ubi concordia ibi victoria Reputație: 102 Postat Octombrie 1, 2017 Oras:Egiptul antic Oras:Egiptul antic Partajează Postat Octombrie 1, 2017 Da-te-n cacat, fa imputito!Tu eşti alt mizerabil care trebuia banat de foarte mult timp. Un personaj nociv al forumului alaturi de cel din titlu. 1 Link spre comentariu
machucambo Reputație: -974 Postat Octombrie 1, 2017 Oras:Ucea Oras:Ucea Partajează Postat Octombrie 1, 2017 Tu eşti alt mizerabil care trebuia banat de foarte mult timp. Un personaj nociv al forumului alaturi de cel din titlu. Total de acord. Da' bine ca esti tu benefic. Impreuna cu ceilalti 3-4 cacati debusolati. 2 4 Link spre comentariu
Vizitator bettyblue Reputație: 0 Postat Octombrie 1, 2017 Partajează Postat Octombrie 1, 2017 Picon e un client ca multi altii,cum sa ceara banarea unui client,o baragladina infectã pe motiv ca nu e pupatã in cur si susținutã???PS:Ce face Betty acum,e doar o strategie obositã de marketing strategia mea obisita mia adus astazi o crestere semnificativa in buget...femeile tale stau lesinate ca de, nu orice musca face miere! 1 5 Link spre comentariu
visca miskin Reputație: 14 Postat Octombrie 1, 2017 Partajează Postat Octombrie 1, 2017 Daca Picon este eutanasiat, Machucambo cui ramane, bre? 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 1, 2017 Partajează Postat Octombrie 1, 2017 UNDE SA ITI DAU VOT?! Eu nu pot sa votez de pe contul asta. Pot sa iti fac o vizita, in cel mai bun caz. ti-am dat linkul...se poate vota si cu cont de incepator..uite linkul din nou http://nimfomane.com/forum/topic/98139-vot-pentru-cei-mai-frumosi-sani-pe-2017/ 3 9 Link spre comentariu
machucambo Reputație: -974 Postat Octombrie 1, 2017 Oras:Ucea Oras:Ucea Partajează Postat Octombrie 1, 2017 Daca Picon este eutanasiat, Machucambo cui ramane, bre? Iar incepi. vierme? Daca Picon este eutanasiat, nu prea mai are importanta, viata ta fara Picon nu merita s-o traiesti. Ia mai zi, ba, in galeria cui pizda ma-tii am fost io? Cateva exemple, se poate? Daca nu te eutanasiaza motanu'... 1 4 Link spre comentariu
machucambo Reputație: -974 Postat Octombrie 1, 2017 Oras:Ucea Oras:Ucea Partajează Postat Octombrie 1, 2017 MoartaEm is lurking, and emotional tonight. 2 4 Link spre comentariu
visca miskin Reputație: 14 Postat Octombrie 1, 2017 Partajează Postat Octombrie 1, 2017 Iar incepi. vierme? Daca Picon este eutanasiat, nu prea mai are importanta, viata ta fara Picon nu merita s-o traiesti. Ia mai zi, ba, in galeria cui pizda ma-tii am fost io? Cateva exemple, se poate? Daca nu te eutanasiaza motanu'...Machucambo martirul..Pentru ce/cine suferi/zbieri asa, bre? 1 Link spre comentariu
machucambo Reputație: -974 Postat Octombrie 1, 2017 Oras:Ucea Oras:Ucea Partajează Postat Octombrie 1, 2017 Machucambo martirul..Pentru ce/cine suferi/zbieri asa, bre? Pentru ma-ta. E miscata de fiecare data. 1 4 Link spre comentariu
visca miskin Reputație: 14 Postat Octombrie 1, 2017 Partajează Postat Octombrie 1, 2017 Bine ca mi-ai amintit de ea.Nu am mai sunat la Vaslui de 1 luna. Asteapta aici.Sa nu crapi intre timp. 1 Link spre comentariu
crimson_lysergic_rhodium Reputație: -455 Postat Octombrie 1, 2017 Oras:surreal Oras:surreal Partajează Postat Octombrie 1, 2017 Face mandelu ... cu ce iesi la interval ? Stai nitel sa pun GPU-ul la incins ... Tot cu flocacele ? fa-i ca demo si altruism. si pt ca a zis ca vreaSa stii de la mine ca ai un limba prea tare cu femei si risti sa le pierzi pe drum esti talentat insa si eu personal te-as lasa sa imi lucrezi prfilele media daca as avea incredere 1 5 Link spre comentariu
machucambo Reputație: -974 Postat Octombrie 1, 2017 Oras:Ucea Oras:Ucea Partajează Postat Octombrie 1, 2017 Bine ca mi-ai amintit de ea.Nu am mai sunat la Vaslui de 1 luna.Asteapta aici.Sa nu crapi intre timp.Să mă suni și pă mine după 1 4 Link spre comentariu
laurentiuumf Reputație: 4975 Postat Octombrie 1, 2017 Oras:F Oras:F Partajează Postat Octombrie 1, 2017 ti-am dat linkul...se poate vota si cu cont de incepator..uite linkul din nou http://nimfomane.com/forum/topic/98139-vot-pentru-cei-mai-frumosi-sani-pe-2017/Votat! Dar chiar ai cei mai frumosi sani, din ce vad! Nu am votat doar pe baza de simpatie... Daca ai peste 1.80m, cu asemenea sani, chiar m-ai facut KO. Nu ma intelege gresit, nu te lingusesc ca am vreun interes (daca te voi vizita, iti voi spune dupa aceea cine sunt (daca te pacaleste careva, spune-i sa se logheze pe contul asta :clap2de fata cu tine). Link spre comentariu
Vizitator bettyblue Reputație: 0 Postat Octombrie 1, 2017 Partajează Postat Octombrie 1, 2017 De picon nu m zice nimeni, nimic? 1 5 Link spre comentariu
sfantu parinte pipilica Reputație: -828 Postat Octombrie 1, 2017 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Partajează Postat Octombrie 1, 2017 De picon nu m zice nimeni, nimic?Ba da. 10 11 Link spre comentariu
Administrator pisicuts Reputație: 114261 Postat Octombrie 1, 2017 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Partajează Postat Octombrie 1, 2017 3 Link spre comentariu
machucambo Reputație: -974 Postat Octombrie 1, 2017 Oras:Ucea Oras:Ucea Partajează Postat Octombrie 1, 2017 MoartaEm is a busy little fagot. 1 4 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 1, 2017 Partajează Postat Octombrie 1, 2017 @Betty , of , of si och !Esti de mult timp pe aici.Inainte sa te apuci de o asemenea mega-actiune trebuia sa intinzi antenutele.De pilda sa il intrebi pe Miky 77 ce si cum.Sanse de succes ?Zero. De ce ?Pentru ca... 7 6 Link spre comentariu
-baba-yaga- Reputație: 109 Postat Octombrie 1, 2017 Partajează Postat Octombrie 1, 2017 Cu ce vrei tu , flocacele , enemioare , dar cu numele de : Deliapisii și nr de tel 0731526080 , vreau sa o pun pe topic Ete ce-a fatat rasnita ... daca vrei alte culori , zi cu vorbele tale , si te-ajut ... 4 Link spre comentariu
-baba-yaga- Reputație: 109 Postat Octombrie 1, 2017 Partajează Postat Octombrie 1, 2017 fa-i ca demo si altruism. si pt ca a zis ca vreaSa stii de la mine ca ai un limba prea tare cu femei si risti sa le pierzi pe drum esti talentat insa si eu personal te-as lasa sa imi lucrezi prfilele media daca as avea incredere Si daca le pierd , ce ? Ce-am avut si ce-am pierdut ... E plin satul de fofoloanca , si gratis , si pe bani . N-am eu griji d-astea ... Soro , nu ma lua chiar asa in serios , ca nu-i cazul . Mai palavragim si noi , asa ... fuckin' feel that shit ? 1 Link spre comentariu
deliapisii Reputație: 127290 Postat Octombrie 1, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 1, 2017 Ete ce-a fatat rasnita ... daca vrei alte culori , zi cu vorbele tale , si te-ajut ... Ce drăguț este , ms mult meriți 10000 de pupiciii Link spre comentariu
Vizitator bettyblue Reputație: 0 Postat Octombrie 1, 2017 Partajează Postat Octombrie 1, 2017 Ete ce-a fatat rasnita ... daca vrei alte culori , zi cu vorbele tale , si te-ajut ... cat de frumos vreau si eu una 1 5 Link spre comentariu
Vizitator bettyblue Reputație: 0 Postat Octombrie 1, 2017 Partajează Postat Octombrie 1, 2017 atat? banarea, cand? 1 5 Link spre comentariu
nobel Reputație: 5960 Postat Octombrie 1, 2017 Oras:Valhalla Oras:Valhalla Partajează Postat Octombrie 1, 2017 Si daca le pierd , ce ? Ce-am avut si ce-am pierdut ... E plin satul de fofoloanca , si gratis , si pe bani . N-am eu griji d-astea ... Soro , nu ma lua chiar asa in serios , ca nu-i cazul . Mai palavragim si noi , asa ... fuckin' feel that shit ? Pune repede un pret....altfel vei face de astea all day gratis. )))))Sa nu zici ca nu ti-am spus 3 Link spre comentariu
-baba-yaga- Reputație: 109 Postat Octombrie 1, 2017 Partajează Postat Octombrie 1, 2017 Pune repede un pret....altfel vei face de astea all day gratis. )))))Sa nu zici ca nu ti-am spus Fratemeleu ... cre' ca ai dreptate ... da' lasa ca le prind eu ... se joaca cu curul gol pe langa pula sculata ... Bineeee ... mai fac una pentru betty si gata ... cu ce sa fie domnita ? 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum