omuldinpadure Reputație: 4459 Postat Aprilie 17, 2018 Postat Aprilie 17, 2018 Nu stiu ce vrei sa spui si nici nu ma intereseazăInainte sa imi expire contul l-am rugat pe moderator sa imi închida topicul si nu a facut-o Il mai rog inca o data, public Eu nu am sa mai postez aici pt ca nu mai activezMie unuia imi pare sincer rau ca te ai retras dar ai motivele tale, te inteleg. Daca ajung din nou prin orasul tau te caut, poate iesim la o cafea si dupa aceea mergem undeva la un hotel sa ne simtim bine ca de fiecare data.
Vizitator bob000 Reputație: 0 Postat Aprilie 17, 2018 Postat Aprilie 17, 2018 Pot sa zic ca eu chiar ma bucur ca am cunoscuto pe Vanessa, o tipa super dulce, cred ca una dntre partidele de sex cele mai bune le-am avut in compania ei, pacat daca a renuntat la aceasta activitate, mi-ar fii placut sa o mai intalnesc dar poate cine stie.... poate revine si cu o vizita pe la Brasov. Te pup draga Vanessa si succes in toate cele ce ti-ai propus. :kiss3
yuventus Reputație: 56 Postat Aprilie 17, 2018 Oras:TM Oras:TM Postat Aprilie 17, 2018 Wow wow wow...great job girl..
sick2017 Reputație: 10 Postat August 24, 2018 Postat August 24, 2018 Mai stie cineva ceva de vanessa?
brett10 Reputație: -2329 Postat August 26, 2018 Oras:// Oras:// Postat August 26, 2018 Mie unuia imi pare sincer rau ca te ai retras dar ai motivele tale, te inteleg. Daca ajung din nou prin orasul tau te caut, poate iesim la o cafea si dupa aceea mergem undeva la un hotel sa ne simtim bine ca de fiecare data. ai fost, ai futut-o, sau ti-au luat-o altii inainte
sirtek Reputație: 401 Postat August 27, 2018 Oras:Berlin Oras:Berlin Postat August 27, 2018 Bai astia... ce plm le speriati pe toate astea bune inainte s-apuc si eu sa le fut!? :no2
Postări Recomandate