inesines Reputație: 5299 Postat Septembrie 23, 2017 Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Autor Postat Septembrie 23, 2017 Scorpion , cu ascendent in Berbec. 6 1
inesines Reputație: 5299 Postat Septembrie 23, 2017 Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Autor Postat Septembrie 23, 2017 ... faptul ca pozitia aparenta a soarelui in raport cu constelatiile definite arbitrar la momentul nasterii , ar afecta intrucatva personalitatea ... sau altceva ... este o aberatie . E suficient sa te deplasezi cu cateva grade in planul galactic , si " constelatiile " dispar ...evident , ma refer la pozitia relativa a stelelor in raport cu punctul de observatie . ...genul asta de scamatorie ( zodiacul ) , si religia , sunt unele dintre cele mai puternice instrumente de manipulare globala ... paine si circ , sa tina tugulanii ocupati , in timp ce bubulii trag sforile ... Nu e nici o scamatorie. Se folosesc multi de acest aspect cu zodiile , si se exagereaza. La fel ca si credinta. Biserica se foloseste de credinta. Asta nu inseamna ca Dumnezeu nu exista, doar pt ca preotii se folosesc de naivi si nevoiasi pt a manipula in masa. Sper sa nu prinda ura pe mn membrul "sf. Parinte P." )))) 4 1
katran Reputație: 1093 Postat Septembrie 23, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 23, 2017 Sper sa nu prinda ura pe mn membrul "sf. Parinte P." )))) Ha ...nu stiu de ce , dar am impresia ca " sf. Parinte Pipilica " e un ateu convins ... n-ai de ce sa-ti faci probleme . Sunt insa curios care ar fi opinia lui ...totusi . 6 8
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 23, 2017 Postat Septembrie 23, 2017 Încă unul... Poate ne strângem 250 pt o ora 2 7
inesines Reputație: 5299 Postat Septembrie 23, 2017 Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Autor Postat Septembrie 23, 2017 Ha ...nu stiu de ce , dar am impresia ca " sf. Parinte Pipilica " e un ateu convins ... n-ai de ce sa-ti faci probleme . Sunt insa curios care ar fi opinia lui ...totusi . Sper sa o scrie intr-un mod elegant ☺️☺️ 5 1
inesines Reputație: 5299 Postat Septembrie 23, 2017 Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Autor Postat Septembrie 23, 2017 ÃŽncă unul...ðŸ‘Poate ne strângem 250 pt o ora ðŸ˜ðŸ˜‚😂 1
Vizitator deliaro Reputație: 0 Postat Septembrie 23, 2017 Postat Septembrie 23, 2017 Taur ascendent RacVezi? Ce iti spuneam eu aseara? E imposibil sa gasesti un subiect care sa fie discutat curat, fără interventii pe langa2-Taur.jpg ce te as fute...
Vizitator deliaro Reputație: 0 Postat Septembrie 23, 2017 Postat Septembrie 23, 2017 Încă unul...Poate ne strângem 250 pt o ora hmmm
katran Reputație: 1093 Postat Septembrie 23, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 23, 2017 Nu e nici o scamatorie. Se folosesc multi de acest aspect cu zodiile , si se exagereaza.La fel ca si credinta. Biserica se foloseste de credinta. Asta nu inseamna ca Dumnezeu nu exista, doar pt ca preotii se folosesc de naivi si nevoiasi pt a manipula in masa. Fata draga , Subiectul " Religie / Dumnezeu " este mult prea ... complicat . Sunt ateu convins , insa sunt constient ca notiunea de " divinitate " este necesara ...din mai multe puncte de vedere . Cat despre zodii ... m-am lamurit definitiv cand am privit prima data printr-un telescop de inalta rezolutie . Am realizat brusc niste chestii ... suntem complet nesemnificativi si neimportanti in marea schema a universului . E suficient sa incerci sa scrii pe o foaie de hartie numarul care reprezinta distanta de la centrul galaxiei pana la steaua care ne guverneaza sistemul solar , si intelegi su stupoare ca scara de valori cu care suntem obisnuiti este complet depasita ... Suntem doar praf ... mai efemeri decat un balon de sapun ... 5 8
inesines Reputație: 5299 Postat Septembrie 23, 2017 Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Autor Postat Septembrie 23, 2017 Ok , asteptam si alte opinii 1
Vizitator deliaro Reputație: 0 Postat Septembrie 23, 2017 Postat Septembrie 23, 2017 Kea may jmekera zodie ie tauru... ăla comunal 2
incepator2017 Reputație: 416 Postat Septembrie 23, 2017 Oras:prin oras Oras:prin oras Postat Septembrie 23, 2017 ce te as fute...Acum????
Vizitator deliaro Reputație: 0 Postat Septembrie 23, 2017 Postat Septembrie 23, 2017 Acum???? vreau sati bag dildou in cur mi sa pus pata pă curu tau
incepator2017 Reputație: 416 Postat Septembrie 23, 2017 Oras:prin oras Oras:prin oras Postat Septembrie 23, 2017 vreau sati bag dildou in cur mi sa pus pata pă curu tau Ia-ti gândul!
Vizitator forfun91 Reputație: 0 Postat Septembrie 23, 2017 Postat Septembrie 23, 2017 Fata draga , Subiectul " Religie / Dumnezeu " este mult prea ... complicat . Sunt ateu convins , insa sunt constient ca notiunea de " divinitate " este necesara ...din mai multe puncte de vedere . Cat despre zodii ... m-am lamurit definitiv cand am privit prima data printr-un telescop de inalta rezolutie . Am realizat brusc niste chestii ... suntem complet nesemnificativi si neimportanti in marea schema a universului . E suficient sa incerci sa scrii pe o foaie de hartie numarul care reprezinta distanta de la centrul galaxiei pana la steaua care ne guverneaza sistemul solar , si intelegi su stupoare ca scara de valori cu care suntem obisnuiti este complet depasita ... Suntem doar praf ... mai efemeri decat un balon de sapun ... :clapp 2
Vizitator deliaro Reputație: 0 Postat Septembrie 23, 2017 Postat Septembrie 23, 2017 Ia-ti gândul! Adio !!!
inesines Reputație: 5299 Postat Septembrie 23, 2017 Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Autor Postat Septembrie 23, 2017 Revenim la Zodii😎 1
incepator2017 Reputație: 416 Postat Septembrie 23, 2017 Oras:prin oras Oras:prin oras Postat Septembrie 23, 2017 Adio !!! Te pup!
mario83 Reputație: -387 Postat Septembrie 23, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 23, 2017 Marfa rau ca mai sunt si tauri,berbeci sau lei printre atatia pesti. 2 5
daenerys Reputație: 601 Postat Septembrie 23, 2017 Oras:. Oras:. Postat Septembrie 23, 2017 Daenerys Targaryen: "Aries is the sign of independence and leadership; she is the breaker of chains. It's also a fire sign, and Daenerys is the Unburnt [and the Mother of Dragons]. She had a strong love story with Khal Drogo, but her story isn’t really one that has to do with romance. It’s one that has to do with freeing people, and then being in charge of all these kingdoms and leading people." 3 2
incepator2017 Reputație: 416 Postat Septembrie 23, 2017 Oras:prin oras Oras:prin oras Postat Septembrie 23, 2017 nu ((E, sa te fut atunci 1 3
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 23, 2017 Postat Septembrie 23, 2017 ♐♐♐♐♐♐ 1.Își maschează tristețea prin umor. 2.Știu să meargă înainte întotdeauna. Nu se stresează pentru nimeni în mod special. 3.Se automotivează pentru a reuși să supraviețuiască. 4.Femeile Săgetător nu au niciun fel de respect pentru bărbații slabi. 5.Își fac mereu scheme și planuri. Trec și peste cadavre pentru a obține ce își doresc. 6.Au un temperament destul de dificil. 7.Devin posesivi cu persoana iubită. 8.Știu să se îmbrace bine chiar dacă dispun de un buget limitat. 9.Chiar și atunci când nu prea mai au speranțe, tot găsesc un motiv să zâmbească. 10.Niciodată să nu încerci să controlezi un Săgetător, asta dacă nu vrei să ai probleme. 11.Atunci când se simt rău, pleacă undeva departe.alessandra,ce faci? 2 4
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 23, 2017 Postat Septembrie 23, 2017 Ce zodie sunteti si cum va caracterizati ? Credeti in compatibilitatile dintre Zodii?sagetator.nu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum