gladiato Reputație: 758 Postat Septembrie 17, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 17, 2017 Corect...
patriciabella Reputație: 16677 Postat Septembrie 17, 2017 Oras:Acolo unde vreau eu sa fiu! Oras:Acolo unde vreau eu sa fiu! Postat Septembrie 17, 2017 Eu zicca daca vreti sa-i varsati sume frumoase e un genst dragut. Sa va dea fata contul sa decartati, sa faceti transfer bancar.Ma bucur sa vad ca exista persoane asa de generoase.Din pacate dupa opinia mea nu-si merita nici milionul.Stai tu liniștit acolo unde ești , ca tu nu meriți sa fi primit la mine . )))) 8 1
patriciabella Reputație: 16677 Postat Septembrie 17, 2017 Oras:Acolo unde vreau eu sa fiu! Oras:Acolo unde vreau eu sa fiu! Postat Septembrie 17, 2017 Buna dimineața băieți !!Astăzi ma simt excelent , sunt pregătită sa va fac toate poftele Ma puteți contacta la:*0726600200 *[email protected] Astăzi sunt la birou pana la ora 20:00 ⏰ Va pupacesc dulce 8 1
antonio101 Reputație: -36 Postat Septembrie 17, 2017 Postat Septembrie 17, 2017 O asemenea printesa cu dintii neimbracati merita miliarde ba saracilor ))) 2 1
dldandan Reputație: 517 Postat Septembrie 17, 2017 Postat Septembrie 17, 2017 ))))))))))))))))))))))))))))))))))
laury Reputație: 24072 Postat Septembrie 17, 2017 Oras:Los Angeles Oras:Los Angeles Postat Septembrie 17, 2017 Eu nu cred, ca am fost obraznica cu nimeni mai ales cu tine .. ia aduti tu aminte ce primire drăguța am făcut Ptr tine și ce comportament elegant am avut.. Eu nu consider ca m-am comportat ca o țăranca .. Și recunosc ca la oral nu prea sunt Okay ,dar poate cine știe o sa va suprind .. Și la asta nu ma refer cim sau fk .. ))O sa te vizitez data urmatoare ptr anal...sa te vad atunci cat de primitor o sa fie curul tau pentru mine. 😊 7
robotzel323 Reputație: -413 Postat Septembrie 17, 2017 Postat Septembrie 17, 2017 Hai iesi la pasa...arunca mingea in terenul nostru. 2
patriciabella Reputație: 16677 Postat Septembrie 17, 2017 Oras:Acolo unde vreau eu sa fiu! Oras:Acolo unde vreau eu sa fiu! Postat Septembrie 17, 2017 O sa te vizitez data urmatoare ptr anal...sa te vad atunci cat de primitor o sa fie curul tau pentru mine. Nu mulțumesc , nu am nevoie de astfel de clienți .. As prefera mult mai politicosi, domni, serioși , respectuoși ! 8 1
patriciabella Reputație: 16677 Postat Septembrie 17, 2017 Oras:Acolo unde vreau eu sa fiu! Oras:Acolo unde vreau eu sa fiu! Postat Septembrie 17, 2017 Gata programul pe ziua de astăzi .. Va scriu mâine aici la ce ora încep programul .. Va pupacesc dulce 8 1
antonio101 Reputație: -36 Postat Septembrie 17, 2017 Postat Septembrie 17, 2017 Nu mulțumesc , nu am nevoie de astfel de clienți .. As prefera mult mai politicosi, domni, serioși , respectuoși ! Eu ti-am zis sa cresti pretul la 1000de lei ca sa behai de foame aa pardon ca sa vina numai directori 2 1
glavan Reputație: -176 Postat Septembrie 18, 2017 Postat Septembrie 18, 2017 Nu mulțumesc , nu am nevoie de astfel de clienți .. As prefera mult mai politicosi, domni, serioși , respectuoși ! O sa aflica te-a vizitat dupa ce ti-a rupt curul.Pana la urma e posibil sa iti placa si sa cresti in ochii nostril, totul depinde de atitudinea ta, mult mai mult decat de servicii. 2 5
laury Reputație: 24072 Postat Septembrie 18, 2017 Oras:Los Angeles Oras:Los Angeles Postat Septembrie 18, 2017 Nu mulțumesc , nu am nevoie de astfel de clienți .. As prefera mult mai politicosi, domni, serioși , respectuoși ! Exact ce banuiam...analul este o vrajeala la tine, nu il faci cu placere, faci fitze si figuri, vrei puli mici si domni politicosi care sa-ti dea banii fara sa comenteze nimic!😆😆😆😆😆 6
patriciabella Reputație: 16677 Postat Septembrie 18, 2017 Oras:Acolo unde vreau eu sa fiu! Oras:Acolo unde vreau eu sa fiu! Postat Septembrie 18, 2017 Exact ce banuiam...analul este o vrajeala la tine, nu il faci cu placere, faci fitze si figuri, vrei puli mici si domni politicosi care sa-ti dea banii fara sa comenteze nimic! Nu e adevărat , nu fac anal cu fitze.. dar pur și simplu nu vreau sa te mai primesc la mine .. asta e tot 8 1
patriciabella Reputație: 16677 Postat Septembrie 18, 2017 Oras:Acolo unde vreau eu sa fiu! Oras:Acolo unde vreau eu sa fiu! Postat Septembrie 18, 2017 Dragi mei in caz ca nu va răspund înseamnă ca sunt indisponibilă , deci lăsați-mi un mesaj ca sa va pot suna înapoi .. va pupacesc dulce 7 1
Vizitator batranul george Reputație: 0 Postat Septembrie 18, 2017 Postat Septembrie 18, 2017 Dragi mei in caz ca nu va răspund înseamnă ca sunt indisponibilă , deci lăsați-mi un mesaj ca sa va pot suna înapoi .. va pupacesc dulce Daca nu raspunde e indisponibila sau esti laury cel care suna. I-ai dat temelie ca nu il mai primesti. 4 11
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Septembrie 18, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Septembrie 18, 2017 Daca nu raspunde e indisponibila sau esti laury cel care suna. I-ai dat temelie ca nu il mai primesti. Vaaaaaaai
laury Reputație: 24072 Postat Septembrie 18, 2017 Oras:Los Angeles Oras:Los Angeles Postat Septembrie 18, 2017 Nu e adevărat , nu fac anal cu fitze.. dar pur și simplu nu vreau sa te mai primesc la mine .. asta e tot Nici nu stii cum arat si ce nr de mobil am, asa ca vin sa ti-o dau anal cand doresc eu...pregateste alifia! 😆😆😆 6
ragno 1 Reputație: 146 Postat Septembrie 18, 2017 Postat Septembrie 18, 2017 Nu mulțumesc , nu am nevoie de astfel de clienți .. As prefera mult mai politicosi, domni, serioși , respectuoși ! așa Pisy .. impune-te . . laury ăla e un golan ..să nu-l primești la tine ca să-ți facă curu' harcea-parcea . ... Eu sunt exact pe tiparul pe care ți-l dorești ; un Domn ,Politicos , Serios , Respectuos ..întreabă lumea dacă nu crezi ... Acum că am revenit în București ... ce să zic ... 😂😂😂.. . ia zi , pe mine mă primești ? 1
laury Reputație: 24072 Postat Septembrie 18, 2017 Oras:Los Angeles Oras:Los Angeles Postat Septembrie 18, 2017 așa Pisy .. impune-te . . laury ăla e un golan ..să nu-l primești la tine ca să-ți facă curu' harcea-parcea . ... Eu sunt exact pe tiparul pe care ți-l dorești ; un Domn ,Politicos , Serios , Respectuos ..întreabă lumea dacă nu crezi ... Acum că am revenit în București ... ce să zic ... 😂😂😂.. . ia zi , pe mine mă primești ?Ai uitat sa precizezi ca ai pula mica si portofelul gros...exact tiparul asta de client vrea fata. 😆😆😆
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Septembrie 18, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Septembrie 18, 2017 Nici nu stii cum arat si ce nr de mobil am, asa ca vin sa ti-o dau anal cand doresc eu...pregateste alifia! 😆😆😆 Èši s-a dus vestea-n popor Presei: pă Afriq l-ar fi primit, oare? 1 4
patriciabella Reputație: 16677 Postat Septembrie 18, 2017 Oras:Acolo unde vreau eu sa fiu! Oras:Acolo unde vreau eu sa fiu! Postat Septembrie 18, 2017 Nici nu stii cum arat si ce nr de mobil am, asa ca vin sa ti-o dau anal cand doresc eu...pregateste alifia! Bineeee, tu ai câștigat ))) 7 1
patriciabella Reputație: 16677 Postat Septembrie 18, 2017 Oras:Acolo unde vreau eu sa fiu! Oras:Acolo unde vreau eu sa fiu! Postat Septembrie 18, 2017 Ai uitat sa precizezi ca ai pula mica si portofelul gros...exact tiparul asta de client vrea fata. Maaaiiii , nu mai vorbește urat ca te mănânc ))) 7 1
patriciabella Reputație: 16677 Postat Septembrie 18, 2017 Oras:Acolo unde vreau eu sa fiu! Oras:Acolo unde vreau eu sa fiu! Postat Septembrie 18, 2017 Gata și pentru seara asta .. Mâine încep la 12,1 Ptr ca am programare la unghii și solar O sa scriu aici atunci când voi fi ready Kisses ;x 7 1
patriciabella Reputație: 16677 Postat Septembrie 18, 2017 Oras:Acolo unde vreau eu sa fiu! Oras:Acolo unde vreau eu sa fiu! Postat Septembrie 18, 2017 Ce hoata e asta mica 7 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum