Sari la conținut

Propun banarea lui Picon!

Vizitator bettyblue

Postări Recomandate

Vizitator bettyblue
Reputație: 0

Picon e un client ca multi altii,cum sa ceara banarea unui client,o baragladina infectã pe motiv ca nu e pupatã in cur si susținutã???

PS:Ce face Betty acum,e doar o strategie obositã de marketing

strategia mea obisita mia adus astazi o crestere semnificativa in buget...femeile tale stau lesinate ca de, nu orice musca face miere! ;)
  • Like 1
  • Minus 5
Link spre comentariu
  • Oras:Ucea
  • Oras:Ucea

Daca Picon este eutanasiat, Machucambo cui ramane, bre?

Iar incepi. vierme? Daca Picon este eutanasiat, nu prea mai are importanta, viata ta fara Picon nu merita s-o traiesti.

Ia mai zi, ba, in galeria cui pizda ma-tii am fost io? Cateva exemple, se poate? Daca nu te eutanasiaza motanu'...

• Like 1
  • Minus 4
Link spre comentariu

Iar incepi. vierme? Daca Picon este eutanasiat, nu prea mai are importanta, viata ta fara Picon nu merita s-o traiesti.

Ia mai zi, ba, in galeria cui pizda ma-tii am fost io? Cateva exemple, se poate? Daca nu te eutanasiaza motanu'...

Machucambo martirul..Pentru ce/cine suferi/zbieri asa, bre?

• Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:surreal
  • Oras:surreal

Face mandelu ... cu ce iesi la interval ? Stai nitel sa pun GPU-ul la incins ... Tot cu flocacele ? 

fa-i ca demo si altruism. si pt ca a zis ca vrea

Sa stii de la mine ca ai un limba prea tare cu femei si risti sa le pierzi pe drum

:kiss3 esti talentat insa si eu personal te-as lasa sa imi lucrezi prfilele media daca as avea incredere 

• Like 1
  • Minus 5
Link spre comentariu
  • Oras:F
  • Oras:F

ti-am dat linkul...se poate vota si cu cont de incepator..uite linkul din nou

http://nimfomane.com/forum/topic/98139-vot-pentru-cei-mai-frumosi-sani-pe-2017/

Votat! 

Dar chiar ai cei mai frumosi sani, din ce vad! Nu am votat doar pe baza de simpatie... Daca ai peste 1.80m, cu asemenea sani, chiar m-ai facut KO. Nu ma intelege gresit, nu te lingusesc ca am vreun interes (daca te voi vizita, iti voi spune dupa aceea cine sunt (daca te pacaleste careva, spune-i sa se logheze pe contul asta  :clap2de fata cu tine). 

Link spre comentariu
Vizitator
Reputație: 0

@Betty , of , of si och !

Esti de mult timp pe aici.

Inainte sa te apuci de o asemenea mega-actiune trebuia sa intinzi antenutele.

De pilda sa il intrebi pe Miky 77 ce si cum.

Sanse de succes ?

Zero. De ce ?

Pentru ca...

• Like 7
  • Minus 6
Link spre comentariu

fa-i ca demo si altruism. si pt ca a zis ca vrea

Sa stii de la mine ca ai un limba prea tare cu femei si risti sa le pierzi pe drum

:kiss3 esti talentat insa si eu personal te-as lasa sa imi lucrezi prfilele media daca as avea incredere 

Si daca le pierd , ce ? Ce-am avut si ce-am pierdut ... E plin satul de fofoloanca , si gratis , si pe bani . N-am eu griji d-astea ... 

Soro , nu ma lua chiar asa in serios , ca nu-i cazul . Mai palavragim si noi , asa ... fuckin' feel that shit ? 

• Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Valhalla
  • Oras:Valhalla

Si daca le pierd , ce ? Ce-am avut si ce-am pierdut ... E plin satul de fofoloanca , si gratis , si pe bani . N-am eu griji d-astea ... 

Soro , nu ma lua chiar asa in serios , ca nu-i cazul . Mai palavragim si noi , asa ... fuckin' feel that shit ? 

Pune repede un pret....altfel vei face de astea all day gratis. :))))))

Sa nu zici ca nu ti-am spus :laugh2

• Like 3
Link spre comentariu

Pune repede un pret....altfel vei face de astea all day gratis. :))))))

Sa nu zici ca nu ti-am spus :laugh2

Fratemeleu ... cre' ca ai dreptate ... da' lasa ca le prind eu ... se joaca cu curul gol pe langa pula sculata ... 

Bineeee ... mai fac una pentru betty si gata ... cu ce sa fie domnita ? 

• Like 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...