Sari la conținut

Andra 0746672696

Postări Recomandate

Postat

Anunt nou in AT. A fost cineva? As vrea sa i fac o vizita dar vroiam sa stiu pareri inainte. 

http://www.anuntul.ro/anunturi-prestari-servicii/servicii-diverse/andra-doamna-matura-noua-in-domeniu-va-astept-intr-un-cadru-discret-si-curat_47084131.html?l=

descriere anunt: 

Andra doamna matura, noua in domeniu. Va astept intr-un cadru discret si curat pentru un masaj de relaxare, pe masa de masaj, folosind produse de unica folosinta;
Detalii suplimentare

Esti obosit, stresat, agitat sau extenuat, nu îți găsești liniștea și ai insomnii și stări de anxietate? Atunci apelează la masajul de relaxare! Induce o stare placută de liniște și elimină toate aceste probleme.

Masaj efectuat pe masa de masaj . Cer și ofer discreție și seriozitate. Exclus sex

post-190235-0-92919400-1506234546_thumb.jpg

post-190235-0-08393400-1506234557_thumb.jpg

post-190235-0-08254000-1506234564_thumb.jpg

Postat

Bifat azi.Dupa o lunga absenta printre futaciosi am revenit cu noutati. Fata este cea din poze, m-a primit chiar in tinuta din poze. Locatia este bine cunoscuta de la pompieri vitan. Locatia curata,baia ok, muzica in surdina si lumanari parfumate. Mai are o colega noua pe care nu am avut placerea sa o vad pentru ca era ocupata,o sa revin cu detalii. Masaj efectuat ok cu renumita finalizare. Se implica si cred ca- i face placere.

Locatie 9

Aspect 9

Gfe 8 ( nu vorbeste prea mult dar este receptiva)

Halat 100 lei 1h

De revenit,dar inatai vreau sa dau o fuga si la colega. Daca am omis ceva sa-mi fie cu iertare,spor la ciocane si la mai mare.

• Like 2
Postat

Bine spus , locatia este cea a Rianei doar ca Riana nu mai activeaza acolo.

Mai au si salteaua, sau masajul se face strict pe masa de masaj?? As mai trece si eu sa vad ce marfa au bagat.

Sa lasi un mesaj dupa ce te duci si la colega ei, sa spui cum a fost, sa stiu cu care sa incep.

Postat

Bifat azi.Dupa o lunga absenta printre futaciosi am revenit cu noutati. Fata este cea din poze, m-a primit chiar in tinuta din poze. Locatia este bine cunoscuta de la pompieri vitan. Locatia curata,baia ok, muzica in surdina si lumanari parfumate. Mai are o colega noua pe care nu am avut placerea sa o vad pentru ca era ocupata,o sa revin cu detalii. Masaj efectuat ok cu renumita finalizare. Se implica si cred ca- i face placere.

Locatie 9

Aspect 9

Gfe 8 ( nu vorbeste prea mult dar este receptiva)

Halat 100 lei 1h

De revenit,dar inatai vreau sa dau o fuga si la colega. Daca am omis ceva sa-mi fie cu iertare,spor la ciocane si la mai mare.

e vorba deci doar de masaj cu finalizare manuala? masajul e erotic, e de relaxare, il face nud, sau cu ceva lenjerie intima pe ea, ai voie atingeri, degete in pasarica, fk ceva?

Postat

Masajul il face toples, daca vrei nud costa extra, are un corp foarte frumos,eu am optat pentru toples, fk nu am intrebat,permite atingeri,nu stiu degete daca accepta.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...