Sari la conținut

Ce zodie sunteti ? ♏️

Postări Recomandate

• Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”�
Postat

Scorpion , cu ascendent in Berbec.

• Like 6
  • Minus 1
Postat

... faptul ca pozitia aparenta a soarelui in raport cu constelatiile definite arbitrar la momentul nasterii , ar afecta intrucatva

personalitatea ... sau altceva ... este o aberatie . E suficient sa te deplasezi cu cateva grade in planul galactic , si " constelatiile "

dispar ...evident , ma refer la pozitia relativa a stelelor in raport cu punctul de observatie .

...genul asta de scamatorie ( zodiacul ) , si religia , sunt unele dintre cele mai puternice instrumente de manipulare globala ... paine si circ , sa tina

tugulanii ocupati , in timp ce bubulii trag sforile ...

Nu e nici o scamatorie. Se folosesc multi de acest aspect cu zodiile , si se exagereaza.

La fel ca si credinta. Biserica se foloseste de credinta. Asta nu inseamna ca Dumnezeu nu exista, doar pt ca preotii se folosesc de naivi si nevoiasi pt a manipula in masa.

Sper sa nu prinda ura pe mn membrul "sf. Parinte P." ))))

• Like 4
  • Minus 1
  • Oras:Bucuresti
Postat

Sper sa nu prinda ura pe mn membrul "sf. Parinte P." ))))

Ha ...nu stiu de ce , dar am impresia ca " sf. Parinte Pipilica " e un ateu convins ... n-ai de ce sa-ti faci probleme . 

Sunt insa curios care ar fi opinia lui ...totusi . 

• Like 6
  • Minus 8
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Încă unul...

Poate ne strângem 250 pt o ora

• Like 2
  • Minus 7
Postat

Ha ...nu stiu de ce , dar am impresia ca " sf. Parinte Pipilica " e un ateu convins ... n-ai de ce sa-ti faci probleme . 

Sunt insa curios care ar fi opinia lui ...totusi .

Sper sa o scrie intr-un mod elegant ☺️☺️
  • Like 5
  • Minus 1
Postat

ÃŽncă unul...ðŸ‘

Poate ne strângem 250 pt o ora ðŸ˜

😂😂

• Minus 1
Vizitator deliaro
Postat

Taur ascendent Rac

Vezi? Ce iti spuneam eu aseara? E imposibil sa gasesti un subiect care sa fie discutat curat, fără interventii pe langaattachicon.gif2-Taur.jpg

ce te as fute...
Vizitator deliaro
Postat

Încă unul...

Poate ne strângem 250 pt o ora

hmmm
Postat

Nu e nici o scamatorie. Se folosesc multi de acest aspect cu zodiile , si se exagereaza.

La fel ca si credinta. Biserica se foloseste de credinta. Asta nu inseamna ca Dumnezeu nu exista, doar pt ca preotii se folosesc de naivi si nevoiasi pt a manipula in masa.

Fata draga , 

Subiectul " Religie / Dumnezeu " este mult prea ... complicat . Sunt ateu convins , insa sunt constient ca notiunea de " divinitate " este necesara ...din mai multe puncte de vedere .

Cat despre zodii ... m-am lamurit definitiv cand am privit prima data printr-un telescop de inalta rezolutie . Am realizat brusc niste chestii ... suntem complet nesemnificativi si neimportanti in 

marea schema a universului . E suficient sa incerci sa scrii pe o foaie de hartie numarul care reprezinta distanta de la centrul galaxiei pana la steaua care ne guverneaza sistemul solar , si 

intelegi su stupoare ca scara de valori cu care suntem obisnuiti este complet depasita ... Suntem doar praf ... mai efemeri decat un balon de sapun ... 

• Like 5
  • Minus 8
Postat

Ok , asteptam si alte opinii

• Minus 1
Vizitator deliaro
Postat

Kea may jmekera zodie ie tauru... ăla comunal :P

• Like 2
Vizitator deliaro
Postat

Acum????

vreau sati bag dildou in cur :D mi sa pus pata pă curu tau
Vizitator forfun91
Postat

Fata draga , 

Subiectul " Religie / Dumnezeu " este mult prea ... complicat . Sunt ateu convins , insa sunt constient ca notiunea de " divinitate " este necesara ...din mai multe puncte de vedere .

Cat despre zodii ... m-am lamurit definitiv cand am privit prima data printr-un telescop de inalta rezolutie . Am realizat brusc niste chestii ... suntem complet nesemnificativi si neimportanti in 

marea schema a universului . E suficient sa incerci sa scrii pe o foaie de hartie numarul care reprezinta distanta de la centrul galaxiei pana la steaua care ne guverneaza sistemul solar , si 

intelegi su stupoare ca scara de valori cu care suntem obisnuiti este complet depasita ... Suntem doar praf ... mai efemeri decat un balon de sapun ... 

:clapp  :hihat

• Like 2
Vizitator deliaro
Postat

Ia-ti gândul!

Adio !!!
Postat

Revenim la Zodii😎

• Minus 1
  • Oras:.
  • Oras:.
Postat

Daenerys Targaryen: "Aries is the sign of independence and leadership; she is the breaker of chains. It's also a fire sign, and Daenerys is the Unburnt [and the Mother of Dragons]. She had a strong love story with Khal Drogo, but her story isn’t really one that has to do with romance. It’s one that has to do with freeing people, and then being in charge of all these kingdoms and leading people."

• Like 3
  • Minus 2
Vizitator
Postat

1.Își maschează tristețea prin umor.

2.Știu să meargă înainte întotdeauna. Nu se stresează pentru nimeni în mod special.

3.Se automotivează pentru a reuși să supraviețuiască.

4.Femeile Săgetător nu au niciun fel de respect pentru bărbații slabi.

5.Își fac mereu scheme și planuri. Trec și peste cadavre pentru a obține ce își doresc.

6.Au un temperament destul de dificil.

7.Devin posesivi cu persoana iubită.

8.Știu să se îmbrace bine chiar dacă dispun de un buget limitat.

9.Chiar și atunci când nu prea mai au speranțe, tot găsesc un motiv să zâmbească.

10.Niciodată să nu încerci să controlezi un Săgetător, asta dacă nu vrei să ai probleme.

11.Atunci când se simt rău, pleacă undeva departe.

alessandra,ce faci?

• Like 2
  • Minus 4

Vizitator
Postat

Ce zodie sunteti si cum va caracterizati ? Credeti in compatibilitatile dintre Zodii?

sagetator.nu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...