cerone Reputație: -39 Postat Decembrie 18, 2017 Postat Decembrie 18, 2017 "Si ce mult mi-a placut sa mai trăncănim lejer". Cam ce subiecte au fost atinse ? Gen split TVA ?
Vizitator dr parnassus Reputație: 0 Postat Decembrie 18, 2017 Postat Decembrie 18, 2017 "Si ce mult mi-a placut sa mai trăncănim lejer". Cam ce subiecte au fost atinse ? Gen split TVA ?Nu, doar despre fete dragi. 1
Vizitator dr parnassus Reputație: 0 Postat Decembrie 18, 2017 Postat Decembrie 18, 2017 "Si ce mult mi-a placut sa mai trăncănim lejer". Cam ce subiecte au fost atinse ? Gen split TVA ?Doar despre frumusețea ei nativa, alte fete frumoase, si obiectul meu.Imi cer scuze! :) 1
Vizitator cryssman Reputație: 0 Postat Decembrie 18, 2017 Postat Decembrie 18, 2017 Scumpete Patriciana,știi ca nu sunt dibaci la recenzii,stii că am vorbirea mică (ai avut obiecții si astăzi) si groasă. Te vreau si cu pătratele, pitagoreică. Iti iubesc dințișorii dragi. Si ce mult mi-a placut sa mai trăncănim lejer. Esti peste c++ Imi permiți un 10+? Draga mea. Desi am vazut ca "ai mai calcat stramb" in ultima vreme, pana la urma prima dragoste nu se uita, asa e? :laugh2 :laugh2 :laugh2 1 1
Vizitator dr parnassus Reputație: 0 Postat Decembrie 19, 2017 Postat Decembrie 19, 2017 Desi am vazut ca "ai mai calcat stramb" in ultima vreme, pana la urma prima dragoste nu se uita, asa e? :laugh2 :laugh2 :laugh2Asa e, dar Patricia și-a recunoscut partea ei de vină(doar e divină, nu-i asa?) :) 1
patriciabella Reputație: 16677 Postat Decembrie 19, 2017 Oras:Acolo unde vreau eu sa fiu! Oras:Acolo unde vreau eu sa fiu! Postat Decembrie 19, 2017 Desi am vazut ca "ai mai calcat stramb" in ultima vreme, pana la urma prima dragoste nu se uita, asa e? :laugh2 :laugh2 :laugh2Asa e, dar Patricia și-a recunoscut partea ei de vină(doar e divină, nu-i asa?) Va pup pe amândoi :girly 9
patriciabella Reputație: 16677 Postat Decembrie 19, 2017 Oras:Acolo unde vreau eu sa fiu! Oras:Acolo unde vreau eu sa fiu! Postat Decembrie 19, 2017 Disponibilă pentru programări :callyou
manivela15 Reputație: 2692 Postat Decembrie 19, 2017 Oras:Tennessee Oras:Tennessee Postat Decembrie 19, 2017 sa iti fie de bine!pana la urma ne spui cu ce pretentii te-ai dus?Sa inteleg ca ti-ai facut programare ,ea ti-a blocat nr dar nu te-a anuntat sau nu ti-a dat de inteles?ce se intampla daca nu aveai alt telefon?Eu sunt asa pe muchie de cutit sa merg la ea,dar nu spun nu pt ca nu stiu cum o sa fiu intr-o zi cu ouale mai pline si mai slab de inger si ma "pacaleste"dar daca ajung la ea ii promit un futai de nu o sa il uite cat o trai o sa se cracaneze singura de ras.Bafta!nu am avut pretentii in afara ofertei din semnattura . m-ar fi tentat si analul ,poate data viitoare daca mai este in oferta . blocarea numarului a fost accidentala si a fost facuta inainte de a-mi face programarea , nu stia ce numar a blocat . programarea am facuto in pm .mergi pt k este o fata f ok atat k fizic cat si ca prestatie . 5
patriciabella Reputație: 16677 Postat Decembrie 19, 2017 Oras:Acolo unde vreau eu sa fiu! Oras:Acolo unde vreau eu sa fiu! Postat Decembrie 19, 2017 nu am avut pretentii in afara ofertei din semnattura . m-ar fi tentat si analul ,poate data viitoare daca mai este in oferta . blocarea numarului a fost accidentala si a fost facuta inainte de a-mi face programarea , nu stia ce numar a blocat . programarea am facuto in pm .mergi pt k este o fata f ok atat k fizic cat si ca prestatie . Te pup :* :* :* 10
manivela15 Reputație: 2692 Postat Decembrie 19, 2017 Oras:Tennessee Oras:Tennessee Postat Decembrie 19, 2017 Te pup :* :* :* 4
Vizitator cryssman Reputație: 0 Postat Decembrie 19, 2017 Postat Decembrie 19, 2017 Mai tii minte Patricia cum ne-am cunoscut noi?? :D :gun2 I am the perfect guy, so please don't kill me !!!. :laugh2 :laugh2 2 1
patriciabella Reputație: 16677 Postat Decembrie 19, 2017 Oras:Acolo unde vreau eu sa fiu! Oras:Acolo unde vreau eu sa fiu! Postat Decembrie 19, 2017 Ce tare, mi-a plăcut rău :D 😀😄ðŸ‘ðŸ»ðŸ‘ðŸ»ðŸ‘ðŸ»ðŸ’¥ 9
Vizitator cryssman Reputație: 0 Postat Decembrie 19, 2017 Postat Decembrie 19, 2017 Ce disperati.... Ce plictisitor mai poti fi...
antonio101 Reputație: -36 Postat Decembrie 19, 2017 Postat Decembrie 19, 2017 Ce plictisitor mai poti fi...Nici n-as comenta in locul tau
Vizitator dr parnassus Reputație: 0 Postat Decembrie 20, 2017 Postat Decembrie 20, 2017 Desi am vazut ca "ai mai calcat stramb" in ultima vreme, pana la urma prima dragoste nu se uita, asa e? :laugh2 :laugh2 :laugh2Tu n-ai "călcat strâmb"? :hihat 1
Vizitator cryssman Reputație: 0 Postat Decembrie 20, 2017 Postat Decembrie 20, 2017 Nici n-as comenta in locul tau Nici nu ti-am comentat postarile tale abjecte si nici nu ti-am raspuns la ultimul mesaj pe PM. Motivul e simplu: evit discutiile cu mediocrii. Mi-am exprimat opinia personala vis-a-vis de ce ai postat, dandu-ti minus. Daca postarea mea nu te incanta, foloseste butonul de reputatie si scuteste-ma de comentariile tale, please. Thx. 2 1
Vizitator cryssman Reputație: 0 Postat Decembrie 20, 2017 Postat Decembrie 20, 2017 Tu n-ai "călcat strâmb"? :hihat Nu pot sa-ti raspund ca ne citeste Patricia! :laugh2 1 1
antonio101 Reputație: -36 Postat Decembrie 20, 2017 Postat Decembrie 20, 2017 Nici nu ti-am comentat postarile tale abjecte si nici nu ti-am raspuns la ultimul mesaj pe PM. Motivul e simplu: evit discutiile cu mediocrii. Thx.Eviti discutiile cu oamenii care iti sunt superiori intelectual, milogule!
Vizitator cryssman Reputație: 0 Postat Decembrie 20, 2017 Postat Decembrie 20, 2017 Eviti discutiile cu oamenii care iti sunt superiori intelectual, milogule!Hai ca ești deștept. Te-ai prins. 1 1
patriciabella Reputație: 16677 Postat Decembrie 20, 2017 Oras:Acolo unde vreau eu sa fiu! Oras:Acolo unde vreau eu sa fiu! Postat Decembrie 20, 2017 â„ï¸Good morning 😃â„ï¸â„ï¸âï¸Disponibilă pana la 22:00 â°ðŸ•°Aștept programările prin gmail, apel sau PM :callyou ðŸ“žðŸ“±â˜Žï¸ âï¸Anunt important : AM REINTRODUS ANALUL IN SERVICII PANA PE DATA DE 30 Decembrie 2017 (extra cost 100RON). Va rog ca pentru anal sa ma anuntați cu cel puțin 1 ora înainte . âï¸Pe data de 24-26 nu o sa lucrez și revin pe 27-30, iar apoi ne vedem in Februarie . Așa ca profitați de mine cât ma mai aveți 🙈😂😂ðŸ‘ðŸ»ðŸŽ€â¤ï¸ âï¸Va mulțumesc :* 💋💋 12
patriciabella Reputație: 16677 Postat Decembrie 20, 2017 Oras:Acolo unde vreau eu sa fiu! Oras:Acolo unde vreau eu sa fiu! Postat Decembrie 20, 2017 â„ï¸Good morning 😃â„ï¸â„ï¸âï¸Disponibilă pana la 22:00 â°ðŸ•°Aștept programările prin gmail, apel sau PM :callyou ðŸ“žðŸ“±â˜Žï¸ âï¸Anunt important : AM REINTRODUS ANALUL IN SERVICII PANA PE DATA DE 30 Decembrie 2017 (extra cost 100RON). Va rog ca pentru anal sa ma anuntați cu cel puțin 1 ora înainte . âï¸Pe data de 24,25,26 nu o sa lucrez și revin pe 27,28,29,iar apoi ne vedem in Februarie . Așa ca profitați de mine cât ma mai aveți 🙈😂😂ðŸ‘ðŸ»ðŸŽ€â¤ï¸ âï¸Va mulțumesc :* 💋💋 9
Vizitator dr parnassus Reputație: 0 Postat Decembrie 20, 2017 Postat Decembrie 20, 2017 Nu pot sa-ti raspund ca ne citeste Patricia! :laugh2Pe mine m-a iertat! :) 1
Vizitator cryssman Reputație: 0 Postat Decembrie 20, 2017 Postat Decembrie 20, 2017 Pe mine m-a iertat! :)Cu tine are o relație mai speciala și de aceea probabil iți accepta "micile escapade". :-)) 1 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum