Sari la conținut

Propun banarea lui Picon!

Vizitator bettyblue

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Tu esti un exemplu viu ...de risipiere a anilor . Poti sa contesti cu ceva ? Ma indoiesc . :laugh2

La Job te mai duci sau te-a dat afara si de acolo ?

Ce inseamna "risipiere", tu care trimiti lumea la scoala...  :laugh2  :slap2

Am trait intens, am dreptul la vacanta! Nu-ti mai face griji, balonas, pentru mine.  :laugh2  

Link spre comentariu
Vizitator bettyblue
Reputație: 0

Imi place de voi, v-am dat tonul si voi recitatii in timp ce eu fac "cascavalul gros" ...trebuie sa va predau lectii despre strategii =)) =)) =))

Ps: fara suparare!

• Minus 5
Link spre comentariu
  • Oras:In papuris ca sa ma chis
  • Oras:In papuris ca sa ma chis

Ramasesem cu gandul la statueta  cum s-a imprastiat  prin casa :laugh2

Corect...si s-a ales praful de acestia  . Nu-mi fac , intrebam doar ca te-am vazut ratacind pe aici 

• Like 16
  • Minus 16
Link spre comentariu

Am fost la Betty ,n-am ce comenta , e o fata super Ok cu mult bun simt și de calitate dar din păcate vreau sa spun o temere de a mea , când am fost la Betty am făcut oralul neprotejat iar eu aveam o rana de la big care deja făcuse coaja când a supt-o după ce m-am terminat rana sângera pentru ca ii căzuse coaja , după vreo o luna m-am dus să-mi fac analizele dar mi-au spus ca încă pot afla dacă am luat vreo boala sau nu doar ca ar trebui sa ma îngrijorez puțin ca am nu știu ce crescute te rog frumos Betty sa ma suni când poți sau te sun eu să-mi spui ce sa întâmplat pentru ca am nevasta și un copil de 3 ani acasă să-mi spui te rog dacă ai ceva sa știu cum o scald acasă cu nevasta după tine am făcut doar protejat și oralul cu fetele dar am momente când îmi e greață și vomit și asta nu e in regula eu nu dau vina pe tine Betty dar sâ nu fie ceva nu voi scrie să-mi spui când sa te sun orice ar fi nu zic nimic aici te rog sunt disperat am mai sunat n-ai răspuns ...

VAI DE PULA NOASTRĂ

AI NENOROCIT OMUL

• Minus 1
Link spre comentariu
  • Oras:surreal
  • Oras:surreal

Nu te oftica ...uite una si pentru tine ...

Nu-s ofticoasa de fel, mi se intampla rar si e cel mai simplu mecanism cu care ma confrunt pozitiv ca parcurs.

In primul rand eu ma oftic doar si numai daca ma simt leata de maini si de picioare la care in legatura cu mine, dar pe care nu mai pot controla, nici macar nu am nimic de  spus care sa se si ea i n calcul. Moment in care simt cea mai pura ciuda pe care o poti intali. Niciodata ura, dorinta de razbunare sau invidie. Fac mereu la fel, ma retra, analizez si bufnesc privat in plans. Eu mereu plang la ciuda mult mai usor decat la suferinta. Probabil e o frustrate pe care in fond o percep **spam editat**. Apoi se instaleaza un mare calm si nu fac plan a-b, ci a la z. asta daca e important/

in rest poza e draguta si gratioasa,dar nu m-ai nimenit. imi plac crinii albi, macii si mararetele clasice petale abe labenus/centru galben

si daca as fi sa aleg roze le-aws alege mereu roz nu inflorite,ci boboci

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...