n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Octombrie 1, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 1, 2017 Tu esti un exemplu viu ...de risipiere a anilor . Poti sa contesti cu ceva ? Ma indoiesc . La Job te mai duci sau te-a dat afara si de acolo ? Ce inseamna "risipiere", tu care trimiti lumea la scoala... Am trait intens, am dreptul la vacanta! Nu-ti mai face griji, balonas, pentru mine. Link spre comentariu
Vizitator bettyblue Reputație: 0 Postat Octombrie 1, 2017 Partajează Postat Octombrie 1, 2017 Imi place de voi, v-am dat tonul si voi recitatii in timp ce eu fac "cascavalul gros" ...trebuie sa va predau lectii despre strategii =)) Ps: fara suparare! 5 Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Octombrie 1, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Octombrie 1, 2017 Ramasesem cu gandul la statueta cum s-a imprastiat prin casa Corect...si s-a ales praful de acestia . Nu-mi fac , intrebam doar ca te-am vazut ratacind pe aici 16 16 Link spre comentariu
sfantu parinte pipilica Reputație: -828 Postat Octombrie 1, 2017 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Partajează Postat Octombrie 1, 2017 Imi place de voi, v-am dat tonul si voi recitatii in timp ce eu fac "cascavalul gros" ...trebuie sa va predau lectii despre strategii =)) Ps: fara suparare!Nu uita sa transferi 50% la Patriahia Falastoaca. 8 9 Link spre comentariu
puloiulbeton Reputație: -402 Postat Octombrie 1, 2017 Oras:Your mom's bedroom Oras:Your mom's bedroom Partajează Postat Octombrie 1, 2017 Destul de multe certuri și răutăți pe aici. Nu ați obosit?! Destul,fraților! Mai luați o pauză. 4 3 Link spre comentariu
-baba-yaga- Reputație: 109 Postat Octombrie 1, 2017 Partajează Postat Octombrie 1, 2017 .... 2 Link spre comentariu
crimson_lysergic_rhodium Reputație: -455 Postat Octombrie 1, 2017 Oras:surreal Oras:surreal Partajează Postat Octombrie 1, 2017 ....Exceptand textul pe care nu-l comentez, poza chiar e coolcherrio Link spre comentariu
Vizitator bettyblue Reputație: 0 Postat Octombrie 1, 2017 Partajează Postat Octombrie 1, 2017 Nu uita sa transferi 50% la Patriahia Falastoaca. ...poi, cum altfel! 1 5 Link spre comentariu
sfantu parinte pipilica Reputație: -828 Postat Octombrie 1, 2017 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Partajează Postat Octombrie 1, 2017 ...poi, cum altfel! Putem face si un alt targ.Mi-l vinzi pe sclavul Mikyduta 8 10 Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Octombrie 1, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Octombrie 1, 2017 Te-ai ancorat bine aici , sclavule , crezand ca te aflii pe langa Patriarhie la cersit pomana 15 16 Link spre comentariu
Vizitator bettyblue Reputație: 0 Postat Octombrie 1, 2017 Partajează Postat Octombrie 1, 2017 Putem face si un alt targ.Mi-l vinzi pe sclavul Mikyduta ...devii obositor uneori...o tii langa pe un subiect care nu exista 5 Link spre comentariu
sfantu parinte pipilica Reputație: -828 Postat Octombrie 1, 2017 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Partajează Postat Octombrie 1, 2017 ...devii obositor uneori...o tii langa pe un subiect care nu exista Ok,am inteles ;)Facem tranzactia pe PM 3 7 Link spre comentariu
-baba-yaga- Reputație: 109 Postat Octombrie 1, 2017 Partajează Postat Octombrie 1, 2017 Exceptand textul pe care nu-l comentez, poza chiar e coolcherrio Nu te oftica ...uite una si pentru tine ... 2 Link spre comentariu
promovator Reputație: -530 Postat Octombrie 1, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 1, 2017 Nu te oftica ...uite una si pentru tine ...Ce folosesti ? 3d Max sau Illustrator 4 4 Link spre comentariu
Vizitator bettyblue Reputație: 0 Postat Octombrie 1, 2017 Partajează Postat Octombrie 1, 2017 Hai "cu banarea" Pisicutz ca ne ia somnul pe aici! 5 Link spre comentariu
futtacescu Reputație: -53 Postat Octombrie 1, 2017 Partajează Postat Octombrie 1, 2017 Am fost la Betty ,n-am ce comenta , e o fata super Ok cu mult bun simt și de calitate dar din păcate vreau sa spun o temere de a mea , când am fost la Betty am făcut oralul neprotejat iar eu aveam o rana de la big care deja făcuse coaja când a supt-o după ce m-am terminat rana sângera pentru ca ii căzuse coaja , după vreo o luna m-am dus să-mi fac analizele dar mi-au spus ca încă pot afla dacă am luat vreo boala sau nu doar ca ar trebui sa ma îngrijorez puțin ca am nu știu ce crescute te rog frumos Betty sa ma suni când poți sau te sun eu să-mi spui ce sa întâmplat pentru ca am nevasta și un copil de 3 ani acasă să-mi spui te rog dacă ai ceva sa știu cum o scald acasă cu nevasta după tine am făcut doar protejat și oralul cu fetele dar am momente când îmi e greață și vomit și asta nu e in regula eu nu dau vina pe tine Betty dar sâ nu fie ceva nu voi scrie să-mi spui când sa te sun orice ar fi nu zic nimic aici te rog sunt disperat am mai sunat n-ai răspuns ... VAI DE PULA NOASTRĂ AI NENOROCIT OMUL 1 Link spre comentariu
clonatu 2 Reputație: -454 Postat Octombrie 1, 2017 Oras:Comuna cucurve Oras:Comuna cucurve Partajează Postat Octombrie 1, 2017 Miky Ce duminici frumoase ai Ca un patron ce se respecta Ai da pulile noastre 7 8 Link spre comentariu
Vizitator bettyblue Reputație: 0 Postat Octombrie 1, 2017 Partajează Postat Octombrie 1, 2017 VAI DE PULA NOASTRĂAI NENOROCIT OMUL noroc ca ai pupat tu si a trecut 3 5 Link spre comentariu
-baba-yaga- Reputație: 109 Postat Octombrie 1, 2017 Partajează Postat Octombrie 1, 2017 Ce folosesti ? 3d Max sau Illustrator Max ... sau Maya ... sau Cinema4D ...sau Blender ... depinde ce motor de randare folosesc / functioneaza la momentul respectiv. Al dracu' KeyShot merge din an in paste , iar Brazil-ul din Max i-mi da rateuri uneori ...sa ma cac in el . 2 Link spre comentariu
crimson_lysergic_rhodium Reputație: -455 Postat Octombrie 1, 2017 Oras:surreal Oras:surreal Partajează Postat Octombrie 1, 2017 Nu te oftica ...uite una si pentru tine ...Nu-s ofticoasa de fel, mi se intampla rar si e cel mai simplu mecanism cu care ma confrunt pozitiv ca parcurs.In primul rand eu ma oftic doar si numai daca ma simt leata de maini si de picioare la care in legatura cu mine, dar pe care nu mai pot controla, nici macar nu am nimic de spus care sa se si ea i n calcul. Moment in care simt cea mai pura ciuda pe care o poti intali. Niciodata ura, dorinta de razbunare sau invidie. Fac mereu la fel, ma retra, analizez si bufnesc privat in plans. Eu mereu plang la ciuda mult mai usor decat la suferinta. Probabil e o frustrate pe care in fond o percep **spam editat**. Apoi se instaleaza un mare calm si nu fac plan a-b, ci a la z. asta daca e important/ in rest poza e draguta si gratioasa,dar nu m-ai nimenit. imi plac crinii albi, macii si mararetele clasice petale abe labenus/centru galbensi daca as fi sa aleg roze le-aws alege mereu roz nu inflorite,ci boboci Link spre comentariu
Vizitator bettyblue Reputație: 0 Postat Octombrie 1, 2017 Partajează Postat Octombrie 1, 2017 ...hai cu banarea!!! 1 5 Link spre comentariu
nasertm Reputație: -407 Postat Octombrie 1, 2017 Partajează Postat Octombrie 1, 2017 Te rog frumos Răspunde vin la tine să-mi arați numele de pe analize și numele din buletin sa văd dacă sunt ale tale poza o pot modifica și eu te rog plătesc o ora Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 1, 2017 Partajează Postat Octombrie 1, 2017 asta o fi razbunarea lui Picon..?? 4 9 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 1, 2017 Partajează Postat Octombrie 1, 2017 sa vina Picon "pa toping" sa ne spuna... 4 9 Link spre comentariu
nasertm Reputație: -407 Postat Octombrie 1, 2017 Partajează Postat Octombrie 1, 2017 Ce Picon ma femei am copil de 3 ani acasă asta nu Răspunde la telefon o sun de o luna într-una Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum