5   :laugh2

Aia 4-5 s-au vazut pe topicul meu,cand te-au luat la pula zeci de membri.Pana si Nobel s-a scarbit de tine.

• Like 10
  • Minus 13
Postat

Gata fetita nu mai bazaii pe aici :)

Te-am scapat de-o povara , ca sa nu te mai incurci in conturi

http://nimfomane.com/forum/user/243753-sfantu%20parinte%20pipilica/?tab=reputation&app_tab=forums&type=received&st=570

VA URMA...si acesta ...stai PEPUSA linistita  si dormi cu urechile ciulite , fara sa te mai agiti atat sau fa-ti SP , ca sa ai o scapare (macar latri pe bannii tai , nu gratuit)    :laugh2

• Like 21
  • Minus 16
Postat

Multumim partidului si aliatilor de nadejde  ....te-am executat rapid de data asta :)

• Like 19
  • Minus 16
Postat

Deci sa ne continuam EXECUTIA  :laugh2 :laugh2 :laugh2

• Like 19
  • Minus 16
Postat

Gata fetita nu mai bazaii pe aici :)

Te-am scapat de-o povara , ca sa nu te mai incurci in conturi

http://nimfomane.com/forum/user/243753-sfantu%20parinte%20pipilica/?tab=reputation&app_tab=forums&type=received&st=570

VA URMA...si acesta ...stai PEPUSA linistita  si dormi cu urechile ciulite , fara sa te mai agiti atat sau fa-ti SP , ca sa ai o scapare (macar latri pe bannii tai , nu gratuit)    :laugh2

Mi-au dat lacrimile.

• Like 11
  • Minus 13
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Deci sa ne continuam EXECUTIA  :laugh2 :laugh2 :laugh2

:bkke

• Like 2
  • Minus 6

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Miky nu mai este semet si dur ca un fachir pe ace....cred ca se pregateste  pentru  intalnirea  cu straponul.

Asta  este lovitura  anului !

Bravo  Sfinte  Pipilica, nota 10 +++

• Like 5
  • Minus 4

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...