Sari la conținut

Sexy Patricia ��� 0770743093

Vizitator

Postări Recomandate

• Oras:Acolo unde vreau eu sa fiu!
Postat

Eu zicca daca vreti sa-i varsati sume frumoase e un genst dragut. Sa va dea fata contul sa decartati, sa faceti transfer bancar.

Ma bucur sa vad ca exista persoane asa de generoase.

Din pacate dupa opinia mea nu-si merita nici milionul.

Stai tu liniștit acolo unde ești , ca tu nu meriți sa fi primit la mine . :)))))
  • Like 8
  • Minus 1
Postat

Buna dimineața băieți !!

Astăzi ma simt excelent , sunt pregătită sa va fac toate poftele :P :D

Ma puteți contacta la:

*0726600200

*[email protected] :D

Astăzi sunt la birou pana la ora 20:00 ;)

Va pupacesc dulce :*

• Like 8
  • Minus 1
  • Oras:Los Angeles
Postat

Eu nu cred, ca am fost obraznica cu nimeni mai ales cu tine .. ia aduti tu aminte ce primire drăguța am făcut Ptr tine și ce comportament elegant am avut.. Eu nu consider ca m-am comportat ca o țăranca .. Și recunosc ca la oral nu prea sunt Okay ,dar poate cine știe o sa va suprind .. Și la asta nu ma refer cim sau fk .. ;)))

O sa te vizitez data urmatoare ptr anal...sa te vad atunci cat de primitor o sa fie curul tau pentru mine. 😊
  • Like 7
Postat

O sa te vizitez data urmatoare ptr anal...sa te vad atunci cat de primitor o sa fie curul tau pentru mine.

Nu mulțumesc , nu am nevoie de astfel de clienți .. As prefera mult mai politicosi, domni, serioși , respectuoși ! ;)

• Like 8
  • Minus 1
Postat

Gata programul pe ziua de astăzi .. Va scriu mâine aici la ce ora încep programul .. Va pupacesc dulce :*

• Like 8
  • Minus 1
Postat

Nu mulțumesc , nu am nevoie de astfel de clienți .. As prefera mult mai politicosi, domni, serioși , respectuoși ! ;)

Eu ti-am zis sa cresti pretul la 1000de lei ca sa behai de foame  aa pardon ca sa vina numai directori

• Like 2
  • Minus 1
Postat

O sa aflica te-a vizitat dupa ce ti-a rupt curul.

Pana la urma e posibil sa iti placa si sa cresti in ochii nostril, totul depinde de atitudinea ta, mult mai mult decat de servicii.

• Like 2
  • Minus 5
Postat

Exact ce banuiam...analul este o vrajeala la tine, nu il faci cu placere, faci fitze si figuri, vrei puli mici si domni politicosi care sa-ti dea banii fara sa comenteze nimic!

😆😆😆😆😆

• Like 6
Postat

Exact ce banuiam...analul este o vrajeala la tine, nu il faci cu placere, faci fitze si figuri, vrei puli mici si domni politicosi care sa-ti dea banii fara sa comenteze nimic!

Nu e adevărat , nu fac anal cu fitze.. dar pur și simplu nu vreau sa te mai primesc la mine .. asta e tot ;)
  • Like 8
  • Minus 1
Postat

Dragi mei in caz ca nu va răspund înseamnă ca sunt indisponibilă , deci lăsați-mi un mesaj ca sa va pot suna înapoi .. va pupacesc dulce :X :*

• Like 7
  • Minus 1
Vizitator batranul george
Reputație: 0
Postat

Dragi mei in caz ca nu va răspund înseamnă ca sunt indisponibilă , deci lăsați-mi un mesaj ca sa va pot suna înapoi .. va pupacesc dulce :X :*

Daca nu raspunde e indisponibila sau esti laury cel care suna. :)

I-ai dat temelie ca nu il mai primesti.

• Like 4
  • Minus 11
Postat

Nu e adevărat , nu fac anal cu fitze.. dar pur și simplu nu vreau sa te mai primesc la mine .. asta e tot ;)

Nici nu stii cum arat si ce nr de mobil am, asa ca vin sa ti-o dau anal cand doresc eu...pregateste alifia! 😆😆😆
  • Like 6
Postat

așa Pisy .. impune-te . . laury ăla e un golan ..să nu-l primești la tine ca să-ți facă curu' harcea-parcea . ... Eu sunt exact pe tiparul pe care ți-l dorești ; un Domn ,Politicos , Serios , Respectuos ..întreabă lumea dacă nu crezi ... Acum că am revenit în București ... ce să zic ... 😂😂😂.. . ia zi , pe mine mă primești ?
  • Like 1
Postat

așa Pisy .. impune-te . . laury ăla e un golan ..să nu-l primești la tine ca să-ți facă curu' harcea-parcea . ... Eu sunt exact pe tiparul pe care ți-l dorești ; un Domn ,Politicos , Serios , Respectuos ..întreabă lumea dacă nu crezi ... Acum că am revenit în București ... ce să zic ... 😂😂😂.. . ia zi , pe mine mă primești ?

Ai uitat sa precizezi ca ai pula mica si portofelul gros...exact tiparul asta de client vrea fata. 😆😆😆
  • Oras:pretutindeni
  • Oras:pretutindeni
Postat

Nici nu stii cum arat si ce nr de mobil am, asa ca vin sa ti-o dau anal cand doresc eu...pregateste alifia! 😆😆😆

Èši s-a dus vestea-n popor =))

Presei: pă Afriq l-ar fi primit, oare? =))

• Like 1
  • Minus 4
Postat

Nici nu stii cum arat si ce nr de mobil am, asa ca vin sa ti-o dau anal cand doresc eu...pregateste alifia!

Bineeee, tu ai câștigat :))))

• Like 7
  • Minus 1
Postat

Ai uitat sa precizezi ca ai pula mica si portofelul gros...exact tiparul asta de client vrea fata.

Maaaiiii , nu mai vorbește urat ca te mănânc :)))) :*

• Like 7
  • Minus 1
Postat

Gata și pentru seara asta .. Mâine încep la 12,1 Ptr ca am programare la unghii și solar :D

O sa scriu aici atunci când voi fi ready :X

Kisses ;x :X

• Like 7
  • Minus 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...